A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Ma volt a második UH. Szerencsére beindultak a tüszők és nőni kezdtek :D

Valószínű szerdán sor kerül az inszemre, attól függ, az UH szerda reggel mit mutat.
A másik intézetben az inszem előtt kaptam tüszőrepesztőt. Ha szerdán tényleg lesz inszem, akkor azt 36 órával előbb be kell adni, nem írta fel a szurit.
Ez nekem is már csak haza fele jutott eszembe.....
Szerintetek visszatelefonáljak, hogy most akkor lesz szuri vagy nem?????
Vagy lehet azért nem írta fel, mert a szerda még nem biztos? De ha mégis meglesz, akkor hogyan repednek meg??
npgy
Budapest I. kerület

Bari, az ejszaka veled almodtam... :lol: :lol: :lol: annyira rohogtem reggel, mikor felebredtem. Szoval az volt, hogy elmentunk a mikulashoz, es ott allandoan hoemberekkel egyutt kellett fenykepezkedni, hogy ki ne deruljon, hogy kismami vagy! :lol: :lol: :lol: Szoval az osszes kepen egy bazi nagy hoemberrel voltunk... :lol: :lol: :lol:

szerintem agyamra ment a karacsonyi keszulodes!

Primula! Hajra baba!!!!

Leeda, van meg hely, csak a zuram mindig huzza a szajat ha kifestem a lakast..de mindig en nyerek... :roll: 8)

Szelkisasszony, ez csudi jo hir!!!!

En ma megjartam az uzsokit, levettek a vert+vizeletet, remelem minden OK es csak szorakozasbol faj a pocim! :evil:
Vendég

Kretty!
Még mindig fáj? Basszus!!! Múljon már el, hessssssss fájdalom!
Szépek az üvegmatricák, én is készülök még csinálni, van helye, csak még keresgélek a sablonok között.

Npgy!
Szerintem D-ék nem adnak inszemnél tüszőrepit, de majd jön Mné és megaszondja neked :lol: :lol: :lol:
Drukk, hogy szépen nőjenek a tüszőcskék és aztán hajrá szerelem!

Szélkisasszony! Olyan cuki ahogy írtad, hogy dupla öröm neked! Remélem hamarosan mi leszünk valakinek igaz örömök!
Addig pedig erősítjük egymást és kezdődhet 33 nap múlva a MI ÉVÜNK! :wink: :wink: :wink:

Ja és Kretty! Hóember és Barika valóban.... tényleg olyan.... :lol: :lol: :lol: :lol: Pusszantlak drága Kismamikánk! :wink: (mondjuk letagadni már egészen biztosan nem tudja, hogy babákat vár)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok

Barikám
Hűű,de szép nagy a pocid. :shock: :lol:
Zafir
Nagyon,hittem benne,hogy most sikerült neked!Sajnálom! :(
Gigibp
Továbbra is szorítok neked!Sikerülnie kell,szóval csak is arra gondoljál. :wink:
Poszi
Annyira gyönyörűűűűűűűű!Megint pityeregtem egyet,de jó lenne ha meg szeretgethetném.
Kriszto,Kretty
Nagyon ügyesek vagytok!
Primula
Drukkolok neked is!Sűrűbben is jöhetnél.Tudod követem kivel mi történik,azért napi 1-2 benézek.
Kedves npgy
Kérdeztem inszemnél a tűszőrepesztőt és a kis doki azt mondta nem kell,nem szoktak adni.Mert az csak megnőveszti őket,de nem arra szolgál,hogy megrepedjen a tüsző.Szorítok neked is!
Igaz a 14 darab számot én sem értem igazán,mert ott 3-4 amit csinálnak.

Nem telefonáltam,és ebben az évben nem is fogok.A párommal azt mondta szeretné ha az ünnepek nyugiban mennének el,és ha én felhívom őket,és ismét nem lesz akkor megint lépek haza.Szeretné ha karácsonykor nem egyedül bámulná az üres lakást,hanem mellette lennék.Januárban fogjuk hívni a kriót,és akkor a párom azt mondta,ha nem marad más megoldás akkor menjen a dán.De úgy fogjuk csinálni,hogy 2 mintát próbálunk meg venni,arra az esetre ha megint nem sikerülne,ne keljen ilyen hosszú időt várni.Jövőre meglesz az összes inszem és a következő év elejére szeretné a lombikot,ha addig nem jön össze.Viszont én nagyon szerettem volna telefonálni,de megértem a páromat is,mert nagyon magam alatt vagyok az utóbbi időben.Igazat adok neki,mert tényleg nem tudok semminek sem örülni,hanem mindig csak kibőgőm magam,és szinte semmi nem is érdekel.Ennyire nehéz mint ebben a 1,5 évben soha nem volt,és ennyire rosszul sem fogtam fel a dolgokat.
Nagyon remélem jövőre mindenkinek sikerülni fog,nekem is.Végre elfelejthetjük mennyit szenvedtünk!Nagyon ránk férne már sok kis dévais baba!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Npgy,
na, örülök, hogy beindultak! Ha megnyugtat, telefonálj vissza, ártani nem árt...drukkolok szerdára!! :D

Kretty,
jó álom lehetett... :lol: :lol:
a karácsony meg tényleg erről szól, hogy feldíszítse az ember a lakást - bár én még semmit nem tettem ezügyben... :roll: viszont kaptam hétvégén a páromtól egy könyvet a jobb agyféltekés rajzolásról, annak kezdtem neki. Hát, nem egyszerű.... :shock:

Remélem, a pocifájásod hamarosan elmúlik..folyamatosan fáj, vagy csak időnként??

Kagyló,
tényleg próbáljatok egy kicsit megnyugodni, egymásra hangolódni, legalább most, év vége felé. Tudom, nem könnyű, de én is igyekszem :roll:
leeda

zafir: nagyon sajnálom, hogy ez most nem jött össze, de bízzunk benne, hogy tényleg 2012 lesz a mi évünk :)

leeda: hát én mindenkit irigylek, akinek van hozzá kitartása, hogy tornázzon, én ehhez béna vagyok :( Lécci írd meg nekem, hogy hova jársz kinoztatni magadat :)

gigibp: Lehel úti állatkórházban voltunk

mné: azért a zumba se semmi, én láttam zumbázni lányokat, és 10 perc után biztos abbahagynám, mert nem bírnám! :D

Barika: olyan jó olvasni az optimuzmosod :D, és hogy mennyi erőd van! :) és a csíkos dinnye, hát az is valami fantasztikus, növesszed még legalább 1 hónapig :)

rencsi: annyira értem, amit érzel, tényleg még ilyen nagy lyuk nem volt a babásodásban! :((

Kretty: voltál?? vagy csak elkerültük egymást? :( a te képeid is nagyon szépek, gratula :)

Szélkisasszony: remélem már lejjebb mentek a herpeszeid :) mostanában az én hajam is nagyon hullik, bár én egyenlőre az évszakváltásnak tudom be. Tudod az állatok is ilyenkro váltanak bundát :D

Poszi drága! Nagyon nagyon örülök, hogy megosztottad velünk a jó hírt! Kristóf valóban gyönyörű kisfiú, és a méretei is nagyon jók. Kívánok neked kitartást, és sok tejcit!

npgy: örülök, hogy normalizálódtak a tüsző méretek, mennek a drukkok tovább, hogy mindegyik egyenletesen nőjön nagyra!

Kata: még remélem benne vagyok a 8 napban :D, hát így utólag is boldog névnapot kívánok

Szurika: abban már annyira nem vagyok biztos, hogy nálad is megvan még a 8 nap, de azért neked is sok boldog szülinapot kívánok. És azért nem hívtalak, mert képzeld, hogy az ügyeleten simán beadnak nekünk bármit, munka után akármikor végzünk, odamegyünk, és beadják a szurikat! :) Úgyhogy mégegyszer köszi! :D

Kriszto: annyira ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni! :) én mindenkit irigylek, akinek ehhhez van agya, hogy kitalálja, hogy mit hova tegyen :)
Jajj és azért is irigyellek, hogy ilyen szépen lefogytál :) Nagyon ügyi vagy! Gratulálok! :D

Primula: drukk annak a kíváló-potenciális emberpalántához, hogy jó erősen megtapadjon! :D

kagyló: hát megértem a döntéseteke, és a férjedet is megértem! Az a lényeg, hogy egymásban bízzatok, és szeressétek egymást!
És hidd el, hogy 2012 a mi évünk lesz!!!

Sajnos nálam most jött el a depi ideje! :(

Nektek további szép napot
Puszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
nekem egyszer a Lehel útiban altatták el a kutyusom... :(

Kretty,
baccus... te még álmodban is kreatív vagy!!! :D Ez a hóember nagyon fantáziadús! Akkorát röhögtem rajta!!! :D Bárcsak mindegyikünk albumában már lenne egy pár ilyen kép, csak hogy elbújhassunk... :D

Rencsi,
mi a tuti recept a csíkokra? Valami házi praktika??? Már, ha nem szupertitkos, mint a cola recept! ;)

Primula,
drukkolok, hogy két hét múlva zebrás teszttel gyere!!!!! Hány naposan kaptad vissza Egyszemkét???

Kagyló,
azt kívánom, hogy békében (majdnem békábant, írtam :lol: :lol: ) és boldogságban gazdag karácsonyotok legyen és kitudjál kapcsolni egy kicsit! Hamar itt a január és kezdhettek! :)

Én ma voltam egy bari-kolleganőmnél babalátogatóban. Hát nagyon cuki a kisember!!! Olyan kis vékonyka, de hosszú baba és gyönyörű kisfiú. Persze nem mertem felvenni.... Majd a sajátomat :D

gigibp

gigi: szerencsére Fercsi nincsen olyan állapotban, hogy akár csak gondolkodni kellene az altatásán! :lol: sajnálom a Te kutyádat, nekem is egyszer el kellett altatni egy kutyusomat, borzasztó érzés :cry:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Poszi: Nagyon édes kisfiú Kristóf. Gratulálok még egyszer hozzá. Majd ha tudsz gyere közénk, és ha lehet mesélj, hogy mi volt/hogy volt.

Zsuzsi: Szegény Fercsi. Jobbulást kívánok neki. Megkaptátok az instrukciókat a kezeléséhez? Remélem, hogy hamarosan felgyógyul, és nem rémísztgeti a "szüleit".

Kretty: Tényleg jó kis álom. Sajnálom a hasfájást! Remélem, hogy a mai vérvétel eredményből kiderül majd az oka, és hogy nincs nagy baj.

Kriszto: Nagyon édes a tigrincsed. Biztos nagyon szuper lesz a nagy Karácsonyi összejövetel. Meg lehet kérdezni, hogy mi lesz nálatok a menü? Hihetetlen, hogy pár nap, és decembert írunk... Neked pedig nemsokára eljön a 12-e. :-)

Bari: Sajnálom a repedést, és pláne , hogy a fiúk pont ott boxolnak. Nem lehet kellemes. Nálatok hogy fog zajlani a Karácsony?

Primula: Én is drukkolok neked, és egyszemkének!

Katapetra: Meddig tart a sulid? Ez most csak fél éves képzés, vagy jövőre is folytatódik?

Szélkisasszony: A herpesz monnyon le!

Kagyló: Teljesen megértem a párodat. De persze téged is, hogy Te inkább "haladnál" előre, mert ez a várakozás, és tétlenség teljesen felörli az embert. Kívánom én is, hogy a lelked egy kicsit helyrejöjjön, és hogy ismét egymásra tudjatok hangolódni a pároddal.

Lányok! Nem tud valaki valamit Paranéról? Neki is mostanság születik a kisfia, nem? Ők egy idősek voltak Poszival. Parane, ha olvasol minket, kérlek jelentkezz, mert már nagyon, de nagyon régen nem jártál felénk!

Nyuszi, Nene: Hogy vagytok? Hogy vannak a lurkók? Édesek nagyona képek a FB-on, de olyan jó lenne hallani felőletek is. Kérlek bújjatok elő!

Nálam is sajnos most jött el a depresszió időszaka. Kicsit össze vagyok zavarodva, és már nem tudom, hogy mi lenne a jó. Egyszer így gondolom, másszor úgy. Sikerült Kalocsán egy picit beszélgetnünk a férjemmel a problémánkról. Csak az a baj, hogy már nem először beszéljük át/meg, és soha nem történik semmi pozitív változás, sőt egyre rosszabb. Néha pedig már úgy érzem, hogy nem bírom tovább...
Na jó, nem nyavalygok...

Puszilok mindenkit! Még a zugolókat is!

Mné
mné

Zsuzsi,
priviben megírom!
Sajnálom, hogy lelkileg Te (sem) vagy toppon. Az év vége amúgy is
mindenkinél a számvetés időszaka - de ugyanakkor az is fontos, hogy feltöltődjetek a jövő évre. Persze - saját tapasztalat - könnyebb mondani, mint csinálni. :roll:

Mné,
remélem, hogy a jövő év nektek is elhozza a pozitív változást!! Szorítok, és próbáljatok egy kicsit kikapcsolódni! Lesz ez még jobb is!! :oops:
leeda

Sziasztok!

Akkor ahogy ígértem a képek a koszorúnkról: Kép

és felülről :lol:
Kép

Kellemes mézeskalács illat fogadott ma este, ahogy beléptem! :D
Nem vagyok egy nagy kézügyességű valaki, de mostanában valahogy élvezem a kézműves dolgokat. Igaz, túl kell jutnom az első 15 percen, amikor legszívesebben odacsapnám...
szélkisasszony

Szélkisasszony,
ez nagyon szép, és ötletes, gratulálok!!! :D :D
leeda

Sziasztok!

Most ey gyors kukkra jöttem, de jövök még később bővebben!!!

Primula, küldöm a babaragacsot! Remélem megtöritek a jeget Gigivel!!! Kép

Pusza

bari6

Szélkisasszony,
nagyon szép a koszorúd! Ügyes vagy!!! :)

Mné,
teljesen megértelek és átérzem, amit érzel. Így az ünnepek táján sokkal jobban fáj az embernek az ilyen-olyan vesztesége. Nálunk ez a baba. Nálam most halmozottan hátrányos a helyzet, mert a sógornőm is itthon van, hisz Kari táján fog szülni, ráadásul ők azt mondták még nem akarnak gyereket, ezért haragudtam is rá. Persze mondanom sem kell, hogy rögtön összejött nekik.
Abban az egyben bízom, hogy majd a jövés-menésben nem fogok a veszteségekre gondolni! Nah meg ráadásul 25-26 dolgozom... :twisted: Brrr....

Bari,
várunk!!!! :D Gyere!!!

gigibp

Sziasztok!!!

Nálunk, Szegeden a női klinikán adnak ovitrellet, és nekem a 10 inszemből egy lett sikeres, ami már a beavatkozáskor már ovuláltam. Ilyenkor kislány az esélyesebb, nekembejött.... :wink: :wink:

Az embriót szerdai punkciót követően pénteken du. kaptam vissza.

Az egyik sorstársam 2 magyar donor között tudott választani, dántól ő is vonakodott.

NAGYON köszönön a drukkokat. :oops: :oops:

Szakmai szemmel ítélve az adventi koszorúitok nagyon ötletesek, főleg a mézeskalácsos???!!!? Az nagyon megfogott!!! :roll:

Azt szeretném kérdezni, hogy transzfer után miért is kell ovitrellet használni, talán a beágyazódást támogatja????
D mit ajánl a transzfer után a husi és a bő folyadék mellett???

Köszönöm a segítségeteket!!!!!

Npgy, drukkolok szerdára!!!!
primula35
Algyő

Mné: ma voltunk kontrollon a kutyussal, és sajnos ma újra megerősített a dokinő, hogy most már ezzel a betegséggel fogj leélni az életét :(( van egy gyógyszer, amit most már mindig szednie kell! :((
Megértem a depresszíódat, sajnos az évszak is kedvez ennek az állapotnak! :(

Leeda: várom a privit. Hát nálam most a depi oka, hogy a héten leszek 34 éves! és úgy látszik, ez most nálam nagyon gázos!! Meg hát ugye nincsen minek örülni, ha belegondolok, hogy 10 évvel ezelőtt hogyan képzeltem el magamat ennyi idősen, hát eléggé le vagyok maradva :( és ettől most nagyon szarul érzem magamat! Annyira éreztem, hogy az előző sikertelen lombik után nem jött ki a gyász belőlem, és hogy ez még ki fog jönni. Hát most jön, szépen lassan. :((

Szélkisasszony: te is milyen kreativ vagy!!!
most már valamelyik koszorút ellopom ötletnek! ;)

Primula: az ovitrelle nem csak a tüszőrepesztésre jó, hanem kis adagokban, ahogy D adatja, a beágyzódást is segíti! én is kaptam! Hát ha jól tudom hivatalosan mást nem mond, csak a husit, és a sok vizet. Bár nekem még ezeket sem mondta soha. Ha Ti nem lennétek, akkor nem is tudnám, hogy husit kell enni! ;) Meg még ad utrogestant. De másról én nem tudok.

Jó éjt Mindenkinek! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Gigi, neked mikor kell tesztelni?

Zsuzsi, 34 ev meg ifjunak szamit! :wink:

En ma nem igazan vagyok jul, valami nyavajat osszeszedtem, reggel baromi hasfajasra ebredtem es azota is hanyingerem van, ami hol jobb, hol rosszabb... :? :( Remelem holnapra elmulik, nem akarok beteg lenni!
Vendég

Kretty,
nem mensi előtti görcsök? A gyomrod fáj, vagy kimondottan a hasad??Jobbulást!! :wink: :roll:
leeda

Sziasztok!

Primula,
én rákérdeztem a dokimnál, hogy egyek-e sok husit, igyak-e nagyon sokat, de igazából ezek a stimus punkció után kellenek, hogy ne legyen túlstimunk. Persze ártani nem ártasz vele!!!
Én is betáraztam fehérjeport, mert a husit ekkora mennyiségben nem tudom enni, de nekem most fagyis ET volt, így nem kellett ennem.

Kretty,
hétfőn kell tesztelnem. Addig nem is csinálok semmit. Ha nem sikerül, akkor szombat-vasárnap környékén már látni fogom, legalábbis így szokott lenni.
Legutóbb csináltam ovu teszteket jósként, de teljesen beleőrül az ember, szóval most inkább kihagyom. Úgyis van mit csinálni itthon. Készülök a Karácsonyra ezerrel! :)
Mennek a napok!
Jobbulást neked! Reméljük nem valami vírus!!!

Puszi nektek!!!

gigibp

Gigi, persze leírom majd, de most csak egy percem van és elég hosszú a sztori, ha lefelejteném szólj rám!

Kretty, nálunk a házban többen is betegek valami vírus van a levegőben..... :cry: Jobbulást neked!
Figyu kérdezhetek valamit? Te szoktad érezni a peteérésedet? Ha igen akkor amikor volt az első leállított stimud érezted??? nekem még mindig nem jött meg....39 nap, tudom h neked a leállítás után még másfél hónap volt, de nekem olyan volt mintha 1,5 hete lett volna a pé.....akkor meg lassan meg kéne jönnie de nem érzem.... :cry: :cry:

puszi mindenkinek próbálok délután jönni, csak Domi szurikat kap.... :cry:

Kép
rencsi79

sehol senki????

Kép
rencsi79

Rencsi, a leállított stimum után én nem éreztem semmi peteeres szerut. Majdnem 2 hónap után jött meg (novemberben volt a stimu és januárban) jött meg. Többször voltam D-nél is,de mindig minden rendben talált. Még akkor is, amikor összeestem. :? A hormonrendszered eléggé be van kavarodva most!
Vendég

Rencsikém: Szerintem hívd fel Dévait és mond el neki mi a helyzet. Aggódom érted.

Gigi: Jól értem, hogy akkor a hétvégén tesztelsz egyet? December 25-26-án dolgozol????? Húúúúúú! Remélem nem valami zsarnok munkahelyen dolgozol, hanem inkább valami embereket segítő melóhelyen és azért kell dolgoznod. Én 12 éve megfogadtam, hogy ha nem muszáj akkor nem megyek olyan munkahelyre dolgozni, ahol hétvégén és ünnepnap is kell dolgozni. Tudom, hogy sok embernél ez nem kedvtelés dolga, de ha választani lehet, akkor inkább nem. :(

Kvzsuzsi: Ne kenődj el, januárban én is betöltöm a 34-et. Pont aznap fogunk indulni, ha addig nem borul fel a ciklusom. :D

Szélkisasszony: Nagyon tetszik az adventi koszorúd. Ötletes. Én már évek óta nem magam csinálom, mióta Pestre költöztünk, elszökött a kreativításom. Valamelyik nap beszéltük a férjemmel, hogy mikor vidéken laktunk kevesebb szabadidőnk volt, mégis sokkal több élményben volt részünk. Többet mozdultunk ki, többet kreatívkodtunk, megtartottunk minden nagy ünnepet. Például a férjem szülinapjára még tortát sem vettem idén (sütni nem engedett volna a nem létező babák miatt), pedig régen ilyen nem volt. Olyan mindha teljesen kiégtünk volna. Próbálunk ezen változtatni.

Mi is készülünk a karácsonyra. A héten végre veszek adventi koszorút. 1 gyertya minuszban vagyunk, de vasárnap bepótoljuk. :D Hétvégén ajándékvásárlás lesz. Szervezzük a szilvesztert is. Gyulára megyünk barátokkal. Remélem jó móka lesz, mindenesetre tönkre fogom tenni a lúgosítási programomat és jól le fogom inni magam, ez már biztos.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Rencsi,
szerintem is hívd fel a D,-t, ha az megnyugtat! Domi hogy van??

Zafír,
igazad van, itt Pesten úgy be tud fásulni az ember. Én legalábbis ezt érzem. Meg hogy összefolynak a napok.... :roll: A kendőfestést is hanyagolom mostanában.Én is szeretnék készíteni valamit karácsonyra (valami dekorációt), de még ötletem sincs. Na majd kitalálok valamit... :wink:

Kretty,
hogy van a hasad??

Melcsi,
aranyos lehet Matyi, mikor puffanás után körbenéz... :D de egyre erősebb lesz, és hamarosan már nem fog eldőlni!! :wink:

Npgy,
akkor lehet, hogy ma lesz a nagy nap?? :wink: majd mesélj, mi volt UH-n...
leeda

Gyors jelentes, hasam faj, leletek negativak. Most megyek, egy egesz napos konferenciam lesz... :evil: :?
Vendég

Leeda: Menj el a Kreatív Hobby Üllői úti üzletébe. Az nagyon nagy és rengeteg ötletet tusz ellesni. Valamikor én is benézek majd, mert ott igazán megjön a karácsonyi hangulat. Nem kreatívkodás, de én nagyon szeretek puzzle-t kirakni. Régen minden hónapban legalább 1-et kiraktam. Mióta 7 éve Pestre költöztünk, csak 1 db-ot raktam ki. :( Na majd most! :D Kendőfestés? Az érdekes lehet, még soha nem láttam hogyan kell csinálni.

Kretty: Mi a csuda van veled????? Aggódom érted is.

Zafír
zafir100

Sziasztok!!!!

Olvasom, hogy néhányotoknál a 34 év nem kívánatos, akkor én a 37 évemmel mit mondjak??? :D :lol:

Tessék ezeket a rossz gondolatokat, érzéseket el hesegetni és helyette kreatívoskodni.

Az én szakmámban csak a január 1-jén van szünnap, Zafír ezért irigyed vagyok!!! :wink:

Szép napot!!!

Primula
primula35
Algyő

Egy ötlet a kreatívoskodó kedvűeknek:

*lehet venni zsúrlót, aminek előnye hogy szép zöld színű, és kiszárítható-
*ezt spirálszerűen arany vékony szalag, dróttak felteked, mellyel összefogod a kiálló szálakat.
*ragasztani lehet rá ami van: gióhéj, dióbél, fahéj, szegfűszeg, ill. egyéb csilivili díszeket. Ezt is spirálisan követve, mint egy feldíszített karácsonyfa,
*az alját befogni egy szép karis szallaggal, és kész a mű.
Remélem nem voltam bonyolúlt!!!

A hétvégén készítek ilyet, majd teszek fel róla képet, ha valakit érdekelne!!!!

Hajrá kreatívoskodó kedvűek!!!!

primula
primula35
Algyő

Zafír,
ez jó ötlet, köszi! Már nagyon régen nem voltam ott... :? Régen még csináltam szalvéta-decopage-t, üvegfestést, üvegmatricázást, gyöngyfűzést, és ugye kb. 1 éve meg elkezdtem selyemkendőt festeni. Nagyon szép dolgokat lehet belőle kihozni, sebtében csináltam vagy 15-t (karácsonyi ajándék is ez volt anyukámnak és nővéremnek, na meg magamnak :D ), de egy ideje elszállt az ihlet... :? Na majd újra ráveszem magam...
Hú, a puzzle-kirakás sem semmi. Türelem kell hozzá, az biztos...de a végeredmény megéri!!!

Primula,
ez is szuper lehet, jól hangzik!!! Majd kérjük a képet!!! :D :D
leeda

Sziasztok!

Volna esetleg olyan köztetek, akinek van tapasztalata a Dévai klinikán kívül valamelyik másikkal is? (Főleg a Baross u.-i I.-es érdekelne.)
(E két intézmény között vacillálok...)

Dévai doktor úr személyiségével kapcsolatban milyen "használati utasítást" tudnátok nekem adni? :)
(Elég khmmm.... - finoman fogalmazva -, fura benyomást tett rám egy beszélgetés során. Nem szeretném, ha továbbra is ez és a mások hasonló elrettentő tapasztalatai tartanának vissza attól, hogy mégis csak az ő szakértelmét vegyem igénybe. )

Remélem nem voltam félreérthető és értitek, h valójában mi a csudára is akarok kilyukadni... :roll:

Előre is köszönöm a segítő válaszaitokat!
Üdv.!
uccu

Primula: Akkor most számoljuk meg a gyerekeink számát is az életkorhoz. :wink: Köszi az ötleteket, bár nem tudom zsúrlót hol is tudok venni. :?

Leeda: Szalvéta decopage-t én is csináltam régen, de inkább a decopage papírral szerettem jobban dolgozni. Na igen, a puzzle. A különleges darabokra szoktam vadászni. Volt már órám is kirakóból. Össze kellett rakni majd ragasztani. Működő óra volt. Most az az 1 kirakott gyönyörű pillangó (rajzolt pillangó, nem fotó) áll a szekrény tetején és várja hogy a férjem összeragassza. Utána jöhet a keretező és már a helye is megvan otthon az előszobában. Lassan 3 éve hogy kiraktam és ezúton is üzenem zugolvasó párocskámnak, hogy kérlek szépen ragaszd össze! :lol:

Zafír
zafir100

Uccu,
hm, én csak Dévai dokit ismerem, a másikkal kapcsolatosan nincs infóm! A modora érdes/érdekes :wink: az biztos, hát, ezt nem mindenki bírja, az biztos. De a szakértelme az nagy, és ez szerintem nagyon fontos! De hallgass a megérzéseidre is: ha nem jó szívvel mész hozzá, nem érzed ott jól magad, akkor inkább keress mást. Félszívvel ezt úgysem lehet csinálni.... :?
Sok sikert!

Zafír,
hú, biztos jó lehet az a pillangó is! Majd ha a párod összeragasztja- és miért ne tenné, amikor ilyen szépen kéred, meg amúgy is mindjárt itt a karácsony :wink: :lol: - akkor majd kérnénk képet róla :D
leeda

Uccu, nekem a sógornőm a Sote I.re járt, nem vették észre nála a hiperstimut és kórházba került. Azt mondta, soha többet stimu. Két év múlva spontán babájuk lett. Nekem azok a körülmények (kórház) nem tetszettek, én Dévai mellett voksolok. Iszonyú nagy a szakértelme, picit érdekes a modora, de szerintem meg lehet vele találni a közös hangot.

KépKép
momelcsi

Köszönöm, hogy válaszoltál Leeda!

Sajnos a megérzéseim már réges-régen megbízhatatlanok.
(Túlontúl régóta sikertelen a projektünk, én pedig 4 x-en túl...)

Szóval, csak ezért próbálok információkat gyűjteni hiteles forrásból a Dévai intézettel ill. a SOTE I.-es meddőségijével kapcsolatban.
(Kb. 1-2 héten belül végső döntésre kell jutnom, hogy melyik klinikával folytatom.)

Üdv.
uccu

Momelcsi neked is köszönöm a választ! :)

A Sote I. csak azért jön szóba egyébként, mert bejelentett lakhelyileg oda tartoznék (és közelebb is van mint a Dévai).
Ugyan most megint nincs munkám, ezért ráérnék a több órás várakozásokra, viszont anyagilag nagyon nem mindegy, hogy Dévainál mennyi a vizit alkalmanként...
A vérvételes és egyéb vizsgálatokat máshol is el lehet végezni, ugye? Erre vonatkozólag semmit nem találtam a honlapján...
Esetleg erre vonatkozólag, tudtok segíteni?
uccu

A vérvétel (ha már stimu van) a podmaniczky utcában van, gyors és ingyenes a lombiknál. A többinél sajna nem tudom.
Egyéb vizsgálatokat mind más helyen csináltatod, ha szerencséd van és a háziorvosod elég agilis, sok mindenre Ő tud beutalót adni, főleg a vérvételnél.

Lombik lenne?

KépKép
momelcsi

Fúúú micsoda kreatív a csapat!
Én is szalvétatechnikázom, üveg és matricafestek, gravírozok, modellezek és a többi :D
Az Ikeában is tök jó cuccok vannak!!! Egyik nap vettem egy kis állványszerűt, az ablakba lehet tenni és teleaggatni díszekkel, girlanddal. De a kedvencem egy spirál alakú karifa, amire szintén fel lehet akasztani mindenfélét. Nagyon tetszett, de azt már nem vettem meg! Még jóóó!!! A kasszánál így is majdnem elájultam. Alig vettem valamit, de minden ilyen 600 és 900 Ft között van, te meg csak rakod, mert nem drága, na de sok kicsi sokra megy!!! Áhhh..

Leeda,
ez a selyemfestés is nagyon jól hangzik! Gondolom képet is lehet belőle csinálni!!! Tök jóóóóó!!! :)

Zafír,
neeeem-neeeem tesztelek! Megfogadtam, hogy most kivárom a 14. napot, hacsak piri nem előzi meg!
Hát a munkahelyem... mit is mondjak róla. Persze, ahogy az összes ez is kizsákmányolja a dolgozóit, de nem ezért dolgozom hétvégén és ünnepnapokon, hanem mert folyamatos munkarendben vagyunk. Hogy segítem-e az embereket??? Amíg nem kúrják fel az agyam azt hiszem igen, utána sajnos már nem tudok jópofát vágni hozzájuk.
A reptéren dolgozom, sooook-sooook utassal. Brrr....

Kretty,
örülök, hogy nincs semmi komoly bajod! Hasfájásod mondjon le!!!

Uccu,
én sajnos nem tudok segíteni, mert kakukktojás vagyok itt. Nekem egy barátnőm volt Dévainál, de neki nem jött be a stílusa, pedig ő is nagyszájú csaj. De persze nem vagyunk egyformák! :)

gigibp

Jajjj..

Akartam kérdezni tőletek, hogy nektek kellett szedni Prednisolont? A stimu alatt elkezdtem szedni és még mindig kell. Viszont a tájékoztatóban az van, hogy terhesség ill. tervezett terhesség alatt nem szedhető. Nade, ezt a bogyót a lombikos dokim írta fel!
Akkor most mi van???

gigibp

Gigi: Nekem kellett szedni és én is kiakadtam azon amin most te.

Zafír
zafir100

Nah, közben utána olvastam. Segíti a petesejt osztódását és beágyazódását és gyulladáscsökkentő hatása is van.
Ilyen kis mennyiségben és rövid ideig tartó szedése nem zavar be a normális működésbe.

Kb 5 perce brutál szurkálásokat érzek a hasamban, méh tájékon. Mintha késsel szurkálnának. Amúgy meg nem szugerálok magamba semmit! :D
Legalábbis próbálkozom... :oops:

gigibp

Gigibp, minden jel jó, ha nincs jel, az is jó :wink:
Csak nyugi, és kitartást a 14. napig. Mi drukkolunk nagyon, hogy sikerüljön! Jó lenne idénre még terhesség, hogy a köv. évre meghozza a sok babásodást itt a topikon.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Tegnap megvolt az inszem :D :D

Nagyon szép nagyra nőttek a tüszők, volt 24 és 25mm-es is köztük. Ekkorák még soha nem voltak, örültünk is neki :P
Nem győzöm elég sokszor elmondani, mennyire örülök, hogy rátaláltam az Intézetre és Rátok. Még soha ennyire körültekintően és személyre szabottan nem kezeltek, mint itt. Nagyon bízom a sikerben, és remélem új fórumozóként szerencsét hozok Nektek is! :D
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
jaj de jó, úgy legyen!!! :D :D Otthon maradsz most egy pár napot??
Szorítok!! :D

Gigi,
remélem, jobban van a hasad!!
Igen, képet is lehet festeni a kendőkre, de én inkább a nyakamban hordom..ha elrontom, nem kell néznem a falon, összetekerve a nyakamban meg úgysem látszik a hiba... :lol: :lol:
leeda

Leeda: igen itthon maradok egész héten, sokat pihenek és reménykedem... :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
Drukkolok! Pihenj sokat, nézz vidám filmeket, kreatívkodj, stb... :D :D
leeda

Sziasztok! Gyors bekukk: Npgy küldöm a babaragacsot, most én, Baribébi helyett:
Kép Kép
Legyen kettő, biztos ami biztos! :wink:

Barika kórházban, jól van, csak már "nehezen". Fájt a poci, bekeményedett, aztán mensi-szerűen, aztán néhány nap után csak bementek, hisz ez nem játék, úgy néz ki, minden ok, a srácokat 2100 és 2200g-ra becsülik. :D Ha jól vettem ki a szavaiból a hétvégét még biztosan bent tölti, de lehet, hogy már hosszabban és már nem 3in1 hanem hárman jönnek majd haza külön-külön. Paragi még két hetet szeretne mindenképpen ha egyben töltenének!! Szorítsunk nekik!

Röviden tömören ennyi, nagyon sok a melóm, nem tudok részletesebben írni, de a lényeg megvolt!

Mindenkinek pusza, ölelés miegysmás :lol: :lol:

Jók legyetek! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Npgy: :D :D :D Nagyon drukkolok!!!

Bari: :shock: :shock: :shock: Mennek a drukkok nektek is, hogy még legalább azt a 2 hetet egyben töltsétek! Szép nagyok már a legénykék! :D
szélkisasszony

Kriszto: köszi az infót Bariról! Éreztem, hogy nincsen otthon, mert különben biztos írt volna valamit! :)

Bari: mennek a drukkok, hogy még egy kicsit maradjanak odabent a fiúk! :D

Npgy: pihenj sokat, hogy minden rendben legyen, és mennek a drukkok ezerrel! Örülök, hogy jó benyomást keltett D és munkatársai! :)

Gigi: mennek Neked is a drukkok, hogy 4 nap múlva gyönyörű zebrás teszttel lepjél meg minket! :D

Többiek merre vagytok????

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Laptető! :lol:
Vegyetek belőle (remélem sikerül végre becsatolnom egy képet!)

Kép [/url][/quote]

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

SIKERÜLT! :lol: :lol: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: