Le vagyok döbbenve, hogy egész nap sehol senki!
Mégiscsak kihal ez a topik.
Rita, merre vagy???
Orsi
2004.12.07 13:08
2004.12.07 13:46
Csak most voltam setalni Lilivel egy jo masfel orat.
Gyonyoru az ido!!
Te nem voltal setalni?
Lili legtobb ruhaja onnan van.
Hova tuntek a tobbiek?
2004.12.07 20:45

2004.12.07 21:47
Szuper szép idő volt, annyira boldog vagyok, hogy ilyen szép volt az ősz és a tél is így kezdődik!!! Olyan jókat sétálunk!
Nem is tudom mi lesz, ha beszorulunk a 4 fal közé?
Jobbulást!
Tegnap este miután Gergő elaludt nagy örömmel nekiálltunk nézegetni, erre kiderült, hogy olyan hangos a motorja, hogy belehallatszik a mikrofonba, így volt egy állandó alapzaj.
Karcsi tök ideg volt, így ma is felkerekedtünk és visszavittük. Megnéztünk egy másik ugyanilyet is és az is ilyen volt, tehát ez típushiba! Így nem kértük, de szerencsére volt egy másik, az Sony (ez Canon volt) és annak már ok volt mindene, semmi zaja, így azt hoztuk el helyette. Most azt próbálgatjuk.
2004.12.08 08:23
Noranak Isten eltessen!!
Szurinak volt utohatasa? Vagy kapott kupot utana?
Szerintem is csodalatos ido volt.
Remelem ma is az lesz. Videokamera.
van ilyen. Tenyleg fontos a marka. Erdekes, a Canon pedig elvileg jo. Legalabbis nyomtatokban.
En is egyszer igy jartam, igaz nem a net-el, hanem a telefonnal es azota minden csekket alaposan atnezek.
Elarulod, hogyan csinalod? Nekem most minden ilyen pepes sargarepa, krumplis, sutotokos etelek receptjere szuksegem lenne, mert januarban en is elkezdem Lilivel ezeket. 2004.12.08 10:04
Ez jo, fel lehet majd venni vele az elso lepeseket meg az ovodai szerepeket...De hol van az meg? Hihetetlennek tunik most, hogy egyszer Balazst megyunk megnezni, ahogy belesul a versebe
Bar, az is hihetetlen, hogy mar lassan 5 honapos...
2004.12.08 11:52

melyik fajta Sonyt vettétek meg? Én is mostanában szántam rá magam, a soproni túránk előtt, amikor a fényképezőgépünk már egy hónapja a szervízben csücsült
de még most sem jutottam oda, hogy rákapcsoljam a számítógépre, és nekiálljak szerkeszteni, másolni
Dorka ma negyed 6-ig aludt, ez egészen emberi
egy kicsit beruháztam

ha közben még kajánul vigyorog is, biztosan téged akar fogyasztani

2004.12.08 16:55
2004.12.08 17:46
Csak azon csodálkozom, hogy ez másokat nem zavar? Mert még senki nem vitte vissza ezzel, csak mi. Mindenesetre a Sony ok, ennek is van egy kis hangja, de egyáltalán nem hallatszik bele a mikrofonba. Már vettük is Gergőt, megörökítettem, ahogy megfogja a macit, amit rákötöttem a Dadoo-ra.
Ez egy másik maci, csörög és jobban meg lehet fogni, mint a Dadoosat.
2004.12.08 18:37
2004.12.08 21:25

A kedvenc tevékenységünk most a láb masszírozás illetve szájba vétel. Nagyon szeretik csinálni. Néha fürdés előtt hagyom őket bodyban játszani, nagyon élvezik. 2004.12.08 22:21
hogy bírod egyedül? férjed mikor jön haza?
a miénk sem félmilliós
), Benefit, nekem teljesen áttekinthetetlen volt, szinte mindenből csak egy darab volt.
mi is kifelé a takonyból végre
legyen ma jobb éjszakátok 2004.12.09 08:27

Még itt vidéken is tömve vannak az áruházak meg az utca emberekkel...
Ne tessék lemondani erről a jó szokásról! Képek nagyon aranyosak!
Anyukád fogja Lilikét? Nagyon helyes a nagymami is -amennyiben jól tippelek a hölgy kilétére-.
Mi is minden nap sétálunk még mindig olyan másfél-két órát, nálunk nagy alvás csak így van nap közben.
De jó, mert ennyit legalább én is levegőzök. Kutyák hogy vannak? Együtt viszitek őket Lilivel?
Hogy birod apa nélkül? 

Legfeljebb ha mellé állítjuk még Karcsit is esetleg...
Tegnap Botond is hasonló direkt dobálós játékot játszott, emlegettem is neki Bazsót rendesen...mindig vigyorgott rám és csak arra az oldalra ugyanazzal a hanyag csuklómozdulattal hajította el a játékot, hát ez bizti hogy tudatos volt.
Levente viselkedése meg tényleg felháborító.

Törpiről nincs újabb képed?
- de boldog hófordulót kívánok a hónap elejei topikos babáknak: Timiéknek, Chellóéknak, Annikóéknak, DzsCsigáéknak, Lujzikáéknak, Jerryéknek, Panóéknak, Anikóéknak.Isten éltesse a babákat és a mamákat is!
2004.12.09 09:19
Lasd alul.
Ejszakatok nektek is jok.
Bar ma ejjel 2-kor azert felkelt Lili, de utana reggel 8-ig aludt.
Es milyen sutit sutottel?
Lilinek meg mindig nem akar kibujni. Talan neki fog legkesobb a topik babai kozul?
De a Sony jo.
A kep nagyon edes! Es van mar fogacskaja?
Hol vetted a hintat? En is ilyet szeretnek venni, es mennyi volt?
Kutyakat nem mindig viszem Lilivel egyutt, mert attol fugg, hogy merre megyek setalni. De altalaban igen. Amugy sokszor kulon viszem oket. Nem is irtam nektek, hogy Lili egyszeruen imadja oket. Mikor meglatja a kutyakat az ablakon keresztul hihetetlenul hangos kacagasba kezd. Tunderi ilyenkor.
Most mar tatja a szajat oriasira ha meglatja a kanalat es gyonyoruen eszik.
2004.12.09 09:27
Bar nalunk "a 6-os" szoval a 6-os szamu korhazat, elmegyogyintezetet emlegetik...
, mint en...
Ildiko? Soraya?
2004.12.09 10:44
Almás etetést köszi.
A munkáid tényleg nagyon szépek, nagyon ügyes vagy!
Mi az hogy te mosod????Valld be azért a mosógép csak besegít...most gondold el, amikor nem volt eldobható pelus...
Kézműves foglalkozásra én is benevezek, bár nekem nemcsak kézügyességem, hanem türelmem sincs ilyenekkel foglalkozni.
Akkor rakjuk Bori mellé mindkét pasiját, úgy még jól is érzem magam mellette! Na nehogy már "csak" annyi legyen, mint mi!
2004.12.09 11:19
Imadok uveget festeni. Sok munkam van, de a terhesseg alatt abba kellett hagynom, mert en oldoszeres festeket hasznalok. De most ujrakezdhettem es ahhoz kepest, hogy tobb mint 1 evig nem festettem eleg jol ment elsore.
2004.12.09 14:48
2004.12.09 15:08
2004.12.09 21:59
2004.12.10 06:38
Labam nyomaba sem ersz...Persze, ide ne merd irni, hogy Te meg ilyenkor alszol, mert leharapom a fejed! 2004.12.10 08:42
Hat az hogy lehet? Pulovernel mindig meg kell nezni a cimket, hogy hany fokon es hogyan kell mosni.
Koszi, anyosom jol van. A vesei rosszak. 4-es fokozaton 2-3-as fokozaton mukodnek, ami nem olyan jo. Elete vegeig dietaznia kell. Meg van szabva mennyi feherjet ehet naponta, es rengeteg gyogyszert kell szednie.
De ettol fuggetlenul jol van.
Lili ma reggel 7-kor kelt.
2004.12.10 08:46
Ez van.
És Ő még éjszaka is kel!
Próbálom vidáman felfogni, igaz sokat megadnék egy végigaludt éjszakáért!
Tetszik ez a lámpafestés, áruld el, hogy csinálod! Egy üveglap, vagy több van összeillesztve?
És már nem hiszi, hogy pelenkagyárosok vagytok?
Nálunk meg romlik a helyzet.
2004.12.10 08:57
Miert romlanak az ejszakatok? Felkel Botond? 2004.12.10 08:58
Nagyon ügyesen fordul már! Gergő még csak kezdi felfedezni az oldalrafordulást, kíváncsi vagyok mikor fordul meg teljesen.
2004.12.10 09:07
) mostanában felkel éjfél és 2 között valamikor és aztán 4 és 6 között valamikor.
Tegnap elég gáz volt, mert 3/4 12 után 3 és 6.
Nem nagyon értem miért van ez, mert nap közben meg lazán kibírja a 4 órákat! Másoknál javul a helyzet, nálunk meg romlik.
Ki érti ezt?
Én általában rendes üvegeket festek, nagyon szeretem a tormás üveget, mert abba bele tudom tenni a sablont, nem kell szabad kézzel, mert az nehezebb. Nagyon szeretem csinálni, csak ugye most nincs időm, meg ha lenne, akkor is a hímzéseimet kéne befejeznem. Majd teszek fel én is képet, valahol vannak a munkáimról, csak meg kell kérnem Karcsit, hogy keresse meg.
2004.12.10 09:31
Bocsánat, most pótolom, pedig Veletek kezdtem tegnap az elmentett üzenetemet.
Jó, hogy újra itt vagy!
Remélem jobb lesz!
2004.12.10 09:46
De azert orulok, hogy te is megirtad az ejszakatokat.
Persze konnyu mondani.
2004.12.10 12:14
De imádok szoptatni, úgyhogy nincs gond, az alvásigényem meg már rendesen lecsökkent ez alatt a 3 és fél hónap alatt.
2004.12.10 12:46

Elárulom neked, hogy én mindig fél hatkor kelek, amikor a párom is és én indítom útnak.
Botond baba egyébként háromnegyed hétkor ébredt, viszont rögtön egy reggeli popsimosással indítottunk, gondolom sejted miért.
A szopitól meg ne légy ennyire elkeseredve, nagyon szép ez így is!!!!
Pulcsik
Kapcsolódj ki egy kicsit és vitesd el magad Csabával vásárolni.
2004.12.10 12:54
Lehet, hogy ezért kel mos éjszaka? Növésben lenne megint? Olyan bicepszem lesz lassan, hogy az csak na!!!
2004.12.10 19:07
Csak most jutott eszembe.
Lilinek is ugyanolyan ragokaja van mint Edinanak!
Imadja o is.
Koszi, hogy irtal.
Meretek!!
Huha! nem semmi!
Gratulalok!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint