Sziasztok!
Megérkeztünk a wellnessezésből, nagyon jól sikerült, hiszen a szállodában félig meddig csak mi voltunk, így Dodó bátran tombolhatott, ha úgy volt kedve

De nem szólok egy szót sem, minden éjszakát végigaludt, napközben nyűgös is volt, de a "szállodavendégeket" nem zavartuk. Jó volt kikapcsolódni
Zafír és Kata, annyira drukkolunk!!! Kata babák csodaszépek, Zafír, a tüneteid nagyon biztatóak!!!!
Gladi, a lánykád gyönyörűséges!!!!!!!!!
Melcsi, nagyon sajnálom a fogzást, Anyum azt mesélte legutóbb, hogy egy éves korom körül egyszerre 9 fogam jött........ Hááát, nem lesz egyszerű időszak, sem Nektek, sem a gyerekeknek.
Ami itt van, az hihetetlen. Azaz nem is hihetetlen, én már vártam, mikor robban a bomba. Ennek első jelét akkor éreztem, amikor pocakosként, burkoltan, megkaptam valamelyikőtöktől, hogy mit panaszkodok a fájdalmaimról, amikor más szívesen átélné ugyanezt helyettem....... Már akkor tudtam, ez a topik nem igazán őszinte, mert ezek csak szavak, hogy "segítünk egymásnak, így szeretlek, úgy szeretlek"....
Én is szókimondó vagyok: a bombát most Kretty robbantotta azzal az őszinte megjegyzésével, hogy Őt igen is zavarja az Anyukák jelenléte, panaszáradata.
Akik ezen a fórumon vannak, egytől egyig küzdenek, küzdöttek. Tök mindegy hogyan, hányadik alkalommal sikerül a baba, ha az elsőre, akkor is tudja, milyen az, amikor szembesítik azzal, hogy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet gyereke.... MINDENKI innen indult. Valaki még tapossa az utat, valaki elért sikert, de tudjuk, milyen is várni, milyen a fájdalom, félelem, izgulás........ Olvasva a levelet, én egy párotok megjegyzését bántásnak véltem, lehet szépíteni, finomítani, de az, ha "lefikázzuk", hogy egy Anya mit panaszkodik. Igen is baromi nehéz tud lenni, amikor zokogsz, mert nem állsz a lábadon, vagy nem tudsz a gyerekeden segíteni, nem tudod mi a baja, nincs elég tej, de a világ még ezt is elvárja, hogy legyen, mert akkor is szar anya vagy.... Hmmm.... Lassan kiderül, csak szar anyák lehetünk, mert a küzdelmek után nem repkedünk éjjel nappal egy síró, zokogó csecsemő mellett, mert képtelenek vagyunk tejet biztosítani, és mert, ha van időnk, a jó dolgok mellett, a nehézségeket is megosztjuk "barátainkkal".
Szerintem egy fórum sem jött még létre, ahol mindenki egyforma. Van, akit valóban örömmel tölt egy idegen kisbaba képe, van akit idegesít.
Megoldás nincs. Esetleg felturbózzuk Rencsi fórumát és az anyukák ott csacsoghatnak.... Mi mást tehetnénk... Ha maradunk, akkor Melcsi sem írhatja le, hogy szív a gyerekekkel, mert jön a foguk, Nene se írhatja le mennyit sírt a tej kapcsán a fájdalom miatt, vagy én sem jöhetek, mert Dodó éppen éjjel csak zokogott és szétrobban a fejem a fáradtság okozta fájdalomtól.... Csak örömködhetünk.... Hát nem tudom..... Ez tényleg nem őszinte......
Senki senkit nem akar bántani, persze, én sem, de lehet, hogy Lor tette annó jól?!?! Ő tudtommal olvasgat, de nagyon ritkán ír, így Ő legalább nem panaszkodik, nem lehet rá haragudni..... Összességében megértem Nene gondolatát, ha már nem találja itt a helyét..... Lassan én sem... És csak azt sajnálom, hogy közületek jó páran mindig kedvesek, aranyosak és a nehéz időszakban is vidámak, optimisták... Ez hiányozna..........