ronika, csak azért kérdeztem ám az utrot, mert kíváncsi voltam, hogy Neked is olyan szinten folyik-e, mint nekem, de gondolom napi 1től nem

(én 3x3at szedek, 2 alul, 1 felül).
szofi, köszi, én is nagyon bízom, de néha nagyon elbizonytalanodom, mert semmi tünetem nincs. estefelé már csak kóválygok, pikkpakk elalszom, de éjszaka felébredek pisilni, és utána már nehezen alszom vissza. a 'mindjárt megjön érzés' is egyre ritkább. tudom, hogy csomó embernek nincs tünete, de én nyugodtabb lennék, ha reggelente a budi felett görnyednék... mindenesetre ez a várakozás az uh-ig elég idegörlő...
hogyan erősíted az immunrendszered? én eddig homeós bogyókat szedtem, de nem tudom, most lehet-e. d-vitamint, cinket és c-vitamint szedek, de nem hiszem, hogy ennyi elég... szóval én egyre inkább az oltás mellett vagyok, eddig is így voltam vele, hogy nekem van immunrendszerem, meg tudok küzdeni bármilyen bacival, nem kell oltás, de ha terhes lennék, vagy kisgyerekem lenne, akkor oltatnék, bár akkor sem magam miatt.
izisz, így már világos

majd megírod, mit mondott a doki?
airyale. én még nem tervezem a szülést

de ha már így szóba került, nem tudjátok, van olyan kórház, ahol egy esetleges császár esetén altatnak a gerincbe adott érzéstelenítés helyett?