Sziasztok,
van egy kis időm, gondoltam bejelentkezem...
Csak felületesen tudtam átfutni az oldalakat, mert annyira sok időm nincs, hogy minden hsz-t elolvassak..
Először is, izgulok én is Tikéért, remélem, hogy csak technikai okai vannak annak, hogy nem jelentkezik.
Több gyerekes anyukák, le a kalappal előttetek! Amikor olvaslak benneteket, picit mindig azt érzem, hogy nekem ez még nem hiányzik. Ugyanakkor jó lenne egy második, de én munka mellett szerintem megőszülnék. Márpedig a 2. után se fog kijutni itthon pár hónapnál.
Mi jól vagyunk, Petra is jól van. Egy hete bugyis, furcsa módon a bölcsiben adták rá egyik reggeli után, azóta hord bugyit. Én még nem mertem volna, mert magától soha nem szólt eddig, de ezek szerint azért, mert "be volt biztosítva a popója".
Teljesen jól működik, csak alváshoz használunk pelenkát.
Furi volt olvasni, hogy Miron etetőszékben eszik, mert már az idejét se tudom, hogy mióta nem használjuk, hónapok óta anyósomnál van a padláson. Petra kb. tavasz óta velünk eszik az asztalnál, nem mi akartuk így, hanem ő akart mellénk ülni.
Már készülünk a karácsonyra, én már megvettem 90%át az ajándékoknak, aminek az az egyszerű oka, hogy decemberben annyi munkám lesz, hogy másra már nem lesz energiám gondolni. Petrának Barbie-s pénztárgépet vettünk, ami tud sok mindent, meg egy játékboltot. Van pultja, futószalagja, mérleg, polcok, bevásárlókocsi stb. Nagyon cuki.

Meg kap egy csomó apróságot még, mert akárhányszor voltam vásárolni, valamit mindig vettem neki is, így már azt se tudom, hogy mi mindent vettem neki, nekem is igazi meglepetés lesz a karácsony.
Petra tanulja a karácsonyi dalokat, 2 télapósat és egy karácsonyosat már tud kívülről.
Hirtelen csak az alváshoz tudok hozzászólni:
Petra ugye mindig korán kelt, legkésőbb 6-kor fenn szokott lenni. Az alvása 12-től szokott lenni 3-ig és én nem is nagyon hagyom elcsúszni, mert akkor tuti el van cseszve az egész alvás.
Este pedig 8 körül szokott menni aludni, bár szombatonként van, hogy csak fél 9-kor (pl. ma is), de kb. 5 perc alatt elalszik magától (egy ideje, mert előtte bent kellett lennem a szobában).