A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Npgy, ugye jól fenékbe billenthetlek az ovuteszttel együtt? :lol:
Látod, továbbra is bízni kell és néhány nap múlva újabb tesztet csinálni és büszkélkedni vele.

Kretty, pont ugyanezt akartam írni Kagylónak, hogy ezmiez?????

Mné, én sem tudok senkit ajánlani, de az biztos, hogy ez nem pici probléma, mert két helyen is nagyon nagy hatással van rátok. a szexuális életre és a babára. Úgyhogy ne becsüld le a problémádat a többiekéhez képest.
És nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyire nyiltan kiírtad magadból.

Krisztó???????? nagyon izgulok.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Először is Mné! én nem is tudok mit mondani. Vagyis, DE! menjen szakemberhez, ahogy a többiek is mondták, és a másik, hogy ez igenis probléma, és igenis rámehet egy kapcsolat. Ez hozzá tartozik az élethez...
én nem is értem, hogy hogy lehet, hogy másokkal igen előtted, veled meg nem... drága druszám kérlek ne haragudj meg, de ez sántít nekem, nagyon!!!! Szerintem te egy irtó dögös és kedves, aranyos és szerethető csajszi vagy!!!! Kizártnak tartom, hogy bármelyik férfiember ne kívánna meg pillanatok alatt. (bocsánat, ha kissé nyersen fogalmazok) Szóval én jelenleg azt látom, hogy te iszonyúan szenvedsz, őt meg ahogy írtad, nem érdekli, ilyen nincs!!!!!!!! Kettőtökről szól a kapcsolat, arról, hogy jól érezzétek magatokat benne, együtt!!!! Ha nem működik, akkor mindkettőtöknek keresni kell a megoldást! Vagy ha nem akkor.... valami nem klappol....
Jaj, Mné, igazából nem ismerjük egymást jól, rajtam pedig rajtam van az őszinteségi roham, de próbálom nem közönségesen és keményen kiírni magamból amit gondolok, hiszen tényleg csak annyit tudunk, amit leírtál, így nem szeretnék határozottan állást foglalni, DE ne hagyd magad!!! Ne hagyd, hogy kevésnek, kevesebbnek érezd magad!!!! Hiszen itt valami más lesz a dologban!!!! A fiúkra általában pont az a jellemző, hogy (ismét közönséges leszek) a guruló krumplit is....
Remélem nem voltam bántó, nem voltam túl nyers, csak azt szeretném, ha megértenéd, hogy jelenleg ez a TI problémátok, DE nem a TE hibád!!! meg kell keresni az okát, meg kell keresni a megoldást, együtt!!! Ha pedig nem megy, akkor más útra kell lépni! Ezt tudom baromi könnyű mondani egy kívülállónak, de hiszem, hogy neked is mint minden nőnek kijár az, hogy a férje elkapja egy szombat délelőtti ebédfőzés közben és jól megszorongassa, ölelgesse stb...
Óriási hatalmas ölelés neked és Mné! TE EGY SZUPER CSAJ VAGY!!! érted???????

Kagyló! Most mivanmivanmivan????????

Npgy!!!!!Drukkkkkkkkhegyek!!!!!

Nálunk: méhen belül van egy gyönyörű petezsák szikhólyaggal, babóca még nem látszik, DE azt mondta a dokker, hogy ez így van jól! Szerinte még az is lehet, hogy később fogant, de semmiképp sem kell paráznom, nem kell hcg-t nézetni, minden a legnagyobb rendben!
Annyira más, mint D. Úgy jöttem el, hogy elmondták 3szor, hogy kismama így, kismama úgy, én meg hogy mindjárt bőgök
:lol: :lol:
Elhangzott egy mondat, amit sosem felejtek el: "Kisasszony, higgye el, nincs ok az aggodalomra, egy terhességnek időre van szüksége, hogy szépen kiforrjon, nem kell nézegetni, meg kell nyugodni!" jaj, ezt olyan jó volt hallani. Pöttömkénk tényleg picur még, de ott van, jó helyen és nőőőőőőőő, kaptam képet is. Hiszem, hogy jövőhét szerdán már láthatjuk és minden oké lesz!
Jaj és elmesélte a nővérkének, hogy hogy kitoltam vele, mert már műteni akart, amikor... "hoppp kegyed terhes"....
:D :D

Dolgozom picurkát, de imádom a világot, akkor is ha olyan amilyen... :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló: mi történt?

Npgy: na látod :D remélem hamarosan mi is láthatjuk :wink:

Kriszto: nagyon izgulok!

Nálunk tragédia történt, az osztrák barátainknál 5 nappal szülés előtt elment a baba :cry: padlón vagyunk.....még nem tudjuk mi lehetett a baj, csak nem mozgott, és a mai uh-n derült ki, hogy már nem él..... :cry: :cry: :cry:
katapetra

Katapetra! Jesszusom! teljesen le vagyok döbbenve, ez borzasztó! elmondhatatlanul sajnálom, vagy nem jó szó, csak nézek ki a fejemből... ez rettenetes...

kriszto

kriszto82

Jaj Kriszto, annyira vártunk!!!!
Ez csúcszuper!!!!!!!! nagyon izgulunk, hogy továbbra is minden rendben legyen!
puszi

Bocsánat, hogy ilyen rossz hirekkel jöttem, csak nagyon lesúlytott a dolog! :(
katapetra

Kriszto,
ez szuper!!!!teljesen megkönnyebbültem....várjuk a képet is!!

Kata,
jézusom, ez borzalmas :? nem is tudom, mit mondjak...
leeda

Krisztó és Kata, sírok mind a kettőn. Egyfelől borzasztóan boldog vagyok, hogy Krisztókámnak ott a babó és ilyen boldog (na meg a férje is), másfelől nagyon letaglózott Kata az ismerőseid tragédiája.
Sajnos nekem is van az ismeretségi körömben, hogy utolsó héten nem mozgott és meg kellett szülnie. Azóta se tudnak talpra állni és újból nekifutni.
Nagyon sok erőt kívánok nekik!

KépKép
momelcsi

KRISZTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D :D :D :D
Sztarfotot is mellekeld!

Kata, ez borzaszto, sajnos a fonokomnel is ez volt a nyaron, csak 7 honaposan. :cry:
Vendég

Kriszto: igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigeninge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kérünk képet!!!!!!!!!!

Kata: el sem tudom képzelni... iszonyatos. Paff vagyok teljesen!
szélkisasszony

Kriszto:
jóóóóóóóóóóóóóóóó
igennnnnnnnnn
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és még sorolhatnám :lol:

te kezded a nagy bababumm-ot?

puszi mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

mné: írtam privit! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt mindenkinek!

Katapetra, szörnyűség,h ilyen megtörténhet :cry: :cry: :cry: Nekem ha Zalán nem mozog, akkor vagy Benedek kelti fel vagy én :oops: Sok-sok erőt a barátaitoknak!

Krisztokám, várjuk ám a képet!!!Csak nem alvással töltötted a tegnap estét is? :lol:

Npgy, mizu??? Teszteltél ma is? :lol:

Mné, én még nem tudtam privit küldeni,mert még nem kaptam választ :(

Rencsi, Domi találkozott a Mikivel? Hogy tetszett neki? Utólag is Boldog Születésnapot Dominak!!!

Pusza mindenkinek!

bari6

Sehol, senki :roll: :roll: :roll:
Drága Barikám, hogy találtad ki???? A zuram gyereket pisiltetett, mert a barátainknál megszülettek az ikrek, plusz elmondta neki a mi kis hírünket is. Sejtheted...Így marad az ágy. Cseppet sem bántam, 8-kor már aludtam :lol: :lol: :lol:

Npgy! Gyere majd!

Kagyló te is légyszíves!

Többiek? Mindenki melózik?

Mné! remélem csak elfoglalt vagy azért nem jössz...pusszantlak

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a leveleket, hozzászólásokat és a segítséget.
Most aztán annyi szakembert kaptam,hogy dőzsölök bennük.
El sem tudom mondani, hogy mennyire sokat jelent nekem a megerősítésetek, és a támogatásotok. Nagyon köszönöm, hogy vagytok!

Katapetra: Ez katasztrófa! De nem is értem, hogyan történhet ilyen. Hogy nem vették észre az orvosok, hogy valami nincs rendben? Sok erőt kívánok a barátaitoknak, mert elképzelni sem tudom, hogyan lehet ezt a traumát feldolgozni.

Npgy: Gyere várunk a mai teszttel. Hogy sikerült? Ugye erősödött a csíkocska?

Kriszto: Te hogy vagy? Gondolom számolod vissza a perceket jövő csütörtökig. És milyen jeleket véltél felfedezni magadon? Sikerült már elhinnetek egyáltalán azt, hogy kismama vagy?

Bari: Fiúk hogy viselkednek? Mikor kell menned legközelebb a dokihoz? Megkérdezhetem, hogy a két pöttömmel mennyit híztál? A képeket úgy néz ki, mintha a fiúk súlyán kívül egy deka nem ment volna fel.

Kagyló: Mi történt? Gyere kérlek vissza!

Kvzsuzsi: Nem is meséltem, hogy pár héttel ezelőtt voltunk hétvégén a pólusnál, és megtaláltunk titeket, de te nem voltál ott, a férjedet pedig nem akartam kavarni.

Zafir: A rosszulléteid elmúltak?

Kretty: Hogy haladsz a dolgozatoddal?

Lányok! Még egyszer nagyon köszönöm az össze segítséget. Most egy pöttyet jobban vagyok. És eldöntöttem, hogy ismét kézbe veszem az irányítást, és elmegyünk majd egy szakemberhez de előtte lecsekkolom őket egyedül. :-)

Mné
mné

Sziasztok!!!

Bari, bementem a dokihoz, de végül nem nézett Hcd-t, mert a nega teszt, ill. a reggeli 36,4 hőm se utalt semmi nullától való eltérésre.
Tehát így jártam!!!!
Bár én sem láttam volna sok értelmét, mert a nyhártya is szépen vált már lefele, sajnos!!!!

Npgy, mizujs?????

Mné, én is hasonló cipőben jártam, ami a szexuális élet gyakoriságát illeti.
A lelki részét magaménak éreztem, amit és ahogy leírtál.
Szerencsére sikerült rajta változtatni, bár nem volt egyszerű.
Kívánom, hogy találjátok meg az utat, ami segít az újra egymásra találásban.

Kagyló: ?????

Kriszto, izgulhatsz még vagy 8 hónapot!!!! :wink:

Bari, akkor egyben lesz a karácsonyozás???? Az is tuti emlékezetes lesz!!!

Kata, szörnyebb, rosszabb dolog nem is lehet egy életben,mint ezt megélni.
Ilyenkor nem is lehet erre szavakat találni!!!!

Era, jól vagytok????
Csak semmi izgulás, tessék a karin gondolkozni!!!

Szép estét!!!!

Primula
primula35
Algyő

Sziasztok Csajszik!

Lehetek szemtelen?
Szeretnék tőletek piri-távoltartó drukkokat kérni....(a napokban kell-ene érkeznie a "nem vártnak")

DE NEM FOG
LEGKÖZELEBB MAJD KB. 1 ÉV MÚLVA SZERETNÉM LÁTNI
:wink:

kezdek izgulni

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Küldöm neked a pirimaradjonjótávolminimumegyévig drukkot!

Mné
mné

Napsugaras szép reggelt mindenkinek!

Mné, köszönöm szépen. Olvastam a történetedet.Hát nem vagy könnyű helyzetben, de biztos kilábaltok majd ebből szakember segítségével.Sok erőt és kitartást kívánok.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Primula,
sajnálom! :?

Era,
én is küldöm a drukkokat!! :D

Mné,
hajrá! :wink: és ne add fel, semmiféleképpen!!!!! :!: :!:
leeda

köszönöm Leeda

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Era, megy a pirimenjenasunyiba drukk++++++++++++++++++++

Npgy, merre vagy??? Csináltál újabb tesztet? Gyere ha tudsz!!!

Többiek? Ma is nagy lesz a pangás??? :roll: :roll: :roll:

bari6

Bari,
nálunk tegnap volt céges buli, úgyhogy - enyhén szólva - nem vagyok formában :wink:
leeda

óóóó, remélem kirúgtál a hámból helyettem is ;) amúgy biztos mindenkinek céges bulija volt azért ilyen nagy a csend :roll:

bari6

Sziasztok!

Nálunk is tegnap volt a céges buli! :)
Én nem rúgtam ki a hámból, mivel sajnos kocsival kellett menjek, és vezetni kellett! :cry:
De azért így is jó volt! :lol:

Era: primonnyonle drukk megy ezerrel!!!

mné: jajjj úgy sajnálom, hogy megint nem sikerült találkozni. Igen, ez most nem úgy sikerült, ahogy terveztük, mert én nem vagyok ott sokat (szerencsére :lol: )

De ha szóltok, hogy mentek, akkor odamegyek! :)

KAGYLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, HAHÓÓÓÓ MERRE VAGY?????
gyere lécci, és mondd el, hogy mi a baj??
Látod mné is elmondta, és már ettől egy kicsit jobban lett!!!!

Bari: Te mivel töltöd mostanában a napokat? Gondolom már nem nagyon tevékenykedsz semmit. Sétálni jársz? vagy már nem is bírsz?

Élvezzétek hogy még egy kicsit süt a napsütést, mert délutánra állítólag jön az eső, holnaptól meg már lehet a hó is!

Pusszantás! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, majd Szilveszterkor bepótolod ;) muszáj lesz,mer jövőre már nem lesz dorbézolás :lol:
A napjaim attól függnek,h épp milyen napom van...na ezt jól megaszontam :shock: szóval délelőtt általában kiderül az aznapi terhelhetőségem, amibe persze a remek időjárás is bele tud szólni. Szóval amikor van energiám (mint pl. ma) akkor tevékenykedem. Ma végeztem a babaruhák vasalásával, aztán "bepakoltam" a szekrénybe (nem is gondoltam,h ez elég nehéz feladat...de majd gondolom ha gyakorlatban használjuk a dolgokat jobban megtláljuk majd mindennek a helyét...igyekeztem úgy pakolni,h ha császár lesz, akkor ne keljen hajolgatnom...)
A hétvégén remélem sikerül egy kisebb Karácsonyi vásárlást csinálni, meg jön barát polcokat fúrni...szóval nem fogunk unatkozni :) ja és szeretnék kápit főzni meg majd bejglit :lol:

Ki mit csinál hétvégén?

bari6

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak összeszedtem valami nyavalyát...feküdtem :( De már jobb...barátaink nevében is köszönjük együttérző szavaitok, tényleg sajnálom, hogy elrontottam a jó hangulatot, lehet nem kellett volna mondanom....csak nagyon megviselt....

Erám: nagyon nagy szelet drukkom a TIÉD! :wink:

Bari gratulálok a 34. héthez :D ilyenkor minden nap már ajándék! Tudom ezt nem ebben a helyzetben mondják :D puszmák

Primula: sajnálom..... :(

Mi jól vagyunk párommal (hála Istennek) készülünk a karira, és dolgozom a kis "cégemen" :)
Ma megyünk haza anyáékhoz, mert Szabinak ma lesz a leszerelőbulija, és ő ott fogja tartani egy kis fogadóban a kollégákkal....kanbuli :?

Szép Hétvégét Kivánok!
katapetra

Sziasztok!

Sajna hamar eltelt ez a négy nap! Katám, mi is a Fagusba járunk. Sajna azt kell mondanom, hogy az elmúlt években érezhető a hatása annak, hogy a bank elvette a tulajtól. Kicsit kezd lepukkanni. Idén nagyon kedves volt a személyzet. Tavaly a pincérekkel volt némi probléma...
A lakosztályunk gyönyörű volt. Hetedik emelet, a fürdőszoba hatalmas, fa burkolatú, süllyesztett kád, hatalmas tolóajtók, amiken nincs függöny, hisz a mókusokon kívül senki nem láthat be. Nem mondom, kicsit érdekes volt úgy wc-zni, hogy közben az erdőt tudtam stírölni és, ha arra száll egy madár simán beköszön nekem, hogy Helló! :D
Átruccantunk Bécsbe is, lassan már hagyománnyá válik ez nálunk. A bécsi bögre kollekcióm így bővült az idei darabbal! ;)

Mné,
sajnálattal és csodálkozással olvastam, amit írtál! Ez borzasztó lehet! Nekem is fura az egész, ahogy már Kriszto is írta. Furcsa, hogy az előző nőkkel nem volt gond csak veled. Vajon van valami, ami frusztrjálja őt veled kapcsolatban? Nem is hallottam még ilyesmiről, de remélem, hogy megoldjátok ezt a problémát, mert jó szex nélkül nem élet az élet! Bocs, ha közönséges voltam, de előbb utóbb rámehet a kapcsolat is!

Kata,
szörnyű, ami a barátaitokkal történt! Nem tudom, hogy ezt a tragédiát, hogy lehet feldolgozni, ha egyáltalán fel lehet!

Kriszto,
örülök, hogy minden oké csodababával, remélem legközelebb már képet is kapunk róla!

Kretty,
osztom a véleményed, hogy ha az ember nem görcsöl rá annyira a bébi témára, akkor a dolgok pozitív irányba változnak! Bárcsak látnám már!!! Amúgy megkaptam a páromtól, hogy az első lombiknál látta rajtam, hogy mennyire izgulok és pozitív vagyok, de azóta nem vesz ilyesmit észre rajtam. Kissé olyan lettem, mint a csiga, behúzódok a házamba és nem élem bele magam semmibe. Ez egy fajta önvédelmezés. Mondjuk mindegyiknél hiszem, hogy sikerül és bízom benne, de nem akarok még egyszer úgy és akkorát pofára esni, mint az elsőnél!

Barikám,
örülök, hogy a fiúk úgy döntöttek, hogy a Karácsonyt bennt töltik! :) Renedes gyerekek!

Primula,
sajnálom...

Npgy,
Nahhhhh látod! Le az ovutesztekkel!!!! Erősödik majd az a csík!

Bocs, hogy hosszú voltam! ;)

gigibp

POZITÍV+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
és még születésnapom is van :lol:
npgy
Budapest I. kerület

npgy: GRATULÁLOOOOOK! De csuda jó hír így reggelre! Mikor mész a dokihoz?
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!

Hipp-hipp-hurrá!
Megtörött a jég!

Most aztán lesz itt baba-bumm. :-)

Mné
mné

igeeeeeeeeeeeeeen, most mennem kell, de majd még jövök!!!

bari6

Aranyosak vagyoktok :D :D :D :D
Szerdán megyünk, ahogy hazaértem jelentkezem:D

Era a drukkok mennek!!!!!!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Itt vagyok!

Npgy, Boldog Születésnapot!!! Majd várjuk a szépséges képet!

Csajok, kezd beindulni a bababumm!!! Tuti szép folytatás lesz!!!

Szép hétvégét mindenkinek, mi azt hiszem egy utolsó vásárlást megpróbálunk beiktatni! :lol:
Tegnap voltunk pocifotózáson, majd kedd körül lesznek képek ;)

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Npgy,
:D :D :D :D :D :D :D jaj de jó, gratulálok!!!!
Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphatnál.... :D :D :D

Bari,
csak módjával rúgtam ki a hámból a céges buli, na meg volt pókerparti is, nagyon élveztem :D nem tudtam sokáig maradni (kb. 2-ig), mert délben meg vittem az unokaöcsimet fejlődésneurológiára, és kiderült, hogy a bal oldalon a nyakánál eléggé be van merevedve az izom, most majd Dévény tornára kell vinni szegénykét.... :roll: elég jól tűrte a vizsgálatot, csak a végén pisilte le a dokinőt... :lol: :lol:
leeda

Sziaszok!

Npgy, GRATULÁLOK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ÉS ISTEN ÉLTESSEN!!!

nekem is ma van a szülinapom (teszt negatív, de még csak a 8.nap)
még igyekszek nagyon bízni

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

npgy
Gratulálok a teszthez :arrow: :)
Kép

Era
Nagyon ráérsz még a teszttel. 8-ik napon még az ég világon semmit nem mutat. Leghamarabb 14-ik nap csináld.
Beszélj hozzájuk és simizd a pocid,és légy türelmes. Most ennyi a dolgod :lol:
Kép
Puszi mindenkinek!

szurikáta
szurikáta56

Szuri, köszönöm :D :D :D
Tudom hogy korai volt, csak........
De Kriszto most elindította a nagy Baba-bummot, úgyhogy karácsonyra ++++++++ tesztelek :lol:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Tényleg, Kriszto, hogy vagy????
Primula, Kata, Kretty, és többiek merre vagytok?
Mit csináltatok ma?
Mi hazahoztuk a fenyőfát, meg bementünk a munkahelyemre injekciós tűért, mert itt az orvosiban nincs olyan,amivel a progi szurit be tudnák adni. :roll:
Most meg becsomiztam Tamásom ajándékát

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Npgy,
hurrrrrrrrráááááááááááááááááááááá! :lol: :lol:
HB!!!

Era,
neked is boldog szülcsinapcsit! ;)
Neked is zebrás tesztet kell hozni!

Jajj, de jó lenne, ha tényleg jönne a bébi-bumm!!!! De persze így is lesz!

Mindenkinek tömeg- és idióta-mentes vásárlást! :)

gigibp

Sziasztok!

Szülcsinaposok hatalmas pusszantás!
Npgy!szupcsiiiiiiiiiiiiiiiii, juhéééééééééééééé
Era! te jössz! tudom, hogy úgy lesz! :wink: szorííííííííííítok!!!!

Nálunk semmi extra, készülődés karácsonyra, gyomorideg folyamatosan, hogy most miért nincs tünet, aztán megnyugvás, mert van, szóóóóóval hiszti. De majd csak jobb lesz, hiszen az nem lehet, hogy újra megtörténjen... szóval most ott fog lüktetni hamarosan a picurkánk szívecskéje és akkor egy irinyó-pirinyót megnyugszunk majd.
Egyébként kérdeztétek a tüneteket, főleg éjszakánként a cicifájás, néha erre ébredek, olyankor mindig mosolygok és visszaalszom.
Néha hasszurka, de ez ritka, főként reggelente. És az álomkór, az úgy rendesen. Egyelőre nem tudom megoldani a délutáni alvást, bár pénteken nem sokon múlott, hogy odabent nem kaptam el a pulcsim és dőltem az asztalra. Viszont itthon 11 órákat nyomok. :lol: :lol:
Ja és állandóan forog a gyomrom,nem mondanám, hogy hányinger, csak egyszerűen rossz érzés.
Szóval csak nem lesz gond. :wink:

Mindenki bevásárolt már karácsonyra? Elképesztő mennyien vannak mindenhol....
Ki mit főz? nálunk megvan a menü... na éhen nem halunk, az tuti... aztán lehet majd fogyózni :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Npgy, ez aztán a fa alá való AJÁNDÉK!!!!

GRATULA!!!!!

Era, nyugi!!!!!

Mi ma 190 kg disznóval viaskodtunk, persze Mi győztünk!!!

Az ajándékok becsomagolva, bár még egy a jövőhéten érkezik, remélem időben... :? :?

Holnapra szép adventet!!!!!

Primula
primula35
Algyő

Era, neked is nagyon Boldog Szülinapot és nem feladni! :wink: +++++++++

Mi is megjártuk a vásárlást, de célirányosan mentünk és így szerencsére csak az utakon találkoztunk barmokkal....:shock:

Pussz

bari6

Npgy, jaj de boldog vagyok, hogy tényleg 2 csíkos. Nagyon drukkoltam neked is.
Most Erának fogok nagyon, hogy karácsonyra neki is megtörténjen a csoda.
Kriszto, ezek nagyon jó tünetek, de már neked nem kell keresni.....
Szülinaposok, Istenke éltessen titetek!

Bari, jaj de jó, már 34. hét megvan, szerintem meglesz még a 36 is, és akkor már tuti minden jó lesz. És még a kari is otthon.
Puszi a fiúknak!!!!

Én ma megcsináltam a 4. vizsgámat, tegnap bementem a cégemhez karácsonyi partira, úgyhogy volt most egy kis kikapcsolódás.
Mostantól nálunk is karácsony, bár az ajándékok már megvannak és a fa is megérkezett ma.
Talán még holnap egy mozi is befigyel, ha anyós vállalja a lurkókat. Kicsit le kéne engedni, mert sok volt most az éjjeli tanulás.
Gyerkőcök jól vannak, Sárinak 4, Matyinak 2 foga jött ki, és elég elviselhető volt. Már édesen gagyarásznak, Sárinál a tátátátátá megy nagyon és a tapsi-tapsi.

Mindenkinek kellemes vasárnapot, kismamák kerüljék a tömeget.

KépKép
momelcsi

Era: ez még nagyon korai volt. Bár megértelek, én is ezt csináltam, de láthatod, hétfőn még világvége volt , szerdán pedig valóra vált az álmom:D . Nyugodj meg, szeretgesd a pocidat, és meglátod minden o.k. lesz. Nagyon-nagyon szorítok Neked :D :D

Kriszto: ma én is hasonlóra ébredtem, amit írtál. Nagyon érzékeny a mellem, még a takarót sem tudtam magamon hagyni, sőt az is bántott, hogy a pizsim hozzáért. Ezért már fel is keltem és gyorsan felvettem a melltartóm, bár abban sem jobb, de sebaj nagyon örülök neki, hogy végre megtapasztalhatom ezt is :D És csak mosolygok és örülök.... :D :lol: :lol: :lol:

Elmentünk mi is vásárolni tegnap, de aztán 30 perc elteltével ki is jöttem a bevásárlóközpontből, mert rettenetes hányingerem lett, és olyan levegőtlenség is volt..... Így aztán az ajándékok elmaradtak, megbeszéltük a férjecskémmel, hogy ő majd egyedül megveszi mindenkinek.

Tegnap csodás volt a szülinapom, életem legszebb és legboldogabb születésnapja volt. :lol:

Most megyek, majd még jövök.

pusz Mindenkinek!
npgy
Budapest I. kerület

Jégvirágos szép napot mindenkinek!

Köszönöm Nektek a nyugtató sorokat.Tudom, korai volt, de már majd' mindannyian voltunk már hasonló helyzetben. Piri egyenlőre nem küld jeleket, és ez így is kell hogy maradjon még vagy 1 évig.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

[size=24]Npgy, Erus: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT![/size]
Npgy: HATALMAS gratulációóóóóóóóóóóóóóó :lol: ez az, remélem követünk benneteket!!!!

Erám: nemsokára te jössz :wink: utána szép sorban mi is :wink:

Melcsi: nagyon megérdemled a pihit, jó kikapcsolódást! Mit kapnak a gyerkőcök? :)

Barikám:Nagyon várom a pocis fotó(kat)t. :lol:

Kriszto: megértem, hogy izgulsz, de minden oké lesz, ez BIZTI! :wink: puszillak

Leeda: póker? Én is szeretek :D Amit az uncsiöcsiről irtál, az rendben lesz...a Dévény torna, nagyon jó, a doktornénis sztory nagyon vicces volt :lol:

Gigim: nemsokára mi jövünk, a bababummban! :wink:
Nem is tudtam, hogy a Fagussal ilyen történt...de kár :( , egyébként csodás a környék....és hát a bécsi kiruccanás is szupi lehetett!puszi
katapetra

Kata, úgy legyen!!!!!! :wink:

Lementünk délután a Balcsira. Lányok, az a csend........fantasztikus.
Csak a természet, a madarak, a víz...Olyan tiszta a víz!
Én imádom télen-nyáron. Szerelmese vagyok.Nagyon szép nap volt

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Npgy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hurráááááááááááá!
És persze nagyon-nagyon boldog szülinapot! Azt el tudom képzelni, hogy ez volt életed legboldogabb szülinapja!!!!!

Era: neked is boldog szülinapot!!!! És drukkolok továbbra is!!!! De nem lehet másként... Sikerülni fog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm Szélkisasszony.

Itt nálunk nagyon barátságtalan az idő, 2 percet voltam kint.Brrrrr nagyon hideg van.De a felhők már havat sejtetnek.Mégis fehér karácsony lesz?
Azt hiszem a mai nap lesz az, amikor ki se dugom az orrom a házból,csak este a szuri, meg persze a kutyusaim miatt.Filmnézés,olvasás,punnyadás.........

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Senki nem jön ma ide?? :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era,
szerintem mindenki punnyadt, én is azt csinálnám legszívesebben, csak itt furcsán venné ki magát a melóhelyen...

Kata,
bizony, jó volt a póker! Nem tudok játszani, de az osztó segített (tanácsokat adott), ...persze nem pénzre ment a játék :wink:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: