Boo!
Kicsit én is aggódom Tike miatt.

De nem gondolunk rosszra!!!
Nálad azért cartam be, mert azért gondoltam vagyunk olyan viszonyban, hogy tényleg értesítenél minket vhogy, ha tudnál, ha mást nem teapán keresztül. Tikénél abban reménykedem, hogy nincs nála teló, vagy töltő, vagy kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a fórumos pajtiknak szóljon (ennek mondjuk ellentmond, hogy ő maga kérdezte Loistól, hogy majd írhat-e neki

).
Már rég megkértem volna anyut, hogy kérdezzen utána, csak az a baj, hogy a vidéki kórházakban nem ismer senkit.

A pesti kórházakban majdnem mindenhol van vki, akit ismer, vagy legalább ők ismerik anyu nevét, és így kiadnak neki infókat. Merthogy az a baj, hogy a kórházi dolgozókat köti a titoktartás, és nem adhatnának ki semmit a betegekről, főleg nem telefonon. Volt már, hogy egyis ismerősünk miatt anyu próbálkozott, és mondták, hogy nagyon sajnálják, de ennyi erővel akárki felhívhatná őket orvosnak kiadva magát...

Szóval érted, szar szitu ez, mert ha nincs ismerős, akkor bachatjuk.
Nemtom ott meddig kell császárral bentlenni, de ha 3 nap, akkor ma délelőtt engedték el őket, ha 5 akkor majd hétfőn. Remélem ma már jelentkezik.
Éjszakátokat sajnálom

. Nem értem miért nem élvezted a "családi ágyat" az oooolyan jóóó dolog, és a gyeremek lelki fejlődése szempontjából is a lehető leeeegjobb!

(Mi egyszer aludtunk Botonddal egy szállodában. Összegezve: Pffff.....

)
Nekünk most egész tűrhető éjszakánk volt, Botond egyszer kelt, de simán visszaaludt, aztán 5:45-kor már kukorékolt, viszont egy órán át mukk nélkül Dórát nézett, aztán kért másik mesét, és azt is nézte egy darabig.

Andor 7-kor kelt, evett, aztán 9:30-ig még aludtunk, apa meg Botondozott.
Mi hét elején voltunk moziban apával, a twilight legújabb részét néztük meg, és ráadásul mindkettőnknek tetszett is.

Tudom, most vadul pironkodnom kéne, de nem fogok.

Mi ilyen gyereklelkűek vagyunk, és kész. Szerettük a Harry Pottereket is, meg mindegyik Miramaxos filmet....

Lehet, hogy ciki, de evvan.

Mondjuk nyílván jobban megérintett a Felolvasó, meg a Jövő kezdete, vagy David Gale élete, de azok befordulósak, kikapcsolódni ilyen mesefilmeken lehet.
(Nekem mondjuk a kedvenceim a Da Vinci-kód típusú filmek, az ilyen misztikus, kalndos krimik

)