Krisztókám, épp akartam kérdezni,h mitte csináltál itt hajnalban?

Megnézem a dokit, én is csak jókat olvastam róla

Meg nekem a keresztneve is teccik
Melcsi,na akkor még durvább, pláne ha belegondolok,h a cukrom miatt tuti már bent pihennék....

azért ez így sokkal jobb. Igaz már a festéstől kezdek besokallni, de csak a mai napot kell kibírnom. Kupi, por és büdös van. Napok óta maszkban vagyok
Jobbulást a bébiknek! Mire mentek? Babawatsu?
A becsípődött derékra (napok óta szenvedek vele...) a meleg szokott jó tenni. Most is a derekamon van egy polár pléd. Kenőcsöt nem nagyon használhatsz rá, ugye? Talán érdemes lenne a Ricthofit Sport krémet megpróbálni az természetes és nem szívódik sztem fel belőle semmi
Zafír, Ti mikor indultok?
Katapetra, remélem piri meglátogatott éjszaka rendesen!!! Nagyon durván megy az idő

Ma 26 hetes lettem. Sajnos csak oldalról látta Őket és képet nem tudott adni, de tervben van még egy 4D-s UHU

Ha megyünk,hozok majd képet

de motiváló pocifotót teszek fel nektek!
Rencsi, szuppppper,h OK lett az eredményed! Hajrá piri!!! A mai nappal már csak 9 hét

és nagyon remélem,h Karácsonykor még itthon lehetek. Bár ha muszáj lesz akkor megyek,de jobb lenne itthon megenni a halász levet és a rántott halat
Mné, köszönöm és minden nap mondjuk a fiúknak,h legyenek jók és min. Kariig maradjanak bent,mert nekik ott a legjobb. Ti mikor fogtok kezdeni? Munkameghallgatás??? Majd mesélj,h h sikerült! Addig is drukk!
Leeda, de jóóó, akkor nemsokára nálatok is lesz friss eredmény!!! Drukk!
Zsuzsi, köszi, úgy néz ki,h csak fáradt voltam

szerencsére nem lettem beteg

Engem is felvidítottál a jó hírrel,mert épp tegnap beszéltük Krisztoval,h milyen jó lenne már kismamáról hallani!!! Nem hallottam még az SVR-ről,de kíváncsivá tettél és ha mész meséld el mindenképpen!
25hetes5napos pocaklak
Pusza mindenkinek és szép napot!