Sziasztok!
No igen, úgy gondoltam, hogy a napsütéses, homokozós vonalzók, meg a kamaszos, kipihent, üde lányka avatarkép enyhén idejétmúlt
Úgyhogy ünnepire vettük a figurát, meg én is "öregedtem" 3-4 évet a profilképen.
Pocok!
Nimród lábkifordítós modellbeállásától kéész vagyok.
Képeslap-family
Hajvágást én egyedül csinálom.

napokon keresztül fűzöm, hogynamostakkor (körmöt is így vágunk), és ha látom, hogy épp becserkészhető, akkor indulhat a buli.

Beteszek vmi mesét, kap egy almát, vagy kekszet, vagy vmi rágcsát, és nekiesek. Időnként megunja, vagy szól, hogy fáj, vay nem jó, nem szeretem. (Deee, szereted.

). Olyankor pár percig várok, utána megkérdezem mehet-e tovább...stb. szóval a 10 perces művelet úgy egy óra alatt megvan.

Én közben négyszer megőszülök, minden csupa haj, a lakás darabokban, idegek cafatogra szaggatva, de azért mindig sikerül.

(Alul, meg oldalt fokozatosra vágom, mármint felnyírom, felül meg a leghosszabbal letolom.)
Boo!
Hogyhogy 4-én jött a Miki?
Nálunk ma volt, volt nagy örülés, csokit kétpofára tömés, meg a szokásos.
Szombaton meg voltunk Mikluás-vonatozni, de Botond a Mikitől is sírva fakadt, ill- hisztis hangon közölte, hogy "nemmm, Mituás bácsiii, nem tecciiik". De azért a csokit nagy duzzogva elvette.
Lois!
A fotód olyan szééép.
Juhééééj, kismama-agy.
Ronmay!
A séró nagyon vagány!

A foga meg tökre nem is durva!!!
Nyuszi!
Jobbulást Lilinek!
Lois, Ronmay!
Meddő nők dilije?! Mondja ezt az anyuka, aki a második bébit várja?!

Én is kétnaponta teszteltem.

Vagyis sztem nem ciki, szóval inkább.

Mégpedig azért, mert Andorral majdnem egy évig próbálkoztunk, ami tudom, hogy nem sok idő, de Botond azonnali beköltözéséhez képest egy örökkévalóságnak tűnt.

Ráadásul kettejük között volt egy korai vetélésem, és ilyenkor vhogy az ember mindenáron tudni akarja, hogy elhiheti-e, hogy tényleg ott van-e, hogy megfelelő ütemben erősödik-e a csík...stb.
Abban egyetértek, hogy ezt tényleg csak az tudhatja...