Kedves TB szakértő! Köszönöm a választ, igyekszem pontosítani a részleteket. Nekem határozatlan idejű szerződésem van sok éve az ELTE-vel, tehát közalkalmazottként dolgozom. Ebben megszakítás nem történt.Nem tudom, hogy a szerződés módosítás változtat-e a dolgokon, emrt persze az történt. A problémámat pont az okozza, hogy én gyes mellett mentem vissza az óraszámom felében tanítani, így a 2009es bérem, a besorolási bérem fele. Ha ebből számolják a tgyást, + mellette elvesztem a már meglévő ikrekre még 2010 decemberig járó dupla gyest, akkor nagyon nagyot bukom, ami 6 gyerek mellett elég húsbavágó. Erre próbálok más megoldást találni. Eddig azt a tájékoztatást sikerült kapnom, hogy ha a háziorvosom indokoltnak látja, akkor szülés után kiírhat táppénzre, csak ezt senki nem szokta csinálni, mert általában mindenki rosszabbul jár vele, mint a tgyással. És, mivel gyes mellett dolgoztam, így a gyes mellett jár a táppénz. mint ahogy ez az eddigi gyes melletti munkavégzés alatt is előadódhatott volna.
Azt semmiképp sem szeretném, hogy a babák állapota miatt kiírjanak, természetesen.
Tulképpen van egy krónikus betegségem , ami indokolttá tehetné, a szüléstől függtelenül, hogy betegszabin legyek.
Jelenleg nem betegszabadságon vagyok, hanem rendes szabadságon, lévén azt mi tanárok nyáron kapjuk meg. De ha bármiért szükésges vagy előnyös, akkor válthatok betegszabadságra. Ha nem, akkor a szülésig rendes szabadságon maradok.
Változtat ez a fent leírtakon? Köszönettel: CLaire