A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 ikreket várunk

Zsófi: ja, tudom, hát ez nagyon nem gyerek alá való szerintem. Max az alá, aki úgy kel reggel, ahogy este letették. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Sziasztok!

Timi! gondolom most pótolod éppen az alvást nem semmi
mondjuk én még mindig rendszeres kelő vagyok :oops:

Nekünk nincs is ilyen lepedőnk :oops:
pedig Réka most is rendszeresen átázik éjjel
mondjuk ugye olyankor már mindig nálam vendégeskedik, csak így gyakran van szellőztetve a matraca

Móni
KépKép
reunion

Zsófi: hát amennyit pörögnek a tieid! :lol:

Móni: dehogy pótoltam az éjszakai hiányosságokat, vendégeink voltak. Majd valamikor egyszer csak sikerül kialudnom magam! Fő az optimizmus! :lol: Nekünk a szekrényben van a matracvédő, akkor használtam, amikor Alexa megrögzötten vetkőzött éjszaka. :lol:

Délután apa palacsintát sütött, meg a lányok is a kis serpenyőikkel, aztán jól bekajáltak. Apának alig maradt, mert ahogy sült úgy ettük. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Apró örömök :D
Ma megfőztem életem 1. bablevesét, és aranygaluskáját fincsi lett.. 8)
lányok nem ették :cry:
lehet mégis konyhatündér leszek? :roll: :oops:
de nekem ez 4 órámba tellett sőt 5 be
és fél 4 kor ebédeltünk mikor csajok felébredtek :oops:

Vettünk ma kis fotelt lányoknak, át kellett hozzá rendezni a szobájukat, így most fotelből nézhetik a tv-t
de még a zebrát is el kell tenni, vagy adni, mert nagyon nem férünk már
:evil:
félek tőle, hogy hiányolni fogják

mit gondoltok, ha eltesszük pár napra és nem hiányzik nekik, akkor már később sem?????

Móni
KépKép
reunion

Móni,pesze,a babnak sok idő kell :wink:

Háát,próbáld ki,hogy elrakod,de hosszabb időre...szerintem keresni fogják,legközelebb elöbb tedd el,aztán kapják meg az újdonságot,úgy talán feledteti velük.Képzeld nyáron,júniusban voltunk unokatesóméknál,legközelebb meg most szeptember legvégén,és amíg a kertben voltunk semmi gond,aztán bementünk a nappaliba,és követelte a hintalovat :shock: Meg Timiéknél is úgy jártunk múltkor,egyzsercsak eszébe jutott Noéminek,hogy az ikres talin volt trambulin,most meg nincs.Elő kellett szednie a Timinek...szóval sok jóval nem bíztatlak,persze kissebb dolgoknál könnyebb,mi cseréltünk is egy szatyornyi játékot egy időre Timiékkel,és 1 dolgot keresett csak Balázs, a versenyautót. :roll:

Zsófi,nappal kipörgik magukat :lol: :lol: :lol:

Ikeába nem jutottam el,illetve mentem 4 kört a parkolóban,egy árva hely sem volt,átmentem a decathlonhoz,aztán nem maradt időm visszamenni az ikeába,mert talim volt,így nem lett lepedő,viszont van király hótaposóm :D

Törpi,hogy vagytok?Van még láz?Köhögés?

KépKép
noba
Budapest

Na látom, ti be tudtatok lépni. Nekem pár napig azt írta ki, hogy a szerver nem válaszol... Ezek szerint csak nekem?????? :((

Zsófi akkor megnézzük a BarenSchuhet. Itt nincs dECATHLON (MÉG), úhogy azt kihagyjuk. (mi a márkája? Teszen bizti van használt)

Lidlis csimma gondolom nem mindig kapható? Vagy hol kell megnézni (lidliben még lehet?)

Nyulasz, hát igen, ez a Dei Tex pakancs meg még olcsóbb, mint a Baren. Na lesz miből szemezgetni, köszi csajok! (Már csak egy kis idő kéne...) Én se vettem még használt cipőt, de talán a hótaposót az előző kis tulaj se hordta gondolom olyan sokat, meg mi se fogjuk... Na én se tudom.

BABUS!! BOLDOG SZÜLINAPOOT!

Na most meg a net ment el, fasza, nem tudom, hogy küldöm el...
Na visszajött a net, de most meg én megyek... Majd holnap folytatom.
rana33
Debrecen

Nyulasz, nekünk ilyen lepedőink vannak: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
anno még nagy büfikhez vettük, egy ideje nem használjuk, de gondoltam éjjeli bepisiléshez majd jó lesz.

Jaj Móni, TI HOL LAKTOK, hogy befészkelik oda magukat a hajléktalanok?? Nem lehet vmit tenni (szoc munkásoknak szólni pl? Mostmár azt hiszem kötelességük elmenni velük, eddig nem kellett ha nem akartak).

Na télleg lépek

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

A tegnapi tavaszi hangulat után megint itt az ősz.

Apa és a lányok a mi ágyunkban alszanak még. Tök jó, hogy mindenkinek jut egy bújós baba hajnalonta. Már kezdem megszokni. :D

Móni: bele lehet ám jönni! Aranygaluska nyamííííííí!

Nyulasz: gratula a hótaposóhoz! Kicsit vagyok ám csak irigy! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!
Csajok! van programotok mára? esetleg játszóház????

Móni
KépKép
reunion

Móni,szerintem ma minden zárva :roll:

KépKép
noba
Budapest

elevenparkba megyünk, ha valaki mégis ráér

Móni
KépKép
reunion

Mi Velencén voltunk mamázni.

Éééés holnapra nagy drukkot kérek! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni,nyitva az elevenpark?majd mesélj milyen volt.Nálunk unokatesóék voltak,most mentek el. Timi,holnapra+++++++++++++++++++++++

KépKép
noba
Budapest

hello!
jó volt :lol: :lol:
elég sokan voltak, de mi még a kis részen bőven jól éreztük magunkat :lol:
eljövetelkor volt hiszti L (ki más?) részéről, végig hazáig :evil:
remélem éjjel nem lesznek nyugtalanok alvás közben a nagy tömeg miatt

főleg, hogy délelőtt gondoltam egy merészet, és levettem a rácsokat az ágyról ...

Móni
KépKép
reunion

http://www.promontortv.hu/video/20111021_5
Maszat Klub :):):)
bocsi most csak ennyi :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus: jaj, de nagyon jó lehet! Irigy-irigy nagyon! Na, majd kérem az ötleteket, hogy miket mivel csináltok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni,hű,rács nélkül :shock: hogyhogy? Örülök,hogy jó volt,mi még egyszersem voltunk ott,pedig jó lenne. Babus,majd nézem,most telefonról vagyok.

KépKép
noba
Budapest

Csajok!
Tudja valaki mennyibe kerül az impidimpi síoverál (nadrág) az aldiban?
A német honlapon láttam 10 euro lesz, csütörtöktől lehet kapni, az drágább mintha itthon venném?

Móni
KépKép
reunion

Babus,megnéztem a videót.Nagyon tetszik,de elbizonytalanodtam,hogy nem kéne ehhez két szülő? :roll: Tuti?Mert azért látom az ölükben ülnek anyukának,mert segíteni kell...vagy nálatok hogy volt?Középen ültél,és ide-oda segítettél?

KépKép
noba
Budapest

Móni,tavaly 3000 volt.

KépKép
noba
Budapest

Móni,láttam vége az aukciónak :roll: nem szóltál,mondjuk én voltam az utolsó licitáló...

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Meséltem nektek,hogy 1 körül visszük őket a szobába aludni,és mostanában van,hogy 2-ig sem alszanak.Beszélgetnek,dobálják egymásnak a plüsst,a kispárnát,a zoknit,ugrálnak az ágyban,bebújnak a lepedő alá,vetkőznek...Tegnap bevittem őket,majd pár perc múlva benéztem,már mindkettő bebújt a lepedő alá,na mondtam ezért haragszom,de odaadom a takarót,az alá bujjatok.Eddig amikor elaludtak akkor mentem be takarni,és tudjátok mi történt?Elfeküdtek,betakartam őket,rögtön csönd,majd pár pár perc múlva gondoltam megnézem miért van ilyen nagy csönd,hát már aludtak :shock: Kiváncsi vagyok ma ebéd után.

Törpi,hogy vagytok?Mentek bölcsibe?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: tegnap reggel válaszoltam ám, de most is, biztos ami biztos! :wink: Lehet nem jó a rendszer és nem megy el, pedig nekem az elküldöttben van. :? Lehet azért nem aludtak ám, mert hiányzott a takaró melege-biztonsága.

Móni: hú, én is elfelejtettem a licitet, de ezek szerint Nyulasszal versengtünk csak volna. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,nem én nyertem a licitet!Csak még kevés volt.
Ja,mondjuk én se tudnék takaró nélkül elaludni,bár ők meg így szokták meg.De ha ez működik,akkor takarom őket rögtön :lol:

Enyémek most keltek.

KépKép
noba
Budapest

Enyémek negyed 9-kor keltek, Hanga a saját ágyában, Alexa apa mellől és apa még húzza a lóbőrt! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt!
Licit nem baj,
apa is folyton csak mondogatta majd ő rálicitál, de mindenki elfelejtette még én is :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion

ide is küldjétek az álommanokat :evil: :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Nyulasz: én mögöttük szoktam állni maszaton vagy vmelyik mellé ülök sztem simán lehet ide-oda segiteni meg a csajszi is szokott :wink:

babusok
Budapest

Babus,miért,nem aludtak?
Jó,akkor megpróbálom egyedül velük.

Móni,akkor jó :lol:

KépKép
noba
Budapest

Nyulasz: de aludtak éjjel :) csak reggel szokásos 6.30kor kelés...:) de nem panaszkodom jobb mint az 5.40 meg 6 :lol: :lol:
jaja proba aztán ugyis meglátod ;)

babusok
Budapest

képzeljétek tök jol sikerült vendégség este 8ra már tök jol belemelegedtek a játékba dumáltak Dorkához buli votl a szobában befeküdtek az ágynemütartoba meg az ágyba Dorkának vitték a játékokat jaj ugy örültem nem volt veszekedés sem h ne játszon a játékukkal szoval most egy kicsit megnyugodtam :lol: (persze az elején Apán logtak rendesen :oops: :lol: )

babusok
Budapest

http://www.kuponvilag.hu/budapest/csala ... 77415_1120

érdemes elmenni? m még sosem voltunk ott mit lehet csinálni séta simogatás?

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok,

Babus, jaj de jó, hogy ilyen okosan viselkedtek! Én is szeretném már ezt látni az enyémektől :oops: Korai kelést sajnálom :( Míra fél8kor kelt, na de a tegnap délutáni 4es kelés után 10kor volt hajlandó végre elnyugodni. Emma viszont rendesen lefeküdt és 9kor már úgy keltettem :shock: Egyértelmű, hogy még nem 100%os.

Nyuszi, képzeld, enyémek meg rohamot kapnak néha a takarótól :shock: hisztizve rúgják le magukról. Máskor meg kérik, hogy takarjam be őket :shock:
Kérdésedre válaszolva, még itthon vannak, mert Emma orra ha nincs szívva, akkor nyomja a fülét és ordít tőle. Meg köhög alváskor, ha nem kap gyógyszert. Holnap még itthon tartom őket, aztán szerdától újra viszem őket, de csak 9re, akkor kap gyógyszert, aztán alvás után megyek is értük. És így tovább fokozatosan minden nap egyre többet lesznek ott. Aztán jön a 4 nap megint és kezdhetjük előről :? Viszont akkor már nem lesz pardon, mert én is dolgozni megyek :(

Timi, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többre most nem emlékszem :oops:

törpilla812

Babus,na tényleg,j sokan voltatok,örülök,hogy jól sikerült! :D

Zsófi,nálunk is csak a vetkőzés megy,cipőt Nonó egyedül veszi fel,de Balázs még azt sem.Egyébként nálunk még az oviban is öltöztetik a gyerekeket aki nem halad,így szerintem a bölcsiseket pláne!Nyugi,azért nem fog bodyban rohangálni,mert csak vetkőzni tud :wink:

Törpi,jobbulást!Reméljük addigra rendbejönnek,gondolom nem lenne túl jó,ha rögtön nem tudnál menni.Amúgy van bevethető családtag ilyen esetre?Nyilván első pár nap úgyis te maradsz otthon,de ugye amikor már jobban vannak,csak még mondjuk nem engedi a doki menni?
Nálunk mos megint bejött ez a takaró dolog,3 perc alat elaludtak :D Aztn ki tudja meddig tart ez.múgy Noémin nem sokáig van takaró.

Móni,néztem én is a vadasparkot,csak olyan rövid időt adtak meg,amíg fel lehet használni,pedig biztos jó lenne,unokatesóék jártak sokat oda,gyerekek szerették.Ettől független megyünk majd,de ez inkább időjárás függvénye,az nem baj,ha hideg van,bár ne nagyon,de azért eső ne essen...

Timi,jelentkezz,ha van valami híred!!!Drukkkkkk! :wink:

KépKép
noba
Budapest

Bár most nézem 2 hónapig lehet felhasználni...lehet veszek :roll:

KépKép
noba
Budapest

Csak az a baj ezzel,hogy délelött nem érdemes elmennünk,délután meg már sötét lesz hamar,óraátállítás hétvégén :x na,meghagyjuk tavaszra...

KépKép
noba
Budapest

Megint itt az átállítás :? pedig már olyan jó volt reggel nem fél7kor kelni hétvégén a csajok is aludtak.

Nyuszi, kell az a takaró, úgy nézem :lol: aztán utána csinál, amit akar vele :lol:

Zsófi, az önálló öltözködésre nevelés megy a bölcsiben, de természetesen segítenek. Míra nagyon önálló, ő itthon is egyedül öltözik-vetkőzik. Persze van, hogy fordítva vesz fel ezt-azt, de hagyom, hadd legyen meg a sikerélmény. Mit számít az, hogy az elejét vagy a hátulját eszi le a pólónak :lol: De ezt le is írták az üzenőfüzetükbe. Meg azt is, hogy Emma kevésbé önálló. Ő itthon is ügyesen felveszi a cipőjét egyedül, ha olyanja van, de nincs sok affinitása se a vetkőzéshez, se az öltözéshez. Majd kupálják e téren is. Tőlem meg várja a "kényeztetést", így nem sok esélyem van rábírni, hogy maga csinálja. Látni fogod, sorrend van a bölcsiben. Udvarról be-ki, kettesével mennek a gondozóval. Idővel látni fogja a gondozó, kiket lehet együtt vinni, hogy csak az egyikkel kelljen foglalkoznia, a másik önállóan megoldja. Aztán majd tanulnak egymástól.

Nagy hír: Emma mióta itthon van, egy nap kivételével wc-be kakil. Igaz, hogy eleinte 15-20-szor futottunk neki, mire végre produktum is lett, de ma ez már 3-ra redukálódott. Nem tudom, ezt megint hogy fogja a bölcsi most befolyásolni. Minta ahogy azt sem, hogy hogyan fog Mírára hatni. Ugyanis mára eljutottunk oda, hogy újra kezelhető a vadóc lányom. Hallgat rám, nem hisztizik annyit, nem dacol velem, eljátszik okosan... Ennyi idő kellett, hogy megnyugodjon és újra biztonságban érezze magát. Na, most ugye újra kezdődik a bölcsi :?

Timi, jelentkezz!!!!!!!!!

törpilla812

Csajok, szerintem érdemes megnézni :lol:
http://www.youtube.com/watch_popup?v=yEH4Yum4nN4

törpilla812

Na sziasztok.
Csak ezt az oldalt olvastam.

Nyulasz, tök jó a takaró-trükk, majd én is kipróbálom (nálunk is gond, hogy egymást felpiszkálják, és tök sokára alszanak el. :( ).. ;)

Törpi, wc-zéshez gratula! :) Hú, most jut eszembe, még nem is írtam neked a kabát miatt.... Na mingyá pótolom. :oops: :oops: :oops:

Zsófi, nálunk is főképp a vetkőzés megy , meg cipőt felvenni (Letti harisnyát is meg nadrágot is, néha fordítva), de azért az overalljukkal egyedül még nem boldogulnak... :lol: Azért a bölcsiben biztos öltöztetik őket, ha kell, nem hiszem, hogy sok kétéves öltözködik egyedül.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpi, jó a video! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz! tök jó, hogy így átgondoltad :lol: "helyettem is" igazad van :roll:

most néztem, nálunk is van maszat klub, tényleg nagyon jó lehet,

lehet én is megnézem, de csak 1 gyerekkel Laurával mondjuk, mert ő az antiszociálisabb hátha hat rá

Móni
KépKép
reunion

Ja a gondozó nekünk is azt mondta, hogy overál ha 1 részes az neki segítség, ha 2 részes az meg a gyereknek, mert akkor tudja melyik a lábra melyik a kézre való

amúgy enyémek cipő zokni föl-le, többit L próbálgatja segíteni kell ha egyáltalán hagyja, Rékát nem érdekli a dolog, nem is erőltetem

úgyis öltöztetik őket, ha nem akarnak megbolondulni a gondozók

Móni
KépKép
reunion

Törpi: hatalmas! Így lehet én is tekernék! :lol: :lol: :lol:

Majd jövök a hírekkel, ha lesz! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni, Ikeás rajztábláról rakj már linket lécci, nem találom!
Hova fészkelik be magukat a hobók?

Timi, mihez kell a drukk? Már nem emlékszem... :oops:

Zsófi, türelem képet terem! :P

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50021076/

Felettünk van a tetőkijárat, és ott ücsörögnek a lépcső tetején az ajtó előtt
oda "bekuckolnak" :? :twisted:

Rács nélküli éjszaka mint a többi, csak L reggel szó nélkül felkelt, és kihozta ágyneműt az előszobába, ráült és elkezdte pakolni a fürdőjátékokat mi arra ébredtünk negyed9 kor

még a délutáni alvásnál sem volt nehézség, remélem így is marad :roll:

Móni
KépKép
reunion

Zsófi, simán, ha szerencséd van, még aluszékonyabb is lesz tőle (megjegyzem enyémekre sosem hatott így :? :lol: )
Amúgy hogyne kattognál! Természetes, hogy aggódsz az ismeretlen miatt. Nekem aztán nem kell ezt magyarázni. És ha kétség van, csak kérdezz, elmondom, nálunk mi a tapasztalat. De tudod, egyéb jótanáccsal inkább nem szolgálok.

Móni, ügyik a rács nélkül, nagyon!!!!!!!!!!!

Timi, tudom én, mi dob fel :wink:

törpilla812

Móni: ügyik a csajok!

Zsófi: adjál csak éjjelre bátran, én nap közben nem szoktam, csak este, amikor taknyolnak.

Törpi: :lol: Naná, hogy tudod! :lol:

Köszönöm a drukkokat, talán én vártam többet a mai naptól, de így sem volt rossz. Két nap-1 hét és biztosabbat fogunk tudni. Igazából nekem vannak megérzéseim az első pillanattól fogva, hogy jól érzem-e vagy rosszul majd kiderül, de nyugodt vagyok és remélem van miért nyugodtnak lennem! :? :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, mi volt ma, megtudhatom én is? :roll: :roll: :roll:

Móni, köszi a linket! És jó a cucc?
Házmesternek nem tudsz szólni, hogy zavarja el a hobókat? Vagy esetleg rendőröknek? Kegyetlenül hangzik elsőre, de nem dobják ki őket az utcára, hanem közösségi szállásra viszik őket. :roll:

Hú, mindenki rács nélkül már lassan, csak mi nem??? :oops: :roll: :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Timi! akkor most kaptál végül jó hírt? vagy még időt kértek?

Rana! nem tudom jó-e szekrényben van becsomagolva
amúgy be van kamerázva a lépcsőház, és időnként jönnek biztonsági emberek, elküldik őket,
de nem tudjuk, ki nézi a kamerákat és milyen időközönként, mert hol jönnek, hol nem

Zsófi! mi is adtuk estére, és volt hogy jobban aludtak tőle "kicsi" korukban :lol:

Móni
KépKép
reunion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: