A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Eri!
Igen mostanáig kiságyaztak. 60x120-as volt a kiságy. Még jó volt amúgy nekik, csak a nagy és a dédpapa felajánlotta, hogy gyorsan csinálnak másikat. Én meg kitaláltam a konstrukciót, aztán mostmár szobafelújítás lett a vége. Ágycsere, szőnyegcsere, szekrénycsere, polccsere... De jó lett ami már készen van. Galériaágy 118cm magasan alszanak. Először tartottunk tőle, de most már nem. (péntek óta van meg) Éjjel is szépen lemásznak a létrán és átjönnek ugyanúgy. Kép Muszáj volt, annyira kicsi a szobájuk... Rkok egy kis képet az új ágyakról... Kép Kép
Márti!
Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk! Gondolom pont annyi dolgod volt velük mintha ikrek lettek volna. Sőt! Nem lehetett egyszerű egy picivel nagy pocakkal!
Kép

Vikics

KépKép
vikics

Kirri!
Nagyon sok örömet kívánok a kicsi fiadhozKép, és sok erőt a felépüléshez. Sajnálom pici lányod.Kép

Éva!
De jó, hogy előkerültél!Kép Remélem, jöttök a talira! Biztos jó érzés lehet saját, új házban lakni!Kép Hozzál képeket a talira!
Suli ügyben még nem döntöttem. Jövő héten van az utolsó konzultációm, próbálok keresni valakit, aki két szopi között tologatja a Szarvason, a suli környékén Kisrobit. De így sincs sok esélyem, mert a könyveimbe bele sem néztem, házidolgozatomat még nem írtam meg talajtanból, és még meg kellene csinálnom néhány műszaki rajzot, és mindenből zh-hegyek. Majd meglátom, hogy tudom a nagyokat megszervezni.Kép

Vikics!
Remélem, a taliig már nem gyűjt be újabb sérüléseket Bence, mert ma is leesett a lépcsőn.Kép Ráadásul taknyosak lettek az ikrek, meg váladékos a szemük.Kép De meggyógyítom őket jövő szombatig!Kép

Kinga!
Nagyon jó, hogy végre mindenkit megismerhetünk! Mi "csak" hatan megyünk, ha apát is rá tudom venni a bulira!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Ebatta kislányairol uj képek:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4135

Bea

Kép
beatrix2

KépKép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Most küldtem egypár képet,remélem nem mindegyiket fogja duplán felrakni!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Vikics!
Tetszik a kiságy. Kép Ügyes a nagy- ill. dédpapa. Kép

Megnéztem minden képet. Kép Aranyosak a gyerekek. Kép

Eri
simones

Vikics! Márti! Bea!
Szuperek a képek!
Az ágy is tök jó. Valami ilyesmit álmodtam meg én is. Hasonló okok miatt Kép

McDonalds...
Ha Kinga, telefonálsz péntek után, az első, amit kérdezz meg, hogy megvan-e még az a hatalmas játszórész. Átalakítás miatt zárták be, gáz, ha a játszót bontották le Kép
Szülinapos foglalás 9-11-ig, 12-14-ig, 15-17-ig lehetséges. A köztes időkben takarítanak és rendezkednek. Ahány időpontot lefoglalunk, annyiszor a beígért létszámra happy meal menüt illik fogyasztani. Legutóbb a játszórészhez legközelebb eső asztalokhoz telepedtünk le és forgószínpad szerűen ettek ill. játszottak a gyerekek, a szülők meg hol kidőltek, és csipegettek, hol rohangásztak a csemeték után.
Ha 11-nél tovább akarunk maradni, még akkor is átcuccolhatunk az étterembe, szerintem. Egyébként pedig Mikulás nem lesz, ugye? Szóval ha nem jön össze a különterem, ami nem egy terem persze, hanem a játékokhoz közel egy elkerített rész, akkor is találkozunk, ugye?

Az enyémek már 2 napja különböző helyen töltik a napjukat. Ádám tüszös mandulagyulladással apjával itthon, Péter kis hős egyedül bölcsizik, én meg dolgozom. Éreztem, hogy menni fog a dolog. Persze minden nap meglepetés, hogy Péter mennyire ellenkezik induláskor. De eddig nem volt hiszti, se dráma. Ádám jobban megérzi Péter hiányát, de ugye ő itthon maradt, Péter egyszer-kétszer kérdezősködik csak. Apjuk nehezen állt rá, félt a különválasztástól, főleg azért, mert hogy szokatlan és rossz érzés, ha csak 1 kisfiú van körülötte. Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok lányok!

Gondoltam beköszönünk, bár már talán hallottátok a szomorú hírt rólunk,hogy nem erősíthetjük az ikres topikot már.Azért néha szívesen beugranék ide, ha nem baj.

Tettem fel képeket a picifiunkról,Jocikáról a fotóalbumba.
Sok puszi mindenkinek!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Csak néhány mondatra van időm, de remélem nem veszitek ezt zokon.

Alina is hasrafordult tegnap magától!!! A kedvenc tevékenységünk most a láb masszírozás illetve szájba vétel. Nagyon szeretik csinálni. Néha fürdés előtt hagyom őket bodyban játszani, nagyon élvezik.

Tegnap megvettem a karácsonyi ajándékukat, egy rugós hintát. Persze nem birtam ki és össze is szereltem, kipróbálásra. OLTÁRI NAGY SIKERE VOLT!!! Mind a két gyerek élvezte, a másodszori beültetésnél már tudtak irányba is mozogni vele, akkorákat nevettek, visítoztak, rugóztak, folyton néztek rám, hogy látom-e mit tudnak csinálni. Sajna így nem tudom mit teszek a fa alá, de majd kitalálok még valamit, mindenesetre megérte kibontani, kár lett volna várni vele karácsonyig.
Kép

Kirri! Sajnálom ami veletek történt, de szeretnék sok boldogságot kívánni a kisfiatokhoz!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Vali
cvali

Ebatta!
Gyönyörű három kiscsaj! Gratulálok!

A többiek is nagyon édesek!
ikeranya

Sziasztok!

Kirri!
Csatlakozom az előttem szólókhoz...
Nagyon megrendített engem is a tragédiátok, sajnálom a pici angyalkádat.Kép
Jocikának és Nektek jó egészséget és sok boldogságot kívánok!Kép

Marcsi!
Már ki is tettem a falra!Kép

Holnaptól vasárnapig nincs gépem, ha valami változás lenne a talit illetően dobjatok mailt, hátha nem tudok visszaolvasni mindent - mert annyi üzi születik időközben...Kép

Akkor meg is ragadom az alkalmat és jó hétvégét kívánunk Mindenkinek!

Dobok egy képet, hogy el ne felejtsétek az urakat!Kép

Erika
Kép

KépKép
herika

Sziasztok!
Rég jelentkeztem, mert elvonókúrára ítéltem magam, de most megszegem a fogadalmamat. Kép Nagyon lemaradtam, meg se próbálok mindenkire reagálni, de Erika ezt már nem tudom megállni,hogy meg ne írjam: a te fiaid a kedvenceim! Remélem nem sértek meg senkit sem, a többiek is nagyon szépek és aranyosak, de erről a két fiúról lerí, hogy milyen nagy egyéniségek, pláne, hogy olvastam egy-két viselt dolgukat is! Kép Csúcs a zöld bodys kép, akár egy fotópályázatra is beküldhetnéd!

Kirri!
Együttérzek veled a kislányod miatt és írjál majd Jocókáról! Vadvirág és Kisbuksi is be szokott ide nézni.

Mi most vasárnap ünnepeltük a fiúk születésnapját. Legnagyobb sikere a tortán levő gyertyáknak volt, többször is meg kellett gyújtani. Még jó, hogy most úgyis gyertyagyújtós, csillagszórós időszak következik. Megpróbálok felrakni egy képet róluk és az "ikertortáról" is.

Sziasztok
Mimóza
KépKép
mimóza

sziasztok!

valmi fantasztikus kis gyerekhad van itt, gratulálok minden fényképküldőnek, gyönyörűeka fiúk-lányok!!

Megkérdezek mindent a Mekiben , persze, hogy megyünk hely nélkül is, majd elül onnan, akinak zajosak vagyunk!
Jóccakát minenkinek.
Kinga
pkinga

Kirri!

Szerintem csupán amiatt, hogy a természet és a sors furcsa és rémes tévedésével kellett váratlanul szembesülnünk, ez még egyáltalán nem indok arra hogy hirtelen megszakítsuk a kapcsolatot az itteni kedves ismerőseinkkel, barátainkkal akikkel azelőtt alkalomadtán szívesen váltottunk pár sort. Kép

Gyere bármikor amikor kedvet érzel ehhez, hiszen ugyanolyan szívesen látunk mint bármikor... KépKép

(A történtek után sem lettetek semmivel sem kevesebbek, mint itt bárki. Attól még tény marad egy életen át, hogy az a pici fiú ikerbabaként látta meg a napvilágot, ezt kár lenne tagadni vagy elfelejteni...) KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Az élet megy tovább - és bár néha picit nehéz eleinte - jó kedvűnek kell maradni és pozitívnak a jövőben is, éppúgy mint előtte!!! KépKépKépKépKépKép

Nagyon aranyos Jocika, még egyszer GRATULÁLOK! Kép

Vadvirág
Vendég

Drága Vadvirág!

Csak most sikerült visszaolvasnom benneteket nagyjából és azt hittem elájulok, amikor soraidat olvastam.
Nagyon sajnálom,hogy ez megtörtént veletek! Útólag is őszinte részvétem az egész családodnak és remélem, Márk most, hogy megszabadult a szenvedéseitől boldog. Sok erőt és boldogságot kívánok nektek! Nagyon csodállak, hogy ilyen erős és pozitív vagy!!
Azért írjál nekünk sokszor, mert te úgyanúgy közénk tartozol , mint eddig!!

Kirri

Mégegyszer őszínte részvétem a kislányod miatt!!! Te is írj nekünk gyakran, az idő majd enyhíti a fájdalmatokat.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Vikics!
Az biztos,hogy már "rutinos" vagyok az ikreknél,mert a fiúk is együtt nőttek fel Kép
Annál a felállásnál a vége volt a nehéz...július,40 fok,nagy pocak,járni még nem nagyon tudó manó Kép... Mikor megszületett Balázs,már könnyebb volt,Ő végezte a dolgát-evett,aludt-,addig én Tomival tudtam foglalkozni Kép Kép
De most sem panaszkodom,nagyon rendik a csajok is Kép

Marcsi!
nagyon találó a felhasználó neved Kép
abszolút idevaló!!!
Helyesek a fiúk,és milyen egyformák... Kép

Ebadtta!
Nagyon szépen kikerkedtek a lányok,elképesztő,hogy milyen jól néznek ki Kép Kép Kép

Vali!
Téllleg kár lett volna ezt kihagyni Kép

Egy kérdés!
Milyen tortát készítenétek az 1 éves lányoknak?
Még nem esznek tejterméket,mert allergiára hajlamos a tesójuk,és asszontták,hogy egyenlőre mellőzük ezeket!
De akkor mit tegyek a piskótalapra,vagy mivel töltsem meg????
Szóval ilyen vajas-krémes cuccot még nem mernék...

Márti

Kép[/url]
martisa

Éva!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Vadvirág
Vendég

Lányok

Köszönöm a fogadtatást! Én is örülök, hogy újra itt lehetek. Tuti, hogy megyünk a találkozóra.
Majd még írok, csak most rohanok az oviba a Lorenáért.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!!!

Szépek a gyerekek! Kép

Kirri, örülök, hogy írtál! Kép Gyere ám!!!

Vadvirág kismami hogy vagy?

Martisa! Ha te csinálsz tortát és piskota az alap, vhol olvastam, amit biztos ehetnek! Kép, szóval vmilyen gyümi desszertet tegyél a tetejére!

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok Kép

megpróbálok írni, bár megmondom őszintén hisztis vagyok és nyűgös depi és jókedvű egyszerre Kép
rettegek is kicsit Kép meg várom is szülést, de az tuti ezerrel be vagyok sózva Kép
szóval azért próbálok valami értelmeset hozzászólni KépKép

ÉvaKép
üdv újra itt ...
szóval dec 22.-én mindenképp megcsászároznak, ha addig nem jönnek a fiúk, úgyhogy a Karácsony nálunk igen kétesélyes KépKép

Márti Kép
azért irigyellek KépKép jó lehetett a Szentestét már otthon tölteni ...
milyen volt pont Karácsonyr hazamenni két ilyen kis aprósággal? hogy telt így a Karácsonyotok?

(H)ErikaKép
Nekem is a kedvenceim a fiaid KépKép
meg is mutatom a képet a férjemnek Kép
hátha nálunk is ilyen lesz az "összeállítás" ...
Ő szőke kékszemű Kép én fekete hajú sötét szemű Kép
Szóval van rá sanszunk Kép
De irtó jóképű kiskrapekok, gratulálok hozzájuk!!

Bea Kép
Nektek is kell majd egy jó nagy puska megvédeni három ilyen gyönyörű leányzót az udvarlóktól Kép
Nem aggódsz?? KépKép már most annyira elbűvölőek KépKép

Mimóza Kép
miért vagy "számítógép-elvonón"? Sokat neteztél és tiltakozik a család??Kép
Egyébkét szuper ötletes a szülinapi tortátok ezzel, hogy két "fele" vanKép
Pont olyan különböző mint amilyennek a fiaid látszanak így elsőre!!KépKép

Kirri Kép
gratulálok mégegyszer a kisfiadhoz és örülök, hogy legalább Ti ketten jó egészségnek örvendtek KépKép
Kitartás, és persze, hogy nézz be ide!!! és írj, hogy mi van veletek KépKép

Rita
trus

Éva!
De jó, akkor találkozunk! (Remélem nem robbannak le addig a fiúk...) Sajnálom, hogy még mindig nincs fűtés. Klassz lehetett a hintós mikulás.

Kirri!
Á, dehogy, szuper türelmes családom van, csak nekem van lelkiismeretfurdalásom, hogy gyakran a házimunka helyett is titeket választalak, de valamikor pihenni is kell, nem?! Kép Kép
A tortát attól a nénitől kaptuk, aki segíteni szokott nálunk, ő korábban cukrászdában (is) dolgozott. Az ötlet abszolút a sajátja és nekem is nagyon tetszik.
További jó várakozást, van értelme, hidd el!

Mimóza
mimóza

Krisztina!
Remekül, köszi. Kép

Mimóza!
Úgy látom van némi tévedés... Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Rita!
Az biztos,hogy olyan karácsonyunk nem volt,és nem is lesz több Kép Kép
Már az egész készülődés nem olyan volt,hiszen semmit nem csináltam,mert december 12-én születtek a csajok (dec.31.helyett Kép ),és 24-én jöttek ki a PIC-ről!!!
Igaz én itthon voltam,de 3 óránként be kellett mennem szoptatni,így inkább bementem reggel és a déli szopi után hazajöttem,hogy a fiúkkal is legyek azért Kép
Volt olyan is ,hogy délután és este voltam bent,szóval nem egy szokványos adventünk volt Kép
Először vaciláltak,hogy haza jöhetünk e karácsonyra,de aztán úgy döntöttek,hogy igen!
Bevallom,én féltem,hogy egyből a PIC-ről haza!!
Mondtam is a dokinéninek,hogy annyira nem erőltetném,csak úgy jöjjenek haza,ha bizti nem lesz baj,főleg így az ünnepek alatt!!!
Képzelhetitek,hogy bevoltunk sózva!!
Az inkubátorban 32-34 fok volt,azt mondták valami hasonló hőmérsékletet kéne otthon is elérni,hát sikerült,de szinte egyszáll gatyában töltöttük a karácsonyt Kép Kép Kép Kép
De azért szép volt így is!!!!
Mikor hazamentünk,csajokat be az ágyba,majd együtt feldíszítettük a fát,jött a Jézuska,a lányok meg végig aludták az egészet Kép

Szóval,máshogy telt,mint eddig de így is szép volt,SŐT... Kép

Kriszta!
Köszi a tippet,utána nézek mit lehetne.

