Sziasztok!
Drága Barika (doktornő) köszönöm, hogy hoztad a híreket!
Npgy! Csak annyit még, azon túl, hogy iszonyúan örülök Nektek, a két pöttyötöknek! Csudaszép karácsonyi ajándékok és újévre ti is láthattok majd csodaszép pulzáló embriócskákat. Készülj!!! Mert elképesztően sok-sok papírzsepi fog kelleni..... nekünk kellett tegnap...
Mielőtt elindultam a munkahelyemről semmilyen tünetem nem volt, kissé beparáztam, majd indulás előtt a mosdóban képzeljétek kishíjján róka-úr lett... elmosolyodtam, lementem a férjemhez a kocsihoz és csak annyit mondtam, hogy bejelzett a gyerkőc, hogy minden ok!!!!
Az ultrahangon amikor kiszúrtam, rögtön kérdeztem, hogy bejöhet-e a férjem, hát persze... csak néztük és néztük.... persze én már bőgtem, de csak szolídan,pityeregtem.... 4mm-es élő, jó szívműködésű embriónk van... a doki szerint minden szép és jó, 6 hetes és pár napos a terhesség...
Na amikor kijöttünk elkezdtünk telefonálni... akkor annyira eltört a mécses, hogy egyszerűen nem tudtam abbahagyni fél órán át.
Sohasem fogom tudni elmondani, hogy ez milyen érzés volt, ennyi idő, ennyi másmilyen sírás után....
Aztán persze nem maradt abban, azóta is ha ránézek a képre, a megsimítom a pocakom, ha csak rágondolok, hogy azon a hatalmas (kb 120 cm-es) képernyőn mit láttunk elszorul a szívem és sírok.
Legközelebb januárban kell mennünk, addig rókát meghívtam hozzánk...
Katapetra, nagyon szépek a mézes-karifák. természetesen a " csoda csaj ez a Kriszto"-n is bőgtem egy sort. Köszönöm, nagyon puszillak...
Era! Hogy vagy?????????
Dolgozik még valaki?
Nálunk ma disznótor... hurrá, bár engem húz az ágy...
Kretty! Vizsgák? Megvan már mind???? Lehet már pihizni? Vagy még januárban is lesz? vagy csak a végső?
Mindenkit pusszantok, majd jövök még!
(Ja, jelentkeztem a babanetes kismamiságos felhívásra, sajna nem én nyertem, de kit izgat??????? majd mesélek nektek, csak kérlek lőjjetek le ha sokkkkk leszek! jó?)