A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Rapid!

Csajok, lehetne, hogy most kivételesen olyan helyre menjünk, ami nem a lehető legmesszebb van tűlünk Pesten? :roll: :lol: Apának megígértem, hogy "félórányi" távra leszek...meg ki tudja mikor tudok elindulni...stb. :oops:
Nekem mindegy milyen helyre megyünk, csak légyszi ha lehet, akkor inkább észak-Pest, ne dél-Buda :roll: :lol: :lol: :wink: .
Örök hála....

KépKép

KépKép
kicsidodi

A helyszínt nem is néztem ennél az olasznál :oops:
Én oda megyek, ahova mondjátok :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

jó reggelt!

igaz én még nem tudom tutira,h tudok-e menni a talira,de nekem is az merült
fel legelőször a hellyel kapcsolatban,h kicsit messze van nekem innen már :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Boo!
nagyon sajnálom,h megjött nerked és remélem nem jutsz az én sorsomra...
de basszus pont te is betegen menstruálsz...
ez nem jó párosítás,de mondjuk nekem az is fura volt,h Benett így
"ellökte" magától a cicit,m emlékszem Kiarát egyáltalán nem érdekelte,
neki csak az volt a lényeg,h cicizhessen...

ma átjön Kiara keresztanyuja és 1ütt x-faktorozunk és iszogatunk :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Tali: nekem is teljesen mindegy hova megyünk. Javaslat?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Nem hiszem, hogy "rendesen" megjött, mármint nem volt normál peteérésem sztem, viszont tuti, hogy ez már nem a szülés utáni vérzés része volt, mert nekem az alig-alig volt egy kis barnázás, ez viszont normális menszis vérzés volt, menszis méhfájdogálással, 3-4 napig tartott, ahogy szokott, és azóta nincs is semmilyen vérzésem, pecsételés sem. És akkor drasztikusan, gyakorlatilag elapadt a tejem, ergo nem gyenge hormonális buli is volt odabent :roll: :lol: . Viszont ahogy elmúlt, rá 1-2 napra teljesen visszaállt a tejem mennyisége :wink: . Azt nem tudom, mi lett volna, ha nem erőlködöm, lehet, hogy akkor is (bár azt azért kétlem :roll: ), de így, hogy sokat fejtem, meg teáztam, homeoztam, "söröztem"... így teljesen visszaállt, szóval eszedbe se jusson, hogy nem lesz több tejcsi, ez nem opció és punktum :wink: :lol: . Szoptass, amikor csak tudsz, és csak akkor pótolj sztem, ha minden kötél szakad, mert az ugye örök szabály, hogy annyival lesz kevesebb a tej, amennyivel több a tápi. Erre az állapotra meg ne rendezkedjetek be, mert ez csak pár nap lesz :wink: .

:arrow: reggeli :wink:

Ja, talihelyen gondolkodom :wink: . Ne felejtsétek el, hogy szombat lesz, szóval olyat keressünk, ahol nincs disco, vagy karaoke, vagy élőzene, mert ezzel egyszer már megszívtuk :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

http://cafefashion.hu/ ? :roll:
Jó a kaja, normálisak az árak, és elég központi helyen van sztem :wink: . Ha meg bezár vagy vmi, akkor nem kell az utcán fagyoskodva trécselnünk, hanem kószálhatunk a kihalt plázában :lol: .

Esetleg a Kiskakukk? Azt nem ismerem, de úgy emlékszem, Katy nagyon ajánlgatta...
Vagy a West Endben még ott a Leroy, de ott szombaton úgy emlékszem nagyon nagy a nyüzsi, és félek, nem győzném levakarni rólatok a pasikat
:roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Nem belekotty, csak pont ma ebédeltünk a Leroyba, és tök fos (nekünk) a kaja, azonfelül rohadt kevés és méregdrága. :roll: Ezeréve nem voltam onnan jött az ötlet, hogy menjünk. Hát megbántuk..és még jóó ideig nem fogunk menni :roll: A dzsungelt ismeritek? Bár Neked nagyon nincs közel... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Natinak nagyon gáz napja volt, igaz összevissza húr cibáltuk s sajnos délelőtt csak 30 percet tudott aludnia másfél helyett. Kettőkor összeomlott de nem tudott elaludni, a takony miatt. Az ujját nem tudta szopni,teljesen kiborult még taknyosabb lett. Most négykor zuhant álomba. Úgy sajnáltam a kis nyugibébim sose csinált még ilyet...
Persze Roló se aludt mert Apjával tötymörgött, aztán már kivágódott az álom a szeméből. :twisted: Hát olyan ideges voltam, hogy azt hittem kinyírom Apát. Jó jó hogy Rolózni akar, de basszus ne alvásidő helyett? :twisted: Így most hatkor fürdés, hétkor ágyban szeretném látni. :P

Ja, s másfél hét múlva újra próbálkozunk a mini ovival, mivel azóta hogy kivettem balesetmentesek vagyunk. Beszéltem a gondozónővel, mit szól hozzá. Én mondtam neki ha bepisil akkor megint skippelem a dolgot, de ő azt mondta nem jó ötlet, mert idegen hely stb...szal adjak neki egy pár lehetőséget. Végül is mondtam oké, de pelenkát nem adok rá, mert akkor csak a kavar van. Azt mondta oké. Majd meglátjuk mi lesz..mindenesetre nagyon mondja, hogy akar menni "oviba".Kíváncsi leszek.

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Köszi :wink: . Na, akkor oda nagyon nem megyünk :twisted: :lol: .

Szegény Nati baba :( . Jobbulást neki!!!

Sztem jó ötlet újra megpróbálni az ovit, főleg, ha mondogatja is :wink: . Tényleg lehet, hogy csak annyi az egész, hogy nagyon belefeledkezik a jétákba, vagy "cikinek" érzi szólni, vagy mittomén :lol: :wink: .

Rólunk:
Andornak fáj a hasa :( :( :( :evil: . Pedig annnyira jó volt az elmúlt két nap, álombaba volt, és olyan könnyű volt hirtelen az élet vele :oops: :lol: :lol: . De ennyi :evil: .
Mondjuk én rájöttem, hogy mitől nem fájt a hasa, de a másik fórumba le sem merem írni, mert megköveznek, itt is csak félve... :roll: :
A pezsgőtől :shock: :shock: :shock: :lol: . De ezt most totálisan komolyan mondom!!!! Az elmúlt 5 hétben (ezeket megelőzően) 1 nap volt, mikor nem fájt a hasa, és akkor előző este ittam 2 pohár pezsgőt. Még poénkodtunk is, hogy biztos a pia... :lol: . 3 napja szintén ittam egy pohárral, és másnap nem fájt neki, aznap is ittam (direkt emiatt), és nem fájt... :shock: . De azt gondoltam, hogy ez tuti csak véletlen, biztos kinőtte. Ezért tegnap nem is ittam. :arrow: Ma megint ugyanúgy fáj a hasa :shock: :( .
Persze én nem gondolnám, hogy közvetlen összefüggés van (pl. tuti nem maga az alkohol, mert eleve utána, késő este mindig fejek, másrészt meg annak másnap estére - mikor görcsölne - már se híre, se hamva, főleg nem egy pohárnak!). Viszont nekem az alkohol eléggé lecsökkenti a tejem mennyiségét, de csak rövid időre (egy napra) és ha előző este iszom egy keveset, akkor másnap 80-90-eket eszik, 3 óránként, ma meg pl. megint 140 körül evett, 4 óránként, ami sok neki, de basszus annyira hamar megeszi... :? . És nem értem a dolgot, mert ha csak 80-90-et hagyom enni, akkor ugyanúgy fáj a hasa, csak akkor nem, ha kiüríti a cickókat :shock: :? .
Szóval gondolom akkor oldódik meg a pocak-para, ha végre annyi lesz az adagja, mint a tejem...
De addig mi a tökömet csináljak?! Nem piálhatok minden este! :? (Vagy...? :twisted: :lol: :lol: ) . Mást meg nem tudok, ami lecsökkentené a tejemet anélkül, hogy az túl drasztikus, vagy maradandó lenne... Ergo már megint ott vagyok, ahol a pert szakad... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szerintem ne plazaba menjünk,ott hétvégén iszonyat tömeg van,bárhova is ülnénk be. Majd akkor gondolkozom én is :lol:

Apával kettesben vagyunk itthon :roll: Édes pici lányom közölte most este,hogy ő ott marad a nagyinál :D Valahol örülök neki,hogy simán ott tudom hagyni őt,amúgy meg úgy hiányzik :cry: Imádom!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay! Erre gondolsz? :http://www.dzsungelcafe.hu/
Ez ott van a Westendtől pár percre.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Aha, nekem frankón bejött anno, de rég voltam ott. A kaja jó és nagy az adag.

KépKép

KépKép
ronmay

Boo,

Sparos kalandod :arrow: na pont ezért nem voltam még K-nál a cuccokért... nekem ez nem hiányzik :roll: :roll:

Nyuszi,

de jó, hogy nektek van ilyen nagyszülő...

Lois,

Zé hogy van?

Dodi,

pezsgő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Talihely :arrow: Dzsungelt nem szeretem :roll: :roll: sötét pincehelység, engem nyomaszt. A Fashion Café okésnak tűnik, és ott van a Karma is aminek régen volt egy kis külön helysége, egy asztallal :wink: :wink: vagy a Kiskakukk is jól hangzik. Vagy Sipos Halászkert? Vagy az nagyon "magyaros"? Olyan rég ettem egy jó halászlét...Vaaagy, valamelyik Bécsiszelet vendéglő? Nem túl fancy helyek, de most valahogy ilyenek ugranak be :oops: :oops:
http://karma.etterem.hu/
http://www.kiskakukk.hu/
http://regisipos.hu/

Ronmay,

Nati gyógyuljon hamar!

Alvásidő nálunk szent, tutira kipenderíteném Apát, ha nem rakná le a fiacskáját aludni... Már akkor is letoltam, mikor mi Borival a kórházban voltunk, ő meg kettőkor fektette le, és hagyta negyed hétig aludni... mondjuk még így is elaludt este gond nélkül állítólag.

Ovinak drukkolok!
Nálunk Nimród a héten kétszer volt bölcsiben, nagyon nem akart menni reggelente, meg ott is sírt mikor Apa eljött, de délután már azt mondta hogy jól érezte magát... Viszont ma délelőtt mikor mondtuk hogy öltözünk, mert megyünk el itthonról, közölte hogy "Mintó megy bölcsibe nem!" :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Van eladó leszoktató pelusunk, akit érdekelne..bontatlan liberos csomag(fiú) 2db. Nem őrizgetném 1,5-2 évig ha lehet.Kell valakinek? Árban megegyezünk.. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

Nekem mind a három hely :wink: tetszetős,úgyhogy döntsék el a többiek

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én nem is nézegetem a linkeket, mert nekem halálmindegy, babások modellezzék le az útvonalakat és válasszatok, hogy tudjunk sebtiben asztalt foglalni :)

Zétény dártvéderben nyomja, ma megjártuk a felnőttügyeletet vele, az milyen móka volt :? Majd igyekszem jönni még, de most előbb a meló, mert nem tudom milyen esténk lesz :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Hú,ez rosszul hangzik... Mi a baj?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois,

szegény Zé-pasi :? :? :cry: :cry: :cry: Mit szedett össze?

Tali-helyszín :arrow: nekem mindegyik jó. Dodi? Te jössz a legmesszebbről és Andor a legkisebb manó a csapatban, szóval?

KépKép

KépKép
kispocok13

Háát, akkor holnapig kiélvezem ezt a nagy felelősséget, meg persze aludnom is kell rá egyet, mert ugye mégsem mindegy hol esszük le magunkat... :twisted: :lol: :lol: .

(Értsd: apa hiányol, nincs időm csekkolni, megyek aludni :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nekem a Karma jó, vagy ott az Oktogon környéke/Városliget ilyenek....
Mondjuk a Karmában izgik a kaják, és kipróbálhatunk vmi újdonságot :wink: . Szóval nekem jó, ha másoknak is, de lehet vétózni :wink: .

Mindig csak panaszkodom mostanában, pedig vannak ám lovely, meg funny dolgok is mifelénk :lol: .
Tök büszke vagyok pl. a kis(nagy)fiamra, mert egy ideje tök szépen használja az udvariassági formulákat 8) :lol: . Köszönni, már nagyon régóta megköszön egy csomó dolgot, de most már olyanokat is, mint pelenkázás, kéztörlés, fürdés :lol: . Nagyon cuki, mikor kivakarom a carból és mikor elmegy, a válla fellett hetykén visszaszól, hogy "köszi anyuka, kösziii" (mindent így köszön meg) :lol: .
De tüsszentésre mondja, hogy "egéségere", mondja hogy "tessék", "kérsz", vagy "kérsz szépen"...meg nem is tudom mik vannak még... :oops: :lol: .
A Verdákból most már rendszeresen idéz, a kedvencem a "Gőzi, légy szabad" :arrow: "Gűzi, legyííí szavaaaad!" :lol:
De pár napja végre más is van mehet két hónap után, mint Verdák :twisted: :lol: . Ma Tarzant néztünk, tegnap meg Mackótestvért :wink: . Most kérte, hogy tegyek be Dórát, mert a Legozást megunta (én is, hogy folyton szétrombolja, amit építek :twisted: :lol: ), ki meg nem akarok menni, undiság van :? .
Ja, és az 'é' betű (sokszor) hiányzik a betűkészletéből, ergo olyanokat mond, hogy "Kírsz míg kakaús csijabigát." :lol:
Ma, mikor kijavítottam, hogy nem kírsz, hanem kérek, akkor közölte, hogy "akkor kérekKE innibalót" :shock: :lol: :lol: :lol: .

Most már írni akarom (már régóta :twisted: ) a viccesebb dumákat, mert el lesznek felejtve :( .
Ja, juteszembe, ti kamerázzátok a kicsiket/nagyokat? Mert mi sztem a szülinapja óta nem videóztunk, Andorról nincs is felvétel :oops: . Bár ami a mozgása intenzitását illeti nagyjából a képek visszaadják, nem kell ahhoz kamera :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

KicsiZé?! Az erő legyen vele! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, bár most nézem a Karma kajafotóit, és ez tipikusan olyan hely, ahol kapsz bazi dekoratív 4 falatot, de azt legalább nem olcsón :twisted: :lol: . De nekem tényleg jó, ha másoknak is :wink: .
Bár nekem a Pata Negra nagyon bejött múltkor :P :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én már megfogadtam,hogy felírom Lili aranyköpéseit,de soha nincs rá érkezésem :oops: Ma például elég rossz napja volt a bölcsiben,amióta járunk először és amikor megkérdeztem,hogy mi volt a baj,azt válaszolta,hogy: Anyához akartam volna menni..... :D

A Karma az jó hely,de tuti ezren lesznek a sznob fajtából. De mehetünk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

??? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Ugyanmár sokkal egészségesebb és kevésbé hízlaló, mintha csokival tömnéd magad :wink: :lol:

Nekem sűrű hetem van és sajnos nem túl jól alakul eddig...tegnap laza 2 órát vártam egy vérvételre, aztán elcsíptem ahogy ebéd közben éppen rászóltak Hédire, hogy ne a bal kezével fogja a kanalat :twisted: . Esténként dagad kezem -lábam, bár fekvés hatására gyorsan javul, legközelebbi barátom a vérnyomásmérő lett, fulladok, úgy érzem semmit nem bírok már megcsinálni. Ma fejfájással ébredtem, újabb 1 órát vártam az eredményemre ( ez a hlyi kórház, esküszöm hamarabb végeztem volna a 60 km-el arréb lévőválasztottamba megyek). Eredmény: annyi a csillag benne, mint egy szép augusztusi égbolton. Kissé vérszegény lettem, ami inkább aggasztó a vizelet fehérje:opaleszkál. Védőnő szerint lehet, hogy csak nem középsugarasat adtam le. További vérnyomásellenőrzés, több pihenés ( apa reggel közölte hosszú napja lesz :twisted: ). Holnap háziorvos tgyásos papírért , csütörtökön be kell vinnem a munkahelyre, pénteken nst, műtéti előkészítés stb. És hogy mindezt megkoronázzuk enyém apa olyan taknyos, hogy az éjszaka külön költöztettem még mielőtt onnét is kapnék valami finomságot.

Egyébként köszönjük jól vagyunk :twisted: :lol: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!

Nálam az is sokat számított, hogy mivel fejek: a gépi ipari tanuló a kézi Aventhez képest :twisted: . Nem tudom az van-e neked, vagy csak a gépi, de ha tudsz kérj vkitől :wink: .

Tike!

Napjaid: Pfffffffffff :evil:
Hédi balkezes? Mert én is rászólok Botondra, ha bal kézzel eszik :roll: . Nem ezért mert gyöpös vagyok, hanem mert ő jobbkezes, és csak mókából eszik néha bal kézzel, de annak sosincs jó vége :twisted: . Mostanra sztem már kiderült, hogy melyik a preferált kezük...
Manapság már az oviban/bölcsiben sem szokás ezt javítgatni, ezért fura...

Andornak ma nem fájt a pocakja 8) :arrow: megállapítottam, hogy két gyerekkel is gyerekjáték az élet, ha nincs fájás :lol: . Botonddal egész nap meséket néztünk, meg tortillát zabáltunk, a kicsi meg hol becsatlakozott, hol "elvonult" kipihenni a társasági életet :lol: . És közben kimostam két adagot, kitakarítottam a nappalit, főztem apának meglepivacsit, neteztem...és még nincs vége a napnak :wink: . Szóval végülis jó dolog ez a hasfájás...mikor elmúlik :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megvagyok ám én is, de egészségesen is anyjamajma gyerekem betegen hatványra emelte az anyaigényét.... konkrétan rajtam alszik harmadik napja éjjel/nappal :?
Ma már azért jobban van, de tegnap konkrétan bele akart fulladni a torkában lévő váladékba :( Szegélykém még sosem volt ilyen beteg, rájöttem hogy frankón nem tud köhögni :shock: Még sosem kellett neki. 6 féle gyógyszert kap, azokkal küzdünk, mert bevenni semmit sem akar, az orvoshoz menés rémálom, vasárnap a parkolóba jött ki az asszisztens hozzánk, mert kisfiam kedvesem (értsd torkaszakadtából) jelezte hogy megérkeztünk :oops: Másnap a gyerekdokinál várnunk kellett vagy fél órát, mindenki nagyon élvezte hogy ott voltunk, nem elég hogy majd végig kiabált, ráadásul annyira durva a hangja, hogy láttam az emberek fején a rángógörcsöt, hogy vegyem már ki az elemet a gyerekből, vagy legalább a pengét a torkából :oops:
Lefektetem minden nap a saját ágyába, de egy-két óra múlva a fulladástól felébred, és akkor velem alszik, mert nincs szívem hagyni, hogy egyedül szenvedjen. Vas/hétfőn semmit sem aludtam, tegnap már jobb volt, ma már remélem egyedül alszik, mert már kialudnám magam :roll:

Na bocsi, ez egy csak magunkról szóló tiráda (ezt a szót sem írtam még le sosem :roll: ) volt, igyekszem majd még jönni. Olvasni olvastam, csak írni nem volt érkezésem :oops:

Foglal akkor valaki asztalt?? És akkor hova is?? Én szívesen megyek hagyományos étterembe, nincs nagy igényem a franciás (értsd buzi drága) fogásokra :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Szegény kicsiZé!! :cry: Lilinek ugyanez volt ugyebár,szegénynek ott van a cucc a torkán és képtelen felköhögni. Nekünk a Rinathiol segített :wink:

Vacsi: részemről is ok a hagyományos is,úgyhogy döntsenek a többiek :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Igen, a Rhinathiolt nyomatjuk mi is, először Erigont kapott, de az annyira undi olt, megértettem, hogy csórikám öklendezik tőle :?

Édesek ezek a dumák, Zétény is annyira nyomja már, csak köcsög vagyok és nem mesélem, pedig eszméletlen módon dumál már mondatokban 8)
Sok mindenkinek még én fordítok, de szerintem egész érhetően beszél, vagyis ha rááll az ember füle, akkor mindenképpen :)
Tegnap volt egy cukiság, jöttünk haza a dotterétól, épp a postás itt molyolt a kapuban a postaládánál (Zétény nem szokta látni, mert a kerítésünkön nem lehet átlátni), kérdezte hogy ki az, mondtam hogy a postás, erre kiszólt neki hogy "Szijjapet!" ..... na jó ez lehet csak Tikének meg Hédinek mondd valamit, de nekem nagyon tetszett :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Ájjájj, sajnálom, hogy cefetül vagy :(
Én is szoktam szólni Zétényre ha bénázik kanállal bal kézzel, a Dodi által leírtak okán, ő is abszolút jobbkezes (én nagyon figyeltem, mert C. is és az egész családja balkezes). De ő nem, nagyon béna ballal. De csak kajánál szoktam szólni, pingáláshoz meg egyebekhez nyugodtan edzhet balra is. Tán a végén nem lesz annyira egykezes mint én :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na ezt nem bírom ki Ch számolgató lévén :oops:
Azért a méznek iszonyú magas a szénhidráttartalma ám, 81 g/100g, a csokinak kevesebb 50-60 körül (50 diabos-60 sima), szóval a méz azért nagyon hizlal. Persze egyéb jótékony hatásai nem elvitathatók. De diéta mellett ellenjavallt a macimódra kanalazása :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csaaaajóóóók.... :roll: .... Nem mehetnénk a (pesti) Pata negrába? :roll: :oops: Mert mióta leírtam, azóta folyton csak az ottani kajákra gondolok :oops: :lol: :lol: . Ölni tudnék a fokhagymás spenótért pl., pedig nem is vagyok terhes :shock: :lol: . (és én eddig ott fizettem a legkevesebbet, és talán ott jött be összességében a legjobban a kaja :wink: .)
Naaaa.... :roll: (Ez a 'na' 8 másodpercig tartott, közel egy oktávos amplitúdóval, és közben vadul rebegtettem a pilláimat, forgattam a szemeimet és tekergettem nyakam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lois!

Jajszegény kicsi fiad :( :( :( . Nagyon jobbuljon mostmáraztán! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

SzijjaPet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, akkor még szerencse, hogy én nem szeressem a mézet, csak a csokit :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Részemről mehet a Pata Negra, nekem is bejövős volt :) Kálvin tér?

Akkor ti is néztek Patet?? Hol fellehető az ezen a két nyomorult youtube-oson kívül?? Mert azt már rongyosra néztük :roll:
NA most jól rá is keresek. Bár előbb lehet megfürdök, este voltam TRX-en, mondhatni rám fér. És még mindig bazira fájok :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jééééééééé, találtam kettőt, le is töltöm sebtiben :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vagyis ez két dvd-n 8 mese....juhuuu, lesz nagy boldogság holnap :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nálunk most Bogyó és Babóca új részei a menők :lol:

Pata Negra részemről is ok!! Foglalok
asztalt. Akkor ki jön és mikorra foglaljak?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois: méz kontra csoki. jóóóó van na :twisted: :lol: :lol: :lol:
Zé-nek jobbulást. Postás pat-et én spárban találtam a 400 ft-os dvd között.

Figyelgetem Hédi kezességét már régóta, mert ugye kicsinek nagyon balos volt, mint később kiderült a jobb oldali feszessége miatt. Aztán dévényezés után egyre jobban használta a jobbat is, de szerintem még abszolút kétkezes. Elvileg ennek mostanra már lassan el kellett volna dőlnie, játékban, kirakózásban stb inkább balos...

na mentem a házidokihoz vérnyomi/vizelet ellenőrzésre :twisted:

tike

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, annak idején asszem ide írtam, legalábbis kicsidodi ismerős. Két fiunk van, 5 és 3 évesek és egy kislány, Annamari, ugyebár júliusban volt 2. Már dolgozom, de időnként be tudok nézni ide. :)

Remélem jöhetek. :)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt!

Lois
Kicsi Zé-nek jobbulást!Nálunk most Nati köhög, olyan megfullad a dzsúzba és gáz, mert 1 év alatt nem sok olyan van amit szedhet AB-n kívül.

Tike

Roló abszolút balkezes. mindent azzal csinál. Rajzol, eszik, szerel, és a labdát is csak bal lábbal rúgja. (és anno bébiként csak balra tudott fordulni, bár nem tudom van e ehhez köze)
De nálunk Apuka balkezes. De érdekes, mert pl férjuram bizonyos dolgokhoz a jobb kezét is használja. Roló nem.
Natiról viszont még nem tudni, sztem ő jobb kezes lesz, de még mindkettővel dolgozik. :lol:

Pata Negra, na akkor majd mi is megnézzük magunknak ha ennyire jó.

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

Lois!
Zének jobbulást!!!

Klarka!
én emlékszem rád :D :D :D
gyere bátran....
mesélj magatokról,mi történt veletek ebben a két évben??

mi szerencsére már túlvagyunk ezen a beteges időn és remélem már nem is leszünk...
pénteken végre eljutok fodrászhoz is :)
jövőhét szerdán meg családi fotózásra megyünk...

ja és asszem nem is meséltem,h most hétvégén szombaton lent
aludt Kiara anyóséknál és nagyon jól vette az akadályokat :D
most szombaton meg anyu viszi el és nála is alszik...
mondjuk ettől kevésbé félek talán,m végülis anyuval nőtt fel szinte...

tike!
remélem minden ok lesz a dokinál...

bal jobb kezesség:
én úgy tudom,h nagyszülőktől örököljük és nem a szülőktől...
mert nálunk ez így van,úgyanis apum és anyum is jobb kezes,viszont
én meg bal kezes vagyok és nálunk anyum apuja volt balkezes...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Igen, gondolom ez is olyan DVD. Keresgetésben nem vagyok menő, a Szilajt is kutattam hetekig :? Mindkettőt megvetted? Ha nem akkor szólj és átküldöm a linkjét :wink:

Méz :arrow: Nem gizdaság volt :oops: A 81 g tök jó, ha édesítésre használjuk, mert sokkal jobb mint a cukor :)
Meg ugye mindent lehet, csak mértékkel. Terhesség nekem ilyen szempontból volt rémes, diéta, meg cukorméregetés egyfolytában :? Immár négy éve nem ettem mézet :( De lehet most már egy üveggel viszaszerványolok a tesóméktól Zéténynek. Már csak ara kéne rávennem valahogy hogy megigya a teát :shock: :?

Csibe!
Balkezesség :arrow: Én is így tudom, hogy két-generációnként ismétlődik, de itt nálunk ez borult mert C. is balkezes, meg a lánya, Z. nővére is :) De Z. hozta a papírformát, és hót béna a balkezével mint anyája :oops:
Kihez mentek fotózkodni?

Nyuszi!
B&B :arrow: Nanáhogy, nekünk előrendelésben megjött a hiv. forgalmazótól, azt nézzük egyfolytában. Meg Tom és Jerryt. Mióta beteg úgy naponta 200-at :?
Szombat :arrow: Én megyek 8) Szokásos fél 9?

Ronmay!
Igen Z is nagyon köhög, de ennek már örülök, mert most már legalább megy neki, nem csak szimplán fuldoklik benne :?
Kaptam már a jótanácsokat hogy mi mindent csináljak vele (Salvus vizes párologtatás; kenjem be disznósírral és hasonlók),de ezektől gy beparázott hogy rögtön nekiállt köhögni :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
citybrands-on vettem egy vouchert a Pyszny Lászlóhoz a
www.pysznylaszlofoto.com

Kép
Kép
csibe83

Lois: méz: nem is vettem annak :wink: Igazából fogalmam sincs a tudományos hátteréről, de nehogy má a sajátomról rosszat mondjak :lol: :lol: :lol: ( Én egyébként előbb tolok be egy tábla csokit, mint egy kanál mézet :roll: )

Mi sima sós vizet párologtatunk a cserépkályhán és nagyon jól felold minden cuccot :wink:

Linket küld át légyszi, csakezt az egyet találtam a boltban. Postás pat és a futballőrület. Ez a 3. rész, ha jól látom...

Ronmay: kicsinek Hédi is csak balra tudott eleinte fordulni és mindent ballal csinált először. VAn valami teszt egyébként erre, még gyógypeden tanultuk, na majd mindjárt jól előkeresem...arra viszont emlékszem, hogy Cs.-nél a teszt elvégzése után az jött ki, hogy igazából balos lenne, csak abban az időben még szokás volt jobbra szoktatni :twisted:

Megnézte ma a házidokim a laboromat, enyhe gyulladás és mivel van minimális folyásom is, a fehérjével a vizeletben ez összefügghet. Pénteken úgyis lesz kenetvétel, addig nincs teendő. Vérnyomás nem ment eddig szerencsére 125 fölé, de folyamatos ellenőrzés szükséges. tgyásos papírt meg természetesen majd csak 2-án adhatja ki :twisted:

tike

Ja és írt fel vasat és jól lecseszett, hogy eddig miért nem szedtem :arrow: hát mert eddig tökéletes volt a vérképem :twisted:

tike

Lois,

Zének gyors gyógyulást! Sós vizes párologtatás tényleg jól oldja a cuccost, a Salvus meg aztán maga a tökély, mi is ezt csináljuk, mikor krupp-para van, hidegpárástíóból nyomatjuk. Ami még jól old, az az ACC köptető, a 1oo-asból napi 1-et adhatsz neki simán.

Tike,

hjajjjj... kitartás.

Balkezesség :arrow: teszt engem is érdekelne, mert szerintem én alapból balos lennék, csak átszoktattak :twisted: :twisted:

Boo,

hétfőn összeszedtem a pakkot, köszi a transzportot :lol: :lol:

Dodi,

udvariasBotond :lol: :lol: :lol: nálunk a "kérem" már régóta sláger, most a "bocsánat" lett nagy favorit. Múltkor jöttünk haza a bölcsiből tesófellépővel, egy pasi elállta az utat a járda közepén, alig fértünk el tőle, Nimród meg közölte, hogy "Bocsánat, bácsi" :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocakfájásmenteskétgyerekeslétnek meg nagy hurráhurrá!

Dumákat én is akartam írni ezerszer, de sosem jutottam még hozzá.

Bori ma átfordult a hátáról a hasára is... eléggé élvezi :lol: :lol: kis izomgombóc. Még jó, hogy ma reggel beszéltük a dévényes sráccal, hogy ahhoz még korán van, bőven elég, amit csinált eddig, hogy felhúzott lábbal oldalra rúgta magát, erre rá másfél órával átfordul... szerintem ő fogja rendszabályozni itthon Nimródot :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem jó a fél 9,de várjuk meg,hogy a többiek mit mondanak,mert ők a szűk keresztmetszet :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike!
Átlinkeltem priviben az első két részt :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság