A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Itt vagyok én is. Végre leültem. Ma nagyon sok dolgot elintéztem délután. A legjobb azért az volt, amikor Vindoval találkoztunk az egyetemen. Gyors kakaózás és könyvtárazás volt. :lol:

Piroska, inkább nem részletezem, hogy itt is hogy néznek ki a dolgok. :oops: Szerintem karácsonyi nagytakarítás sem lesz az idén. :oops:
Éljen a magnézium! :lol:

Emese, a kis cukkerbanditádnak nagy ölelés. Komoly munkásember lesz akkor ő is. :lol: Van dolgod rendesen.

Heni, én is túrósan, tejfölösen, szalonnával szeretem a legjobban. :wink: :lol: Hm, csinálni kellene.
Csak időm nincs.

Mónikám, jobbulást! Mindig leírom ilyenkor, hogy se hideg, se forró, se csípős és hangkímélet! Calcium is fontos. Cicusod meg nagyon is büszke lehet magára. Szuperügyes. Na, látod, meg is van az eredménye, jó, hogy elvitted a szemészhez. Derekaddal mi a helyzet?

Gica, a nudli nálunk is nyerő. Kétpofára nyomatják általában.

Vindo, Enci cicának örülök. Tud vigyázni magára. :wink:
Ahogy megbeszéltük: Róka Jolán: Kommunikációtan (2002)

Kaqk, azért nagyon kedves, hogy mégis jelentkeztél.

Írtam már? Szóval, Erdőbényére megyünk. De addig még van néhány program. Holnap pl. szülői lesz Dávidéknak, + este rákszűrés. Hogy mikor érek majd haza? :roll:
dmaggie

Hahó!

Jaj, ma is olyan rosszul vagyok. :( Az a legrosszabb, hogy Apa nincs itthon, és egyedül kell csinálnom az esti rutint.
Délután nem tudtam elmenni Gegiért a bölcsibe, mert nem volt itthon az autó, Zsozsi későn aludt el, még durmolt, én meg küzdöttem a túlélésért.
Mamát kértem meg, hogy vigya haza magával (no az utca másik oldalára kellett átsétálnia).
Gegikém annyira várt, hogy zokogva mondta a mamának: Te nem vagy Anya!".
De nem voltam képes elgyalogolni érte. :oops:
A bölcsi nagyon jót tesz neki, reggel mikor beadom keservesen sír - ez tart két percig.
Itthon nyugodtabb, látszik rajta.
No mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni,ahogy készen van az összes töltöm picassára :) te meg addig válogasd a képeket :)

Kaqk,írok majd :)

horgoltam HellloKitty-t(már álmomból felkelve is tudom mi mennyi és hol:) ) erre egy kislány el szerette volna vinni :) de sikerült megegyeznünk,h. addig vigyázhat rá,amíg nem jön a néni érte :) B. meg büszkén mutogatta mindenkinek,h. Anya csinálta :)

:arrow:

KépKép
viranka

Mesi, kitartás!

Verus, a lányok sokszor viszik az oviba Hello Kittyt aludni, és mindig hatalmas sikert aratunk vele :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Gyorsan bejelentkezek. Ma rohangálós napom lesz - fél hatkor pl. felkeltem, hogy angolozzak :shock: :o , aztán indítottam a férfiakat. Nyolctól angol, dél körül dékáni megbeszélés (csoportos, az okát még nem tudjuk), aztán egy másik megbeszélés egy munkatársammal kér kurzus kidolgozásával kapcsolatban, aztán hazajövök busszal, elgyalogolok Rugóért, majd hazagyalogolunk.

Maggievel jót randiztunk tegnap:)

Kitty cica nálunk is menő, mostanában fénylő nyuszóval alkotnak egy párt (egy éjszaka világító nyúl), mindig beszélgetnek erről-arról.

Emese, vannak neveitek??
Remélem, hamar elmúlnak a rosszullétek.

Kaqk, telefonos babanetezés :x

Rohanok, még pénzt is fel kell vennem angol előtt, és nyolcra oda kell érnem :arrow:

De jól indult a hajnalom, Federer nyert az éjjel. Ha már nem tudtam követni az éjszakai teniszmeccset :D
Eldőltem, mint egy zsák.

