Sziasztok!
Sokadszor állok neki írni, remélem most már nem száll el...
Lányok nincs kedvetek a táblit kicsit aktualizálni???
2011.12.28.táblicsku.xls
Kvzsuzsi! Remélem sikerült elkölteni a jutalmat, nagyon szupi kis akciók vannak az üzletekben, tegnap mi is beszabadultunk kicsit.
Kretty! Anyóóóós... tipikus.... elképesztően tapintatlanok és dillók tudnak lenni az emberek. Mintha ezt az egészet az ő szemszögéből kellene nézni... basszus, holott nem az a lényeg, hogy neki legyen unokája, hiszen neki vannak gyermekei, ő átélte már ezt a csodás dolgot, hanem azt kellene szem előtt tartani, hogy NEKTEK legyen, LESZ gyermeketek... gyakorlatilag ő csak egy kis mellékszereplő, hiszen ez nem róla, hanem rólatok szól... kicsit túlragoztam, de remélem értitek. Nálunk amióta kiderült, hogy van valaki a pocakban, azóta a szüleim többször is elmondták, hogy NEKÜNK gyermekünk lesz és ez így a legeslegfontosabb, nekik csak hab a tortán, az egyébként is már sok élményt és örömöt megélt életükben.
Barikám! Kitartás és már tényleg hamarosan a karjaitokban tarthatjátok a srácokat!!! Pusszantlak
Kagyló, többi bújkáló, hahóóóóóóóóóóó, nem bújnátok cseppet elő?????
Npgy! Holnapra egy nagy kalappal, nagyon-nagyon klassz lesz, meg látod!!!
Poszi és Parane! Gyertek néha mesélni, hogy hogy telnek napjaitok! Gyönyörűek a fiúcskák!
Melcsi! jöhetnek a képek!
Katapetra hiányzol.....
Gigi, Era! Hogy vagytok????
Primula, Erikk meséljetek magatokról!
Mné! Tudom, hogy lesz BOLDOG karácsonyotok, hidd el csajszi lesz!!! Muszáj hinned benne neked is, jön az új év, az új remények és sikerek éve! Így lesz, hiszen megbeszéltük itt mindannyian!!!!! jóóóóóóóóóóóó???? így lesz!!!!
Rólunk: minden ok, leszámítva a fáradságot. Elég sokat alszom, vagy ha nem is alszom, fekszek. A reggelek nyűgösek, nem enged el az ágy, nem is tudom, hogy fogok hétfőtől dolgozni.
Nagyon sokat forog a gyomrom, de róka nem jött még úgy igazából, csak mindig megkísért, aztán továbbáll.
Igen, szedem a meforalt, elvileg a 12. hétig, de ezt majd január első hetében tisztázom a doktornővel pontosabban. Ő, Renz doktornő azt mondta nekem 9,5fél héttel ezelőtt, hogy januárban már állapotosan megyek vissza hozzá, emlékszem, hogy gyakorlatilag kiröhögtem, na jó, mosolyogtam rajta, és magamban megállapítottam, na ő sem tudja mit beszél.... és most itt vagyok, a 8. hétben...
Január első szerdáján megyünk Csapóhoz ultrahangra.
Jól vagyok. Boldog vagyok. Remélem, minden rendben lesz és nem is kell több ennél.
Puszillak Titeket csajok!!!