A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszönöm. :lol:
Aranyosak vagytok!!! :lol:

Iszonyú lassan megy az idő, amikor várakozni kell, és nem történik semmi. Pörgetném a napokat, még ha az azt is jelenti, hogy szurizni kell megint.
Bárcsak már ott tartanék!!!

Januárban lesz valakinek lombik?
almendra
Budapest XIX. kerület

kriszto: jajj olyan sejtelmes vagy! :) mik történhetnek még karácsonyig??? kérlek mesélj!!

rencsi: köszönöm :D, remélem jól telik a wellnesellés! :)

gigi: :( sajnálom

katapetra: köszönöm a köszöntést! :) ÓÓÓ hát én több vagyok, mint te! most már :( sajnos mostanában nagyon elhúztam, bár azt beszéljük a férjemmel, hogy nem eszünk sokat, csak a mozgáshiány!!

melcsi: biztos nagyon jó lehetett a hétvége! Jobbulást a forgódnak! :) Majd ha lesznek képek szívesen nézegetjők őket! :D

kretty: miért soha??? tudod, közhely, de tényleg soha ne mond, hogy soha!!

almendra: hova jársz talpmasszázsra?? Budaörs?
Nekem is ilyen kis kanállal csinálják! Januárban elég sokan fogunk indulni.

Kriszto megpróbálom kitölteni én is a táblácskát! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto: ki akartam javítani én is a táblicskut a magam adataival, de most látom, hogy írtad, hogy almendrát is kijavítottad, de utána nem csatoltad újra

lécci léccci

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsi boldog szülinapot! És persze Dominak is cuppanós a kis 2 éves pofijára. :lol:

Bari: neked pedig boldog névnapot! Nagyon drukkolunk a legalábbmég2hét-hez.

Kriszto: én beleírtam magunkat a táblázatba, csatolnám, ha nem azt írná ki, hogy a fájl típusa nem megfelelő. az xls miért nem jó????
Egyébként ezt írtam: "Kineziológus, munkaterápia, lélekerősítés, út- és válasz keresés"

Almendra: sajnálom a tüszőt. Remélem, a talpmasszázs segít vagy a torna.

Gigi: nagyon sajnálom. Szerintem is vége lehetne ennek az évnek már. A következőben pedig aratni fogunk! Fel a fejjel.

Rencsi: jó pihenést nektek!!!
:lol:
szélkisasszony

Zsuzsi!
Igen, Budaörsre a Szigfridhez. Te is? Neked is fájt a kanalazás?

Kriszto!
Én is próbáltam írni a táblázatba, de nem engedi elmenteni, azt írja ki, hogy írásvédett. :wink:

Köszi mindenkinek a drukkot, remélem beválik, és eltűnik a ciszta!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

almendra: igen, én is Szigfridhez! :)
nagyon fáj a kanalazás! és én is kéthetente járok, és mikor peteérés előtt pár nappal vagyok ott, akkor utána úgy érzem a petefészkeket szúrkálni, hogy csak na! úgyhogy biztos történik valami!:)))

figyu, neked is mondta, hogy zsíros ételeket kell enni???

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari: látom már itthon! :)))
én írtam neked sms-t arra a mobilszámra, ami a fészen fent van, hogy boldog névnapot! Megkaptad??
Ha nem, akkor most mégegyszer boldog névnapot! :)

Szélkisasszony: köszi :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Barika: Boldog névnapot!

Zsuzsi: Boldog szülinapot!

Almendra: Szerintem nagyon sokan indulunk januárban a sok között ott vagyunk mi is, persze, ha piri meg nem viccel minket és előbb jön, mert akkor megint néhány nap miatt csúszunk 1 hónapot. Nekem sajnos a felülések nem jöttek be, pedig csináltam rendesen.

Szélkisasszony: Még mindig nem szántátok rá magatokat a kezdésre?

Gigi: SAJNÁLOM! :cry:

Rencsike: Mikor mentek wellnesselni? Vagy most vagytok? Jajjjj! Úgy le vagyok maradva és szégyellem is magam, hogy már olyan rég hívtalak.

Ha valakit kihagytam, bocsánat, csak gyorsan bekukkantottam. :wink:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zsuzsi!
Igen, mondta. :lol:
Vettem egy üveg reg-enor-t tőle, és most próbálom nem elfelejteni inni, de a zsírosan kajálást nem igazán tudom megoldani. :wink:

Zafír!
Neked is volt cisztád? És rendesen időben megjött a havid?

Azon is parázok, hogy a ciszta miatt csúszik a havim, és belecsúszok az ünnepekbe. :cry:
almendra
Budapest XIX. kerület

almendra: mi az a reg-enor??? hát igen, én sem tudok zsírosan enni! :(

Zafir: köszi :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Az egy készítmény, amit a Szigfridék fejlesztettek ki, és nála lehet a legolcsóbban beszerezni. Ezt ajánlja fogyasztani a zsíros étrend mellé. Naponta 3x kell 10 ml-t (kb. 1 evőkanál) inni, és ez segít a méregtelenítésben. 1 üveg 5 dl, és kb. 2-3 hétre elég. Sokan fogyókúráznak ezzel a zsíros kaja + reg-enor kombinációval. Állítólag az IR-re is jó. :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra, Zsuzsi,
miért kell a talpmasszázs mellett zsírosan étkezni?? Hogy könnyebben kicsusszanjon a méreganyag? :lol: :lol:

Bari,
boldog névnapot

Zsuzsi,
boldog szülcsinapcsit! ;) Mentek valahova este ünnepelni? Esetleg egy étterem vagy inkább otthon, meghitt kettecskén? :)

Nekem ma egész nap szinte szétrobban a fejem, a halántékom táján fáj.

gigibp

gigi: én sem értem, hogy a zsíros étkezés miért segíti elő a fogyást!!!!
almendra esetleg te tudod???
köszi a köszöntést! :) nem voltunk sehol, merthogy szombaton volt a napja, mivel most sok a munka, és dolgozunk eleget, és az uram fáradt.
Így megbeszéltük, hogy a két ünnep között elmegyünk étterembe, merthogy ilyenkor mindig el szoktunk menni olyan helyre, ahol főznek ránk! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Itt vagyok, hazaengedtek :)

Csak átfutottam az elmúlt pár napot, de igyekszem pótolni a lemaradást!

Kretty, nincs olyan,h SOHA, igenis babás leszel Te is!!!

Gigi, nagyon sajnálom és remélem a jövő év számodra is sikeres lesz!!!

Köszönöm a köszöntést mindenkinek!

Zsuzsi, utólag Neked is Boldog Születésnapot! Megosztottam a hivatkozásodat ;)

Krisztokám, köszönöm a beszámolást ;)

Üdv., az új fórumosoknak és egy kalappal!!!

Nálunk igazából annyi amit Kriszto is leírt. A babákat szép nagynak mondják, de még jó lenne ha maradnának. Tegnap elég rossz napom volt,mert egész álló nap fájt a pocim, de a kórházban azt mondták,h a beleim miatt lehet, ill. a feszülő méh miatt. A házi recept, amit kaptam az 3x1 kanál konyak vagy pálinka :D + tömérdek magnézium...
A mai napom is elég fura, de sajna az időjárás is az. Ma +10, holnap 0 fok :shock: egy egészséges szervezetnek is sokkkkk
Ja még egy fontos dolog :lol: Megint jó lett a cukrooooom :lol:

Vigyázzon mindenki magára, majd jövök!

Pusza

bari6

Bepötyögtem az ismertetőből egy pár bekezdést, a teljesség igénye nélkül. :lol:

„Új módszer a candida ellen, regenerálja az emésztőrendszer, ezáltal javul az immunrendszer is és a fogyásban is segít.
Az elhízás, vagy túl sovány állapot oka, mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető.
A reg-enor-ban 17 aminosav van poli- és oligo-peptidek formájában, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésében és irányításában. A polipeptidek pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában. A reg-enor fogyasztásakor már 1 hét elteltével a vizeletből kimutatható a szilárd lerakódások távozása, melyet a vizelet színesebbé válása (nekem sokkal sötétebb lett tőle), zavarossága és üledékessége bizonyít.
A polipeptidek bizonyítottan minden esetben a sejtközötti állományból a szilárd lerakódást leoldják. Innen a vörös vértesek, mint salakanyagot szállítják, és a májban leadják. A máj a szennyező anyagokat kiválasztja és az epével vegyítve az epehólyagba továbbítja. Amennyiben az epehólyag nem ürül, a méreganyagok kiválasztása leáll és a vérrel a májból sodródik és lerakódik más helyen. Ahhoz, hogy az epe ürülni tudjon, szükséges minden étkezésnél zsírt vagy szalonnát fogyasztani (alkalmanként 15-30 g-ot) ez lehet liba, kacsa vagy disznózsír, illetve szalonna. A vegetáriánusok zsír helyett használhatják a gí-t (vajat felhevítjük forrásba, a habját eltávolítjuk és így nyerjük a gí-t). Ez biztosítja, hogy nagy mennyiségű hasnyálmirigy enzim tudjon ürülni egyszerre.
Étkezési tanácsok a kúra idejére:
- zsírral főzzünk, de ne zsírosan, így a zsírban oldódó vitaminok jól felszívódnak.
- húsféléket minden formában lehet készíteni (sütve, főzve, párolva, rántva, tojásrántotta is lehet)
- kenyérféléket (fejér, félbarna, rozs, barna vagy teljes kiőrlésű), de csak pirítva, de nem megégetve
- szalonnát, sonkát, kolbászt együnk sütve, főzve vagy nyersen
- salátákat bármely zöldségből készíthetjük, eredeti citrom levével, kevés só és édesítő szer hozzáadásával
- rizst, kukoricát, borsót, babot köretnek kívánság szerint lehet fogyasztani
- Levest, főzeléket csak tej, tejtermék, cukor, gyümölcs nélkül készítsünk
- Krumplit és tésztaféléket csak korlátozott mennyiségben fogyasszunk
- gyümölcsök közül citromot és sárga grapefruitot korlátozás nélkül
- édesítő szereket csak nagyon keveset.
- folyadékot igyunk sokat.
A kúra alatt ne fogyasszunk:
- süteményt, péksüteményt
- alkoholt
- cukrot, cukorféléket, mézet
- ecetet, vagy erjesztett savanyúságokat, kivétel a cékla
- tejet, tejterméket (kefír, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb)
- gyümölcsöt, gyümölcsleveket, kompótokat, üdítőket
- OLAJAT, MARGARINT!!!”
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra, nekem indulás előtt talált cisztát (40mm), de nálam Rubint Réka hastornája bevállt!!!

Bari, ügyi vagy a cukrodat illetően!!!!
Remélem a fiúk se sietik el a világra jövetelt.
Elvégre a pasik mindig késnek, nemde???

Én csak akupunktúrára jártam, volt 107 tű is bennem, de ez a talpmasszázs se semmi :roll:

Jó Mikulás meglesést!!! :wink: :wink:
primula35
Algyő

Bari: a pálinkát mire kapod??? :lol: :lol: Gratula a jó cukor miatt! :)

Almendra: igen, most már én is elolvastam a honlapján, így már érthetőbb, mint amikor mondja, hogy zsírt kell enni!!! Na majd jól kipróbálom én is! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari,
örülök, hogy jól vagytok és gratula a faca kis cukoreredményedhez! ;)

Zsír téma: végül is az Atkins diéta is zsírok és fehérjék fogyasztásán alapul. Én csináltam régen egy hasonlót, azt hiszem picit szigorúbb volt és szerintem picit más is, de nagyon hatásos volt! Mivel nem ettem szénhidrátot a szervezetem energia végett a zsírjaimhoz nyúlt! Tök szépen ledobtam vele vagy 10 (ha nem több) kg-t! :D

gigibp

Sziasztok!
Kriszto, beírtam magam a tábliba.
Gigi, sajnálom. :(
Bari, csak így tovább, örülök hogy még egyben

bocsi hogy nem írok mindenkinek, de olvaslak titeket, követem az eseményeket 1323113096.8901.xls

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Bari,
utólag is nagyon boldogat kívánok!!! :lol:
A babaszoba olyan gyönyörű, hogy én is akár azonnal beköltöznék, nem kellene kétszer mondani!!! :D :D Nagyon jók a színek, olyan megnyugtató hangulata van az egésznek.... :lol:
és szuper, hogy nem vacakol a cukrod! Csak így tovább :D
leeda

Csajok próbálkozzatok a táblival, Erának sikerült!!!, köszi!!! :D :D ha minden jól megy holnap délelőtt lesz időm és amennyire tudom rendbe teszem majd.

Jó sokat írtatok, végig futottam, holnap írok hosszabban!
Mindenkit puszilok!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

akkor én is beleírtam magam! :)
megpróbálom csatolni :lol: 1323115508.4125.xls

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szaisztok!
Ma csupa JÓHÍRESNAPOM volt! :D :roll: Többek között VÉGRE elkezdték kezelni a férjemet...2 év, 5 stimu és 2 lombik után, VÉGRE tényleg beigazolódott, hogy a hormonháztartása rossz, és ugyebár ha nincs hormon, nincs spermike (ugyanígy fordítva, ha nincs hormon, nincs petesejt sem). Szóval először a magas prolaktin szintet tornázzuk le, utána FSH+tesztoszteron...ÉS SOHA NEM LESZ LOMBIK, MERT SPONTÁN CSODABABÁNK LESZ ÉS PUNK TUM! :wink: :D

Bari, a fiúk igazán jól viselkednek! :wink:

Ma megismertem a méhészmestert, voltunk pempőért a Vörösmarty téren. :D

ÉÉÉÉÉs, mire hazaértem a hastáncról, a zuram vadast készített zsemlegombóccal (teljes kiörlésű lisztből és kenyérből)... :roll: :roll: :roll:

No megyek, mert még most is dolgozom, utána meg jön a MIKULÁÁÁÁÁÁÁS! :wink:
Vendég

Kretty: hát ez valami fantasztikus! :lol:
végre, hát nagyon drukkolok, hogy tényleg csodababa legyen a vége
mit mondtak, hogy kb mikorra várható valami változás?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, holnap megy a vesedokijához (sajna nálunk ez nem olyan egyszerű)és megbeszélnek mindent. Azt mondta az andrológus, elég ha a spermiumok 10%-a lesz tökéletes (tehát nem fejhibásak, meg semmi) ééééés... :roll: :roll: Nah, nem megyek ennyire előre, DE legalább VALAMI irányba elmozdultunk... :wink: Természetesen tartjuk a helyet a Kaáliban, DE reméem már nem lesz rá szükség... :D
Vendég

Almendra: Nekem sok nagy cisztán volt. Márciusban műtöttek, de ez sem oldotta meg a problémát. Utána a hormonleállító megsemmisített mindent, így a legutóbbi lombiknál már csak 2 cisztám volt, ami nálam jónak számít. Próbáld ki a felüléseket, sokaknál bevált.

Barika: Örülök, hogy újra köztünk vagy (vagytok).

Zafír
zafir100

csak a táblicsku miatt jöttem, holnap indulunk.
puszi mindenkinek majd ha hazajöttünk jövök és visszaolvasok...

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4125.xls

Kép
rencsi79

Kriszto, nekünk jó a bejegyzés!

Bari, örülök, hogy újra itthon!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Én is javítottam a sorunkat.
Ne haragudjatok, hogy mostanában nem jövök annyit, de ez a Karácsony kicsinál minket teljesen. Se hangulatunk se kedvünk nincs semmihez!

Így ebben a "remek" hangulatban inkább nem rontom itt a levegőt.

1323153390.8114.xls

Mné
mné

Zafír!
Köszi, hogy írtál. Már este gyúrtam a hasizmomra, de egyelőre nincs hatása, de nem adom fel! :)

Primula!
Mennyi idő után vált be a hastorna? Késett a havid?

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNOK!!!!! :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Táblázat

Táblázat kitöltve :D
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok,

én is nagyon boldog Mikulást kívánok Mindannyiótoknak! Kép

Mné,
egyáltalán nem rontod itt a levegőt, ne mondjál már ilyet!! :shock:
Gyere bármikor, és nyugodtan mondd, ami bánt. Nem vagy egyedül vele... :roll:

Almendra,
előbb-utóbb csak meglesz a hatása... :wink:
leeda

táblázat.12.06.xls

átírogattam pár dolgot, nézzétek meg és aki még sárga, kérem javítson, vagy ha nem is ő, bárki, csak írjátok mellé, hogy javítva, légyszi, hogy lássam melyik sorban van javítás.

Mné! Nagy hatalmas Tigrincses ölelés! :D

Mindenkinek boldog Mikulást!
Kép

kriszto

kriszto82

Kép

Boldog Mikulást mindenkinek!

Krisztókám: Látod milyen vidám a Tigris a háttérben? Légy te is olyan! :D

Zafír
zafir100

Zafír!

Most olyan vagyok! :wink: Írd be légyszi magad a tábliba, vagy írd meg mit írjak hozzád... pusszantás

kriszto

kriszto82

Krisztó: Sajnos nem tudtam még letölteni a táblázatot, meg vissza. Beírnád kérlek nekem? Kezdés 2012.01.20. Igazi szülinapos kezdés lesz, ha minden jól megy. :wink:

Zafír
zafir100

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2011.12.06 11:07-kor.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto!
Én sem tudom módosítani, így légyszi írd be hozzám, hogy kezdés 2012. január, lombik, 2. Kaáli, és cisztával küzdök.
Köszi. :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Kriszto: egy kicsit segítek! :lol:
Javítottam a táblában almendrát, és zafirt! :D
Pusza

babanetes táblicsku

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

javítgattam megint: táblázat12.06.javított.xls

kriszto

kriszto82

köszi Zsuzsi cukker vagy

kriszto

kriszto82

Mné! írok privit...

kriszto

kriszto82

Zsuzsi: Köszönöm a táblázatba való beírást. Na és a szöveg! Köszönöm!

Krisztó: A te megjegyzés szöveged is nagyon tetszik, így nekem most 2 is van. :lol:

Zafír
zafir100

Kriszto!
Lombikunk lesz, a többi tökéletes. :lol:

Zsuzsi!
A Te változatod is nagyon tuti. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
ciklus 3. napján lett megállapítva a cisztám, onnan felülés, és a ciklusom rendben meg is jött, és már ott sem volt.
Az iogazsághoz hozzátartozik, hogy félidőben is mentem uh-ra, és már akkor sem volt ott.
Szerintem 1-másfél hét hasprés segített.
Kívánom, neked is így legyen!!! :wink:

Mindjárt megpróbálom a táblázatot kitölteni, hisz olyan ügyik vagytok!!!

primula mikula :wink:
primula35
Algyő

Krisztó, köszönöm, sikerült nekem is kitölteni.

Köszi, hogy ilyen ügyin megoldottad!!!! :D

Primula
primula35
Algyő

Primula, csatold is légyszi....

kriszto

kriszto82

Sziasztok,
régen jártam erre bejelentkezve, de zugból mindig veletek voltam :)
jó ismét látni a táblicskut, imádom a megjegyzéseket ;)

mi most még fogyunk, elég lassan megy, de úgy tűnik, h tartós :lol: . Januárban jelentkezünk ismét DévaiI-nál, addig pedig folytatjuk az életmód váltást és rettentően felszerelkezünk pozitív gondolatokkal és csakazértis babásodni fogunk 2012-ben!!!!! Óriás ikerpocakkal szeretnék feszíteni a fényképezőgép előtt :lol:
addig is nem gondolunk havonta a kötelezően előírt együttlétekre, bár mindig beírom az ovuláció idejét a naptáromba és a párommal elhitetem, h éppen akkor vagyok a legromantikusabb hangulatban (pedig már úgy elfelejteném a havi számolgatásokat, dehát hátha éppen akkor.... :? :roll: ) viszont amikor olvaslak benneteket mindig újabb erőt kapok és nem engedem, h teljesen depis legyek; KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!
Jó hogy vagytok!
Én is csatlakozok az előttem lévő jókívánságokhoz: jó Miklulásozást :lol: , kevés virgácsot :twisted: :wink:
kisalag
Fót

Kisalag,
jaj de jó hogy jöttél! Jót nevettem ezen a "legromantikusabb hangulat"-os leíráson... :D :D
És örülök, hogy ilyen pozitívan gondolkodtok, csak így tovább!! :lol: :lol:
leeda

...és úgy tűnik, h rögtön laptető ;)

minden babásodni vágyónak és már babásodottaknak egy kis szeletke, szülés előtt állóknak nagyobb szeletke és Bari, most nektek egy óriás rész belőle :lol:
Kép
remélem sikeres a beillesztésem :roll:
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: