A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Marcsi!
Az örsi Ikeában mi már többször is voltunk. Ott lehet rajzolni, csúszdázni is. Fiúk az asztalra is rajzoltak. Kép Mindenhova felmásztak, nem szólt rájuk senki sem. Ha megéheznek, akkor lehet enni is. Kép Ti még nem voltatok ott?

Eri
simones

Marcsi, Eri!

Köszi!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Én még csak láttam a B.Őrsi Ikeát, de úgy emlékszem, hogy nagyon jópofa volt. És még mintha valami kedvezményes gyerekmenü is lett volna hozzá, de ez nem biztos.
Amúgy meg én pont be is akartam menni a meki után, hogy a kis favonat készlethez szuperexpresszt vegyek karácsonyra a fiúknak. Bár azt is elég rég láttam, lehet, hogy már nincs is.
Én inkább az ikeára szavaznék, mert emlékeim szerint sokkal átláthatóbb a terep mint az állatkerti játszóházba. Bár azt csak képekről láttam.
Na majd még előtta benézek még!

Vikics

KépKép
vikics

Az IKEAt mi is támogatjuk. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Nem akarok ünneprontó lenni,de az IKEA erre a célra nem jó Kép Kép
A játszóba csak 3 éves kortól lehet bemenni,és csak a gyerkőcöknek.Nem lehet kibérelni,mert az éppen vásárló szülök gyerkőcei is oda mennek játszani.
Tényleg jópofa,de együtt nem tudtok lenni,és az étterem pedig az emeleten van,míg a játszó a földszinten,szóval az is macera.
Viszont,jó a gyerekmenü Kép
Az étteremben is van egy elkerített "dühöngő"de az nagyon kicsi.Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

így szeretünk a legjobban aludni:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem azért, hogy beleszóljak, enyém ikreim elég nagyok és nem hinném, hogy érint minket eme buli, de kicsikkel az étterem melletti játszó elég jó lehet, legalábbis az Örsön levő ikeában jó. Ott más csapattal én már voltam gyerekes talin, sőt megyünk újra. Nagyokat le lehet adni, kicsiknek meg tényleg jobb anya közelben azon a helyen, nekik nem kell még akkora csatatér. Csak most Karácsony előtt hétvégén nagy a tömeg, de ha januárban mentek, szerintem akkor nem lesznek annyira sokan.

Ildi

Ildi
pildi

Orsi! nem is alszanak Kép az egyik "öregfiú" nyitott szemmel nézelődik. de tündériek!!!!!
ki kicsoda?

Rita nagyon csöndben van, csak nem jelentkeztek a fiúk? Kép Kép
Drukk, drukk...
Az ikea-ban Eri biztosan nem a gyerekleadós megőrzőre gondolt. Hanem vagy az étterem melletire, vagy régen a gyerek bútorok között volt egy játszórész, ahol lehetett tombolni. Viszont, ha sokan vagyunk, akkor az IKEA azért nem túl jó! Én az állatkertre szavazok, vagy jan-febr.-ban a meki.
Hm?
Erikáék betegek, hétvégén kezdődő fülgyulladás és szemgyulladás ügyelettel. Kép Kép
Jobbulást ezerrel!
Marcsi
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi Kép
Ők néha nyitogatják a szemüket alvás közben Kép A piros Levi, a csíkos Máté Kép

Nem teljesen mindegy, hogy hol lesz a találka, de ha gondoljátok át tehetjük jövőre is, amikorra kész lesz a jól megszokott meki.

Rita még egyben Kép most beszéltünk Kép de ő már nagyon külön szeretne lenni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Igen, nem a leadós megőrzőre gondoltam. Kép Oda még 1 évet várnunk kell. Kép
A gyerekbútoroknál vannak az asztalok és a csúszda. Más helyet nem ismerek. Ill. a Lehel úti Kika, de az kicsi, viszont zárt. Szombaton az állatkertiben is sokan lehetnek. A meki lenne a legjobb. Más mekiben nincs akkora játszó?

Ildi!
Pedig ha van kedvetek, időtök jöhetnétek Ti is. Kép

Erikáéknak jobbulást! KépKép

Rita!
Kitartás! KépKép Nemsokára visszakívánod ezt az időt. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Nekem azt az infot adták a mekiben, hogy csk valami üvegajtóra várnak, szerdán megmondják, hogy megérkezett-e.Ha mégsem, a játszórész használható, csak nem ülhetünk be a bulis helyre, csak az étterem részbe.
Szeintem akkor sem olyan gond, különben is munkanap +aranyszombat, bízom benne, mindenki ajándékok után hajt...
Szerdán kell telefonálnom a mekibe, akkor nyitnak, de a fenti infokat az étteremvezető mondta, és ennek örömére lefoglaltam a dolgot 10-órától.
akkor hogy is legyen??
Kinga
pkinga

Kinga!
Tavasszal sem a bulis részen ültünk le, már amikor lebírtunk ülni. Kép Szerintem jó lenne ott. Akkor 10-12-ig foglaltad le? Ott ha jól emlékszem 2 bulizos hely volt, egyik a játszónál.

Eri
simones

Állatkerti játszó szervezője ezt írta:
Kedves Marcsi !

Hétvégén nem tudunk helyet biztosítani csoportnak, csak hétközben.
/hétvégén nagyon sokan szoktak lenni /

Hétközben a péntek kivételével bármikor jöhettek,300/óra a díja.
Hívjatok föl előtte.
hétvégére a kolléganőmet tudnám ajánlani a Honvéd utcában lévő óvodában./volt Mikkamakka/

Fejszák Judit 06-20-9777725
Hivatkozz rám kérlek.

Minden jót kívánok:Zsóka

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltünök mindig, de szórakozik velünk a gépünk, hol hajlandó elindulni, hol nem. Teljesen össze-vissza. Apa meg ma és holnap Debrecenben van, aztán szerda-csütörtök Keszthelyen, szóval itthon alig...
A taliról még mindig nem tudok nyilatkozni, követem az "eseményeket", hogy hol és mikor lesz, és ha a párom ráér, mindenképpen megyünk. A helyszín mindegy, bár a fiam nagyon várja a mekit. Kép

Egyébként jól vagyunk, Andrisnak nézegetjük a sulikat, Zsófi már nagyon várja az ovit, volt, hogy 10-ig ottmaradt Andrissal, amig az apja bevásárolt. Kép Kisfiúk meg egyre ügyesebbek, egy csomó mindent megcsinálnak már, amit mondok nekik, na persze a szófogadást még gyakorolni kell. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!
Kinga, ügyes vagy! Mégis alakul talán a dolog?
Szerintem 9 és 10 között lehetne már érkezni, mi BKV-val leszünk, úgyhogy min. 3/4 óra csak az utazás. Két fáradt, gyalogos manóval időben le kell majd lépnem, ezért talán előbb érkezünk, ha sikerül a reggel bulizás után Kép. Asszem apuka nem kapható a dologra.
Zizi!
nagyon jó lenne, ha Ti is jönnétek Kép Kép
Erika telefonált, ők nem tudnak viszont jönni. A betegség tombol. Így a februári alkalomra izzítanak.
Vikics!
Mi november végén kaptunk olyan "Desirót", vagy "Esztergomit", ahogy a fiaim hivják az IKEÁS szupervonatot. De nézd meg a honlapjukon, ellenőrizni lehet a raktárkészletet is egy gombnyomással.
Rita, kitartás!
Vadvirág! Ti is jöttök? Dávid tuttira élvezné és közel is laktok!
Claire! Budaörs, Garibaldi utca 2. a címe a mekinek. Az MO-áson van, nem az, amelyik közel van a Sasadi úthoz, hanem, ami az Auchan, meg az IKEA tőszomszédságában. Van valamilyen benzinkút is, de mindig elfeljtem, nem lévén autónk, nem túl fontos info. Kép
Dorissal beszéltem még pénteken. KisDrágái jól megfáztak, megbetegedtek nem sokkal a megérkezésük után. Borult elég sok programjuk, két antibiotikum kúrán vannak túl, most már jobban. Örült, Kirri, hogy jelentkeztél!
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Az albumok között van egy trigemini, Bors babák címmel. Gyönyörűek.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4203&page=1&image=95976
M

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Marcsi! Köszi az infót, megpróbáljuk beiktatni, bár nagyon sehogysem állunk a Karácsonnyal. Voltunk a gulliver játék nagykerben, (ha vki akar menni, szóljon 0630/5559424),meg beszereztünk 1-2 könyvet... ennyi. Viszont nagyon kiváncsi vagyok rátok. Majd kitalálok valamit.
Mellesleg az állatkertiben volt az apjuk a két naggyal, és baromi jó, de hétvégén tuti tele van, amúgy sem olcsó. A részleteket meg lehet nézni a honlapjukon, azt hiszem játékmester címen fut!
Gabi! Boldog névnapot!
Orsi! az enyémek is pont ezt az alvást szeretik, szopis párna és együtt. Még most is, csak már egy párnán nem kényelmes, így az egy nagy fészekből lett két kisebb.Épp most akartam Esztert bevarázsolni az ágyba, de nem jött össze. Marad a szivacs a nappaliban a szopis párnával! Az a vicc, hogy Ádámnak még a takarója is uez a minta, Eszteré kicsit "lányosabb", mert abban rózsaszín is van Kép!
claire
claire

Sziasztok!
Bocs, hogy megint nem írtam ilyen sokáig. Persze azért olvasom a fejleményeket. Nagyon jó lenne talizni, de úgy néz ki, hogy ezt most ki kell hagyjuk, mert apa 18-án vizsgázik. Egyedül meg nem indulok el a fiúkkal. Ha most nem jön össze, akkor azért gondolom tavasszal (vagy év ejelén vmikor) lesz mégegy tali és arra mindenképp igyekszünk elmenni. Amúgy jól vagyunk, most már a fiúk szinte "futnak". 1 hete csak sétálnak, mászni már csak akkor ha valahova gyorsan akarnak eljutni. Iszonyú édesen lépegetnek. Nagyon büszke vagyok rájuk!!! Itt egy tegnap készült kép róluk....
Puszi mindenkinek.
ZsobuKép
zsobu

sziasztok!
Holnap telefonálok még egy utolsó simítás végett a mekibe, utána leírom a hallottakat.
Nálunk is 3-ra szűkült a létszám, suli van, kirándulás van apának meg munka, igaz csak délig.
szívesen elhozok valakit, befér még 4 emberke a kocsiba, gyerkből több is.
az Üllői út felől megyünk, Lurdy háznál eltérve a mekibe, szóljatok, ha tudok segíteni!

Sajnálom a betegeket, gyógyuljatok hamar!
remélem összejövünk szombaton, jelezzétek kb. hányan leszünk!
Kinga
pkinga

Sziasztok Kép

Bocsi, hogy eltüntem, egyenlőre még semmi hír, csak már nagyon a végét járom ... fáj mindenem, de azért megvagyunk ... csak már kicsit sok helyet foglalnak a fiúk Kép

Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám,
MarcsiKép Eri Kép köszi a drukkot, lassan jöhet is, mert legkésőbb jövő hét szerdán, azaz 22-én császároznak ... Úgyhogy az idei Karácsonyt a MÁV-ban töltjük ...
Bár semmi sem baj, csak a fiúkkal minden rendben legyen!!

Tegnap voltam dokinák, minden vizsgálat szerint nagyon jól elvannak odabenn és jól érzik magukat, szóval valszeg kivárják a 22-ét ...

Puszi mindenkinek!!

Rita
trus

Sziasztok!

Oké,akkor így már értem,hogy hol akartok lenni az IKEA-n belül Kép Kép....az úgy nem rossz,de hétvégén télllleg sokan vannak,főleg mostanság Kép

Túl vagyunk az ELSŐ szülinapon!!! Kép Kép
Nagyon jól sikerült!!!Majd teszek fel képeket is...

Gabi!
Köszönöm a torta tanácsokat,végül 4 db. torta sikerült!!! Kép

Volt egy "jin-jang", torta,sk készítés Kép,egyik fele vaniliás,a másik csoki pudingos volt,na és persze anyukám is készített a biztonság kedvéért még kettőt Kép Kép
Nagyon tecccet nekik a gyertya,mindnképp meg akarták fogni Kép
Ha tényleg van valamilyen ételallergiájuk,akkor az most kiderül!!!! Kép
Az ajándékbontás is jól sikerült,tecccett nekik,hogy szét tudják a csomagolópapírt tépni Kép Kép
Az ajándékok közül a búgócsiga tetszett legjobban a csajoknak Kép na meg a fiúknak is Kép

Orsi!
Édesek a fiúk!! Kép

Rita!
Kitartás ,mindjárt kint lesznek!!!Azért szuper ajándékot kaptok az idén!!!! Kép Kép Kép

A betegeknek jobbulást!

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Orsi, Zsobu! Szépek a gyerekek! Kép

Rita! Kép Kitartás!!! Ó, még nem biztos, hogy bent karácsonyoztok, ha mégis meggondolják magukat a fiúk! Kép

Martisa! Kép Húúú, én erről lecsúsztam! Dec.12.!!!! Boldog első szülinapot a lányoknak!!!Kép Kép Kép
Szólj, ha fent vannak a képek!

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Márti!
Utólag is Boldog szülinapot kívánunk a lányoknak! KépKépKépKépKépKép

Eri
simones

Zsobu!
Nagyon bájosak a fiúk!

Márti!
Isten éltesse a lányokat! Jó ötlet a búgócsiga, már én is régóta tervezem, hogy veszek egyet.

Rita!
Mindjárt kezdödik a nagyüzem! Hajrá!

Kinga!
Várom a híreket!

Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Akkor tali ügyben a régi mekis terv marad?
Jobbulást a kis betegeknek!
Boldog szülinapot a csajoknak!
Zsobu, Icsilya! Nagyon szépek a kis manók!!!! Kép Kép Kép
Ti hogy álltok akarácsonyi bevásárlással? Én tegnapig sehogy nem álltam, de a mai napot rászántám és kimentem a piacra! Akkora pakkokkal jöttem vissza, hogy még szerencse, hogy vittem segítséget. Így szerencsére már csak még egy nap kell és minden magvan. De jó lenne, ha már meglennének....
Ez egy mai kép... Szegény Nándi nálunk is beteg, azért olyan kis táskás a szeme.. Kép
Kép

KépKép
vikics

Mamik Kép
Ne haragudjatok, nem emlékszem, hogy kinek volt ekcémás a kislánya. Beszéltem a mamámal, ő ennyit mondott:

Ha a családban nem jellemző az allergia és, ő nem asztmás, akkor 7-8 éves koráig nagyon jó eséllyel kinövi. Ez a 7-8 éves kor a max., az is lehet, hogy jövőre már nem jön ki.

Hol van rajta ilyen? Csak a hajlatokban, vagy nyílt bőrfelületen is?

Kezelés: fürdetőkrémmel kellene fürdetni (hidrofil kenőcs –amit csecsemőkorban is használtatok). Használat (mert sokan rosszul használják) SZÁRAZON a gyereket bekenni vele (nem a vízbe tenni), majd a vízben lemosni róla.

Az ekcémakezelésének sarokpontja, hogy nem szabad hagyni, hogy a bőr kiszáradjon, ezért akár napjában többször is krémezni kell.

Ajánlott krémek (ezek között vannak drágábbak és olcsóbbak is):

Hidrolotio ill. lipolotio kb. 1000 ft

Oilatum termékcsalád krémek kb. 1500 ft

Lipicar (La Roche - Posay márka) kb. 3500 ft a 200 ml

Minőségre bármelyiket nyugodt szívvel ajánlja az anyukám

Táplálkozás: minden magas hisztamin tartalmú ételt, déli gyümölcsöt kerülni kell
Magas h.tart: sajt, csokoládé. Őszibarack

A telefonból ennyi maradt meg (ne haragudj, de kicsit kivagyok, a fiúk lefárasztottak bennünket az elmúlt pár napban) DE holnap hoz valmi tájékoztatót, azt beszkennelem és átdobom mailen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Nekem a második fiam ekcémás, és allergia is van a családban, de most lesz 4 és már nem jön ki. a fent említettekkel egyetértek, még talán annyit, hogy az immunrendszer erősödésével javul a helyzet, nálunk az aloe lötyi ivása ennek is használt. És nekünk a mézes-glicerines amwayes testápoló jött be, igaz, a fentieket nem próbáltuk, csak patikában keverteket, több félét. Nekem gyerekkoromban kevertek egy tök jót, de sajna elűnt a recept, meg az a doki is a látómezőnkből.
Orsi! Mit hallok? Ugyan mivel tudják az áldott jó porontyok lefárasztani a szüleiket? Kép
Képzeljétek, ma kifagyasztottam az ikreket, elindultam velük 1kor az oviba, babakocsival, aztán kint hagytam őket aludni, közben Dávid altatása címszó alatt én is elaludtam, ezek meg csak durmoltak a kocsiban. Szóval 4 után ébredtek, addigra újabb takarókat tettem rájuk, de azért már aggódtam. Épp eldöntöttem, hogy mosmár behozom őket, amikor felébredtek. Egyébként a lábuk volt egy kicsit hideg, de amúgy tök jól voltak! A nagyok is kint aludtak mindig a legjobban! Éjjelre is kitegyem őket? Kép
Claire
claire

Sziasztok!

Orsi!
Köszi az infót,az én Annám ekcémás Kép,de már nagyon szépen javul Kép Kép Kép
A hónaljban volt,kaptunk rá 3 összetevőből álló krémet, amit naponta 2× kell használni+azt a fürdetőkrémet,amit Te is írtál,és még kevert testápoló krémet is Kép
Sajna a nagyobbik fiúnk hajlamos az allergiára,neki is volt egyszer a kezén,de már régóta nem jött elő Kép
Csak az a furcsa,hogy mindig ilyen fürdető krémmel fürdött,és mégis??

Akkor így ,ne is próbálkozzam a narancs adásával?
a banán se mehet?

Köszi mégegyszer,Márti

Bocsi!
Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat Kép Kép

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
A mamim azt mondta, hogy ha a gyerek eddig nem kapott déligyümölcsöt, akkor nem kellene neki adni, ha meg kapott már, akkor kerülni kellene.

Orsi

ps. de holnap átdobom majd a kis tájékoztatót a mailcímedre.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Köszi,akkor várom Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Végre meggyógyultunk! Jó kemény vírust kaptunk el, még a nagymamák is kidőltek egy-két napra...

A fiúk egyre ügyesebbek, beszélgetnek, ügyesen fogják a játékaikat is.

Claire!
Én is gondoltam már rá, hogy kint altatom őket éjszaka....Kép Ők is minden délben a teraszon alszanak két órát.

Minden baba nagyon tündéri!
Zsombu! Nagyon vagányak a fiaid a tüsi hajukkal és a szép fekete szempillájukkal! Kép

Kedden levágattam a hosszú hajamat tök rövidre, nagyon sajnáltam, de a fiúk miatt állandóan össze volt kötve, és már nagyon hullott. Most legalább kezdhetem megint a hajnövesztéstKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Visszajöttünk suliból, kemény menet volt, mehetek logisztikusnak!Kép

Kinga!
Mik a hírek, tudjuk szombaton használni a játszót Budaörsön?

Gabi
efgabi

Sziasztok!
csak még1 ötlet, ha a meki befuccsolna...
Ma láttam egy plakáton: 18-án 11-től a Marczibányi téri műv. házban Kaláka karácsonyi koncert.
Tali ott? Kép
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Ezt most kaptam. Kép
Az ikres ízesítésűt ismeritek Kép

Recept kismamáknak:

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 C-ra.
Gőzfelett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá
Öcsire: Nem szabad, Öcsi! A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A
többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Merjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitol.
Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintőport és ragtapaszt karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót
és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és
biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az
előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót
(miközben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit
durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott
tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük. Vegyük el a borotvát és a
macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs,
hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonó máz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dk olvasztott
csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a qrva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla,
hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a
szomszéd ház tetejéről. Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 2 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2
percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el szomszédnak,
mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz. Távolítsuk el a szénné égett
sütiket a sütőből. Dobjuk ki.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!
Nagyon jó a recept!!!KépKépKép
Marcibányi nekünk nagyon jó!Kép De várjuk meg Kinga beszámolóját!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Sajna úgy néz ki, a szombatot nem tudjuk összehozni... Kép A párom dolgozik, és nem tudom lebeszélni róla. Kép
Egyébként is elég betegek vagyunk, Andrison kívül minden gyerek taknyos, köhög, úgyhogy nem akarunk megferőzni mindenkit. Azért majd gondolunk Rátok irigykedve, és kérünk sok-sok képet!!!!!

Zizi

Zizi
debyand

Sziasztok!

Kinga merre jársz? Kép Mik a hírek? Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Más nem tudja a meki számát? Én szívesen felhívom őket, ha megadjátok! Vagy valaki.... Kinga nem nagyon jelentkezik, szerintem lépnünk kéne.
Akárhogy nézem, a meki a legjobb hely a talira, az összes többi esetben szétszóródnánk és nem lenne igazi.
Szóval?
Vikics

KépKép
vikics

sziasztok!

Itt vagyok, csak nem ment itthon a net, mostanra lett kész.Lefoglalva le van a terep, legfeljebb nem a játszóban ülünk le, hanem az étteremrészbe.
A játszó mögötti részen max.8 fős kis szeparékat alakítottak ki,nem olyan nagy a hely, mint volt.
Ott kiderül, hogy mi a helyzet, szerintem akkor is megy a dolog, ha nem vagyunk elkülönítve.
Menjünk,nem?
Nekünk nagy tömeges koncerthez nincs elég szemályzet, a mekibe magam is elvagyok a fiúkkal.
Kik jönnek??
Kinga(bocs a csendért)
pkinga

Kinga, szuper!!!
Mi megyünk! Erikáék is meggyógyultak, szóval jönnek!
9-10 között érkezünk KépKépKép
M

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Mi megyünk, ha lesz! Kép
De Erikáék nem gyógyultak meg sajnos... most kaptam Tőle egy mailt. Kép
Gondolom nam haragszik meg ha beollózom a levelénegy egy részét:
"Sajna mi már biztos nem tudunk menni holnap talira, ha lesz - a szőke hercegem délelőtt óta fuldokolva köhög és napok óta nem eszik, a gyomrát szorongatja... 6-ra megyünk dokihoz. A kötőhártya és a középfülgyuszi már eltűnt, erre most meg ez....................Kép(("
Többiek?
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Remélem, mi is el tudunk menni, bár az időjárás ellenünk dolgozik.Kép
Ma már közlekedtem autóval, elég veszélyes.Kép
Pedig itt a torta is!Kép
Talán holnapra jobb idő lesz!Kép Bár itt már havazik!

Gabi
efgabi

Sziasztok!
A Kaláka koncertre ilyenkor már amúgy sem kapnánk jegyet!
Én is az időjáráson aggódom. Ma lementünk az ovis karácsonyra, de már az Ábel úszás bemutatójára nem mertünk elindulni. Így is alig tudtunk vissza feljönni kocsival. Ha így folytatja, az ajtón is alig tudunk kilépni, mert míg a teleknyélen feljutunk a kapuig....Gabi tudja, ő már járt it. Este még nézem a netet, írjatok, mi hogy döntött, lesz-e találkozó végül. Bár én tutira csak holnap reggel tudom eldönteni, megyünk-e.
Claire
claire

Sziasztok!

Most értünk haza a munkahelyi ebédröl. Busszal mentünk, és tényleg elég csúszosak a járdák és az utak. Mindenki nagyon óvatosan közlekedjen! Kép Mindenesetre mi szeretnénk menni holnap. Remélem oda is érünk. Kép

Eri
simones

aha, én is beszéltem közben erikáékkal Kép
időjárás abszolút tali ellenes.
asszem én visszamondom
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok,
mi is szivesen mennénk, de nekem is az időjárás a bajom KépKép..., reggel biztos fagyni fog...Kép
Mi lenne ha áttennénk szárazabb időre, és addigra a betegek is meggyógyulnának???
Szilvi
manoca

Sziasztok!

Sajna mi sem tudunk menni Kép
Egyedül leszek a négy gyerkőccel,kocsi nélkül,és úgy nem vállalnám be.A BKV nem alkalmas ikerkocsis közlekedésre !!! Kép Kép
A múltkor elindultam a fiúkkal-lányokkal,és kettő majdnem fenmaradt a vilin,mert a vezető sietett valahova...

Aki el tud menni,annak jó szórakozást,majd meséljetek !!! Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

sziasztok!
mi is autóztunk ma többször is...hát nem volt valami szívderítő.
Engem is csak az időjárás tarthat távol.
Félek a mai trutyi éjjel lefagy és reggel csicsonka lesz mindenhol.
Ezt az egy db. működőképes autónkat nem kéne összetörnöm...a gyerekekről nem is szólva!

Reggelre még hagyok szikrányi reményt magunknak, de ma az észérvek miatt inkább a nem dominál.
Sajnálom.
Kinga
pkinga

Lányok!

Akkor halasztva jobb időre? Kép
Megnéztem az időjárásjelentéseket, sajnos jeges utat jósolnak holnapra még. Kép

Eri
simones

De szomorú vagyok! Végre találtunk egy jó idöpontot, megfelelö helyszínt, erre leesik az idei elsö hó, jégesö stb és nem lehet közlekedni! Kép Ha reggel nem fagy én azért megpróbálok elindulni. Bár ha csak 2-3 család lesz ott, akkor nem tudom érdemes-e 60 km-t kocsikáznunk...Jó lenne, ha reggel még mindenki jelentkezne, hogy hogy döntött!
Jó éjt!
Mimóza
mimóza

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: