Háháááááá egy halom gyönyörű kép!!! Naggggyon tündériek ezek a manókák!!!!
Brigi, elhiszem, h nem tudtad kihagyni ezt a "mostholisvagyoktulajdonképpen" Bömbit

Persze, kölcsönadom Hamit, de a távozás után reklamációt nem fogadok el!!!
Szuper éjszaka
Nagyon rád fér a pihenés! Tényleg, hogy megy az alvás, nem nehéz így a végén? Edit, elhiszem, h megijedtetek a vérzéstől. Egyszer - még a nyár végén, Hami si elesett, pedig akkor még nem járt. A szeme alatt lett egy seb. Először megijedtem, h a szeme, de szerencsére nem az volt. Aztán baromi lassan gyógyult, még most is ott van a helye

Remélem, elmúlik, mert csúnya egy ilyen heg az arcon. Tündér, disósdi miki story

A kedvenc képem az öreganyóóóóóóóóós!!!! Gabi75, olyan ari voltál, hogy azt írtad, h teszel fel képet a picikédről, én meg már olllllyan nagynak látom Dávidot!!!

Jó persze pici
Meme, jó, hogy jelentkezel, nagyot nőtt Nóri és amint látszik, igen huncut!
Mucus, háááááát, kelkápi főzelék formájában volt??? Mert akkor egy igazi sárkány vagy

Azzal ki lehetne kergetni engem a világból, meg persze a spenóttal is (Barbi
), szóval minden gyerekkel nagyon együttérzek, akiket azzal etetnek 

Nekünk marha nagy szerencsénk van, mert Hami mindent megeszik, amit adunk neki. Még sose mondta egy kajára, hogy ez nem, de más igen. Van, hogy 3 kanál után azt mondja, hogy nem-nem, na ezt nem szoktam hagyni (kivéve a tízórai gyüminél, amit ha nem kér, akár 3 kanál után, akkor ennyi volt), akkor még kínálgatom - általában megeszi, de nála nem az a baj, h nem ízlik, hanem neki marhára nincs türelme egyhelyben ülni... ha mesélek, akkor könnyebb
Ez van. Amúgy meg az van, h amikor szól, h "nem-nem", azaz jóllakott, akkor már nem kap többet. Zsizsa, hogy van Gabi?
Barbi, küldök szerelőt Ádámhoz fény post
Szorítok, h pár nap alatt rendeződjön. Amúgy tényleg nehéz tolerálni az egész napos hisztit, főleg, ha nem tudod az okát. Mert mindjárt könnyebb, ha rá lehet fogni egy kibújó fogacskára
+++++++++++++++++++++++ energia!!!! Gabi, nagggggggyon ügyi vagy, szép a függöny és a mandala is. Én épp most kezdek kreatívkodni, ha bemutatható formában lesz, majd beszámolok, ha ronda lesz, akkor letagadom
Állathangokhoz gratula!!!
Hami is mostanában beszédben fejlődik minden nap produkál valami új szót. Ma pl kaka(s) = s nélkül, de kakasra. MEg kop-kop. De olyan tiszta K hanggal, hogy olvadozunk apával oda meg vissza
(pedig kiskorunkban mi elég érthetetlenül beszéltünk - úgyhogy nem ránk üt a gyerek! - szerencsére! Szurkolok Haminak, h így haladjon tovább). Állathangokat már írtam asszem, de új a beeeee = bárány.
És folyton olvasni, valamint rajzolni kell, alig játszik mással.
Kivi lennék, Vera Bencéje milyen új állathangokat mond!!! Hiszen ebben ő utolérhetetlen
Viszont megszívtuk de rendesen. Anyukám hiperszuper játékbabakocsit szeretne venni neki karácsonyra. A Brendonban volt, de kék színben, hitegették, hogy lesz majd világosabb színben is karácsonyig biztosan. Addig, addig, amíg a kék is elfogyott és nem jön már, úgyhogy most nem tudja/tudjuk, h hol vegyünk Haminak vmi strapabíró babakocsit. Ha vkinek van vmi 5lete lécci segítsen!!!!
Cupppppppppppppppp
Ann

Így talán nem fogja a fát és a díszeket babrálni.

valahogy így!!!