Lois!
Jajjjdeügggyesvaaagy

. Neeem, tényleg tök cuki, és egyből az jutott eszembe, hogy milyen lelkes lehet az az anyuka, aki ezeket előre legyártotta

. És én most erősen pironkodom, hogy ilyenekre nincs időm (indíttatásom lenne)

.
Mondjuk enyémgyerek a napokban épp kreatív sztrájkot tart

. Semmit nem hajlandó csinálni, amiket eddig csináltunk: rajzolás, szinezés (ceruza, kréta, zsírkréta), festés, gyurmázás, matricázás. Két perc után otthagy mindennel

. Tudjátok milyen idegesítő félbehagyni egy kamion színezését?!
Anyu azt mondta ne aggódjak, majd újra megjön a kedve. De ha nem az sem baj, max. nem lesz Michelangelo, de az meg nem csoda, mert mindenki hót béna a családban

. Mikor megláttam anno, hogy Hédi hogy fogja a ceruzát, tisztára kivoltam, hogy Botond ehhez képest milyen kis ügyetlen még. Na, az elmúlt fél évben ez mitsem változott

.
Viszont a nagymozgásos dolgokban tök ügyes, szóval inkább sportszakos lesz, mint rajz

.
Hajam: semmi extra, csak beszineztem barnára

. Több fodrásztól hallottam már, hogy jót tesz a hajnak, ha időnként beszinezzük, mert míg a hafjesték beépül a haj szerkezetébe (roncsolva ezzel), addig a szinező plussz bevonatot képez, ahogy megtapad a hajon, ezzel védi

. Szóval látványra semmi, viszont tényleg jobb az "állaga"

.
Pocok!
Nem ám , nem adják olyan könnyen a nyugis éjszakát (persze vannak, akiknek igen, de azok bekaphassák

) . De tényleg érdemes, legalább az elsőt megúsznátok, már az is sokat számít.
A virslit Botond is imádja, Füstlit tolt most is ebédre, kelkáposzta főzelékkel

. Nálunk a "majoméz" a sláger, de legutóbb apa vmi noname-et hozott, mert a kisboltban nem kapott mást, és Botond szája+környéke tűzpiros lett tőle

. Na, azóta nem kapott...
Botond eléggé kinőtte a megülökaseggemenéselmélkedek-séget

. Most sem panaszkodhatok rá, simán eljátszik egyedül, főleg az autóival, de most már vhogy sokkal pörgősebb lett, a játszóházban nem lehet lelőni, itthon is sokat rohangál, meg sikongat, meg úgy általánosságban fiúsodik. De azért még mindig inkább "jógyerek"

. Ricsi szerint Andor keményebb lesz, de hogy ezt mire alapozza, azt nemtom, sztem csak arra, hogy majd Botond beleviszi a hülyeségbe

.