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!
Kirri! Semmi okosat nem tudok írni, de remélem mire a fájdalom elmúlik, ki fog derülni, hogy ez sem volt véletlen. Kisfiatokhoz jóegészséget és sok örörmet kívánok! És azért halljunk rólad mi is!
a kórházi ünnepekben én is jó vagyok, mindkét fiúval bent voltam szilveszterkor, az ikrekkel viszont Húsvétra sikerült hazaérni!
A találkozót mi is bevettük a program tervbe! Pontosan hova kéne menni és hányra? És szervezésileg ez hogy néz ki? Aki jön, vesz egy menüt magának, vagy előre meg kell mondani hányan leszünk? És vki ünnepelt is lesz, vagy ez nem szülinap? Már elvesztettem a fonalat, mert szó volt már mikulásról, meg mindenről. Vagy csak szellemileg ilyen tapló vagyok már, hogy vmit nem fogtam fel?
Claire
claire

Márti!
Nálunk is van tejallergia, ezért mi Sacher tortát szoktunk rendelni, ami hasonlít a kakaós piskótához, és lekvárral van megkenve, étcsokival bevonva, és a Daubnerben isteni!Kép De szerintem ha rizsitalból készítesz csokipudingot, azzal is nagyon finom lehet a piskóta!Kép (Rizsital Kaiser'sben, DM-ben kapható, csak 600 Ft egy liter, de talán egy szülinapba beleférKép)

Mimóza!
Nagyon klassz tortátok volt, fantasztikus ötlet, minden elismerésem a néninek!KépKép

Claire!
Szülinapra készülünk, Kinga fiai lesznek az ünnepeltek. Meg még talán mások is!Kép Tavaly mindenki vett magának egy menüt, de nem ellenőrizte senki, tehát szerintem nem kötelező, de a srácokat nehéz meggyőzni, hogy ne egyenek hamburgert, mert egészségtelen! Évente egyszer belefér!Kép

Gabi
efgabi

Mindenkinek köszönjük az együttérző szavakat.
Vadvirág!
Csak most olvasgattam,kicsi Márkkal mi történt,fogadd együttérzésemet így utólag is.

A pici fiunk már szerda óta a veszprémi PIC-en van,a "hízlaldában",aminek nagyon örülünk-bár már semmit nem merek elkiabálni.
A utat végigaludta szép nyugisan a szirénázás és a villamossínek ellenére..
30 gr-okat eszik,napról-napra gömbölyödik.Ma megpróbáltuk a cicit is,nem jártunk nagy sikerrel.
Sokat gondolunk a pici leányunkra is,de a fiunk sokat enyhít a fájdalmunkon.
Mindenkinek szép hétvégét!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri!
Jó gömbölyödést a bébinek! Kép

Vadvirág
Vendég

sziasztok!

A szülinap annyiban az, hogy rendelek 2 csokis-mekis tortát, nagyon finom szokott lenni, arra mindenki a vendégünk, a többi meg szabadon választott, bár nálunk előre készülnek a nagy gyerekeim végigenni a menüsort.
Ahogy Gabi írja, évente 1* belefér.
Nekünk pont ma 3 év mondták meg, hogy Csanádnak agyvérzése van, szüléskor kapta...mire hazaértünk, a kedvesem szakálla megőszült.
Majd a talin nézzétek meg az ikreket, kitaláljátok, melyik a nagyon betegen induló kisfiunk!?
jó hétvégét, a pocakosoknak békés napokat, a gyarapodóknak meg türelmes bizakodást, bármilyen nehéz is várni...
Kinga
pkinga

Végülis 19e a tali dátuma?
Mi is megyünk Kép Kép (és mi leszünk a legkisebbek Kép)

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Végre, hogy már van egy kis időm, és le tudok ülni egy kicsit a géphez!
Nálunk mindenki beteg, elkaptunk egy jó kis hányásos -hasmenéses vírust + egy náthát....
A Napsugár annyit hányt, hogy már majdnem kórházba mentünk vele, a fiúk náthásak, állandóan köhögnek, kijön belőlük a kajcsi, és azon izgulok, hogy ők ne kapják el ezt a csúnya vírust.
Hát, nagyon rossz, mikor az összes gyerek beteg, plusz még én is kidőltem egy napra, ráadásul a férjem pesten dolgozik, és csak hétvégente van itthon... :-(

De látom, erre nem dúlnak a vírusok, minden baba nagyon virgonc! :-)

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Sajnos van egy rossz hírem: a mekiben csak az étterem nyit ki 15-én, szülinapot nem vállalnak, mert csak januárra készül el a játszórész.KépKép
Pedig már úgy beleéltem magam! De akkor hova menjünk? Meg lehet próbálni a Moszkva téri Mekit, ott is van játszó, de kisebb. Vagy talán az Állatkerti, én még ott nem voltam, de azt mondják, nagyon jó. Esetleg Ikea? Vagy gyerekvasút?Kép

Orsi!
18-a a tali időpontja, csak a helyszínt nem tudjuk még. Kép

Gabi
efgabi

Gabi Kép
Köszi. Akkor most már bevésem a naptárba. A helyszínre sajnos semmi építő ötletem nincsen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gyorsan beugrottam ide, tettem fel képet a kicsiről a profilba..
Ma készítettük..
pusz mindenkinek
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri!
Gyönyörűséges kispasi!!! Kép

Vadvirág
Vendég

Kirri Kép
Nagyon nagyon aranyos a kismanótok.

Orsi
(egy másik Orsi Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

LÁnyok!
Aki esetleg még nem vette észre, a naptában van néhány hiba:
március 27-28-nál nincs odaírva, hogy húsvét, (csak bepirosítottam - 2005-ben akkor jön a nyuszi) viszont április 11-12-nél igen, de azok a napok (hétfő-kedd) feketék. Május 15-16-nál sincs ott a Pünkösd, de hétfő pirossal átírt.
Aki még tudja javítsa! És bocs a bénázásért.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi Kép
Köszi az infót.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Kinga!
Csoki-miku hasznosításra írtad, hogy: Tuti, hogy húsvétig ebből sütöm a csokis kuglófokat.
Megkaphatnám én is a receptjét, hasonló környezetbarát újrafelhasználási okokból kifolyólag?Kép Köszönöm előre is!

Gabi
efgabi

Gabi, Boldog névnapot!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Kirri!
Sok boldogságot egészséget a kisfiadhoz! KépKép
Remélem hamar "felhízlalják", hogy hazamehessen. KépKép
Már előttem írták, gyere csak bármikor ide, várjuk a híreket. KépKép

Gabi!
Boldog névnapot kívánok én is. KépKép

Lányok!
Ikea jó lenne, de a budaörsit nem ismerem. Nem tudom mekkora a hely. De biztos elférünk. Kép
Az állatkertit sem ismerem. A Lehel úti Kika játszó sajnos kicsi.

Eri
simones

Kirri!

Gyönyörű kisfiú! A kis angyalkátokat nagyon sajnálom, részvétem! Jó egészséget kívánok nektek!
ikeranya

sziasztok!
az állatkertről én is nagyon jókat hallottam! Kisbuksi is sokat jár oda. Majd megkérdezem tőle a részleteket. Ha esetleg sokan nem jönnének, akkor tartsuk talonban a talit és találkozzunk január-február környékén. Akkor is sok a szülinapos. A meki azért is jó, mert a kicsik és nagyok is egyformán jól érezhetik magukat. A Moszkva téri elég zsúfolt, nem?
Az az igazság, hogy 17-én lesz a clges karácsonyi buli, szerintem 18-án szívesebben vánszorognék el a játszóra csak, nem Budaörsre. IEÁBA nem merek menni, mert az enyémek nincsenek a bolti környezethez hozzászokva és félek, hoyg nagy fejetlenséget okoznának. KépKép
Szóval én a budaörsi mekire szavazok, de később.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Lányok!

Az állatkerti játszóban van csoportos jegy, úgy csak 300 Ft. Kép
http://www.jatek-mester.hu/jatszohaz_allatkert.php
További játszóházak:
http://gyerekprogram.lap.hu/index.html

Eri
simones

Vissza: Gyermeknevelés