Kép
vindolanda

Halihó

Apa ma pesten :-( De agépet legalább itthon hagyta. :-)

Emma oviban..du-án anyósom megy érte, mennek csavarogni, játszóházba....:-( Kettecskén leszünk vagyunk Dalmával egész nap.

Dalma tündéri: gagyarászik, "beszélget" nevetgél..nézeget mindent, felismer minket és magyaráz....tündéri..továbbra is "nem" álombaba!!! Egészen "nem" kialakult a napirendünk, amit "nem" tudunk tartani! Éjjel "nem" 4 kor ébred enni..:-)

Emma kezdi megszokni hogy avn egy tesója..:-) Továbbra is imádja, ölelgeti, puszilgatja, simogatja..:-)
Hiszti..szinte "nem" elmúlt..az a kevés is! :-)
Este is már 3-4 napja "nem" alussza végig újra az éjszakát...:-)

Szóval alakulunk. Ma későn jön apa pestről..így anyu jön segíteni a fürcsinél,

Hv-énk semmi extra.

Orchideák: Apától kaptam mikor hazajöttünka korházból egy gyönyörű hófehéret..tele virággal és a másik kettő is kezd megint hajtást hozni..virágzunk! :-)
Annyira örülök..imádom az orchideákat....de eddig vszínű nem jó helyen voltak, mert volt hogy 2 évig nem hozott virágot! Ebben a lakásban hoz!!!! :-)

:arrow: megnézni mert magyaráz az ágyban..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Képzeljétek, Gábor elkezdett kúszni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

.!Azta de ügyes

KépKép
kaqk
Debrecen

Rohangálós nap letudva, House megnézve, irány az ágy, holnap hajnalban kelek megint :x :arrow:

Gábor ügyes.
Rég láttunk róla képet :wink:

Kaqk, csak összerázódtok akkor.
Orchideák - 8)

Kaqk, képzeld, nekem mind a három új ágat hoz, és kettőn tavaly december óta virágok vannak :D
Van egy fehér, egy rózsaszín és egy lila.

Kép
vindolanda

Halihó!

Én ma alig voltam itthon, akkor is ettem, meg a hangtörvények gyakorlásához kerestem feladatokat.
Az orvosomtól 10 körül értem haza.

Kaqk, ezt én talán már borítékoltam egyszer. Jól haladtok. :lol: :lol:

Emese, kitartást, jól csinálod!!!

Gábor szuperügyes. Tényleg, Panndi, miért és kivel jártok a beszédjavítóba? Csak megakadt rajta a szemem.

Vindo, irigykedem az orchideák miatt. :wink:
dmaggie

Vindo
na, miért volt a dékáni megbeszélés? Volt valami komoly?

Panndi
gratula! :)

Lányok,
Zdori üdvözöl mindenkit, csak kevés az idő, holnap neki is doga meg nekem is. Neki angol, nekem mikrobiosz, gondoljatok ránk! :)

Jaj, megyek is tanulni...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Maggie, Zsófival, de nem tudom, még meddig, igaziból már nem nagyon van rá szüksége, meg már annyira nem is lelkes. De ha érdekelnek a részletek, írok privit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Piroska, Dóri, ügyesek legyetek!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lányok ++++++++++++++++++++ ügyesen!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Voltam fodrásznál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már mi is itthon. Tevékenységi nap volt az oviban, adventi, karácsonyi készülődés volt a téma. Bercó most legalább hajlandó volt bemenni a terembe, aztán alkottunk is kicsikét. Ez nagy szó.

Zdori, Piroska, nagy kalappal!!!!! Gondolok Rátok!

Kaqk, 8) Mi volt? Festés, igazítás?

Panndi, szakmai ártalom, de tényleg érdekel a dolog. Nagyon megköszönöm, ha leírod.
dmaggie

Maggie: festés vágás...kb 1kg minusz :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem adhatnád. :lol:
dmaggie

Oh....ha tudom elhozom.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bélelt jó meleg nacit ( nem overál ) keresek Emmának..98-104s..vki valahol nem látott, se C&A se H&M nem találtam.:-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Most rohanva...
Maggie, a könyvek kimentek a fejemből, majd kedden kiveszem :oops: :oops: :oops:

Rugó hőemelkedéses lett este. Most alszik, és holnap itthon marad velem. Szerintem ki is merült totál, már régen nem aludt egy igazán jót.

Most viszont következzen valami egészen más, Killer Elite Jason Statham-mel 8) :roll:

Vizsgázó lányoknak utólag is ++

Piroska, csak egy kötetbe kértek publikációkat kb. egy hetes határidővel. Holnap éjjel kezdem is:)

Kép
vindolanda

Maggie írtam privit :)

Ma sem mentünk beszédjavítóba, Zsófi hányt, itthon maradt. Remélem reggelre jobban lesz.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk!
Vastagon bélelt kordbársony, vagy farmernadrágra gondolsz. A kínaiakban szokott lenni...
De jó, akkor most még szebb vagy! :)

Vizsgázó lányok ment a drukk!!!!

Vindo!
Jobbulást Rugónak!

Maggie!
És mit alkottatok?

Panndi!
Szegény Zsófi. Jobbulást neki! Biztosan van valami vírus, mert Zsuzsu ma éjjel 1-kor hányt nagyot. Azóta is fájlalja a gyomrát. Holnap sem ovizik...

Kép
gica1

Rugónak jobbulást, meg Zsuzsunak is! Zsófinak is fáj a hasa.

Kaqk, én tavaly valami vásáron vettem gyerekruhakészítőtől két gyönyörű bélelt nadrágot, azóta sem találok olyat. Pedig vastag, meleg, csajos, gyönyörű, és 2500 Ft körül volt.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lányok,
írtam odaát, kérlek, olvassátok el!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Panndi: értem. szegény Zsófi! Hogy van????

Vindo: Rugó???

Szép nem lettem, de normálisan áll a hajam.. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jövök, lányok, csak fél 11-kor ébredtünk :shock:
Igaz, hajnalban fenn voltunk két órán keresztül, volt kakaóivás, vízivás, ezek után pisilés (ami nem is csoda), nurofen. De a helyzet nem vészes, nincs magas láza :D

Zsófinak jobbulást!
Zsuzsunak jobbulást!

Tegnap Böszörményben kezdett el az egyik szegény hallgató úgy hányni, hogy az anyja jött érte Debrecenből kocsival.
Valami vírus :?

Kaqk, biztos jó lett a hajad :)

Reggelizek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Cicus fülfájással ébredt, irány a doki. Mindkét fülecskéje be van gyulladva. AB és itthonlét. Kezdődik megint................

Én se javulok, éjjelente fulladozom a köhögéstől, hangom semmi. Homeos szerek semmit nem használnak.
Most a patikus adott valamilyen köptetőt és éjszakára gyógyszert, remélem segít. Aludnom kéne már, mert csak navigálok :roll:

meg kell néznem a tüzet és valami kaját is össze kell dobni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jobbulást a Móni-családnak!
Gergő hogy van?
Főzés :?
Nekünk szerencsére hozták az ebédet.

Rugó elég gyenge, csak a fotelban ül és dirigál. Még az ételhordó bácsihoz sem ment ki.

Ma mentünk volna cirkuszba is, az óvodában a gyerekek ingyenjegyet kaptak, de így sajnos nem megy.

Kép
vindolanda

Oh ez a betegség! :-( Gyógyuljatok!!!!

Mi most kezdtük el szedni a Nor-oil szűz lazacolaj kapszulát, illetve gyerekeknek van folyékony kiszerelésben. Immunerősítésre is jó! a lényege az hogy ez tiszta lazacolja amit kinyerés után azonnal csomagolnak..:-) ja és nem az Epa Dha tartlamat kell nézni hanem azt hogy mennyi a TOTOx értéke, azaz menniyire friss. Most utána jértam és elszörnyülködtem. A legtöbb kap zulába romlott avas 1-2 éves olajat tesznek, és mi azt esszük, sajnos ezek a cégek nem írják rá a totox értéket.
Pedig a rossz halolja Árt!!!legyengít..szóval azonnal abba is hagytam a szedését..aztán mostmár ezt esszük. Ez a világ legfrisebb legjobb minőségű halolaja..ajánlom! Bocsi nem reklám akart lenni, de én nagyon letglózódtam, hogy amiről azt hittük hogy használ..az árt! :-((

egyébként itt tudjátok megnézni: www.nor-oil.hu

Voltunk de-t tescoba..meg piacon..vettünk egy két apróságot az adventi naptárba, matrica, füzet, ceruza, ..:-)
meg a piacon láttam tényleg meleg bélelt nacit 2900-ért! Köszi Panndi Te adtad az ötletet!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! Betegeknek jobbulást! Csak gyorsan jelentkezem, sulis hétvégém van, és lyukasórám 8) . Jól halad a félévem, mindenből megkaptam a felmentést, amiből kértem, beadandóim-1 kivételével-megvannak, egész jó jegyeket is kaptam rájuk. Lesz még egy ZH-m decemberben, és két vizsgám a vizsgaidőszakban.
Gyerekek jól vannak, bár Panka is elég hisztis korszakát éli. Bábjáték módszertanból csinálnom kellett egy bábot, azt imádja. Majd lefotózom vele, hasikerül :).
dettyk

Valaki nagyon profi bábot gyártott 8)

Ügyes vagy a félévvel!

Rugó lázas, de nem komoly a dolog, 38,5 felett még nem mértem. Néha meg lemegy neki.

G. épp most ért haza, ma Gyöngyösön volt. :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó lázas még? Azért ez a fél 11-es ébredés nem semmi :D!

Móni, hogy vagytok? Tudtál aludni? Grétinek hat a gyógyszer?

Én a kínaiban láttam bélelt nacit 3200 Ft-ért, és lehidaltam tőle. Ennyiért már "rendes" boltban is kapok olyat, ami nem ereszti a színét hónapokig :?...Én is inkább a piacon nézek majd szét, vagy turizok.

Kaqk, a hajadra én is igényt tartanék ;)...

Én most először vettem egy filcből készült adventi kalendáriumot, és Móni nagyon jó ötleteket adott a kártyákkal. Néha lesz benne egy-egy szaloncukor is, de ilyenekre gondoltam, hogy pl. Bencének 1/2 óra számítógép, ha készen van a leckéje :D...
Na megyek készülődni, vár az oskola. Tegnap begyűjtöttem 2 ötöst és egy négyest :D.
dettyk

Jó reggelt!

Napok óta nem volt ilyen, nem fulladoztam éjszaka :lol: csodaszert adott a patikus. Cicus füle jobban, ma már nem fülfájással ébredt. Viszont Gergőkém este 38,4-el aludt el :( Most nem érzem melegnek.

Vindo Rugó hogy van?

Kaqk biztos jó lett a hajad :)
nálam nem maradnak meg az orhideák :roll:

Dettyk vau de ügyes vagy a sulival :lol:
örülök, hogy jó ötletet adtam :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Rugóbak este nem volt láza, éjjel kettőkor kelt, akkor olyan 38 körül volt (szóval nem volt magas), azt lehúztuk, és visszaaludtunk. Most ébredtünk fél kilenckor.

Gergőnek jobbulást kívánunk!
Éljen a csodagyógyszer!

Dettyk, nem semmi vagy 8)

Bélelt nadrágot most Rugó kapott anyósomtól, meg vettem neki elég vastag melegítőnacikat a kínaiban. Így most nadrággal el van látva, talán vastagabb pulóver még kéne neki vagy kettő, mert ha gyalogolunk az óvodából, az néha egy óra is szokott lenni.

Ma szerintem csak döglünk itthon, semmi programunk nincs. Max. elmegyünk a boltba.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Ülök az asztalnál, tanulok és hallom, hogy a pici fiam kis könyöke, lábacskái koppannak a földön, ahogy teper kifelé a kisszobából. Most ébredt fel. Ezt annyira imádom! :) Ezek a hangok olyan gyönyörűek, zene füleimnek. :) Imádom! :) Kinyitottam az ajtót és fülig érő szájjal nézett rám. :) Már itt is van... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hú, ezt én is szerettem, mikor hallottam a totyogást :wink:

Rugó közben jobban lett, délelőtt magától kiizzadta a hőemelkedését. Most egyrészt diavetítést tartottam neki, másrészt a termosztát-cserét kontrollálja, ami a folyosón zajlik (G. csinálja).

A füle érzékeny kicsit, de feladtam rá a kamaszkori fülvédőmet, abban parádézik :idea:

Viszont kinőtte a benti papucsait :x

Kép
vindolanda

Vindo
hála az égnek, hogy nem lett komolyabb baj, olyan rossz, amikor betegek...
Ez a diavetítés olyan jó lehet... Kellene nekünk is venni egy diavetítőt, csak állítólag nagyon drága...
Olyan hamar kinövik a cipőiket...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hát, most megint 37,5 - 38 körül jár :roll:
Ha holnap is baja lesz, majd elugrunk az ügyeletre.
A héten talán meg tudjuk oldani váltásban a gyerekfelügyeletet, ha úgy alakul :D:
Amúgy lehet, ha egy jót eszik, jobban lesz. Most épp hurkát sütök. Már két napja nem evett egy jót.

Amúgy nem gáz a helyzet, most a Szlovénia térképet nézegeti.

A diav. igen régi, szerintem vagy harminc éves, családi örökség. Talán nézd meg a vaterán :idea:
Az újak tényleg igen drágák, úgy hallottam. De ebben nem vagyok biztos.

Kép
vindolanda

Ilyenkor Didri sem nagyon eszik. Mézet mézzel. De nem bánom, mert az legalább jót tesz. Meg iszik teát. Hála az égnek, ő ilyenkor olyanokat eszik, ami gyógyít.
Gyógyulást nektek!

Néztem vaterán, elég drága...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Kép
vindolanda

Neked is! :)

Lányok,
nem tudom, de valamit nagyon elrontottunk... Olyan akaratos a leányzó... Lehet, hogy ez normális? Nálatok mennyire megy a "nem csinálom" dolog? Meg a "szelektív hallás"?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

szelektív hallás: :D :D :D :D :D :D hát igen, ha kimondom csoki azt bármikor meghallja..az hoyg gyere, vagy csináld ezt...azt nem.. :? :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát igen...
És tépkedi egyenként az idegszálaimat... Én vagyok a gügye, nem lenne szabad belemennem, ez játszma... Amikor ilyen energiátlan vagyok, nincs elég megoldásom, az a baj. Na, nem baj, összekapom magam...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Naposabbat :)

ebéd előtt gyorsan :) Piroska,nem ismered még Mírát :) erőteljesen őszülök mellette :) bár "idegenek" előtt a jó arcát mutatja, néha(sokszor) az idegeimen táncol :( tegnap alig vártam,h. este legyen és menjenek aludni :) egész nap egymást piszkálták Bálinttal :roll: :shock: :wink:

KépKép
viranka

Lányok, itt olyan sötét van, hogy döbbenet :shock:

Piroska, szerintem mindegyik gyereknek szelektív a hallása - ez a sajátosságuk :wink: :lol:
Ne idegeskedj, más gyerek sem jobb egy szállal sem. Nem rontottál el semmit:)

Rugó éjjel még produkált még egy 38 körüli hőmérsékletet, de ma teljesen a régi. Játszottunk a szobájában, takarítottuk a teknősök terráriumát, végre evett , számítógépes játékot játszott :P

Holnap szerintem még itthon marad, két napot tudok igazolni szülőként is az óvodában.

Ma még az akváriumot akarom rendbe szedni, még a köveket is algátlanítom majd 8) Meg porszívózni kéne, elég hosszú porcicákat növesztettünk az elmúlt héten.

G. nincs itthon, az egyetemen rendszergazdul.

Kép
vindolanda

Lányok,
olyan aranyosak vagytok! :) Odáig én is eljutottam, hogy ez normális, csak az a kérdés, hogy éljük túl mindannyian úgy, hogy a nevelés is meglegyen, egyikőnk se sérüljön. Főleg a gyerek ne. Hm... Úgy látszik, ez már örök dilemma marad...
Nem baj, lesz ez még jobb is. Csak most kicsit elszomorít, mert úgy érzem, hogy csődöt vallottam. Persze aki látja a gyereket kívülről, el nem hinné, hogy én ezt érzem. De én... Hát nem tudom, de teljesen el vagyok kenődve...
Hogy megy nálatok az altatás? Didri nélkülem nem alszik el, ezzel nem is lenne baj, de folyamatosan dobálja a fejét, csettintget, dumál, nem tudom, nem akar aludni. Pedig este nem nézünk rajzfilmet (egyébként is ritkán), nem pörgetjük fel, nem eszik édeset, hogy attól felpörögjön, van mese, nem tudom... Egyszerűen nem értem. És az a baj, hogy annyira felidegesít vele, hogy szét tudnék robbanni... Na, nem panaszkodom tovább, mert már megunjátok...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Megjöttünk. :lol: Nagyon élveztem. Egy kicsit hamarabb eljöttünk, mert ma volt disznótor is Nánáson, ott is segítettünk azért egy kicsit. Pénteken iszonyat csúszós utakon mentünk, alig láttunk valamit. Jó kis kaland volt. Szombaton nagyot sétáltunk, jót ettünk, bort kóstoltunk és vásároltunk is. Mindezek mellett pedig nagyokat aludtam. Idejét nem tudom, hogy mikor aludtam nyolcig. Szóval remek volt. Remélem máskor is csinálunk majd ilyet!
Most megyek, megfürdetem Bercót, lefektetem, ma nem aludt délben, aztán vasalok, majd tanulok. Szombaton két zh-m is lesz.
dmaggie

Hahó!

Látom máshol is problémásak a gyerekek! :D
Nálunk Berta néha olyan értetlen,türelmetlen,hogy attól falnak megyek!!Abszolút nem bír várni ,ha kér valamit és nem kapja meg rögtön(legyen az bármi,üdítő vagy segíteni levenni a pulcsiját)ezerszer elhadarja egymás után,hogy na de azt akarom...!!!!!!!!!

Zizi meg... basszus sikít ha elvesz tőle Berti egy játékot,ha nem veszem fel amikor ő akarja vagy bármiért képes sikítórohamot kapni,én még ilyet nem is láttam!!! Teljes tanácstalanságban vagyok,hogy mit csináljak vele?! :roll:

Maggie! De szuper lehetett nektek!Kicsit irigy vagyok,olyan régen voltunk már valahol,bárhol....

Holnap nőgyógyászhoz megyek,egy ideje szúr a hasam alja,rendszertelen a menzeszem kb 8 hónapja olyan,hogy van 26 napra jön,van mikor 42-re bár igaz,hogy még mindig szoptatok,talán ez is befolyásolja.
Kérek egy kis drukkot,kicsit azért félek...

Ma egész jó idő volt nálunk,kimentünk a csajokkal bicajozni,Berti nemrég kapott egy bicajt(unokatesóé volt)most tanul vele menni.
Iszonyat nagy élmény volt neki,hangosan kacagott és mondta,hogy boldog,hogy tud bicajozni,zabálnivaló volt!! :D

Most ennyi jutott eszembe.Szép estét mindenkinek!!

juba0

Juba, küldöm akkor. :wink: :lol: Na, kezet is foghatnánk. Nekem is sok bajom volt mostanában a vérzésekkel, többször fáj a hasam, újabban meg kontakt vérzéseim vannak. Én szerdán voltam rákszűrésen, igazából rendben vagyok, bár talált a doki egy 6 mm-es valamit, talán miomát. Pénteken nem tudtam meg az eredményt, mert a cytológus nem dolgozott, talán holnap. Szóval, megértelek. Próbálj megnyugodni, általában valami banális kis apróság van a dolgok mögött.

Na, megyek tanulni. Még műxik a szárító is.
dmaggie

Köszi Maggie! Hát full parás vagyok,remélem,hogy tényleg csak valami csipp-csupp ügy de persze az ember rögtön a legrosszabbra gondol!Emlékszem,hogy írtad múltkor ezt a hasfájást,jajj,hogy mindig van valami...
És mi lesz a miomával,ki kell venni?

juba0

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: