[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Johanna!

Mármint akkor emelkedik meg, ha nem minimálon vagy mint én, és le tudod írni az adóból. Igaz?
Én kaptam valami csokis vastablettát, de megy a hasam tőlle, mondjuk nem vészes Kép Cékla, hát a tengeriröfiknek szoktam venni! Elegyem elöllük? Kép

Márti!

Js nekem is a Nővér utcát mondták, de végülis nem ott van, hanem a Gyöngyösi úton, legalábbis az enyém Kép a növérutca száma: 320-92-92, 320-20-11. De ha közel lasz a Béketérhez akkor valószínüleg te is Irénke nénihez tartozol, akkor viszont: 270-34-19, a rendelés idő jó laza, két nap egy héten kedd 14-15-ig szerda déltől, akár estig is ott van.
sok sikert!

Vikó!
Kell is az, én is vettem egy szép rúzst mert megérdemlem! Kép És ma voltam gyantáztatni is, megkérdeztem a kozmetikust, azt mondta utsó percig mehetek nyugodtan, hasrafekvés nélkül is le tudja kapni Kép Sőt ajálja is hogy szülés előtt menjek mielőtt még egy akármilyen borotvával nekemesnének....(ő úgy járt.)

Fejeske!
Nyugodtan kávézz, nekem is azt mondta a doki, de ha eddig sem kávéztál, akkor tea?

Hát a bulizó mamiknak jó mulatást, a többieknek jó pihenést!

krimo

Kép
krimo
 
 


Sziasztok!

Johanna!
Én Petrával 17 hetesen kezdtem a tornát, de sztem a 12. hét után nyugodtan bele lehet vágni. A SztImrébe mész majd? Nagyon jó fej nőci tartja (Andi), jók a gyakorlatok is, izomerősítő, keringésjavató, intimtorna, meg a vajúdási-szülési légzéseket is megtanítja. Én is tervezem majd, hogy megyek, de szerintem csak január-február táján. Télen elég rossz, mert a terem nagyon pici és sokan vannak, viszont ahogy jön a jó idő levonul a csapat a kertbe, és az szupi.

Az Afp sima vérvétel, olyan, mint a többi.

Megnyugodtam, hogy más is érez már "kaparászásokat", azt hittem csak képzelődöm. Bár Petrával csak a 18. héten éreztem, de mondták, hogy most előbb fogom, meg már eleve tudom, hogy mire számítsak. Persze csak akkor érzem, ha nagyon ellazulok, és nagyon figyelek befelé. De hát a doki tegnap is mondta, hogy nagyon izgő-mozgó, úgyhogy miért ne érezhetném?

Na megyek pihenni, bár álomkór nekem már szerencsére nincs, de kihasználom, hogy a lány is szundít.

Bogárka (12)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75
 
 


Szia Bogárka,

Akár mehetünk együtt is tornázni, mert én 13 hetes vagyok és én is csak januárra tervezem. Igen, a Szt. Imrébe mennék, az intimtorna ott nagyon bejött nekem. Az még tart, úgyhogy úgyis csak utána mennék.

Én egy pici dörömbölést éreztem, amolyna hahó itt vagyok, kidörömbölés szerűt...
--------------------------------------
A babazene CD-t a médiatárban lehet kikölcsönözni, 300 Forint egy hétre, gondolhatod hogy én átirtam. Tehát ha nagyon megszorulsz, akkor én tudok segíteni... Mind a kettő megvan nekem.

Cékla tényleg jó a vasra. Én nem szedek gyógyszert, én termgyógyban hiszek és energia tanfolyamokra járok, tehát tőlem mindenféle patikai szer távol áll. Az Elevitet is csak megnyugtatásul szedem...

Nem tudom, hogy mikor lehet levonni a 3000 Ft-t, nekem rendes munkahelyem van, nem minimálbérrel, és igy itt biztosan levonja a könyvelőm. Nem tudok sajnos ennél többet róla.

Jó hétvégét mindenkinek

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 

 
 

Sziasztok!

Ha a magzat elmúlt 90 napos, akkor kell kérni a dokitól igazolást a gyerekkedvezményhez.
Azt kell leadni a bérszámfejtőnek/könyvelőnek és onnantól érvényesítik az SZJA-ból.

Sziasztok!
moon
 
 


Krimo!
Köszi!!!2 villamosmegállóra lakunk a Béke tértől. Lehet, h.mi is odatartozunk majd.

Bogárka!
Petra mennyit fog fel a testvérke érkezéséből? A barátnőm kislánya kb. ennyi idősen mindenkinek a hasában babát keresettKép Olyan cuki volt!

Betty!
Szerintem teljesen természetes jelenség. A terhesség egyik rossz velejárója. Idővel ez is elmúlik, kitartás!

Van vki velem egyutt estenkent rosszul?
Márti
csmarti
 
 


Johanna Kép
Köszi, elöször megprobálom személyesen, aztán ha elakadok, akkor élek a felajánlással, és elkérem töled. Egyébként én is másolás céljábol kölcsönözném Kép

Márti Kép
Korábban én is rosszul voltam, mondjuk egész nap, de az esték azok különösen rosszil teltek. Most ebböl annyi maradt, hogy lefekvés elött meg kell innom egy bögre tejet, mert magas a savam, és ez bevált eddig.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Hello Lányok!

Ebben a pillanatban el sem tudom képzelni, hogy én este "bulizni" megyek.Olyan szintű álomkór van rajtam, hogy alig bírom nyitvatartani a szememet. Fúúú, szörnyű. Közben meg dolgoznom kéne...ráadásul a szobánk egy átjáróház...még véletlenül sem lehetne elbóbiskolni...Mi lesz így este??? Kép Ásííítááás....

Viki
vikó
 
 


Krimo, te hol laksz? Én a Nővér u-ba jártam az elsővel, most hol van a Gyöngyösin? A gyerek rendelőben? Imádom azt a környéket! A tesómék még most is ott laknak. Panna 7 hó-s koráig mi is, csak hát panel volt. Amúgy álmaim közé a Nővér u-i és környéki kertesházak.
lenocs
 
 


Márti!

Petra is nagyon édes, mutatja, hogy hol a Kistesó, meg mondja, hogy baba. Barátnőm szeptemberben szült, nyáron sokat látta a nagy pocakját, akkor volt igazán beindulva erre a baba a hasban témára. Amiből viszont látszik, hogy a lényeget még nem érti: megkérdeztük tőle, hogy és Papának hol van a kistesó? (hülye szülők Kép), és persze lazán a papa hasára mutatott.
Ha majd nagy lesz a pocakom, meg rúgdos is majd Kismaszat, akkor majd biztos jobban érti már.

Na megyek, mert épp a fényképes fiókot rámolja ki, úszik a szoba a fotókban, közben bőszen mondogatja, hogy "nem-nem". (fegyelmezi magát helyettem is Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75
 
 


Sziasztok,

Megjottem a nogyogyasztolKép)
Minden rendben. Lattam a petezsakot,egyet, vagyis nem varok ikereket.Kép
Mint mar irtam van egy oteves kisfiunk es ez igy sok lett volna. De a lenyeg az, hogy lattam, jol be volt agyazodva. Most mar csak ido kell, hogy fejlodjon is.
Marti en Franciaorszagban vagyok es valoban nagyszeru erzes, hogy ilyen messzirol is kapcsolatba lephetek veletek.Mar regota olvasom a topikokat, a fiam szuletese utan fedeztem fel a babanettet es valo igaz, hogy rengeteg segitseget tud nyujatani.
Koszonettel
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Mar megint en,

Elfelejtettem egy jo kis storit.
Tegnap este panaszkodtam csak ugy magamnak, hogy ez nem igaz, mennyire faj a hasam, ennel a terhessegnel mire a kisfiam odamondta a hasamnak
"Vigyazz teso, mert ha bantod a mamamat bemegyek es megraklak"Kép

Sziasztok
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Viki!
Szedd össze magad! Ma este neked és Fejeskének kell a világ legszebb bulizós kismamáinak lenni!KépKép Miért volt akkor a nagy készülődés? Nos, csak vicces akartam lenni, nem erőltetek rád semmit!Kép Tégy belátásod szerint!
Apák mit szólnak a nagy bulizáshoz?Kép

Bogárka!
Mivel a mi Pocibabánk még nagyon kicsi, nem mertük elmondani Eszternek. Karácsonykor fogja megtudni az egész család, ha addig minden rendben lesz. Nagyon kíváncsi vagyok Elsőszülöttünk reakciójára.
Ő már többször mondogatta, h. ott a baba a hasamban. Neki lett igazaKép!
Most éppen alszik,úh. azért tudok írni.
Márti
csmarti
 
 


Marti,

Igen, a doki csinalja az UH-t! Remelem legkozelebb mar hasi lesz, mert nem tudom megszokni a huvelyit, olyan kellemetlen felpuceran ott fekudni..Kép
Este en is megyek lanybuliba, semmi ferfi..Kép A legnagyobb baj az, hogy szinte mindenki egy gyarkemeny, folyamatosan fustolnek! Valoszinu nem lesz ejszakaba nyulo paareee..Kép

Kellemes estet mindenkinek!
katica78
 
 


Sziasztok!
Viko
Én is ma este vagyok " bulira" ítélve! Az álmosság már kezd elmúlni, de úgy érzem magam mint egy lufi. Fogalmam sincs mit szól majd a "tömeg"!Na mondjuk nem is érdekel, csak túl nehéznek érzem a terhemet, pedig szegény kicsikém még csak ezután fog igazán fejlődni!
Johanna 1975
Köszi a cékla ajánlatot! én imádom, úgyhogy ki is fogom próbálni!Hátha segít valamit!
Krimo
Jó ötlet volt a kávé, mert nagyjából észhez tértem, bár nem tudom meddig fog tartani?! És nekem hány kávét "engedélyezett" az orvos? Mert én régen 3-4-et is megittam, de tavasszal lemondtam róla, most azonban az álmosság ÚRRÁ lett rajtam! :-)
Köszi
fejeske
 
 


Anikó!
KépKépKép Ezeket a kisfiadnak küldöm!
Kétnyelvű a gyerkőc? Milyen sűrűn jártok haza? Vagy már te is ott nőttél fel? Bocsi, nem akarok személyeskedni, csak mint nyelv- és beszédfejlesztő pedagógus, nagyon érdekelnek a kétnyelvű "csemegék", csemeték a beszédfejlődésük miatt.
Milyen idős a babád, mit mutatott az uh?
Márti
csmarti
 
 


Katica!
Füstszűrőt vigyél!!! Tudják a többiek,h. babát vársz? Lehetnének rád tekintettel! Érezd jól magad, ha tudod!
Nagyon meglepődtem én is, amikor közölte velem az éppen ügyeletes uh-os orvos,h. hüvelyi lesz. De ez pontosabb, nem?
Márti
csmarti
 
 


Marti,

En magyar vagyok de mar lassan tiz eve,hogy itt elek. Vagyis inkabb kettos allampolgar, mint a kisfiam is. Matthieu magyarul eleg keveset beszel, ha velem van peldaul nekem csak franciaul valaszol. De! Amikor hazamegyunk vagy a csaladom jon ide, (elegge gyakran szerencsere)
fiam tiszta magyar lesz es nagyon szepen beszel veluk magyarul.Ebbol gondolom,hogy jol elraktarozza amit hall es utana hasznositani tudja. A munkam reven kb 6-7 alkalommal haza tudok menni evente.
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok lányok!

Asszem megmozdult a babócám. Ebéd után éreztem, úgy fél óráig.
Annyira jó volt. Kép)

Hajni
Vendég
 


Gratula Hajni20!
M
csmarti
 
 


Hajni Kép

Biztos mozgolódik az enyém is, csak nem tudom mit kell figyelni Kép Azért ez a belülről kaparászik, elég rémítően hangzott, (pont láttam valami hororrt előtte) Kép

Lenocs!

Pont a Béketéren lakom, persze panel, én nagyon vágyom valami kis kertfélére, nyaranta be se költözöm az erkélyről Kép De azért az nem olyan.
Elvileg ez is a Növér utcához tartozik, valami ovi van ott, és egy 'kis luk' a sarkon. De átmászkál a védőnéni a másik helyre is. nem igazán értem, no mindegyis, nekem most ide kellet menni.

Fejeske!

Az én dokim nagyon engedékeny, multkor már ittam egy jóbögre kv-t mikor megmérte a vérnyomásom, és kevés volt, azt mondta ihattam volna 2 bögrével Kép De én amúgy sem vagyok nagy kv fogyasztó, csak reggelente szoktam eggyet inni, jó sok tejjel. Azt a hatását nem ismerem, hogy felébresztene. Volt régebben, hogy csak azért ittam mert meleg volt, és akár 4-5 is délután, hát nem fetrengtem álmatlanul Kép Bár elég vizesnyócas kv-k voltak azok Kép

Csajok az úgy van, hogy a korházakban van ilyen torna? Nem is gondoltam. Lassan nekem is fészkelődnöm kéne, bár most vissza ment 1 kiló Kép Vagy multkor túll sok ruhában voltam ? Kép

Krimo

Kép
krimo
 
 


Sziasztok!

Üdv Johanna!
Örülök, hogy újra itt vagy!Kép



Akrien!

Klassz, hogy írtad a mocorgást, mert ma reggel amikor a buszmegállóban álltam, én is éreztem valami nagyon aranyosat.
Mi szoktunk a párommal úgy "játszani", hogy egymás nózijára pislogunk. Az olyan csikizős érzés. Na kb. ilyesmit éreztem bent a pocakomban.
Szerinted?Kép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Marti,

Szerencsere mindenki kivonult a konyhaba cigizni, tisztara meglepodtem!Kép
A huvelyi pontosabb volt idaig, de remelem most mar akkora lesz a bebi, hogy a hasi is jo lesz. A parom meg nem volt velem bent, inkabb akkor szeretnem ,hogy jojjon, amikor mar hasival neznek. Nem mintha meg nem latott volna ugy..Kép Kép
katica78
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe, de találtam egy érdekes cikket, érdemes elolvasni.Kép

http://www.tminfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=93

Sziasztok

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Sziasztok!
Nincs túl nagy forgalom, merre barangoltok? Találtatok érdekesebb topickot?Kép
Köszi a válaszokat, reagálásokat!
Most egy időre én is eltűnök, mert elutazunk a szolnoki nagymamához.

Katica!
Már nagyon várjuk a pénteki uh-t, legyen az ilyen vagy olyan. Ha viszont a hüvelyi uh.készülék van beállítva az 5. emeleti vizsgálóba, akkor egy darabig csak arra számíthatunk, nem.? Vagy ezek hol itt vannak, hol ott? Nem tudom, h. most mi a rendKép
Örülök, h. nem rád fújták a füstöt! Nekem a bicska nyílik ki a zsebemben, ha füstöt érzek, ez az egyik gyengém.

Fejeske, Viki!
Ti hogy éreztétek magatokat? Elmentetek végül?

Erika!
Köszi a cikket, én elolvastam. Nekem ez már túlságosan "keleti", de azért érdekes volt.

Szép hétvégét mindenkinek:
Márti
csmarti
 
 


Sziasztok!

Most egy ideig nem jelentkezem. Beigazolódott az orvos sejtése, és elhalt a magzat. Már túl vagyok a műszeres befejezésen, azaz a dolog fizikai részén, remélem nem tart soká míg lelekileg kiheverem az egészet. Móni, légyszi húzzki a táblázatból.

Mindenkinek köszi a biztatást, meg a tanácsokat.

Üdv: Juca

Pipocska!

Sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni, megpróbáltuk. Köszi a köszönőlevelet, és ne hajtsd túl magad a vásárban OK?

tjuca
 
 


Juca KépKépKép
Nagyon sajnálom!!!!!!! KépKép
Légyszíves ne keseredj el nagyon, kicsit pihentek és jöhet az újabb próbálkozás!!
Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Drága Juca!

Megsirattalak, és a picidet is.
Remélem erősek lesztek, és minél hamarabb belevágtok ismét.
Addig is a legjobbakat kívánom neked, és a párodnak.
Vigyázzatok magatokra.
Puszi: Andi

Kép
Kép
pipocska
 
 


Juca, én is sajnálom ami történt, de tényleg fel a fejjel, pihenés után újra próbálkozhattok!!
Sajnos én is átestem hasonló veszteségen, akkor azt hittem nem fogom tudni feldolgozni, de mint annyi más fájdalomra, az idö az orvosság erre is.
Szerencsések voltunk,még abban az évben megfogant a kisfiam, és most ismét babát várok. (Megmondom öszintén, pont ez a vetélés volt az, amiért mindig kivárom az elsö 12 hetet,mielött bárkinek elárulom,hogy terhes vagyok...)
Akkor nagyon sokmindenkiröl kiderült az ismeretségi körömben,hogy hasonlóan vesztett el babát, és mindenhol szépen jöttek is a testvérkék késöbb,meglátod nálatok is igy lesz!!!
Fel a fejjel, és pihenjél nagyot!!!

Barbi
14+2

Kép
Kép
barbi
 
 


Juca, ez nagyon megrazo, titkon mindenki retteg ettol..Kép Az a lenyeg, hogy nehogy feladjatok, mi mindannyian drukkolunk.
Pihenj amennyit csak tudsz!

Kata
katica78
 
 


Tjuca, rettenetesen sajnálom!Kép Kép Kép Valószínűleg el sem tudom képzelni, hogy mit élhettek át, úgyhogy mellőzöm a jótanácsokat.
Remélem nagyon hamar találkozunk megint!
Vigyázz magadra!

mzx-Móni

Kép

Kép
mzx
 
 


Drága Jucka!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen borzasztó dolog történt veletek. A férjem az első Uh alkalmával megkérdezte a dokitól, és mikor lehetünk abban biztosak, hogy megmarad? A doki azt felete, hogy SOHA! De azt is hozzátette, hogy főleg az első harmadban bekövetkező veszteségeket (bármilyen fájdalmas is) nem szabad bánni, hisz ez azt jelenti, hogy valami nem volt rendben, ez a természetes kiválasztódás. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra fog valaki lakni a pocidban, és vele nem lesz semmi baj! Sok erőt kívánok a felépüléshez!!

Wica
13+4
wica
 
 


Tjuca!
Nagyon, nagyon sajnálom ami történt veletek.Kép
Azt kívánom neked, hogy minél előbb sikerüljön túltenni magad rajta, és minél hamarabb legyen egy kis pocaklakód.
Kitartás.Vigyázz magadra.

Judyt
10+0

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Juca!

"Letöröl az Isten minden könnyet.
Meggyógyítja fájó sebeinket.
Átölel karjával, örök irgalmával SZERET minket."

Ez a dal kislányunk egyik kedvence. Kívánjuk, h. megtudjátok tapasztalni ezt a hatalmas szeretet:

Márti+Csaba
csmarti
 
 


Márti!
Ezt nagyon szépen leírtad.
És így igaz!!!

Andi
andi71
 
 


Köszi!
És bocs a gépelési hibákért!
M.
csmarti
 
 


Drága TJuca!

Nagyon sajnálom ami Veletek történt, de most erősnek kell lenned.
Mindennek megvan a maga oka, és el kell fogadni.
Ha a baba meg akar maradni, megmarad, de ha nem akkor sajnos semmit nem tehetünk ellene. El kell fogadni, hogy ő felment az angyalok közé.
Bízni kell a jövőben, és tudom hogy a következő angyalkád már Veled marad. Ő kárpótolni fog mindenért.
Minden jót Nektek!

Hajni
Vendég
 


S.o.s. MINDENKI!
igaz a múlthéten már kérdeztem, de senki nem válaszolt! Légyszi írjátok már meg a véleményeteket, hogy mit tegyek? A szám jobb alsó sarkától kb 7-8 mm-re van egy kis lógó bőröcske!
Olyan mint egy kis szemölcs, de nagyon zavar. Ma este megyek bőrgyógyászhoz, le akarom vetetni. Szerintetek Ő megmondja ha veszélyes a babára, vagy leveszi azért a 2-3 ezerért? Megbízhatok benne szerintetek? Köszönöm ha válaszoltok!
F.
fejeske
 
 


Kedves Tjuca!

Én is nagyon sajnálom ami történt! Kép
De nagyon-nagyon szorítunk mindannyian, hogy hamarosan itt lehess újra!!! És ez így is lesz!
Rengeteg erőt kívánok!Vigyázz Magadra!

Viki
vikó
 
 


Sziasztok Lányok!

Rég jelentkeztem, nagyon sok a munka így év vége felé, úgyhogy már nem is bírom követni a hozzászólásokat. Biztos mások is vannak/voltak vele így, de én most nagyon szorongok. 6 hetesen voltunk uh-on ott még csak a petezsák látszódott ma kezdtem a 9. hetet. Tudom, hogy vannak olyanok akik egész terhesség alatt egyszer sem hánynak, alig émelyegnek stb. De én nagyon nem! Úgy félek, hogy ez valami bajt jelent. Teljesen úgy érzem magam, mintha egyáltalán nem lennék terhes. Ráadásul tegnap járt nálam az egyik barátnőm, aki a 2. babáját elvesztette és azt mondta, hogy nála az volt a jel, hogy teljesen jól volt. Na ez betett!
Dec. 22-re bejelentkeztem uh-ra, de az még annyira messze van.Kép
Ne haragudjatok, hogy ennyire kifakadtam, de ez az első babánk és semmi tapasztalatom nincs. Kép

A másik: Én nagyon sokat sportoltam tehesség elött és most nagyon hiányzik. Tornázgatok én otthon light-osan, de azért a step aerobic az más. Nagyon hiányzik! Már alig várom, hogy 12 hetesek legyünk és mehessek terhes tornára.
Johanna, Bogárka!
Én is csatlakozhatok hozzátok a Szent Imrébe terhes tornára? Olyan jó lenne, ha nem egyedül mennék. De ez csak jan. közepe felé lesz aktuális.

Na jó abbahagyom, már így is túl sokat írtam.

Mindenkinek nagyon szép napot!

Adire
(8+0)

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Fejeske!

Azért én nem hinném, hogy azért a pénzért ilyen óriási kockázatot merne vállalni a bőrgyógyász!Nem vagyok orvos, de nem hinném, hogy nem lehetne azt lekapni onnan!
Mesélj! Mi volt a buliban?

Lányok!

Pénteken elmentem bulizni, miután (már nem is tudom hány hét kihagyás után) megittam egy kávét.
Felébredtem tőle. Ja, és sikerült egy olyan ruhát választanom, amiben max. egy kissé jóllakottnak tűntem. Kép Sőt, még az énekes fickó is többször lepillantott, és köszönt is a buli végén Kép, szóval nem lehettem olyan rossz látvány. Ami a legszebb volt, hogy végig rock-zenét nyomtak, amit én imádok!!! Csak az volt a fura, hogy nem "tombolhattam" annyira, mint szoktam Kép, ezt van aki szóvá is tette. De a lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam. Kicsit lájtosabban, meg természetesen csak üdítőt szopogatva. Kép Kép Kép

Viki(11+0)
vikó
 
 


Fejeske Kép
Egy orvosnak, ha magánrendel is, köteles körültekintően kezelni. Ha a "műtét" veszélyes a babára, tájékoztatnia kell.
Magánvéleményem, hogy az érzéstelenítő, amit adni szeretne, nem lenne jó hatással a fejlődő bébire, várd meg a 12. hetet, utána már a dokik is jobb szívvel adnak érzéstelenítőt (lásd fogorvos).
Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Adire!

Ne aggódj! Én kisfiammal annak idején teljesen jól voltam! Egy másodpercig nem volt semmi émelygés, vagy hasonló. Ahhoz képest született egy 3,3 kg-os, 51 cm-es babócám. Kép
Tudom, könnyű mondani és hazudnék, ha azt állítanám, hogy én nem aggódok. Sőt! Én minden tapasztalatom ellenére ilyeneken rágódom, mint Te. De aztán szépen elhessegetem ezeket! Csak optimistán!!!!! Kép
vikó
 
 


Adire Kép
Ha megnyugtat, én sem hánytam eddig egyszer sem, émelyegni is csak ritka-ritka pillanatokban.
Egyetlen jel, ami van, hogy duzzad a mellem és néha fájdalmas érinteni is.
Ha szedsz terhesvitamint, az is "elnyomhatja" az émelygést (B vitamin tartalma).
Fáradt sem vagy? Vagy aludnál egész nap? Vagy zizzent mint én (dekoncentráltág Kép)? Vagy székrekedés.... Kép?
Nyugodtan éld át napjaidat. 22-e nincs olyan soká' ám Kép.
Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Adire,

Én is erről panaszkodtam, hogy szinte semmit nem érzek, főleg nem hányingert. A doki azt mondta, örüljek! A 12. heti UH előtt aggódtam rendesen, de ott megnyugodtam, hogy él és mozgolódik.Kép De tényleg semmi hányinger azóta sem, talán a mellem változását lehet csak észrevenni, a párom szilokonmacának hív!Kép
Fejeske,
Szerintem nyugodtan levehetik azt a kis bibit, nem hiszem, hogy kárt okozhatna, szerintem nincs összefüggés! De ha megmondod, hogy terhes vagy és ő úgy látja, hogy veszélyes lehet, 1000%, hogy szól! Először is azért, mert nem akar neked rosszat, másodszor meg azért, mert ha ebből gond lenne, az rá nézve is rosszat jelentene.
Szerintem nyugodtan bízz meg benne!Kép

Kata
katica78
 
 


Sziasztok!

Múlt héten voltam AFP vérvételen. Igaz, hogy 2 hét múlva ígérték az eredményt, de mivel minden vért a Scöph-Mérei-be visznek, így felhívtam az ottani labort (ha vkinek kell a tel.szám, akkor meg tudom adni, 2-3 nap után ott lehet érdeklődni, úgy is hamarosan aktuális lesz az AFP mindenkinek) és azt mondták, tökéletes az eredmény Kép Kép Kép Nekem nem mondanak sokat a számok, de ez az eredmény: 1,1 MOM és 42ng. Kép Kép

Úgy örülök Kép Ez is megvolt, sikeresen, nem kell izgulni Kép 22-én megyek a nagy UH-ra, és ott megnézik minden porcikáját... talán az is megmutatja, hogy milyen nemű Kép Kép Karácsonyi ajándéknak szép volna Kép Kép

Akiren
(16+5)
akiren
 
 


Pipocska!

Szerintem amit éreztél, az a babád lehetett Kép Kép Azóta már biztos többször is érezted Kép Nekem is hasonlók voltak az első érzések. Az utóbbi napokban már van hogy nagyokat rúg, 2-3-at egymás után Kép

Akiren
akiren
 
 


Vanda, Katica78, Vikó
Köszi a biztatást! Én is úgy gondolom, hogy ez nem lehet túl veszélyes, a gyógyszerészek szerint legalábbis nem az! A 16 hétben vagyok, és szerintem esetleg csak lefagyasztja, ha jól tudom! MInden esetre elmegyek és megkérdezem.
Vikó!
Köszi elég jó volt a buli, még táncoltam is! Tök jó zenekar volt. Egyébként szalagavató volt, nagyon aranyosak ezek a kis 18 évesek! Hiába na! Szóval a fiatalság....:-)))
És a hétvégén még csak a hasam se fájt!
Adire!
Nekem se az első, se a mostani terhességemkor nem volt hányásom, sőt még hányinger se igazán!
Valahol olvastam, hogy a kismamák kb 20%-a émelyeg meg ilyesmi! A többi nem! Azoknak biztos más "problémái" vannak! Nekem pl. olyan a mellfeszülésem, hogy majd kidurran, de hát az ellen nem tudok mit tenni!
Sziasztok!
Fejeske
Sziasztok!
fejeske
 
 


Adire!

Nyugi! Nekem sem volt semmi émelygésem az első babónál. Most is csak enyhén, és rövid ideig. Úgyhogy ez teljesen normális. Egy könyv azt írta, hogy a várandós nők csak 50% van rosszul. Csak talán az torzít, hogy erről többet beszélnek, mint arról ha valaki nincs rosszul. Na meg a filmekben is mindig ez az első jel, hogy rohannak a wc fölé hajolni Kép
Várunk szeretettel a sztimrés tornász csapatban! Bár én nem biztos, hogy tudok majd minden héten menni, attól függ tud-e valaki vigyázni Petrára.

Akiren!
Az AFP-d tényleg tök jó! Minél közelebb van a szám 1-hez, annál jobb, mivel ez egy arányszám!
Úgyhogy tökéletes. Petrával nekem is pont ennyi volt, remélem most is hasonló lesz.

Lányok!
Felfázástól szenvedett-e már valaki? Nagyon gyanús nekem, mintha ez történt volna. De igazából én még soha nem voltam felfázva, így nem is tudom hogy az-e, meg hogy mit kell tenni. A tünetek: gyakori vizelési inger, úgy hogy van, hogy alig jön (gyakoribb, mint a sima terhességi tünet), meg szurkáló érzés bal oldalon hol elől, hol hátul. Most vedelem a kamilla teát, meg du. felhívom a dokim, hátha mond vmi okosat.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75
 
 


Akiren,

Én elkérném a telefonszámot, jövő héten megyek AFP-re, és az ünnepek miatt még tovább fog tartani, míg megjön az eredmény!

Köszike!
katica78
 
 


Bogárka!
Az orvos mindenképp jó ötlet, m. ha nem csak sima felfázás, hn. húgyúti fertőzés, akkor lehet vmi gyógyszer is kell. A meleg (takaró, párna stb.) nekem mindig jót tett, el is múlt tőle.

Lányok!
Nekem is van egy kérdésem: Tud vki vmilyen csodaszert bőrgombára? Vszínű, h. az usziban sikerült összeszedni ezt a vackot, és már egy ideje nem boldogulok vele. Terbisil, Lamisil, Canesten krém, ecsetelő, hintőpor nem használt, mind csak enyhítette a viszketést KépKépKép
Márti
csmarti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: