A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Piroska, ez az Erzsébet királyné annnnnnnnnnnnnyir ajó! :lol:
irina

Sziasztok!

Vasalásmentes inget én a kínai piacon vettem Z-nek. 2 darabot és imádta, na meg én is 8) Újra ki kéne menni és venni, csak mikor :roll: amúgy nem volt vészes az ára, 3000 körül volt darabja és bőven megérte.

Irina szeretnek Ők minket csak nem szeretik kimutatni :)
egyszer mikor nem oviba készültök hanem máshová és Ő reggel nem csinál semmit indulás előtt hagyjátok rá. Majd ha Ti elkészültök adtok neki búcsúpuszit és lépjetek ki az ajtón. Pillanatok alatt ott fog teremni és indulni akar. Ha ezt párszor megcsináljátok ráveszitek arra, hogy kérésre elkezdjen készülődni. Nekünk bevállt. Még mielőtt valaki megjegyezné, sosem hagytuk otthon egyedül Grétit, de így sikerült rávennünk az együttműködésre.

Maggie mindjárt előhalászom a receptet :lol:

Vindo megvagyunk, köszi.
Pötike egy kicsit köhög és hétördög. Cicus hisztis. Én meg végre könnyek nélkül tudok lábra állni :)
vasalás :D rám is vár egy nagyobb adag. Én még nem adtam fel, vasalok. Bár néha már-már a feladás szélén vagyok :roll: De Z is szereti a vasalt ruhákat meg én is.
Képek nagyon tutik :lol:
ugróiskola jó, én is csináltam már cicusnak. Az elsőt akkor mikor 8 hónapos várandós voltam és extra nagy pocakkal ugrálva mutattam neki, hogy is kell használni 8) tuti okoztam pár örömteli percet az utcán elsétáló és az udvarunkra benéző embereknek :lol:

Mennem kell, így nem lesz karfiolkrémleves és túrógombóc délre :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Émelygek...

Kép
Kép
Kép
gremese

Igyál citromosat és elmúlik 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi????????? Csak nem???

KépKép
kaqk
Debrecen

Emese?????? :lol: :lol: :lol: Na, ez nem ér.

Csak ennyire futotta, éppen vasalok.
dmaggie

Csak de! :D :D :D :D :D
Beállunk nagycsaládosoknak! :lol:

Egy hete rosszul vagyok (de keményen). Követjük a tendenciát, reggeltől estig hányinger és levertség. :? De mindent a babáért! :) Most citromos sört ittam (köszi Móni a citrom-ötletet), és úgy néz ki kicsit jobb.

Érdekes az állás, mert "hivatalosan" 6+6-nál járunk, a mérés alapján azonban csak 5+6. Úgy látszik elhúzódott a peteérés meg a többi.

Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Szerdán voltam dokinál, akkor csak egy petezsákot láttunk. 18-án kell visszamennem. Csináltam vonalzót, de nem másolom be, mert nem tudom most honnan is kellene számolni.

Úgyhogy kérek szépen vudukat, hogy ezerrel kapaszkodjon Zsozsi és Gegi Kistesója!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Egy kis nosztalgia (Gegi)
[quote]D írta:rága Lányok!

Nagyon nehezen tudlak követni Benneteket, nem beszélve a reagálásról.
Teljesen szét vagyok csúszva, alig élek....
De ennek megvan az oka!
Apával tanakodtunk, hogy megosszam-e már veletek, és úgy döntöttem igen.
Nem tudom, hogy fogok írni Nektek, és a tali is bizonytalan, de ezt nézzétek el nekem! :wink:

Kép 2008. május 13.
Kép 2008. május 16.
Kép 2008. május 19. 6+4

Még nagyon picike, és nem akarok semmit elkiabálni, de már dobog a szíve...

Kérek szépen tőletek sok sok vudut, és erőt, hogy nagyon erősen kapaszkodjon ZSÓFI KISTESÓJA!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hurrá....csak csendben.....megy +++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

EMESE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Na az utolsó mondatok milyen jók. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönjük! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, gratulálok, szorítok! :-))))))
irina

Mesi drága, látom nem bírtad magadba tartani :lol:
Itt is hatalmas gratula és extra tapaszok +++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó,

már Nánáson vagyunk. :lol:

Emese, szívből gratulálok. Épp a minap gondolkodtam azon, hogy vajon ki lesz most a kismamánk. :wink: :lol: Nagyon-nagyon szorítok!!!!

Irina, szerintem, ha önmaga lehet, abból nem lehet nagy baj. Nyilván azért én sem hagyom szó nélkül a passzivitását, a főnökösködést, de nagyon nem akarom megváltoztatni. Meg kíváncsi is vagyok, hogy milyen lesz majd később. Nagyoknak számítanak már, de azért nem annyira belátók még. Szépen lassan megérnek majd mindenre. Csak ki kell várni. Aztán a prepubertás és a pubertás majd újra összekuszál mindent. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy Bercó kivételesen jó helyzetben van, négy ember ugrál körülötte, ezt meg ki ne szeretné, ki az, aki nem használná ki. :lol: Nem is tudom, hogy válaszoltam-e ezzel :roll: .
dmaggie

Emese
:):):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

eddig bírtad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkor innen is most már hivatalosan gratula,s minden rendben lesz :)

KépKép
viranka

Mesi!
:D :D :D
++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gica1

Hajrá Emese! Hajrá Emese!

Tegnap este sikeresen hazaértünk Pestről, bár Rugót este nyolckor fürdés nélkül be kellett dugni az ágyba. Kijöttek Gáborral elém a pályaudvarra, és teljesen bekómázott a hazaút alatt.

Nem is vacsorázott.

Cserébe reggel hatkor közölte, hogy "nincsen alszik-idő" :x

Ma rokonokat várunk, aput és a nagyobbik bátyámat. Szerencsére csak fél 11 körül jönnek, addig egy rendezett halmazt varázsolok a lakásból, és Rugót is megfürdetem :arrow:

Kép
vindolanda

De-t megvolt a fotózás...Dalma egy földreszállt angyal.2 órán át egy hangja nem volt, közben el is aludt a pihe-puha dekoráción..:-) mondjuk jó meleget csináltunk neki, pucin ne fázzon.. :lol: :lol: :lol: Emma néha jött, de végül ment apával játszani...:-)
Összességében nagyon jól ment..és olyan cuki képek lettek....már alig várom hogy megkapjuk...

Most alvás. Este nem aludtunk,Emma már 1 kor kezdet, álmában beszélt, sírt, aztán men tudott elaludni...Dalma édes pedig 10-4 ig aludt.:-) rendes csaj..

I holnpa hajnal 2 kor utazik Londonba. 3 napra..:-( anyu idejön addig segíteni. bár csütörtök lenne már!

most ennyi!
:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

hahó :roll:

Kép
vindolanda

hahó :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most értem haza.

Nagyon mérges vagyok magamra, ma mentünk volna a kardiológiára erre nem találtam meg a beutalót. Amit rohadtúl nem értek, mert mindig egy dossziéba teszem a gyerekek orvosi papírjait. Még cicus fél éves korában kapott papírjai is meg vannak. De ez sehol :twisted: :twisted:
Ma intézek másikat és kérek új időpontot :roll: :?

Ráadásul kocsink sincs, szerelőnél van. Kuplung csere meg egyéb apróságok, félek is mennyi lesz a vége :roll: Állítólag holnap estére kész. De csütörtök óta a szerelőnél van.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: sajnálom..én is jártam így..biztos meg lesz mire elintézed az újat! Ne idegeskedj..vmiért így kellett lenni hogy ne ma menjetek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
Kép

Ez csak a kezdet! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, akkor ez nem a Te napod :roll:
Én a számlatömbömet keresem bőszen két hete, és nem találom. Szőrén-szálán eltűnt...

Kaqk, nagyon jó képek 8)

Pénteken-szombaton Miskolcon vagyok egy konfin, bőszen készülök. Két előadásom is lesz, én hülye bevállaltam.
Férfiak szépen elmentek. Rugó nem tiltakozott különösebben, ennek örülök :D

Kép
vindolanda

Mi 3-an. I elutazott. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Mindent bele, Kaqk!
Ügyesek lesztek.

Kép
vindolanda

Kaqk hipp-hopp eltelik az a 3 nap ne aggódj :)
Ügyesek lesztek, lehet anyud se kellene :wink:

Vindo csak Te mész vagy Rugóék is?
Jó készülődést az előadásokra :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi drága, hogy vagy?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk,szépek a képek :) Már nem kell sokat aludni és itthon lesz I. :wink:
Móni,lábad?

én meg tegnap zsepitartót vartam és 15 év után sikerült az ujjamat is kicsit átvarrni :( de a prototípus megvan :)

Kép

s a dögök :)
Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kutyák 8)

Móni, úgy megyünk, hogy pénteken családostól, Ekkor este fél nyolc körül vagyok beosztva, Miskolc meg ide egy óra autópályán, szóval óvoda után fordulunk egyet. Rugó várhatóan elalszik az úton, csak bedugjuk az ágyba majd.
Szombaton meg megyek vonattal hajnalban, és akkor talán ejtőzök is majd egy kicsit, és csak du. megyek haza.

Kép
vindolanda

Most csak gyors,valamin megakadt a szemem mikor visszapörgettem az előző oldalt.

MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!Mennek a drukkok,meg a tesótapasztók!!!! :D :D :D :D :D

Vera nagyonnnn ügyes vagy!!!!

Mi már jól,koppp-kopppp!
Most apa miatt aggódok de ezt most ide nem akarom,majd amoda ha több időm lesz!

Mindenkinek sok puszi!

juba0

Sziasztok! Köszönöm a tesó tapasztókat, mindegyiket felhasználjuk! :)
Nagyon rosszul vagyok, így vinni oviba a gyereket, főzni, Gegizni... Alvásidőben én is szunyálok, amúgy ma Apa ment Zsozsiért, mert nem bírtam felkelni. Állandó álmosság, és ez az egész napos hányinger... :? És ami a "legjobb", hogy folyik a nyálam. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! :evil:
A gyerekek és Apa tündérek, sokat segítenek! Számításaim szerint december közepére jól leszek. :lol: :(

Kép
Kép
Kép
gremese

A vonalzónak az én számításaim szerint 7+1-et kellene mutatnia, de átírtam a doki által mért értékekre, így 6+1.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: :lol:
Akkor karácsonykor már a tojáslikőr miatt fogsz aludni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera! Szuper ügyes vagy!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vera kutyák szuperek lettek :D
én már talán jobban, a cosmodisc és a flector tapasznak a segítségével ma kevésbé fájtam és a zsibbadás is múlóban (kop-kop-kop)

[b]Kaqk
szuperek a képek :D

Mesi szép vonalzó 8) [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

a fene akart ennyi mindent kiemelni, szórakozik a babanet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsi, tegnap nem akartam írni, nagyon szomorú voltam, nem akartam senkit elszomorítani. Nagyon rossz hírt kaptam. De most leírom nektek a jó hírem:

Mindegyik dogám megvan! :):):):) Két vagy három kettes, néhány hármas és egy három-negyed van, ja jól emlékszem. Négyes nincs, de kit érdekel? :) Szóval nem tartom rossz teljesítménynek. :)

Mesi
szurkolok! :)

Szépek a képek! :)

Menni kell...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vera: annyira cukik a kutyuk!!!! De egy művész vagy!!!!!!

Móni: de jó hogy jobban vagy!!!

Mesi: sajnálom hogy ennyire "kínoz" a pici.... :? De megéri :lol: :lol:

Megyek, anyu itt van, segít...lassan fürdés, ma jó lenne aludni ..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak gyorsan jelentkezek. Tanulgatok. Meg ma már munka is volt.

Piroska, szívből gratulálok. Bár én lennék ilyen ügyes.

Kaqk, nyugi minden rendben megy majd. Csodásak a képek. Már várom a többit is. Dalma nagyon formás, Emma meg tündérlány.

Viranka, überszuperügyes vagy. Nagyon tetszenek.

Móni, mi a baj végül? Örülök, hogy használ a gyógymód.

Emese, csak így tovább. :lol:

Vindo, holnap kicsit rohangálós napom lesz. Fodrász, szemészet, stb. Négy körül szerintem az óvodánál leszek, Simonyi út, onnan kell f5-re a Klínikára mennünk. Várom a hívásod. Köszönöm előre is.

Pusz, ennyi voltam, megyek dolgomra.
dmaggie

Maggie
te beszélsz? Munka meg gyerek...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Móni
képzeld el, nálunk az egyik anyuka elvitte a másiknak is a beutalóját. :) Nem így jártatok ti is véletlenül? :)
Mi baja a derekadnak? Lumbágó?

Mesi
nagyon durva lehet két gyerek mellett ez a hányós-szédüléses-alvás-kómás időszak. De mindent a gyerekekért. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!
Hát tudnék aludni.. :lol: :lol: :lol: Megint felváltva ébredtek.. :lol: De imádom Őket!
Vannak új képek! Jaj annnyira jó képeket készít Cami!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép Kép

Nem hozom mindet mert besokaltok Tőlünk.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: De olyan nehéz válogatni! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Pedig feltehetnéd, mert nagyon szépek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ideértem. Ma munkanap volt :D

Emese, neked továbbra is mennek a +++++++++++++++++!!!

Kaqk, rakd csak nyugodtan, ne válogass. Hagy nézegessük 8)

Piroska, sajnálom a gondokat :?
A tanulással viszont nagyon menő vagy :wink:

Ma találkoztunk Maggievel a Dóczy ABC előtt. Bizniszeltünk. Én adtam neki könyveket, ő meg küldött Rugónak McQuenn-es kártyát.

G. még nincs itthon.
Rugó épp elpunnyadt a fotelben, mesét néz, kiflit eszik.

Engedek fürdővizet :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Voltunk korizni...nem tudtam ma pihizni..Dalma nem hagyta..:-(

próbáljuk Dalmát ébren tartani....mert mindjárt fürdünk..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: