A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty,
szuper jó híreket kaptál! Hát igen... ez a magyar eü. Van valami problémád és rögtön rávágják, hogy a másik gond attól van és nem is lehet vele mit kezdeni, pedig dehogynem!!! Csak lusták agyalni, hogy mit is kéne csinálni! Utááááááááááááááálom ezt!!!
Na de majd most jön a spontánbaba!!!!! Így lesz! :D

Mné,
tényleg nem rontod a hangulatot! Gyere! Sokszor vagyunk padlón, de együtt könnyebb elviselni! Nem igaz?

Kriszto,
esetleg én is beírhatom magam a táblicskuba??? Persze, ha nem szeretnétek azt is megértem!

Kisalag,
régebben én is mindig a ciklus közepe táján voltam a "legkanosabb"! Milyen érdekes.... :P :lol:

Leeda,
neked is nagyon boldog Mikulást!!! :)

gigibp

Gigi,
köszönöm, Neked is!!!! :D
leeda

Gigi azt hiszem be is írtalak,töltsd ki és rakd fel,ha javítottad, egyértelmű, hogy neked is benne a helyed!!!!!!

Kisalag olyan jó, hogy előbújtál!!!!

Csajok pusszantás.

újrajavítgatott.xls

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto

kriszto82

Szépséges napsütéses napot mindenkinek!

Megyek főzni... :)

gigibp

Sziasztok!

Ma nincs valami jó napom. :cry: Már több napja fájdogál a derekam, de ma a fájdalom erősebb lett. Olyan, amikor mensi előtt fájni szokott és abból már tudom, hogy pár nap és megjön. Most, hogy itt ülök a gép előtt, mintha leszakadna. Nem jobb ha állok sem.
A mensit nagyon nem várom, még 6 nap a tesztig....remélem NEM jön meg :cry:
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
a mensihez még túl korán lenne, nem??? Nem csak az időjárásváltozást érzed? Nekem a fejem akar leesni a helyéről, meg a hátam hasogat... :?
leeda

csajok, a mai táblicsku: tábli_12.07.xls

kriszto

kriszto82

Npgy,
tudod a kora terhességi tünetek megegyeznek a mensis tünetekkel! Szóval tessék bízni!!! :) Drukkolok!

Nekem is fáj a fejem mostanában, pedig nem vagyok fejfájós! Gondolom senkinek nem tesz jót, hogy egyik nap 10 fok felett van a hőmérséklet, másnap meg 0 körül. Brrr....

Kriszokám,
látom nagyon dolgozol ezzel a táblázattal! Ügyi vagy!!!

gigibp

Leeda: igen nagyon korai még hogy megjöjjön, de jajjjjjjj nem szeretném!! Pirit látni sem akarok!!!!

Gigibp: De jó lenne :D :D :D :D Tudod Virágocska.... :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Katapetra! Miért nem jössz mostanában????????????? Nagyon-nagyon hiányzol nekem! (is)

Npgy! Nagyon szorítok! Legyen kisbabóca a dologban!!!! :wink:

Lányok, nincs kedvem dolgozni, én sem vagyok ma a toppon.
és ez az időőőőő, basszus havat akarok, legalább karácsonyra! addig süthet ám a nap, és legyen meleg, jót tesz a zsebünknek, hisz a fűtés jelentősen kevesebb, mint a nagy fagyban.... de karácsonykor havat akarok!!!! :D :D :D

kriszto

kriszto82

Katapetra: nekem is hiányzol ám! :lol:

Kriszto: jajjjj nekem sincsen kedvem dolgozni! lógjunk együtt :D :lol:

npgy: nem fog hozzád piri menni, mert már itt van nálam!
küldömapiriüződrukkokat!!!! :)

gigi: mi jót főztél ma?? :wink:

Barika: Te is jelentkezz be, mert minden nap mikor nem jelzel, hogy vagy, már attól félek, hogy azok a rosszcsont fijúk idő előtt kibújnak! :shock: :roll:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto, írtam privit. :roll:
primula35
Algyő

Primula beírtalak a tábliba!!!!! csajok, még valaki akiért nagyon szoríthatunk!
tábli.12.07du.xls

kriszto

kriszto82

Kriszto, el kell, hogy keseritselek...karacsonyra 8-10 fokot mond... :?
Vendég

remek....

kriszto

kriszto82

primula: hajrá!!! a 3. lombik szerencsét hoz! Barinak is az lett a szerencsés, és nekem is az lesz januárban! :lol:
márcsak másfél hét a tesztig! addig is csuriban a kezem :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
tejszínes sajtlevest csináltam, rakott mákos tésztával. Egész jó lett! :)

Tök gáz, hogy ilyen idő van, bár legalább ma a Nap kisütött. Emlékszem két éve Karácsonykor nyári zápor volt, dörgött, villámlott... Azt hittem káprázik a szemem, ja és volt 16 fok...
Havat akarok, szééép fehér havat!!!

Hajrá Primula!

gigibp

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Gigiii, idesüss http://www.hir24.hu/belfold/2011/12/07/jon-a-ho/ hátha igazuk lesz :)

Zsuzsi, itt vagyok Zsuzsi :lol: Ha kibújnak a fiúk Nagy Testvérünk jönni fog :lol: Te most reggeltől estig dolgozol? Van fogalmatok? nyam-nyam :P

Krisztokám, puszikállak :wink:

Npgy, hess piri!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mné Drága! MI ez a depis hangulat! Tudom, nehéz Karácsonyotok lesz, de hidd el a kitartásodnak meglesz majd a gyümölcs! Közeledik a 2012es bababummos év!!!

Leeda, hajrá spontánkodás!!! Lehet,h lemaradtam és már írtad, de van már valamilyen eredményetek?

Kisalag, örülök,h jöttél és gyere sűrűbben! Köszönöm a szeletkét :lol: Nektek is hajrá romantikus pillanat és kitartást a diétához! Tuti meglesz az eredménye!!!

Zafír, már akartam kérdezni,h Te mikor mész stimura, akkor Paragihoz mész az emeletre vagy együtt csinálja Dévisszel?

Kagylókám, jó készülődést Karira. MI lesz a menü?

Kretty, mi volt a vesedokinál?

Melcsike, a bébikék hogy viselik a frontokat?

Zugolók gyertek elő....egy csomó mindenki bujkál :(

Én most kb. egy fél órája szenvedek, mert Zalán épp "kínoz" :shock: amúgy minden OK! Holnap megint cukros vérvétel, csak nem tudom,h honna vesznek vért,mert a kórházban szét lettem lőve. :shock:

Bocsánat,ha kihagytam valakit! Drukk mindenkinek!

Szép estét mindenkinek!

Pussz

bari6

Bari,
nem sok mindenről maradtál le, megjött a párom vérvétel eredménye, a prolaktinja magas, de ez már korábban is az volt. Anno kapott rá 2 fajta gyógyszert is, de allergiás lett rá, szóval nem tudom, most mit fog majd mondani a doki :? Volt génteszten - 2 értéket néztek - ott minden rendben volt! Szóval egyenlőre ennyi...a spontánkodásról meg: már megint egyedül vagyok, úgy meg nehezen megy.... :roll:
Zalánkának üzenem, hogy ne kínozza a mamit... :D
Drukk a holnapi vérvételhez, remélem, jó eredmény fog születni!!

Npgy,
derekad??

Gigi,
jól hangzik ez a rakott mákos tészta..nem ismerem!
leeda

Leeda: még mindig fáj. Ma sütöttem beiglit. Amikor tekertem fel, alig bírtam felegyenesedni. remélem holnapra elmúlik :cry:
Ez a mai nap, amúgy is világvége nálam. Teljesen depi vagyok, az elmúlt időben ennyit még nem sírtam. :oops: Ezt még fokozta, hogy a beiglim szétrepedt. Főztem toros káposztát is, a gombócok abban pedig mind szétjöttek. :cry: :x
Remélem holnap szebb napra ébredek :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
a bejglik - szinte- mindig szétrepednek, legalább látszik, hogy nem boltit vettél :wink: (én azt szoktam) Az ízéből semmit nem von le, sőt hozzáad, hogy a saját két kezeddel készítetted, szíved-lelked belesütve... :D na hogy a toros káposztáról meg ne is beszéljek....
a rosszkedvedhez a front is hozzájárulhatott, nekem is betett ma..
jobbulást!! :D
leeda

Npgy,
a terhes nők hol sírnak-hol nevetnek, hisz a hormonok dolgoznak ezerrel!! :wink:

Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy az 1/3 Ovitrelle után is csak 10 nap múlva lehet hiteles tesztet végezni???

Primula

Rencsi, hogy alakul a ciklusod??? Dec.29. jó lesz??
primula35
Algyő

Fúúú Npgy, te aztán nem unatkoztál ma! Nagyon jól hangzik mindkét kajcsi! Hmmm de ennék egy jó kis káposztát!!! Nyam-nyam! :)
Remélem a derekad hamar rendbe jön!
A bejgli tényleg sokszor szétreped, de az ízéből egy kanyit se von le! :)
Jajj, de várom már, hogy én is ehessek! ;)

Leeda,
én se ismertem, az egyik kedvenc receptes oldalamról néztem ki!

Primula,
szerintem ez a kevés Ovitrelle hamar kiürül és nem kell hozzá 10 nap! Csak nem tesztelésen töröd a fejed? :)

gigibp

Jaj, Bari, úgy örülök, hogy jól vagy!!!! Kitartás még egypár hétig.

Nem tudom, hogy minket a frontok zavarnak, de Matyi teljesen szét van esve. Én inkább a fogára gyanakodom. Egész nap sír, csak ha a kövön mászkálhat, akkor elégedett.
Sárinak a 3. foga bújt ki, Ő éjjelente sír fel, de napközben nincs vele gond.
Mind a ketten szépen felálltak és másznak, mást se csinálnak egész nap. Én kissé kivagyok az új helyzettől, de belejövök majd.

Primulának, óriási drukkok.

Többieknek jó kreatívkodást, én idén kihagyom, tanulnom kéne. De estére baromira nincs hangulatom hozzá.

KépKép
momelcsi

bocsi, lemaradt, Npgy neked is nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Reggel úgy ébredtem, hogy nekem muszáj ma nődokihoz mennem, mert nem hagy nyugton a ciszta.

Reggel hívtam a rendelőt, és szerencsém volt egyből mehettem.
Tök jó híreket kaptam. :lol:
Nincs cisztám. Mindkét petefészkem rendben van. :D :D
Azonban nem lehet tudni, hogy mikor adta meg magát, így azt sem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni a havim. A nyálkahártyám 13 mm-es, és ennek örömére, meg hogy késik a havim a dokinő kérte hogy pipiljek pohárba, és gyosran elvégzett egy terhességi tesztet.
Sajnos az már túl szép lett volna, ha pozitív lett volna. :wink:

Szóval egy hét múlva, ha addig nem jön meg, újabb terhességi tesztet kell csinálni, és ha negatív, akkor el kell kezdenem szedni Duphaston-t, hogy megjöjjön.

Tehát csendes fohászba kezdtem, hogy hátha csak korai volt még a teszt, és egy hét múlva szép kétcsíkosat tartok a kezemben!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
na, szerencsére csak sikerült a cisztát eltüntetni, szuper!! :D
Hú, de jó lenne..... :lol: :lol:
leeda

Annyira fel vagyok dobva, meg pörögve, hogy nem tudok a munkára, meg semmire sem figyelni. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Lányok!
van nálunk kialakulóban egy kis meglepetés!
eddig tudtam magamban tartani.
nem tudom emlékeztek-e de hétfőn lenne a lapar-hiszterom.
nos, 5.-én kellett mennem vissza a dokihoz megbeszélni, hogy hogyan lesz stb. ...
nem tudom milyen felindulásból, de dec.2.-án reggel csináltam egy tesztet.....
pozitív lett.
5.-én elmentem a dokihoz, aki megnézett és az uhu-n látott kép alapján azt mondta igen, valószínűleg az vagyok....
de egyelőre nem láttunk petezsákot, hisz ha jól számoltuk max. 2 hete történhetett....
aztán hcg kedden: 257
szerdán telefon: igen,akkor kijelenthetjük, hogy 100%-osan állapotos
ma reggel megint hcg:728
holnap kell újra beszélnünk, DE növekszik és teljesen tökéletesen megfelel annak a számítgatásnak, hogy a wellnesselős-szülinapozós hétvégén fogant .....

Lányok, az előzményeinket és a abszolút reális, talán túlságosan is aggodalmaskodó és csak a biztosban hívő nézeteimet tekintve egyelőre csak reménykedek, DE most nagyon-nagyon. Szeretnélek kérni titeket, hogy szorítsatok nekünk! Szorítsatok nekünk, hogy ez a gyönyörűséges álom amiben jelenleg vagyunk megmaradjon, velünk maradjon és kitartson még vagy 8 hónapig!Semmit a világon nem szeretnénk jobban. De természetesen ott a reszketés, a gyomorideg stb. De hátha... hátha lehetünk mi is CSODABABÁSOK...

Mindenesetre bármi is lesz, kaptunk az élettől egy jelet, hogy igenis lehet babánk! akár spontán is, bár még mindig hihetetlen és 6 napja folyamatos a bőgés....de most kivételesen ennyi idő után a boldogság könnyei... :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

KRISZTÓ: Hát ez CSODÁLATOS!!!!! Nem is találok szavakat. Annyira boldog vagyok és természetesen nagyon drukkolok, de hidd el nem lesz semmi baj. Emlékszem még azokra a keserű szavakra, amikor kijelentetted, hogy nektek soha nem lesz már babátok, ennyi volt itt a vége. Látod? Nem így lett. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztó,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szorítok EZERREL!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
leeda

Kriszto! Vegre! Itt is gratulalok es tovabb szurkolok! Varjuk a sztartfotot! :wink:
Vendég

Zafír! Emlékszem és talán ezért sem hiszem még, igazán... de természetesen az egy másik élethelyzet volt, akkor jutottunk el a legeslegmélyebbre és azóta csak azon vagyunk, hogy valahogy kimásszunk belőle, de mindennél jobb lenne, ha "egyszerűen" kiugranánk. :D :D :D :D aztán majd látjuk mi lesz...

kriszto

kriszto82

Ja es vissza az ugralos tigrist!!!! :D
Vendég

Kriszto

Ahogy olvastam a soraidat és haladtam,egyre jobban kerekedett a szemem és nyitva maradt a szám :lol: :lol:
Igenigenigen ezaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Már könnyes a szemem,annyira meghatott.
Drágám az összes fohászom és imám a Tied :arrow: :) ennek mostmár sikerülnie kell.És csodababa :lol: :lol:
jajjjj annyira örülök :)
puszillak!!!!!!!!
Kép

szurikáta
szurikáta56

Kriszto,
bazzzzzeeeeee.....!!!!! Nem semmi!!!! Nagyon-nagyon örülök és gratula nektek!!!!! Isssssteneeeeem.... nem találok szavakat!
Hát ez ki-beb..szott jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! :P
Hogy tudtad eddig magadban tartani??? Teeeeeeeeeeeeee!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gigibp

Krisztó GRATULÁLOK!!!!! látod, látod vidám tigris :)
így akkor a rockKoncertesPálinka mellé fel lehet venni a szülinaposWellneszelőt is a spontán babásodási technikákhoz ;)
tessék majd jönni képekkel!!
kisalag
Fót

Jajjj, Kriszto!!!:-) Ez olyan, de olyan CSODÁLATOS hír!!!! :-D
Pontosan tudom, mit érzel, de hidd el, ha ez megtörténhetett, NEM LÉTEZIK, hogy ne legyen minden a lehető legnagyobb rendben (bár én is csak akkor hittem el, hogy valóban nem csak szívatva vagyok, amikor Léna felsírt :-) )!
Veled örülök én is!!!! :-D
gladiolus

KRISZTO: ANNYIRA ÖRÜLÖK, HOGY AZÓTA IS ALIG BÍROM MAGAMBA FOLYTANI AZ ÖRÖM KÖNNYEKET! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak azért teszem, mert nem akarom, hogy furán nézzenek rám a melóhelyen!
Hát én nagyon drukkolok Nektek
Még mondtad is valamelyik nap, hogy addig még bármi történhet, és rá is kérdeztem, hogy olyan sejtelmes vagy! De nem válaszoltál! Ejnye-bejnye!

DRUKK-DRUKK-DRUKK mennek ezerrel,
persze nemcsak Nektek, hanem mindenki másnak, látjátok, hogy bárkinek lehet spontán CSODA babája!!!!!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

DRÁGA KRISZTÓ!4!

:D :D :D :D :D
GRATULÁLOK!!!
Nem semmi......
Hihetetlen boldogsággal tölt el..... :lol: :lol:

A táblázatban is tessék beírni a jó hírt!!! :wink: :wink:

Primula
primula35
Algyő

Krisztó!

Igeeeeeeeeeeen!!! Kép Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Krisztó!

Én is szívől gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Kriszto!

Mit éreztél, ami miatt 2-án teszteltél? Vagy már késett a Piri?

Annyira jó újra egy ilyen nagyon nagy dolog történt itt. :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Krisztó: A Tigris nagyot tud ugrani. :wink:

Szurikáta: Húúúúú! Garfield! Nagyon tetszik.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kép [/img]
npgy
Budapest I. kerület

Drága Kriszto!

Hát akkor itt is, mindenki előtt tiszta szívemből GRATULÁLOK! Egyszerűen én még most sem tértem magamhoz! Ez annyira JÓÓÓÓ! JUPIIII!

Pusszantalak Drága!

Mné
mné

Kriszto: :cry: :cry: ÖRÖMKÖNNYEK :lol: :lol: :lol:

NEM BIROM ABBAHAGYNI A BŐGÉST :lol: :cry: :lol:

Istenem mire jövök, ez csodálatos hir!!!!!!!!!

Jaj drága fórumföggő társunk, hát eljött az amire vártunk :wink: (ez még rimel is:D)
Tiszta szivemből kivánom, hogy minden rendben legyen, este mondok értetek egy imát, ha nem baj!
hát csak hebegek....habogok.....vaúúúúúúú, és ugatok :lol:

Millió puszim, és a Jóisten Áldását küldöm Nektek!
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: