Bajban vagyok. Nem nagy bajban, nekem mégis probléma, amiben a segítségetekre van szükségem. Karácsonyi vásár lesz az oviban, amire 2 házilag készített valamit kell vinni. A bevétel az ovis csoportpénzbe kerül majd. A lényeg, hogy én egyáltalán nem vagyok kreatív és kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz most.
roni, én is éppúgy tervezgetek, ahogy Te is, pedig nálunk is apa meggyőzésre vár.
A hőmérőzés akkor ad segítséget, ha már kb. 3 hónapja méred. (Szerintem.) Abból kiderül, hogy mikor szokott lenni a tüszőrepedés. A 3 hónapból lehet következtetni arra, hogy általában a 14., vagy épp a 16. napon van-e pé, vagy esetleg változó napokon. Nekem hol a 14., hol a 15. napon van. Tehát ha élesben próbálkoznék, pl. a 11. nap reggel próbálnám, ha nem jön össze, akkor legközelebb délután. Amúgy én is ovutesztelek mellette. Így a tuti. Így megismerem magam jóval az éles szitu előtt.
mekete, igazad van az anyagiak terén. Tényleg iszonyú nehéz lesz majd később, de valamiért én 3 és 4 között már nem sok különbséget látok. 3-nak is nehéz különórákat, sportot, ilyesmit fizetni, ott a 4. már annyira nem sok. Ha így lettem volna vele, talán csak 1 gyereket vállaltam volna. Viszont 4-nél több tuti nem lenne. Nálunk elkötés, vagy valami hasonló lesz. Bár láttad azt a riportot, ahol az elkötött asszonynak lett 3 fiú után egy kislánya? Pedig elkötötték! Szép, nem igaz?
napsugár