A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LányokKép
szó szerint könnyes búcsút veszek mindenkitől egy időre!!!
Mindenkinek Boldog és meglepikkel teli karácsonyt kívánok!!!

Pusza
Stella

Kép
stella9

Szia StellaKép
Nagyon nagyon drukkolunk Nektek!!! Vigyázzatok Magatokra! Akkor sok-sok pihi, jókedv és beszélgetés a babókákkal, jó?KépKépKép
Majd tartjuk a kapcsolatot!KépKépKép
puszi
Hajni
hajnesz

Kellemes Ünnepeket nekes is Stella Kép
És sok kis manokát !!!
Krinyoka
krinyoka

Nina, Bogi!

En is jarok talpmasszirra, tenyleg nagyon jo, erzem, hogy sokat javultam, es mar kozel sem faj annyira, mint az elejen!
Meg en szedem ezeket az aloes termeszetes vitaminokat, amik szinten nagyon jok, ajanlom nektek is kiprobalni! Nem terheli a veset meg a majat, mint a szintetikus vitaminok, pl az elevit!Mindenkepp megeri!

Hajnesz!

Nem am szomorkodni!!!!!! Most mar ugye jo kedved van???? Gondolok am rad! December a mienk lesz, meglasd!!!!!!

Stella!

Eleg lesz 2 is nektek, nem? Egyet kerek szepen en, jo?????

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella Kép

A legszebb Karácsonyt kívánom én is Nektek!
És sok pici krumplit a hasadba!
Csak győzd őket KépKépKépKépKép

Jelentkezz majd azért, hogy hogy vagy!!!!

Puszi
Noémi
Vendég

Stella!Kép
Neked is nagyon boldog ünnepeket! Pihenj sokat, vigyázzatok magatokra és én is nagyon drukkolok nektek!

Dodo!Kép
Írod az aloes dolgokat. Megkérdezhetem, hogy pontosan mit szedsz? Én is hallottam, hogy van valami aloe veras tisztító kúra is, ami segít a méreganyagot eltávolítani a szervezetből, megerősíti azt, ezért könnyebb utánna teherbe esni, de pontos infóim nincsenek. Én is szívesebben szednék természetes dolgokat. Tudomásod szerint kedvezőtlen hatása nincs?

Reni
Vanoreni

DodoKép
Én is sokat gondolok rád, legyen miénk a december!!!KépKépKép
Ígérem, nem fogok szomorkodni!!!
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Stella!
NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK!!

Annyit drukkolok mindenkinek, hogy nekem meg megint megjött... Ma vagyok 1 cn. Kép. Na de ennyire azért nem törtem le, sőt. Mintha le se lennék törve... pedig nagyon bíztam benne.

Puszi- Kriszta

mohácska

Szia Stella drága!!!!Kép
a

KriszaKép De ugye nem vagy nagyon szomi? Hiszen itt a szép Karácsony!!!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy pofátlankodom, csak mintha "hazajárnék" ebbe a topic-ba (3 éve én is ide leveleztem), de azóta más a helyzet. Kép

Mohácska!
Üdv itt is.
Hülye kérdés, de mi az a cn?

Puszi mindenkinek és ezer DRUKKKKK, hogy minél előbb pocakos és babás mamik legyetek.

Üdv: Krizsi
krizsi

Sziaaaaaaaaaaaa Krizsi!

Cn=ciklusnap. Ma megjött, így ez az első nap az új 28 napban. Csak nem te is benevezel?

Puszi - Kriszta

mohácska

Nina!
Hát íme az én egyik szájban mérős görbém. Kíváncsi lennék rá, hogy a tiéddel összehasonlítva milyen. Direkt nem a legutóbbit tettem fel, mert az annyira más volt, mint a többi.

Stella!
Nagyon fogsz hiányozni. Nagyon boldog karácsonyt és babás új évet kívánok Neked!
Nem is kapunk Rólad hírt senkitől?
Remélem, mire visszajössz, rá sem fogsz ismerni a táblánkra, annyira be fog sárgulni.

Anna!
Köszi a kérdésed, velem nincs semmi különös. A HSG után most spontán próbálkozgatunk, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor januárban irány a doki. Aztán majd lesz valami.
A párocskámnál 10 nap múlva lesz eredmény, ma volt mintaadáson és kiderül, hogy elűztük-e a colikat.

Lányok!
Ha a férjem kb. nov 15-ig antibiotikumot szedett, az mikorra ürül ki a szervezetéből?
Lehet ez is az oka, hogy nem sikerült?

Dana!
Merre jársz?

Kép
bogi1975

Sziasztok lányok!

Nemrég értünk haza, hulla vagyok. Bejártuk egész Miskolcot. Nagy részét megvettem annak amit akartam, de még sok ajándék hiányzik.

Bogi!
Drukkolok a jó eredményért. Szép a görbéd szerintem, de én nem értek nagyon hozzá. Azt ugye jól látom, hogy 12 cn-en volt pé? Jól tudom, hogy legutóbb volt neked 37 is a hőd?
Az én hőgörbém ehhez képest tiszta kesze-kusza. Reggel felteszem az enyémet is, jó lenne ha segítenél, ill. segítenétek lányok, hogy mi lehet nálam a nagy helyzet.

Nicola!
Jó volt reggel, amikor elindultunk, de most úgy érzem a lábam leszakad, a hátam fáj, és majd el alszok. Ja, reggel 4-től fenn vagyok, mert nem tudtam aludni. De ha választani kéne én is inkább vásárolgatokKép

Évike!
Megtudom adni a masszőr számát, ha kell de én kazincbarcikai vagyok, és a masszőr is.

Dodo!
Megtudnád esetleg írni a aloes dolgok nevét, és kb hol lehet kapni, mennyibe kerül?

Mohácska!
Sajnálom, remélem ez a december sikeresebb leszKép

Stella!
Ha még olvasod, boldog és babás karácsonyt kívánok neked és párocskádnak. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Megyek, mert ég a szemem, és bakkan a fejem!
Kép

Nina
nina79

Nina!
Bár gondolom ezt már csak holnap olvasod. Igen, jól emlékszel: most a legutóbbi ciklusomban nyolcszor elérte a hőm a 37-et, sőt egyszer 37,1 is volt. Ezért reménykedtem én annyira.
Várom a görbéd, de én holnap csak este tudok jönni. Majd a lányok segítenek napközben.
Borzalmasan irigy kutya vagyok ám amiatt, hogy Te már a bevásárlás nagy részén túl vagy!

Pusza.
Bogi
bogi1975

Bogi!

Szerintem ez nagyon szép tankönyvi görbe Kép
Az antibiotikum szerintem baromi gyorsan kiürül. Nekem most 2 hete torokfájásom van. Egy hétig szedtem antibiotikumot, ami használt is, de maikor befejeződött a kúra 1 nap múlva már ugyanúgy fájt a torkom, mint elötte. Szóval szerintem egy nap alatt kiürül. Viszont azt is tudom, hogy véradáson akkor engednek vért adni ha legalább egy hónapja abbahagytad a szedését. Szóval eszerint meg egy hónap, de a véradásnál biztos biztonsági okok miatt hoszabb időt vesznek.

Lányok! Mindjárt itt az ünnepek. Ti milyen karécsonyi menüt terveztek? Ezzel mindig olyan bajban vagyok. A párom szerint ugyan a borsófőzelék is tök jó karácsonyi vacsi, de azért erre a véleményére nem adnék az idén sem. Ti mindig ugyanazt főzitek, vagy variáltok? Én szeretek minden évben valami újat csinálni.

Puszi: Wish

wish

Jó reggelt lányok!

Bogi!
Íme az én görbém:
Kép

Ugye milyen ronda? Hát ez most így sikeredett.
A nagy részén túl vagyok, de a sok kis apróság utáni szaladgálás még hátra van, és apunak még nem is tudom mit vegyekKép Nincs valakinek valami jó ötlete?

Wish!
Az én párocskám imádja a husit, találtam az egyik hiperben ilyen sajttal, aszalt sárgabarackkal töltött husit, amit betekertek szalonna csíkokba, meg a tetejére is tettek egy-két barackot. Egyszer már vettünk, és szerintem tök fini. Nálunk a kaja eddig nem volt gond, mert mindig mi mentünk a szülőkhöz, akik megetettek, és még küldtek is kaját, így ha én is főztem volna akkor a fele tuti a kukába végzi. Kaját meg nem szeretek kidobni. Idén a szülők jönnek hozzánk, igaz csak du-án, így ebéd kettesben. Nálunk tradicionális süti a bejgli, és a kókusz kocka, amit mellesleg imádok, és én készítem. Na ebbe nem merülök bele, mert elfoglalom a helyet.

Puszi
Nina
nina79

Jó reggelt mindenkinek!

Nina!
Legalább mindent megvettetek? Én is inkább vásárolok, imádok vásárolni!Én már munka után mindent megvettem már csak a férjecském van hátra, vele vasárnap indulok bevásárló körutra...
Nekem még dec. 23-án is dolgoznom kell......

Dodo!
Engem is érdekelne az aloes cuccok!
Ird meg légysz!
Köszi!
Nicola
nicola79

Sziasztok!

Stelláékról:
ELindultak Tapolcára a Picúrokért, úgyhogy lehet nekik küldeni telepatikusan is a megadrukkokat! Kép
18-ból 16 sejtecske maradt meg, úgyhogy van választék bőven Kép

Tündi
Vendég

Csajok Kép
Nem ismertek véletlenül Bp-en endokrinologust? A barátnömnek kéne, mert vidéken lakik, és juniusra kapott ott idöpontot Kép

Bocs az OFF-ért.

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Akkor drukkoljunk nagyon Stelláért és a hármasikrekért Kép Kép Kép!

Nina
Szerinted mi a baj a görbéddel? Mert az hogy az első felében ugrál le-fel, az nem probléma. Az időszak második felében pedig látom szépen felmegy 37 körüli értékre. Kérdés, hogy hány napos a ciklusod, mert a görbe szerint elég késői a peteérés, tehát harminc-egynéhány naposnak kell lennie a ciklusodnak ha minden rendben van. Legalábbis nekem ez a véleményem. Kép

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok Lánykák!
Mindenkinek szép napot!

Tündi
köszi a jó híreket. Drukkolok Stelláéknak nagyon hogy a karácsonyt már harmadmagával tölthessék!!!! Kép
Jújjj, de jó lesz Nekik!!!! Irigykedek is rendesen, hogy már itt tartanak. (na jó, csak egy kicsit).Kép

Jázmin
djázmin

Sziasztok. Elköszönnék töletek, mert nem tudok többet írni. Kép Jó volt veletek, kérlek Zita vegyél ki a táblából. Drukkolok nektek. Mindenkinek sok babát kívánok. Azért foglak titeket olvasni mindenképp.
Puszika: Krinyoka Kép
Aki néha olyan hülye ....
krinyoka

Krinyoka
miért hagysz itt bennünket? Na jó nem akarok tolakodni, biztos megvan rá az okod, de nagyon sajnálom.

Jázmin
djázmin

Krinyoka!
Nagyon sajnálom hogy nem irsz többet, de ugye ha babahíred van irsz nekünk?!
Kellemes ünnepeket, és nagyon boldog babaás uj évet kívánunk Neked!
Nicola
nicola79

Jázmin, végül is nem titok. Azért nem jövök, mert nem túl okos módon tettem róla, hogy olvassák ezt a topikot a munkahelyemen. Ezzel egy munkatársammal is kiszúrtam akivel egyáltalán nem akartam, csak nem gondoltam, hogy ebbe bele másznak olyanok is akiknek nem kellene.
Szóval sajnálom én is, de igy nem sok értelme van. Majd olvaslak titeket és ha lesz valami infom akkor küldök emailt a profilban lévő emailra annak akinek van.
Jók legyetek: Krinyoka
krinyoka

Krinyoka
várjuk a mielőbbi pozitív infót!
Hát akkor minden jót Neked, és Boldog Békés Karácsonyt! Kép

Szia
Jázmin
djázmin

Krinyoka, új név??? El ne menj emiatt!
Kérlek...!!!!

Szükség van itt rád.

Puszi
Noémi
Vendég

Ja, és fotó nélkül. Akkor nem lehet baj.
Sajnos én is ebből a félelemből nem raktam ki fotót és privi email címet, mert az emailcímeim a nevemet tartalmazzák.

Puszi

Noémi

Ui: gondold meg kérlek
Vendég

Naaaaaaa KépKépKépKépKépKép
Vendég

KépKépKépKépKép
KépKépKépKép
KépKépKépKépKép

naaaa?????

Ui: üzenem a kollégáidnak innen, hogy jobban tennék, ha nem ebbe a topikba másznának bele, éppen elég baj ez nekünk, hogy itt vagyunk.
Punktum.
Vendég

meg ...
nehogy mégis egyszer EBBE a topikba kelljen írniuk, és akkor milyen lelkiismerettel fognak idejönni???
Vagy a feleségeik?
Vendég

Lányok!

ÚJABB HÍR STELLÁRÓL
Az sms: "Du. 1 óta négyen vagyok. Azóta fekszünk - a Picúrok és én!"
Babatapasztó energiákat küldjünk nekik számlálhatatlan mennyiségben! Kép

Tündi
Vendég

Krinyóka!

Naaaaaaaaaaaa, ne menj el.....KépKépKépKép
Ez aztán súlyos veszteség lenne nekünk!!
T. Kollégáidnak meg üzenem, hogy máson köszörüljék a méregfogaikat(remélem nem bántottak)
Visszavárunk!!KépKépKép

Lányok!
Velem semmi. 6. cn. 36,5-36,6 között változok.
Rákszűrésem negatív, egyéb semmi!
Az új magándokihoz kell mennem kenet stb.. aztán januárban meg végigkövetjük a ciklusomat hormonilag, uh-ilag meg mindenhogy...KépKépVégre!
Bízom benn, minden rendben lesz, páromnak jövő héten kell leadni kiskatonákat vizsgálatra!
Majd beszámolok róla, hogy mi az eredmény!

Stellának én is nagyon szorítok, már alig várom hogy jöjjön vissza hozzánk!!!KépKép

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Neked is elkelnek a drukkok, úgyhogy megy is! Kép Örülök, hoyg te is így be tudtál végre indulni vizsgálatok ügyében, biztosan minden rendben lesz!

Tündi
Vendég

Sziasztok csajok!

Helyzetjelentés: ma vagyok a 32. napon. Sehol semmi. De ez még nem jelent nálam sajnos zebrát. A fogamzásgátló előtt mindig rendszertelen volt, most csak kicsit bízogattam, mivel két hónapja hagytam abba csak a fog. gátlót, hogy most rendes lesz. Lehet, hogy még sem. Hétfőn tesztelek. Drukkoljatok. Köszi. Puszi.

Szilvia

Stella: bocsi, nem voltam azóta. Tudom, hogy nem olvasod, de minden jót neked és szívből drukkolok.

emeseanyu

Sziasztok lányok!

Adri!
A görbémmel nekem csak bajom van!!! Az eleje ugrál fel-le, aztán későn esett a hő és akkor se túl mélyre, meg felfelé is igen lassan mászott. Egyébként 31 naposak átl. a ciklusaim, de volt már 35 is. Te ebből mire következtetsz?

Tündi!
Stelláéknak(mind a négyüknek) megy a drukk ezerrel, és a babatapasztó energia! Azért neked is küldök egy kis plusz energiát, hogy bírd a Stella híradót írni, meg magaddal is foglalkozni. Tényleg te most, hogy állsz?

Megann!
Neked is drukkolok, a jó eredményekért, ill., hogy megoldást találjanak végre számodra.

Szilvi!
Drukkolok, hátha zebra van a dologba!! Hétfőn várunk.

Krinyoka!
Ez nem igazság, nem, hogy örülnének, hogy ilyen jó helyre jársz, ahol ennyien szeretnek, nekem a munka is jobban megy, ha ezeket a dolgokat kidumálhatom veletek. Nagyon szomi leszekKép

Zituska!
Hol vagy?

Lányok, ha nem nagy kérés kielemeznétek a görbét, és megírnátok, hogy látjátok. Légyszi.
Előre is köszi.
Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Stella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
megy a drukk és babáktapasztóenergia ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!

Krinyóka!
Tudod... új hónap, új remények ... helyett... új név, új élet! Szerinted? Szerintem.
Ne menj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légyszi, légyszi, légyszi!!!!!!!!

Rólam: tegnap du megjött, de mára el is múlt. Telefon dokinak, (mivel lassan 1 éve próbálkozunk - január), válasz - teszteljek, hívjam jövő héten.
És még mindíg nem vagyok kiborulva, sőt, jó a kedvem. Nem is tudom, miért. (Majd lesz rosszkedvem a negatív teszt után Kép.

Kriszta

mohácska

Mohácska!

Ne legyen rossz kedved, a barátnőm mondta, hogy neki 3 hónapig megvolt, mikor már a babóca a pocijába volt, annyi különbséggel, hogy nem 3-5 napig tartott, hanem 1-2ig. Szerintem nagyon baba gyanús vagyKép. Mikor tesztelsz?

Nina
nina79

Sziasztok Lányok!
Végre ideértem. Sűrű napom volt ma, fáj is a fejem egy picit.

Nina!
Szerintem sem ronda ez a görbe -egyet értek Adrival-, abban az esetben, ha a ciklusod ebben a hónapban 34-35 napos lesz. Akkor indokolt lenne, hogy a pé-d csak a 20. nap körül volt.
Ha annál rövidebb lesz, akkor elképzelhető, hogy a hormonjaiddal van egy kis bibi. Ha jól tudom, az meg nem számít, hogy a ciklusod első felében ennyire ugrándozik.
Jól látom, hogy a 30. napon vagy? Érzel valamit? Mennyivel előtte szoktad megérezni, hogy meg fog jönni?
Hát nekem is az okozza minden évben a legnagyobb fejtörést, hogy mit vegyek családunk férfi tagjainak. Az idén az az érdekes, hogy csak az apósomnak és az apukámnak van meg az ajándék, még senki másnak. Egyikük könyvet kap, másikuknak meg egy asztali naptárt csináltattunk, ahol minden hónapnál más fénykép van a család életéből. Szerintem nagyon jópofa.

Kriszta!
Te mikor tesztelsz? Nagyon szorítok Neked!De jó lenne...

Tündi!
Olyan aranyos vagy, hogy tudósítasz nekünk Stelláról!
Nagyon drukkolok, hogy jó erősen kapaszkodjanak a kis Manócskák!
Holnap is várjuk a híreket!
A Te hőd hogy alakul?

Krinyoka!
Kérlek, ne tedd ezt!!!! Gyere vissza, és jelentkezz be másik néven!!! Annyira szeretné itt mindenki!
Vissza! Vissza! Vissza!

Megann!

Szuper, hogy Ti is elindultatok az úton. A párod helyben ad mintát vagy beviszitek?

Wish!

Hát a karácsonyi menüt illetően én nem tudok hozzászólni. Mi össze-vissza utazgatunk a szülőkhöz, családhoz, így gasztronómiai tudományomat én nem gyakorolhatom ilyenkor.
Majd ha megszületnek a gyerekek, akkor már nem kóválygunk annyit.

Nicola!
A férjednek mit vettél?
Én most vele is bajban vagyok.

Zita, Dana!
Merre vagytok????????????????????

Bogi
bogi1975

Bogi!!!Kép

Végre, már nagyon vártalak ám! Úgy örülök, hogy ilyen jókat mondtál a görbémről. Csak annyi a bibi, hogy 31 napos volt az utóbbi 2 ciklusom. Érezni szoktam két nappal előtte iszonyatos fejfájást, meg legutóbb volt 2-3 nappal előtte egy kis barnázás, ja és közvetlen előtte hasfájás elég intenzíven. Most semmi. Se fejfájás, se barnázás. De más se pl.: mell érzékenység, mell növekedés, pici poci fájás. Egyáltalán semmi. Kicsit ez is idegesít. Tiszta hülye vagyok, ha fáj az a baj, ha nem akkor az is baj. Szerinted?

Puszika
Nina
nina79

Bogi!Nina!Tündi!

Köszi a drukkokat, ha nem is rohamléptekkel de azért a haladás útjára léptünk.Szép lassan feltérképeznek minket, de remélem hogy nem lesz szükség semmilyen beavatkozásra, bár bevallom, az ikrek gondolatával nagyon kacérkodomKépKépAz meg ugye természetes úton nem túl gyakori, de mindegy, kielégszem én egy manóval is, csak jönne már!
A páromnak lehet hogy csak két ünnep között vagy jan. elején viszek mintát(Bogi! Én viszem!), mivel a jövő héten nem vagyok hajlandó lemondani egy sereg kiskatonárólKép, mivel pé-m lesz, ha minden igaz és jól működöm! Akkor sem késő, mert csak jan közepén kell visszamennünk a Bolgárkerékbe, a vizsgálat meg egy nap alatt megvan...

Egy kérdés: Ok ok hogy isszuk a fagyöngy teát, de mikor és mennyit!Remélem valaki tud felvilágosítást adni!Nekem azt mondta a gyógynövényes, hogy ezt csak áztatni kell 12 órát és nem főzni/forrázni!Ti is így tudjátok??

Nina!
Szerintem azért neked sem ártana egy uh-s nyomonkövetés + hormon!!! Biztos minden megoldódna!

Kép

Kép
megann

Megann!
A fagyöngyhöz nem tudok hozzászólni, én a cickafarkkal küszködöm. Én nem tudom, de szerintem egyre rosszabb. A fagyöngyöt Te mire iszod? Arra, amire én a cickafarkot? Csak úgy, hátha bejön?

Nina!
De jó lenne, ha ez a tünetmentesség azt jelentené, hogy....
Akkor nekem nagyon tetszene a görbéd!
Ha pedig mégsem ARRÓL van szó, akkor az is jót jelentene, ha még 4-5 napig nem jönne meg, mert az azt jelentené, hogy rendben van minden, csak hosszú egy picit a ciklusod.
Helyzetjelentéseket kérek! Naggggyon izgulok Érted!
Bogi (aki most vasalni megy.)
bogi1975

Nina!
Amikor a fiammal terhes lettem, abban a hónapban még megjött. Kép. A remény hal meg utoljára. De nem reménykedek, hanem ... jó a kedvem.

Bogi!
Még nem döntöttem, talán jövő hét csütörtök, péntek tájékán. De az is lehet, hogy csak hétvégén. Még nem döntöttem el.

Köszi a drukkokat, érzem.

Kriszta

mohácska

Bogi!

Mivel a mensim renben jön 30 naponként, ezért én a babásodásra iszom a fagyöngyöt.
Ha jól tudom a cikcafarka arra jó, hogy rendszerezze a mensit és lerövidítse, ugye jól tudom???

Na én is leléptem szülőszobát nézni!!!

Átmegyek a másik topicba is megkérdezni a lányokat, mert azt hiszem ott olvastam a fagyöngyöt!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Bogi, végre itthon.. De olyan fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok mindent visszaolvasni és írni.
A fejem is robbani akar..
Holnap jelentkezem!

puszi mindenkinek

Dana
dana

Sziasztok! Egész nap okításon voltam. Olyan okos vagyok már, hogy csak na! Meg jó fáradt is Kép

Nina!
Szerintem tök rendben van a görbéd. 20 cn volt a pé.Tudod,nem vagyunk tankönyv szerinti egyforma esetek. Az átlag a 28 nap, félidőben tüszőrepivel. De mi messze nem átlag vagyunk, hanem különleges egyedi nők, akiből csak egy van kerek-e világon. Valószínűleg azért is hoszabb a ciklusod, mertnem a 14. napon van a tüszőrepi. Eettől még könnyen baba lehet belőle. Majd figyeld csak meg! Kép
A sárgabarackos husi jól hangzik. Melyik áruházban lehet venni?

Megann! Szorítok, hogy minden eredményed rendben legyen Kép

Mohácska, sok +++++++++++++++++++++ a teszthez.

Stellának tripla adag ++++++++++++++++++, az ikrekhez Kép

Krinyoka! szerintem is gyere vissza más néven! Légysziiiiiiiii Kép Álneves, munkatárs átverős? Szerinted? Kép

Lányok, holnap reggel megyek a dokihoz az utolsó vérvétel eredményért. Remélem felírja az első adag gyógyszert, és akkor lesz majd végre peteérésem és akkor megtettük az első lépést a lombik felé Kép Szorítsatok Kép

wish

Wish!
Nagyon szorítok!
Olyan jó, hogy Ti is lépkedtek szépen előre!

Megann!
Ezt a fagyöngyöt hol és milyen kiszerelésben lehet kapni? Filterben, mint a cickafarkot?

Bogi
bogi1975

Jó reggelt mindenkinek!

Bogi!
A férjemnek autóba masszásülést vettem ,mivel területi képviselő az egész ország területén (egyedül), így sokat vezet és estére mindig fáj mindene. Talán majd ha használja nem. Kép

Tündi!

Én is igy vagyok mint Te!Most hagytam abba fogi tabit, nekem is szedése előtt nagyon rendszertelen volt, most majd kiváncsi leszek (most lesz az olyan első hónap mikor nem szedem), mi lesz! Te milyen fogi tabit szedtél?? Mennyi ideig szedted??

Stella! Neked megy a drukk ezerrrel!Ott vannak a hármasikrek utban vagy négyes?!!!???

Krinyóka!

Szerintem ha olvasol bennünket, szerintem nem tudod majd megállni hogy ne irjál és nem oszd meg tapasztalataid és véleményed velünk!! Legalábbis remélem!!
Olyan sok név van még!!!!!!

Puszi! Nicola
nicola79

Sziasztok!

Megann!
A fagyöngyről én se tudok sokat, csak azt, hogy leviszi a vérnyomást, és ezért nem is nagyon figyeltem amikor erről volt szó, mert nekem alig veri a 90/60-at, így biztos be is ájulnék tőle. Dokihoz majd a köv. ciklus után megyek. Addig iszom a teát, meg mérem a hőt. Remélem akkor tényleg elkezd vizsgálódni.

Bogi!
Nagyon ari dolgokat írtál, én is szeretném ha azt jelentené, de nem bízom benne. A hő ma 37,1 volt, de tudom, hogy volt ennyi neked is és mégse... Persze ennyire nem is számítottam, miután 2-5-ig aludtam. Egyszerűen nem jött álom a szememre, csak forgolódtam, kattogott az agyam, ma meg tök álmos leszek. Vasalni, este kilenc után, hát elvetemült egy nőszemély vagy!!! Ilyenkor már aludni kéne nem?Kép
Egyébként én úgy tudom, hogy a cickafarkot keverni kell zsályával meg palástfűvel, és ez beállítja a ciklust, ezért is vettem, hátha lerövidíti a ciklusom, előrébb hozza a pé-t.

Wish!
Nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan látod a ciklusod. Ahogy mondtad különbözőek vagyunk, de igazán ez csak akkor tudatosult bennem amikor ide jöttem hozzátok. Én gondoltam 28 a ciklus és kész, ha késik, hát késik, de pé 14 napon vagy előtte lehet. Ezért volt jó, hogy hőmérőztem, így rájöttem, ha később jön meg, akkor később is van a pé. Lehet, hogy eddig azért nem jött össze, mert túlságosan is 14 napra, meg elé koncentráltam az akció dús napokat, most viszont továbbra is próbálkoztunk. Hát csak reménykedni tudok. Szorítok neked a jó eredményekért.
A husit a Corában vettem, de van aszalt szilvás változata is(akkor éppen nem volt), az is fini.

Puszi
Nina Kép
nina79

Nina
Én most vagyok a 10 hétben, és amikor teherbe estem éppen mértem a hőmet, ha sikerül felteszem a görbét:
<!--attachment: h_g_rbe-136035.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.9**h%f5g%f6rbe%2exls --><center><pre>
Kép
hőgörbe.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
Láthatod, hogy nekem le sem esett a hőm, csak szép lassan emelkedni kezdett, utána pedig fenn maradt! Kívánom neked is ezt! És nyugi Kép! Tüneteim nekem sem nagyon voltak, míg meg nem kellett volna jönnie, utána viszont 2 hétig fájt a pocim, a mellem meg azóta is feszül.

Stellának és a három picurnak drukk-drukk!

Puszi
Adri
adri77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: