A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vacsora parasztosan.
Kép

Kép
vindolanda

Kaptam Gábortól egy szobanövényt szülinapomra 8)

Mondtam Rugónak utána, hogy "Rugó, még ma nem is montad, hogy boldog születésnapot, anya".
Erre odajön hozzám, ad egy nagy puszit, és: "puszit is nem adtam, anya".

Elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog szülinapot Maggie,Vindo!

Fruzsinak boldog névnapot kívánok!

KépKép
viranka

Boldog születésnapot kívánok én is :)

Viranka, köszi :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi, csajok!

Képzeljétek, ennek a számnak a végét 16 éves korom óta keresem (azaz már vagy 18 éve), hogy mi lehet pontosan és ki játssza - akkor az MTV éjszakai rock-műsorának volt a reklámzenéje. Teljesen véletlenül sikerült felkutatni, és most boldogan fekszem le aludni 8) 8) Úgy hat és fél perctől:)
http://www.youtube.com/watch?v=HffbME_B7JQ

Kép
vindolanda

Első formális munkanap az évben :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

Látom sehol senki :shock:
Ennyire dolgozik mindenki?
Én is nemrég hagytam abba a takarítást.

Édes kicsi Zizikém ma bukott egy nagyon a babakocsival(esernyőre csukható,még Bertusé volt)én a konyhában főztem,ők a szobában játszottak,csak a sikításra lettem figyelmes,jött és kiabálta,hogy feje,feje...
Úgy megijedtem,lett egy pukli oldalt a fején de öt perc múlva már nem is foglalkozott vele,még ő vigasztalt engem mert én annyira megijedtem,hogy miután körbevizsgáltam és láttam,hogy nincs komolyabb baja elsírtam magam.Ő meg mondogatta e sííí,e sííí,( ne sírj) Hát olyan cuki volt!

Nagy örömömre nála is kezdődik a szorulásos korszak,Bertusnál is ilyenkor jött elő,rohadtul örülök neki!

Vinó! Meghallgattam a zenédet!Örülök,hogy Neked ekkora örömet szerzett :lol:
Rugót meg kell zabálni ahogy azt a kenyeret eszi :lol: :lol:

juba0

Egy kérdés:Irinával mi lehet? Senki nem tud róla semmi,hogy mi miatt sokallt be? Megbántódott valamin,vagy mi történ,hogy ennyi ideje nem jelentkezett be? Se karácsonykor,se újévkor...

juba0

Sziasztok!

Utólag Kívánok BOldog Új Évet , Szülinapot és Névnapot ! :oops: :)

Elkezdődött a suli-ovi.. :) Én meg elkezdtem diétázni a nagy kaja hegyek után. Borzalmas mennyi mindent ettünk meg :shock:

Rólunk: elvoltunk bp.-en a cirkuszban. aki a facen fent van az már látta is a képeket.. :) aki meg nem annak rakok fel egyet rólunk.. :)
Nagyon jó volt.. :) Uncsihúginál aludtunk egy éjszakát,és másnap este jöttünk haza.

Egy kérdés: van köztünk olyan aki picie szenved az utazáskor rosszulléttel? Olyan rossz,mert Domi rendszerint mindig hány.Olyan rossz így bárhova hosszú távra utazni. Homeós gyogyszert szoktam adni neki,de az nem nagyon használ. :( Tipp???

Megpróbálok sűrűbben jönni,mindig ez a célom aztán valahogy nem jön össze.. :( bocsi érte
varga tünde

Sziasztok,

mi ma megjártuk az ortopédiát, nagyon laza volt az orvos, csak megnézte mezítláb a lábát és írt fel neki cipőt. Valahogyan kicsit többet vártam.....egy alaposabb vizsgálatot.... legalább :roll:

Itt a szünidő vége, hát jó gyorsan eltelt:-( Holnap munkanap, de gyerekek még nem mennek oviba, ma elvitte őket tesóm anyuhoz, ők még otthon vannak a héten, mivel január 6. Sk ünnep, igy a suli csak hétfőn kezdődik...

Juba jesszus.....

Vindo, Maggie ISten éltessen benneteket!

Fruzsnak is nagyon boldog névnapot utólagosan is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Kép

megtaláltam és lekicsinyítettem.. :)
varga tünde

Szegény Zizi
Tündi de jó volt nektek, szupi kép.
lrina tényleg rég volt, fb-n se lattam, végül nem irta meg mi történt. :-( jó lenne ha jönne.

itt minden ok. ovi elkezdödött. kori is. betegségekböl is lábalunk ki.
tejcsis visszajövöben.

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde
én voltam hányós gyerekkoromban. Úgy emlékszem, hogy az volt a lényeg, hogy elől üljek és legyen levegő. De már nem tudom, rég volt...

Heni
nekünk az anatómia tanárnő azt mondta, hogy a gyerekeknek hat éves kor előtt olyan lúdtalpa van, hogy gágog. Nem kell rá semmi, csak később max, tornáztatni, sokat legyen mezítláb (kivéve kövön meg parkettán, tehát inkább természetes talajon, mint homok, föld, fű, kavicsok), de csak akkor kell neki emelt talpas, ha hipotóniás.

Tényleg, lányok, mi van Irinával? Nagy tanulás mellett nem is jutott eszembe, hogy mostanában nem is járt erre... De szégyellem... Pedig tényleg írta, hogy valami van, besokallt... Vajon mi történhetett? Megbántottuk valamivel? Vagy én bántottam volna meg? :oops: :oops: :oops:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Juba
szegénykém, elhiszem, hogy megijedtél... Olyan rossz, hogy az ember ilyenkor elbőgi magát... Én a suliban sokszor vagyok úgy, hogy olyan téma van és már folyik is a könnyem... Annyira igyekszem tartani magam. De azért ha az ember gyerekének baja van, naná, hogy beijed! Mendi most folyton áll. Nem bírom rávenni, hogy ne álljon már egész nap. Persze akkorákat zúg, mint a ház. De álldogál, rázza a pelenkát, nevetgél, néha próbál lépegetni, aztán persze egyszer csak elfárad és leesik. De ilyenkor még úgy esik, hogy a feje is csattan. Hát olyan rossz hallani, ahogy koppan a feje... Úgy túl lennék már ezen, ez olyan rossz... De az olyan aranyos, amikor áll, mint egy kis részeg emberke, dűlöngél és közben vigyorog. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Utólag BUÉK mindenkinek, szüli- és névnaposoknak (Maggie, Vindo, Fruzsi) nagy puszi!

Panndi, boldog szülinapot!

Vindo, Rugó csúcs a kenyérrel :D!

Juba, jajj, de aranyos Zizi :). Remélem, nem lesz a szorulásból semmi!!

Tünde, én lemaradtam a face-n a képekről, de majd visszanézem :). Nagyon szépek vagytok :D!!

Heni, Bencének a mai napig lúdtalpa van. Egy ideig javulni látszott, aztán amikor egy év alatt 3 számot nőtt a lába, újra csúnya lett. Eleinte sarokemelőt kapott, aztán tavaly írt fel neki az orvos cipőt. 18E Ft volt, nyári szandál. Gondolhatok, mennyi ideig hordta :?. Fél év múlva (most ősszel) lehetett volna újat íratni, de az anyagi helyzetünk ezt nem tette lehetővé. Ezért megkérdeztem a dokit, nem elég-e neki a sarokemelő. Erre ő azt válaszolta: Dehogynem. Elég, sőt, a legjobb az lenne, ha sokat tornáztatná, és sokat lenne mezítláb természetes talajon...Hát ez télen kivitelezhetetlen, de nyáron mindig mezítláb rohangál a kertben, és van egy lúdlábtornás kis füzetként. Ha gondolod, szívesen beszkennelem és elküldöm. Én úgy látom, ez a cipő dolog egy nagy biznisz. Persze ezzel nem akartalak befolyásolni, csak én kicsit kiakadtam rajta, hogy ha nem kérdezem meg, simán felírja megint a 18 E Ft-os cipőt, pedig nem tartja jobbnak a sarokemelőnél vagy a mezítlábnál...
Egyébként a cipőben semmi emelés nem volt, én nem vettem észre semmilyen dudort, ilyesmit. Teljesen normális szandálnak tűnt, nem volt csúnya.

Csak az utolsó oldalt tudtam visszaolvasni :oops: .

Nálunk minden rendben, elkezdődött az ovi, suli. Nekem még két vizsgám van. Gyerekek jól vannak, Ghysmoka befogadása nagyon jó ötletnek tűnik, rengeteg nevetést és szeretetet hozott a családba. A gyerekek (is) odavannak érte, sokat játszanak vele, kimennek vele az udvarra, feltakarítanak utána stb. Olyan, mint egy kistesó.

Másról amoda...
dettyk

Ideértem, csajok :wink:

Lúdtalp - hát, G. családjában mindenkinek akkora lúdtalpa van, hogy annak szerintem a sarokemelő meg a speccipő olyan, mint halottnak a csók :D És persze Rugó is ilyen medvetalpat örökölt :roll: De a lényeg, hogy ilyen lábakon éldegéltek már a nagyszülők is egész hosszú éveket, meg Gábornak is ilyen van.
Gondolom, mi is megjárjuk majd az ortopédiát, de szerintem G. kiugrik az ablakon, ha felírnak egy 18 ezres cipőt :lol:
Dettyk, ezt a sarokemelős tippet előre is köszönjük.
Ha szkennelsz, majd nekem is küldd már el :!: Előre is kösz.

Heni, elhiszem, hogy rossz volt, meg többet vártál :(

Kaqk, anya 18 éves koráig valamilyen szopogatós gyógyszerrel tudott csak buszozni, mert rögtön elhányta magát a buszon. Felnőttkorában már nem általános a dolog, de néha most sem bírja - még az autót sem. Szerintem kérdezz rá a gyógyszertárban Sajna, ez ilyen.

Juba, nagy puszi Zizi fejére :!:
Szorulás... De legalább már nem felkészületlenül ér a dolog...

Tünde, de jó, hogy itt vagy.
Jó kis program lehetett.
Hogy Te milyen kis csinos vagy azon a képen 8)

Majd rendezünk nyáron egy mezítlábas partit a sok lúdtalpas gyereknek 8)

Tíz előtt oda kell érnem angolra, és addig le kell cserélnem a fekete körömlakkomat is. Anyám, mekkora problémák :lol: :lol: :lol:
Mi jól vagyunk, én végre aludtam egyhuzamban vagy kilenc órát - erre karácsony óta nem volt példa, sőt általában olyan 6 órákkal nyomultam.
Még rondán köhögök, ömlik belőlem a slejm, szóval most megyek, és megfertőzöm az angolos lányt is :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Piroska, a középkori képeken-karcokon látni, hogy Európában néhol kifejlesztettek a gyerekeknek egy fejvédőt erre az időszakra, olyan kis párnás kör alakú izékékben jöttek-mentek a járni tanuló gyerekek :wink:
Kitettem a wc-be olvasós könyvnek a Gyermekkor történetét, abból okultam így ki :lol:
Csak eszembe jutott, nem okoskodni akartam:)

Rugó is szerzett, szegény, pár repedős-puklis sérülést ebben a korszakában.

Kép
vindolanda

De azt még lakkozás előtt leírom, hogy tegnap a C&A-ban olyan profi felsőt vettem a szombati diplomaosztóra :shock: Mindig van előtte ásványvízivás a rektori teremben, nem akartam megint égőzni a béna ruháimban:)
Meg Rugónak is találtam dinós felsőt, 1100 ft-ért is volt hosszú ujjú vékony póló 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo,Nagyival együtt lakunk bevállalta a gyerekeket :) 1-én meg mentünk csak kajaeltüntetős buliba :) gyerekek jól érezték magukat :) s milyen az a felső?

Juba,elhiszem,h. megijedtél :( hihetetlenek ezek a gyerekek :)

Tünde
,,én lááttam fb-on :Míra a hullahopp karikás csajért volt oda :) tátott szájjal nézte :) nekem a majmos tetszett a legjobban :) :)

Panndi,boldog szülinapot :)

Irinának,ha írtok,fog válaszolni :) tapasztalat :wink:

Dettyk,lábtornát Én is elfogadnám :)

:arrow:

KépKép
viranka

Haza is értem:)

Maggie most írt sms-t, minden vizsgája sikerült:)

Viranka, olyan fehér-fekete kettő az egyben felső, tudod, milyenek ezek :wink:

Várom az ételhordó fiút :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Irina! tényleg mi lehet veletek? De reméljük,ha kipihened magad írsz még.. :)

Vindo! Köszcsi :oops: Azt hiszem nekem szántad amit Kaqk-nak írtál, utazós rosszúllétre. nem?. :)

Verus! Ti merre jártatok hol ültetek?
varga tünde

Ja :P

Bár mindenki családjában előfordulhat, nem igaz? :lol:

Ebédelni, aztán dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde,mi vmikor dec. elején voltunk a sulival :) M. az utsó pillanatig nem akart menni(de okos-vállveregetős smájli :)- anyja kiderítette van még 2 db jegy :) :) ) aztán mégis elmentünk :) Bár én nem vagyok oda a cirkuszért ez jó volt :) a hagyományos előadáson anno 100as zsepit elhasználtam a sok széna szalma meg miegyéb dolgok miatt :)

Aha Vindo :) :) értem :) azok jók szoktak lenni :) :)

mennem kellene ,de oly lusta vok kimozdulni :)

Geginek meg boldog 3. szülinapot :)

KépKép
viranka

Maggie, Vindo, Panndi boldog szülinapot :)

Fruzsinak boldog névnapot

Geginek itt is boldog születésnapot :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie gratula a sikeres vizsgákhoz :lol: :lol:

Vindo :lol: :lol: így kell enni kéremszépen :lol: :lol:

Juba gyógypuszi a buksiára Zizinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Na ezt már szeretem mikor van mit olvasnom!Meg vagytok dicsérve :D

Tünde Tök jó kép rólatok,én is lemaradtam a képekről de majd mindjárt bejelentkezek face-re és megnézem őket!
Tuti jó lehetett,én is tervezek elmenni de Zini még kicsi hozzá.

Dettyk Én is kérem a lúdtalp tornát ,lécci-lécci!
Nálunk Bertunak bruti a lába,kicsi kora óta suppináló cipőt vettem nem,semmi változást nem látok pedig ez sem olcsó...
Szuper,hogy írtad a sarokemelőt!(most egy hülye kérdés,ezt is úgy írja fel ortopédus vagy adnak a gyógyszertárba vagy ilyen helyen?)
Ghysmo cukor falat,elhiszem,hogy mindenkit levett a lábáról! :D

Piroska Ne is mond!Hű de féltem ettől az időszaktól,Zizi is esett,kelt! Bár megjegyzem a mai napig sokat borul és ez a mániája,hogy mindenhová felmászik... :roll:

Vera Akkor te már tudsz valamit róla,nem árulta el,hogy mi a baj??

Isten éltessen Panndi!
Boldog 3. szülinapot Gegi!!!
Jesszus mintha most született volna...

Vindó Én is várom az ételhordót de hiába :lol:

Ma bolobai sagettit (Berta így nevezi :lol: ) csináltam,kisasszony kérése volt,evett is ügyesen belőle :)

juba0

Köszönjük a puszikat ha felébred mindenlébekanál kisasszony átadom neki! :lol:

És amit még elfelejtettem:
[/b]Maggie! Gratula Neked,ügyes voltál de mi ezt tudtuk előre!! :D

juba0

Boldog születésnapot kívánunk Geginek!

Viranka - hú, a cirkuszra ilyen allergiás összefüggésben még nem is gondoltam :o

Juba, spagetti 8)

Délutáni munka befejezve, most öltözök, aztán séta az oviba. Gyalog vagyunk, a kocsi defektes, G. gumisnál van vele :? :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, naaagy gratula, ügyes vagy :D!!

Juba, nem írta fel, csak a leletre írta, hogy sarokemelő+ torna javasolt. Gyógysegéd-boltban lehet venni, Bencének 39-es lábra 3 v. 4000 Ft volt, de remélem, legalább egy darabig jó lesz, és bármelyik cipőbe belerakható.

Tornás füzetet megkerestetem a gyerekeimmel, ha hazajönnek, mert elsikkasztották, és küldöm 8) .
dettyk

Lányok, a babanet órája szerint indultam volna az óvodába :roll: :lol:
Az ajtóban jöttem rá, hogy egy órával korábban van.

Kép
vindolanda

Halihó!

Itthon vagyok végre, nagyon elfáradtam. Gyilkos két vizsgán vagyok túl, a tegnapi hármas lett, a mai négyes. A legmumusabb a tegnapi volt. Ráadásul a lelkiállapotom is remek ugye mostanság.

A cél egyébként kettes volt mindkét esetben. :lol: Időközben kaptam még egy jegyet, az egyik beadandómra.

13-án és 14-én lesz három vizsgám, ami tul.képpen öt. :roll: (Kettő közülük két részből áll, mármint 2-2 részből) Aztán 19-én még egy és lesz majd egy itthonról írandó teszt, meg még be kell fejeznem egy dolgozatot. De bő két hét múlva készen is leszek. Éljen, éljen!!! Aztán végre pihenhetek pár hetet.

Most ennyi, várom a Kedvest, hogy mehessünk Bercóért.
dmaggie

Maggie,ügyes vagy :)

Vindo,nekem sem jutott eszembe,amíg ott rám tört a tüsszögőroham :shock: persze az összes zsepimet elhasználtam a feléig....

Juba,írj Neki :) :) biztos fog válaszolni :) spagetti :) Míra a mekit mondja úgy h. Mekdonháldsz :)

KépKép
viranka

Panndi! Boldog szülinapot!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, Gegikém bizony, már 3 éves nagyfiú! :)
16-án kezdi az ovit, előtte két nap beszoktatás. Zsozsi mellett lévő csoportba fog járni. (Kicsit utána kellett mennem ennek az ovis dolognak, és lám jól tettem, különben itthon ülnék vele...)

No mennem is kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi, Isten éltessen!
Gergőnek is boldogságos születésnapot kívánok!!!
dmaggie

csend béke és nyugalom :) f8 óta alszanak a gyerekek :) :) :)

KépKép
viranka

Köszi csajok!

Péterke jár gyógytornára oviba...meg szoktunk tornázgatni esténként. De neki nem csak lúdtalpa van, de bokálya is süllyedt és befelé áll, azért kell neki az egész zárt cipő, hogy fogja a lábát.....Hát majd látjuk fél év után mennyit használ, meg majd nyáron sokat mezítlabazik.....

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm a köszöntéseket, aranyossak vagytok :)

Geginek is boldog születésnapot! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Oh, hát látom,sokmindenről lemaradtam... :S :oops: :oops:

Isten éltessen minden szülinapost!!!

Túl vagyok majdnem minden vizsgán, már csak 1 van hátra... Igaz, a miaról még nem tudom, hogy sikerült... :S

Mindenkinek jó éjszakát, hnap jelentkezem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi, boldog születésnapot!!!!

Munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

:?: :?:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, :lol: :lol: Neked meg mostanság van/lesz a névnapod is? Na, majd utána nézek.

Én ma ugye dolgoztam, aztán rendőrségen voltam, grafikussal rajzolgattuk az ékszereket. Egyelőre nincs nagy előmenetel az ügyben. Majd vásárlás, Bercó, itthon mosás, kicsi pakolás, mert holnap szétszedik azért kicsit a lákást, szerelés kezdődik. Majd utána takarítok ki jobban. Szégyen és gyalázat, de még a teraszajtón látszanak a helyszínelés nyomai.

Éjszaka muszáj leszek dolgozni. Be kell fejeznem a dolgozatot, hozzá kellene kezdenem a januári tervemhez is.

Szóval, időnként benézek majd.
dmaggie

Igen, letudom az évi ünneplés-adagomat pár nap alatt :roll:

Én is dolgozni kezdek.

A férfiak alszanak. most G. is. Napok óta 3-4 órákat alszik a pluszmelója miatt. Most nem keltettem fel este, hanem alszik olyan hajnal négyig, és akkor kel.
Este meseolvasás. Új APG-t hoztam Rugónak Bösz-ből... Nem kedvelem igazán, de ezt kérte.
Nekem a felénél kompletten elment a hangom, a történet hörgésbe fulladt. Aztán jött G., aki olyan álmos volt, hogy a "macifürdető" helyett "macafürdetőt" olvasott :lol:

Maggie, ékszerek :(

Párbeszéd.
- Rugó, amikor a többiek alszanak az óvodában, Te csak gondolkodsz?
- Igen.
- És miről gondolkodsz?
- Anyáról.

8)

Kép
vindolanda

Vindo, ez cuki nagyon. :lol: :lol:
Meg tudlak érteni, az APG-k nekem sem a szívem csücskei. Egy könyvünk van belőle összesen. Szerintem a Bogyó és Babóca talán sikeresebb. :roll:

Nem überelni akarom Rugót, de ma este Bercó is érdekeset mondott.
"Azt álmodtam, hogy felhúztam a redőnyt és láttam a betörő szemét."
ÉN: Megijedtél?
Bercó: Nem, behúztam neki egyet.

Teljesen biztonságban vagyunk. :lol:

Ékszerek: konkrétan egy gyűrűm maradt a jegygyűrűt kivéve. De van jó sok bizsum, azokat is szeretem ám.

Mindjárt lemerül a kis gépem akksija, szerintem be is fejezem mára. Viszonylag jól haladtam. Még van mit igazítani rajta, de a nagyja szerintem készen van. Holnap még nekiugrok a tervemnek is.
hv-n meg kell tanulnom a nonverbális kommunikációt, aztán hétfőtől csüt-ig jöhet a fonológia, fonetika.

Vindo, jól megszenvedsz ezzel a betegséggel. Bár én is dec. eleje óta köhögök. Anyukám már nyaggat, mondtam neki, hogy majd, ha lesz időm, most egyelőre nem lehetek beteg sem. Luxus.
dmaggie

Komoly őrző-védő emberállományotok van, ez a lényeg.
Egyem a kis lelkét.
Nem fél éjszakánként akkor? Az jó.

Jó tanulást!
Meg jobbulást is!

Most én is megyek aludni.

Ja, karácsony óta benne vagyok. Hosszú lefolyású betegség, onnan tudom, hogy Rugó csak pár nappal jár előttem. G. bezzeg nem kapta el :x :lol:

Nekem annyi gyűrűm van, amennyi rajtam van napközben. Most négy, de talán névnapomra a másik nagyujjamra is veszek egy ezüstöt. A jobb oldalival meg vagyok elégedve, azt tavaly vettem.
Egyet viszont elhagytam kamaszkoromban, mikor Gáborral kocsmáztunk lelkes tizenévesen, és az annyira rossz érzés volt. Gondolom, milyen rossz, mert ezek az ember szívéhez nőnek.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Férfiak elmentek, nekem meg egy rahedli dolgom van. Lakáspakolás, aztán munka ezerrel. De itthon vagyok és csend van 8)
Néha benézek, hátha jár erre valaki.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Itt jeges hideg szél fúj, jaj de rossz.

Vindo de édes Rugó :D

Meggie most már nem is kell rettegned, van saját testőröd :D
hát, nálunk van olyan ablak (hálóban) amit nem takarítottam meg karácsony előtt, és még azóta se :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ez ne vegye az életkedvedet :lol:
Nálunk szeptemberben volt ablakmosás végig, és tavasszal lesz a következő :roll: :wink:

Kávé főzés (koffmentes), fahordás, könyvjegyzetelés :arrow:

Kép
vindolanda

Lebontottuk a karácsonyfát.
Most üres ott a sarok, ráadásul nincs mire fognom miért nem vasalok :roll: (abba a sarokba szoktam felállítani a vasalódeszkát)

Vindo hát, istenigazából engem nem zavar :D
akinek meg nem tetszik lemossa.
azért ha jobb idő lesz megtakarítom majd :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. hazajött a munkából, azt mondta, rajta is kijött a kórság. Ivott egy kávét, aztán lefeküdt a kályha elé a földre, és boldogan horkol egy órája.
Nekem viszont sikerült kettő óta egy rövidebb könyvet kijegyzetelnem 8)
Most viszont öltözöm, és mennem kell Rugóért.
A müllerbe is kellene mennünk. Nincs samponunk, mosószerünk...

Móni, akkor rendben :wink:

Kép
vindolanda

Maenislebontottama fat, olyan ures lett a lakas.
ma dalmaval 2 en mentunk emmaert oviba. az ovonok versenyeztek ki fogja,tunderem meg vigyorgott.
Vizsgakkal ugyesek vagytok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: