Sziasztok Lányok!
Zugolvasok, szinte minden nap követem az eseményeket.
Nagyon-nagyon drukkoltam mindenkinek, és szomorúan olvastam az újabb és újabb rossz híreket.
Sajnos jó híreim nekem sincsenek. Januárra van lombik időpontunk a Kaáiban, és a várakozi idő alatt volt két inszemünk, amik sajnos nem sikerültek.
Ebben a ciklusban már nem mentem, elegem volt, de konzultálni voltam, hogy hogyan legyen a decemberi kezdés, és az uh-n kiderült, hogy van a bal petefészkemben egy tüszőciszta. Ez csak azért dühített, mert összesen 1 db tüszővel indultunk az inszemnek, és az nem repedt meg a tűszőrepesztő szuri ellenére sem, és így tök feleslegesen izgultam szét magam a két kétben inszem után...
Ráadásul itt nem csinálnak uh-t a következő inszem előtt, és még ki is volt akadva a dokinő, hogy ebben a ciklusban miért nem mentünk még egy inszemre. Kérdem én: a ciszta az smafu??? Simán rástimulált volna látatlanba a cisztámra. Basszus!
Mérem az ébredési hőmet, és tuti, hogy a ciszta mellett nem volt PÉ, már a 27. cn vagyok, és nekem általában 26 naposak a ciklusaim.
Most azon parázok, hogy mennyit fog késni a ciszta miatt a havim, és hogy a ciszta el fog-e tűnni.
Ha megjön el kell kezdenem fogamzásgátlót szedni, és mennem kell a 10. cn körül uh-ra, és megbeszélni a szurikat, meg a lombikot, meg a protokollt.
Bocsi a hosszú levélért.