Az Apás szülés és egyéb viszontagságaim hiteles története című könyvet Dr. Patik László írta. Szerintem minden k.boltban lehet kapni. Tényleg tudom ajánlani, hogy vedd meg, mert nagyon-nagyon aranyos. Egy igazi férfi szemével mutatja be, hogy min ment keresztül.
Megrövidült méhnyak
De, ha azt mondta a doki, hogy tul.képpen mindent csinálhatsz csak módjával, akkor nincs baj. Szerintem tornára nyugodtan menjél, mert nem megeröltető. A kád sikálás...hát talán már nem kéne. Főleg a vegyszer miatt. Egyébként én is csinálok egy-két dolgot, amit nem kéne. Pl. fölmászom a székre virágot locsolni, néha csúszok mászok, ha valamit be akarok üzemelni, vagy éppen TV szekrényt tologatok. Utána persze jó fáj a hasam, és mindig rájövök, hogy tán nem kéne.
Egyébként most néztem, te március végére vagy kiírva nem? Akkor még tényleg kicsit korai a megrövidült méhnyak. Nem cserélünk...én odaadnám a kis fix méhnyakamat.
Egyébként nem tudsz valamit, hogy mit jelent, ha a vizeletben van egy kis fehérje. Ugyan azt mondta a szülésznő, hogy ez még normális, főleg így az utolsó egy-két hétben, de azért oda kell rá figyelni. Én meg annyira megszeppentem, hogy meg sem kérdeztem, hogy mire figyeljek oda. Nincs ötleted? Édesség...???
Zsófi