A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!

Ma voltam egy előadáson, ahol szóbakerült a GYES melleti munka.
Azt mondták, hogy akkor van gond, ha
- egyéni vállalkozó esében mindenképp (hiszen ha egyéni vállalkozó vagy, akkor neked kell az ügyeket intézni, hiába van pl. munkavállalód, segítő családtagod stb., akkor is kell valamit tenned)
- társas vállalkozás esetén ha bárminemű munkát vállalsz (feltételezhető hogy te csináltad meg). Ez lehet akár egy szerződéskötés is!)

Ha bármi segítség kell egyébként, én is szivesen segitek, bár ha jó a könyvelőtök, akkor szerintem nem lesz gond!

Egyébként olyanok vagytok itt Neet-tel, mint egy véget nem érő teleregény :-) Az ember mindig megnézi a következő részt, mert arra számít hogy ott végre történik valami (mondjuk elcsattan végre a csók), de aztán hiába ül le a tévé elé, mégse történik meg az amire vár! Én is mindig megnézem, hogy végre a kezetekben tartjátok a babátokat, aztán még mindig semmi...
Lehet hogy tudják hogy ott sokkal jobb hely van, aztán sose bújnak elő. Nektek lesznek azok a babáitok, akik sosem jönnek elő :-) Na jó, ez csak vicc volt, már nem hiszem el hogy olyan sokáig tartson!!!

Dorka

Kép
szdorka

Monesz!
Én legnagyobb meglepetésemre még nem vízesedem! Bár ami késik nem múlik! Csak azért csodálkozom, mert már a visszerek miatt is állítólag tele vagyok vízzel, de én ezt egyelőre nem érzékelem!
A fejessaláta és a kígyóuborka nagyon jó vízhajtó! Próbáld ki, csak arra figyelj, hogy ne este edd, mert akkor tutira vagy 10X ki kell menned pisilni éjszaka!
ildi76

Ja! És a dokim szerint elég fehérjét is kell enni (húst), hogy a víz ki tudjon ürülni!

Ildi(33+2)
ildi76

Sziaztok!Bocsánatot kérek hogy bepofátlankodok hozzátok,de volna egy kérdésem hozzátok.Véletlenül nem ismertek a Szent Imre Kórházban egy jó plasztikai sebészt ...hasplasztikára készülök és nem ismerek senkit.Köszönöm szépen előre is a segitséget.Üdvözlettel:Vera

Kép
Kép
vera70

mikor a gégén voltam, akkor tudtam meg, hogy a plasztikai részleg ott kap 1-2 szobát. én csak egy dokiról hallottam, nevét nem tudom. ő csinálta az ottani nők összes has és ciciplasztikáját. ezek tb-s plasztikák voltak. a mellplasztikával 1 napot feküdhettek benn, aztán hajts haza.

ancsipancsi

Neet!

sajnálom,hogy nem futottunk össze bár a mai labor eredményeim ismeretében teljesen kiborultam és nem lettem volna jó pletykapartner.
Cukrom nagyon magas,hétfőn 1 napos cukorprofil vizsgálat + szemészet ...stb.És nagyon valószínű,hogy inzulin.Kép

Votiv,Neet!

tessék hozni nekünk valami jó hírt!

szomorú,mérges,tehetetlenJucus
20170114224602

Sziasztok!
Babarozsa! A vizesedés borzasztó! Dagadtabb a kezem (a karikagyűrűt szinte le kellett operálni) a lábam a csizmám pedig alig jön rám.
Ja, és nem is beszéltem a kilókról... Hát már a viztől is lehet hizni Kép
Köszi lányok a tippeket. Egyébként én is úgy gondolom, hogy kell a sok folyadék.
A védőnőm azt tanácsolta, hogy egy napig nézzem mennyi folyadék megy be és jön ki, elég abszurd ez a pisimérés..
Ildi, állítólag a kismamik jelentős része vizesedik a terhesség vége felé. Te szerencsés vagy Kép
Megyek kigyóubit venni!!
Monesz
Votív már rég jelentkezett, lehet hogy Istizik??
monesz

Sziasztok csajokKép

Én is vizesedtem rendesen. Igaz én hat hete szültem, úgyhogy nyáron szenvedtem rendesen. Az egyik gyűrűmet le kellett vágni az ujjamról.Kép Nekem is azt mondták, hogy sokat kell inni ha vizesedés van. És a végén már baromira visszatartja a szervezet a vizet. A bokám olyan volt,mint egy elefánté. És 22 kg-ot híztam!!!!! Abból már csak hat van fent rajtam és nem fogyózok. Szerintem nem lehet túl sok mindent tenni ellene. Na most jól megvigasztaltalak titeketKép

Gigi

KépKép
gigi28

Hu Gigi, mar hat hete! Hogy rohan az ido. Kisemberrel miujsag? Nem frissited a kepet rola a profilidban? Legyszilegyszi Kép

Nekem a 14bol 3 van, en se fogyoztam, de mar az elso heten 4-5 volt csak. Hat volt, hogy nem fert a labam a cipombe, a dokim meg azt mondta, olyan mint egy ozikee, ez semmi, szerinte nem dagadt meg, ugyhogy ebben maradtunk. A gyurut nekem meg sikerult idoben levenni.
moosejaw

Sziasztok!
Monesz! Sajna én is vizesedem,az alábbiakat a http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm oldalon találtam,iderakom, hátha hasznát veszed. Nekem általában segít ha felpolcolt lábbal ülök a fenekemen egész nap, bár ezt elég ritkán tudom betartani Kép
"VIZESEDÉS, ÖDÉMA (DAGADT BOKA, LÁB, KÉZUJJAK)
Vigyázat: ha extrém mértéku a szervezet vízvisszatartása, valamint fejfájást, vérnyomás-emelkedést is tapasztalunk, az egy súlyos várandóssági komplikáció, a toxémia (vagy pre-eklampszia) jele lehet, ezért erre a tünetre fokozottan oda kell figyelni, kétség esetén orvoshoz kell fordulni.
Kis mértéku vizesedés normálisnak tekintheto, különösen a várandósság utolsó két hónapjában, illetve nagy melegben vagy hosszas állás, gyaloglás után.
Az ödémásodás kezelésére az alábbi módszereket alkalmazhatjuk:
MASSZÁZSOLAJ BEDAGADT BOKÁRA ÉS LÁBRA
1. Várandósoknak: rozmaring (Rosmarinus officinalis) és geránium (Pelargonium odoratissimum) olajat 6:4 arányban 20 ml tetszés szerinti növényi olajba (pl. mandulaolaj) keverünk.
A rozmaring elosegíti a vérkeringést, növeli a vérnyomást (!). Ne használjunk az eloírtnál nagyobb mennyiséget!
A geránium bortonizáló, frissíto hatású.
ZSURLÓ TEA:
Vízhajtó hatású. Közvetlen tapasztalataim szerint jó eredménnyel használható.
TÁPLÁLKOZÁS
Vízhajtó hatású ételek, pl. dinnye, uborka fogyasztása javasolt. Ezzel párhuzamosan csökkentsük a sófogyasztást. A drasztikus, teljesen sómentes diéta azonban nem egyértelmuen javasolható (egyes bábák ellenzik, mondván, hogy a szervezet egyik nélkülözhetetlen ásványi anyaga)."
Ja, és igyál bátran, sőt!Min. napi két liter fontos, legjobb a nátriumszegény szénsavmentes ásványvíz,( a Szentkirályit kifejezetten ajánlják is kismamiknak és babáknak is) mert ha nem iszol eleget az koraszüléshez is vezethet!
Tündi (34)
Ltündi

Sziasztok! Kép
a mai négyórás egészségügyben tett (tor)túránk után az eredmények: minden normális, méhszáj 2 ujjnyi, burok feszül, és most vannak fájásaim is (jaaj, csak abba nem hagyja!)
ha Isti még ezek után se indulna meg, akkor csüt. kórház...
ma odagyalogoltam nst után a szülészethez. láttam azokat a nőciket, akik akkor szültek, mikor szombaton benn voltunk. holnap már mehetnek is haza...
ha a doki azt mondaná, hogy fejen kell állnom, hogy meginduljon a szülés, biztisten megtenném.

Monesz, én is bevizesedtem, és sok főttkrumplit ettem, az nagyon jót tett. + a csalátea is klassz vízhajtó. rajtam most már semmi se segít, de neked még sokat számíthat, hogy mit eszel. az ivást pedig semmiképp se hagyd abba - ahogy Ruzucsky is írta.

a védőnők... asszem mindenkinek van 1-2 sztorija
az enyém majdnem 8 évvel fiatalabb nálam és ambu-babán tanulta a csecsemőápolást. de legalább jó fej. a régi védőnőm (most ment nyugdíjba) az öcsém fejéről kapargatta a koszmót már 1980-ban is, és olyan vadakat mondott (pl. tilos simogatni a hasat, mert attól megindul a szülés), hogy csak na.

Gigi! jaj de jó újra hallani Téged! hogy van Olivér? mesélj, mi van veletek (mekkora a bébid, szoptatsz-e stb), ha ráérsz picit. klassz, hogy így lefogytál máris. én is úúúgy szeretnék... és mondd, a bőröd is visszament teljesen? semmi csík?

Ancsi, Dorka, köszi a jó tanácsokat! bár már ott tartanánk legalább a TGYÁS-nál Kép

szóval én leszek az, akiben benne marad a gyerek? Kép

votiv 8)
votiv

Ancsipacsi!Köszönöm az infót.

Kép
Kép
vera70

nem akarom elkiabálni, de véreztem egy picit, szóval tágulgatok Kép
lassan indulunk?!
Neet, gyere te is Kép

votiv 8)
votiv

mielőtt megijednétek, nem piros, csak barnás
ezért nem loholok úgy
de már megyek,
puszi! Kép

votiv 8)
votiv

Syra, mail ment!

Monesz, a petrezselyem is jó a vizesedés ellen. Vajas kenyérre szórva, vagy csak úgy magában csipegetve.
zanza

Votiv!
Jönnék én, de se fájás, se dugó, se semmi. Ezek nélkül meg hova menjek?? Kép

Moosejaw!
Igenis kíváncsi vagyok, nem csak a nemére, de az összes igenére is, csak talán ő nem kíváncsi még a külvilágra. Bár ma olyan szép napos idő volt, mintha nem is dec.lett volna, hanem pl. márc.

Gigi és a többiek!
Hálistennek én a vizesedés bekezdést is átlapoztam, szóval passz, de a tea meg a zöld dolgok jól kihajtják az emberből. +ugye az adottság...

Ildi!
Én is szomjazom, de legalább most már megy a napi 2 liter (befelé), eddig nem bírtam ennyit inni. Vagy szárazabb talán a levegő, és azért?

Szdorka!
Kép Kép Kép
Halálosan megnevettettél!!! Férjem üzeni, h Alejandró végre mecsókolta Lukréciát. Kép Kép Kép
Ja, az NST-n semmi nem volt, babuci meg aludt is, szóval a szokásosnál is kevesebb. Bocsi, talán a következő részekben kiderül valami más is... Kép

Jucus!
Sajnálom, h rosszak az eredményeid, remélem, nem fordul komolyabbra. Asszem viszont misel vájdot mintha láttam volna, ez lehetséges? Na, de nem Jucust, se Votivot, sajnos. Kép
Csüt. dél? Ismét ott.
neet(41)
neet

már haza is jöttünk
téves riasztás
eszembe nem jutott volna, hogy a délutáni vizsgálattól is vérezgethetek
pedig a doki ezt mondta
de semmi tágulás
és csak rendszertelen fájások
csalódott vagyok és elég frusztrált
de asszem ezt már nem mondom többször
már magamnak is halálosan unalmas vagyok
Kép Kép Kép
a doki szerint nincs kizárva, hogy ebből éjjel még lesz valami
talán a 289.-ik szappanopera rész...

votiv 8)
votiv

Szia Votiv!

Most nem vagyok olyan aktív, de olvasgatok.
Azonban ezt le kell, hogy reagáljam.
Már én is biztos voltam benne, hogy bent lesztek fogva. Sajnálom, hogy nem így történt.
De te csak ne frusztrálkodj. Kép
Most már tényleg nem lehet sok hátra. Próbálj egy kicsit lazítani. Forró fürdő, kellemes zene, esetleg gyertyafény. Hátha csak azért nem kezdődik, mert folyamatosan várod.
Nem tudom hányadszor írom, de borzasztóan szorítok.Kép

Neet!

Ismét jót nevettem! A "reklámodon"
Neked is szurkolok.

Mindenkinek üdv!

Ancsika!
Neked külön is.

Kép
Kép
pipocska

Votiv:ha ma ejjel nem indul e, utana nezek milyen termeszetes modszerek vannak...
de most mar jonnie kellKép

Kép
babarozsa

Pipocska!
Végre valaki reagált.. már azt hittem, nem ismeritek. Kép
Votiv!
Ne törj le. Férjem üzeni: "írd már be neki, hogy most már ne aggódjon, legfeljebb megindítják"
Na, beírtam. Kép
Jó éjt.
neet(41)
neet

Zanza, Monesz, Moosejaw! Köszönöm az infokat! Syra
kissyra

jó reggelt mindenkinek!

éjjel a nyolcperces fájásokig jutottunk, aztán egész egyszerűen elaludtam.
reggel is volt pici barnás, de már tudom, ez meg biztos az esti vizsgálattól van...
folytatom az életet, ahol abbahagytam, az legalább eltereli a figyelmem egy picit
minenkinek nagyon szép napot kívánok, és köszönöm a jó szavakat, Neet, a férjednek is Kép

votiv 8)
votiv

A Vad Katalin tényleg a Tétényiben fog szülni? valamikor december közepére lehet kiírva.
láttátok már a terhes aktfotóit? én még nem. csak a Monica Belluccit, ő jól nézett ki. be is kopizom Nektek
csak elég pici a pocája, pedig állítólag a 8. hónapban fotózták. Mit szóltok hozzá?

Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Klassza a kép, de hol a gyerek? Nekem a 4. hónapban volt ekkora a hasam!
tegnap voltam ultrahangon, 3kg, 52cm a gyerkőc, teljesen beilleszkedett a feje, josló fájásaim vannak, a Vera szerint jövő héten meg fog születni. ( dec.31-re vagyok kiírva), az ultrahangon is azt mondták, hogy szülés érett.A gép előre hozta 20.-ára a szülést.
Neked milyen erősek az NST-n mért fájások, 100-ig van az oszlop, azt hiszem...
CLAUDIA
teszek fel képet is!
claudia

Kép
Ilyen szépek vagyunk már....
claudia

Claudia, én is ezt mondom Kép
pedig rá egy hónapra 3 kilós kislányt szült

ez nem ééér a lányok mind időre jönnek? vagy korábban?

Isti meg még vígan vackol odabenn
a párom azt mondta reggel, hogy adjam elő a születésnapi ajándékát
én már mindent megpróbáltam, de nem ment
most is vannak fájások
de ez még piskóta

az nst-n volt már 75 fölött is, de átlag 60 körül van az összehúzódás

votiv 8)
votiv

jaaj de jó kép! Kép

votiv 8)
votiv

Köszi, imádom ezt a képet!
Te jó ég nekem tegnap 90 volt!
Lehet, hogy együtt fogunk szülni?
claudia

gyerekek, milyen frankó, hogy itt így összehaverináztok, aztán a kórházban lesz kivel kitárgyalni a tapasztalatokat!! Kép

mikor az előbb olvastam, hogy Votiv indul, hát be is izgultem rögtön! már majdnem beírtam, hogy áááááááááááááááá, mikor láttam , hogy vissza is ért. azt hittem , hogy hazament szülés után Kép. én marha!!!

Votiv! azt mondtad, hogy 30 napos volt a ciklusod általában. akkor lehet, hogy kb. 9x2 napot fog késni Isti? ez egy bizonyíték lenne arra, hogy valóban fontos ez esetben, hogy kinek mennyi a ciklusa.

ancsipancsi

Ancsi,
ajjaj, már megint a számtan...
a doki úgy számolta, hogy kb 4 nappal volt hosszabb a ciklusom (31-32 napos), és dec 27-e +4 nap =dec 1. a szülés várható időpontja.
na de ehhez képest is hol vagyok Kép

Claudia, szívesen szülnék veled együtt, de jövő hét? ne rémíts! Kép

votiv 8)
votiv

Claunak jobb lenne, ha 31-én jönne világra a magzata, hátha nyerne pár milliót vele! Kép

ancsipancsi

Sziasztok,

Monesz! Igen, Toth Iren a szulesznom. Igen, meg vagyok vele elegedve nagyon isKép Kedves, kozvetlen, optimista, segitokesz, nekem nagyon szimpatikus volt elso latasra is.

Votiv, Neet! Meg a vegen leelozlek TiteketKép
Vasarnap Ujhold lesz, hatha rasegit a dolgokra...

Fibi (38)

KépKép
fibi

Votiv!

Drukkolok, hogy ma már legyen valami!

Isti! Indulj el végre, nem maradhatsz odabenn!! Kép

r
ruzicsky

Votiv!
Akkor már inkább nov 27+4 nem? Csak hogy kötözködjek... Kép (Dec 27-et írtál..)

Egyébként dokija válogatja vagy helyzete, h mikor indítják meg?? Mert én e hét végén még csak 1 hetet fogok csúszni, de hétfőre behívtak, ha addig nem lenne meg a baba. Nem vagyok híve a brutál beavatkozásoknak, és ha nincs semmi komplikáció, hordozgatom én még pár napig belül, de ha valamit találnak (víz, lepény, stb nem smakkol) akkor inkább indítsák meg, nem????
Én NST-n még 60at se nagyon értem el... de mint említettem, sógornőm a 40 után már szülni ment. Na, erre varrjon gombot, aki tud.

Most mondták be, h 17 nap van karácsonyig. Hát addig csak történik valami, nem? Ne idegeskedjünk, az a lényeg.
Üdv mindenkinek és jó babahordozást! Kép
neet
neet

Jucus!
Jobb egy picit a kedved? Küldök neked egy mosolyt, jó? Mosoly.
neet
neet

Lehet, hogy ennek az Istinek megartott a rivaldafeny Kép Itt mindenki mar csak vele foglalkozik, neki drukkol, ha megszuletik, akkor viszont Neet babaja jon, aztan Fibie, Claudiae stb. Biztos nem akarja elvesziteni a foszerepet. Javaslom, foglalkozzunk mostmar Neet-tel, Fibivel, Claudiaval... es akkor Isti akar meg is szulethet Kép Remelem sikerult segitenem Votiv Kép Kép

Igen, ez tok fura hogy mindenkinel mashogy megy. En egy ujjnyi tagulassal mentem be a korhazba meg a szuloszobara, Votiv meg kettovel se "akar". Mondjuk rendszeres 2-3 perces fajasaim voltak.
moosejaw

látod, Neet, ennyit az én nagy tudományomról Kép
többet nem vagyok hajlandó számolgatni, mert csak még jobban beégetem magam

én alapvetően beavatkozásellenes vagyok
de lassan változik a véleményem

a legkisebb öcsémet 2x indították, és anyám így is majdnem 3 napon keresztül vajúdott
szóval az is elfordul, hogy a rásegítés sem elég
a jó ég tudja, hogy van ez
épp ezért gondolom, hogy minden gyereknek megvan a maga szülinapja és ezért kár buzerálni
na persze ha gáz van, az más
de per pill nálunk annyi a gáz, hogy én hisztis vagyok
szét vagyok dagadva, mint egy hólyag
levegőt is alig kapok - tegnap állítólag horkoltam is
az ujjaim olyanok, mint a kolbász (már nem is virslik) a lában meg mint az elefánté
a kórházban ráálltam egy mérlegre, és 80 kilót mutatott
azt hittem elájulok
egy hónapja a védőnő 72 kilót mért
most akkor vagy ennyi a víz bennem, vagy rossz a mérleg
de nem is akarok belegondolni, annyira iszonyú

Jucus, remélem minden rendben lesz! jó lenne, ha nem kellene inzulin és "csak" diétával megúsznád. drukkolok! csak ne veszítsd el a jó kedved, az is nagyon fontos Kép puszillak

votiv 8)
votiv

Moosejaw, rajtam már csak a burokrepedés vagy a rendszeres fájások segíthetnének

anyám ma azzal jött, hogy reggel 15 perces fájásai voltak és estére megszülettem. kösz.
na de neki közben legalább elment a vize, ezt kihagyta a sztoriból.
és nekem még csak 15 perceseim sincsenek.

bocs, hogy már mindenki velünk foglalkozik, én már rohadt uncsi vagyok magamnak is, szóval ne haragudjatok

votiv 8)
votiv

Úgy látom ez az NST-érték elég változó, nem találtam a neten erről semmit...40-el szülni ment Neet sogornője, nekem 90 és itthon üldögélek.
Kép
claudia

Votiv,
mekkora a babád? Lehet,hogy azért nem bújik ki mert fejlődnie kell még pár napot.
A terhesség legvégén a szervezet sok vizet visszatart,emiatt ne aggódj le fog menni.
claudia

Sziasztok!
Toletek, mint nalam joval tapasztaltabbaktol szeretnek utbaigazitast kerni. Egeszen friss kismama vagyok, kb. a 6. het elejen jarok orvosi szamitas szerint, de meg nem voltam dokinal. Mar jopar honapja keszulunk a dologra, es rettento boldogok vagyunk, hogy sikerult!
Ami tovabb noveli a hatartalan oromomet, az az, hogy ket legjobb baratnom es a mi babank kozott par het kulonbseg van!
En ugy keszultem, hogy majd a Szent Imrebe fogok jarni, roluk hallottam a legmeggyozobb dolgokat az alternativ szulesi modok, de foleg a haboritatlan szules es gyenged ujszulott fogadas ugyeben.
A ket baratnom viszont a Szent Istvan mellett dontott, de nem egeszen a fenti szempontok alapjan. Jo lenne nemcsak egyutt babazni, hanem egyutt is keszulni ra... Nem tudok donteni...
Lakibori, ha jol lattam, akkor te az Istvanbol jottel at a Szent Imrebe. Megkerdezhetem, hogy miert valtottal?
Ja, es azt jol hallottam, hogy a Szent Imreben a bentlet alatt rajtam kivul senki nem lathatja kozelrol a babat, meg az apuka sem???
Elore is koszonom! JO babavarast es babazast nektek!
Valamelyikotok kerdezte a Balint Sandor telefonszamat: ha meg nem sikerult megszerezned, irj az emilemre, elvileg a profilomban megtalalod!
brianke

vszínű 4 kilón fölül van
legalább 35-ös fejjel
és az utóbbi 1 hétben megint nőtt a búrája

votiv 8)
votiv

Ne haragudj Votiv, nem ugy ertettem. Nem vagytok uncsik. Tudom, milyen nehez a vegen (az enyem egy hetet huzott ra), csak talalgatok, mire gondolhat Isti, miert nem akar randizni veled Kép Kitartas.

Jucus, vigyazz magadra es ne buslakodj! Bar egy orokmozgo mellett biztos nem sok idod van ra Kép
moosejaw

Brianke, lathatjak, mert egy uvegajtohoz tolhatod, vagy egy kamera ele, de nem tapizhatjak meg smarolhatjak ossze. Ez teljesen normalis hozzaallas, nehogy mar megfertozzek valami jo kis influenzaval. Szerintem az elso honapokban meg otthon se nagyon fogadj latogatokat, birjak ki es ne zavarjanak. Udvariassagbol ne betegedjetek le. Es baratsagbol ne szulj mashol, mint ahol igazabol szeretnel. Attol meg keszulhettek egyutt.
moosejaw

Hello Lányok!

Régebben jártam felétek, de sajna alig vagyok az irodában, így ritkán tudok írni.
Gratula Gigi és Moosejaw, Neet és Votiv pedig kitartás, a kis lurkóitoknak úgy tűnik prokamaszkoruk van és nem engedelmeskednek a szülőknek még így előre, de nyugi, ez a születéssel elmúlik Kép
Képzeljétek, én most 19 hetes vagyok, egy buznyák dekát nem híztam, még semmi nem látszik rajtam és a saját nadrágjaimat hordom Kép(((((
És ez panaszkodás!
Úgy számítok már a kismamafeelingre, de csak nem akar eljönni, brühühüüüüü
Nektek ilyenkor mekkora volt a pocótok? Léciléci írjatok, ugye nincsen semmi ciki, ha ennyire nem növök?
Tudom, ha nőnék meg az lenne a baj, de így is elég szar a helyzet...
Léci nyugtasson meg aki tud, mert kezdek cidrizni

Ja, és amiért "tollat ragadtam": mikor is van kismama torna a szt. imrében?
Csók mindenkinek, azért benézek kicsit gyakrabban megnézni, hogy ki még 2in1

Adrienn (19)
ada007

Moosejaw, nem sértődtem meg, hanem tényleg el vagyok kenődve Kép

votiv 8)
votiv

Neet!
Nem én szomjazom, hanem szegény Monesz, de köszi az együttérzést a nevében isKép!

Fibi!
Nekem is Tóth Irén a szülésznőm, majd írj róla, oké? Neki van gátmasszázs olaja vagy vinni kell a szülésre?

Ada007!
Én is kb. akkor kezdtem pánikolni, amikor Te, hogy kicsi a hasam! Aztán úgy a 20. héttől megindult, úgyhogy ne aggódj!

Jucus!
A lényeg az, hogy észrevették a magas cukrot és kezelni fogják, úgyhogy nem lesz baja a babának!
De szülés után leállhatsz majd az inzulinnal, ugye?

Votiv, Neet!
Nagyon együttérzek veletek! Ma gondoltam elmegyek kicsit a városba ajándékokat nézni stb, hát szinte sehova sem jutottam el, egyrészt az 5 perces pisilési kényszerem miatt, másrészt meg mert már akkor elfáradtam, amikor kiértem a megállóba, úgyhogy alig mászkáltam, nem kaptam semmit, és örültem, hogy hazavonszoltam magam! És még van másfél hónapom!!! Mi lesz később???

Ildi(33+3)
ildi76

Moosejaw, koszi, hogy irtal!
A baratsag csak a ket jo korhaz kozott neheziti meg a valasztasomat, az Istvanrol is nagyon jokat hallottam, + levelezek egy lannyal, aki melleselg dula, es mindharom kislanyat az Istvanban szulte, es o is csak pozitivat mondott.
Viszont eddig barhol nezelodtem, barmit olvastam, mindig a Szent Imrehez, es Balint doktor urhoz jutottam...
Vagy csak rossz az Istvan marketingje? :-))

Nehez lehet mindenorasnak lenni, kitartas nektek, de hat mindennek megvan a maga "szepsege", az elejen meg a biizonytalansag tud sok kellemetlenseget okozni...
brianke

Ada!
Nekem sem nagyon látszott semmi 20 hetesen, szóval nyugi!

A teleregény nem szolgál újabb infokkal. Kép

Moosejaw-val értek egyet az újszülöttek összefogdosása-csókdosása ügyében. Immunrendszerük 0, és úgyis csak pár nap a H, utána lesz idő ölelkezni vele, meg látogatni meg minden. De azt is inkább csak pár hét múlva. Most számolgatok, ha a pocilakóm nem siet, alig 2 hetes lesz karácsonykor. Az oké, h mi nem megyünk sehova, viszont a rokonoknak meg úgyse tilthatom meg (nem is akarom), h jöjjennek, szóval a 2 hetes törékeny virágszál ki lesz téve némi sokknak... Hát meglátjuk.
neet
neet

Neet!
Szerintem nyugodtan tiltsd meg a rokonlátogatást! Én úgy tervezem, hogy mindenkit a kórházba rendelek, ott az üvegajtó mögé nem jönnek be a bacik, otthon meg majd 6 hét múlva látogathatnak! Persze nehezebb szülés után kirohangálni az üvegajtóhoz mutogatni a trónörököst, de egy fokkal szerintem jobb, minthogy otthon nyomuljon mindenki! Az ajándékokat meg ki lehet cserélni egymás között karácsony előtt! Csak azért írok erről ilyen hévvel, mert én is gondban voltam/vagyok -e miatt! A férjem öccsének valószínűleg citomegalo-vírus fertőzése van, én meg nem tudom, hogy átestem-e rajta (nem szűrték)! Szóval anyósékkal megbeszélve, hogy, ha tényleg az a vírus (majd utánanéz), akkor nincs találkozó, karácsony ide vagy oda! A doki meggyőzött, hogy itt most nincs helye illemnek, meg azt nézni, hogy van sértődés vagy nincs!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: