Kata! Juhééééééééééééééééééééééé, férjecske villámlátogatása!!! Úgy örülök!!!
Piri meg monnyon le, és legyen kisbaba! Vagy abszolút kizárt???
Huh, én lehet, hogy mennék vele! Egy hónap már ennyi idő után.... szomorú, de lassan nem is hónapokban hanem évszakokban gondolkozunk... ez van... sajnos... ez jutott...
De nagyon örülök, hogy taliztok! És aztán hamarosan hosszabban is!
Zsuzsi! Sajnálom.... sajnos nem is tudok sokat írni, mert ilyenkor mindig valami megint eltörik bennem, ahogy azt látom, hogy nem,nem,nem.... aztán néha-néha egy kis siker.... de amúgy nagy kuss.... (ahogy Katánk írta...

)
Gladiolus! Tiszta szívből gratulálok!!! Sok-sok örömöt, néha pihenést és minden szépet és jót Nektek!
Rencsi szorítok, hogy kezdhessetek lassan....
Primula! Hajrá torna, hessssss ciszta!
Anyukák puszi nektek is!
Era szorítok, hogy kezdhess november közepén Mnével....
Drága Mné, drága druszám! Puszillak és köszönöm, hogy hiányoltál, szinte folyamatosan itt vagyok, csak nehezen megy az írás... nem múlik és nem is tudom mikor fog.... talán az elmúlt 3év folyamatos orvos-szuri-stimu-reménykedés-pofáraesés-majd újra és újra ez kicsit sok volt. Valahogy az erős jellemem, akaraterőm, kitartásom nem elég, nem tudok pozitív lenni, azzal fekszem minden este, hogy látom a szemem előtt a gyermekem,gyermekeim majd behunyom a szemem és arra gondolok, hogy mi van, ha csak fantázia és sosem leszek ANYA??? Ha meglátok egy kisbabát folyton azt kérdezem, hogy én MIÉRT NEM ÉRDEMLEM MEG??? hogy legyen gyerekem??? kész... tengek lengek bele a nagy büdös semmibe...
bocsánat, ebből is látszik, hogy egyelőre még nem tudok írni mindennap, mert egyszerűen nem megy, a sikránkozástól, önsajnálattól már rosszul vagyok (saját magamtól), de nem tudok túllépni rajta..
szóval majd jövök....