Vindo
eltartott egy ideig, hogy megértsem, mi ez a kartondoboz.

Hiába, nálunk még minden rózsaszín.

Meg hercegnős.
Te milyen vizsgáztató vagy, kemény?

Szóbelizni mindig szerettem, mert akkor ha valami nem jut eszembe, a tanár feltesz egy kérdést és minden előjön. Írásbelinél ez sajnos nincs. De Hruskánál inkább írásbeliznék. Sajnos lesz szerencsém szóbelire is. Csak átmenjek... Már a gondolatától is kiver a víz...
Ez az apple-idő.

Minek ez a koffeinmentes kávé? Csak az íze miatt?
Heni
szurkolok nektek, hogy ne legyen semmi gond. Nem lenne jó azzal kezdeni, hogy beteg a gyerek. Elmúlt már a hasmenés?
Kaqk
lehet, hogy mire elköltöznétek, megoldódik ez a fürdőszoba kérdés. Egyébként ha van olyan macitok (az a biztonsági fekvőbetét), akkor simán bele is teheted a nagy kádba nemsokára. Nálunk most már úgy van, ugyanúgy fürdenek, mint Heniéknél. Előtte úgy volt, mint Gremesénél, csak a kiskádat nem az állványra tettük, mert nálunk is kicsi a fürdőszoba, hanem keresztbe a kádra rátettük, a kicsiben fürdött a kicsi, a nagy kádban a nagylány.
Egyébként megértem, hogy mit érzel, nekem nagyon nehéz volt az eleje. Amikor végre elaludt a kicsi, a nagy felébresztette, akkor sírt a kicsi, veszekedtem a naggyal, akkor az sírt, ááá... Nagyon nehéz az eleje, tudom én. De el fog ez is múlni.
Én bevallom, sokszor bevetettem az elektromos hintát mint végső megoldást, mert másképp nem is tudom, hogy éltük volna túl...
Meg akkor lesz már sokkal jobb, amikor már nem szopik annyit. Mert akkor kicsit könnyebben tudtok mindent együtt csinálni. Mert az elején a nagynak is abból volt elege, hogy anya már megint szoptat...