Sziasztok!
Itt vagyok én is
Zsuzsi, ügyes vagy a pozitív hozzáállással és csak így tovább! Piri meg menjen a tini lányokhoz, hisz ott a helye és nem a teherbe esőknél
Mné, sajnálom az elmúlt időszakotokat

Örülök,h indultok! Úgy tudom,h az átjárhatóságit nem kell ismételni.
Nyuszi, Te gondolom tesó miatt kérdezed, nos sajnos ott kell, ráadásul úgy tudom,h a baba születés után egy évig próbálkozni kell a tesóval,ha nem jön talán csak akkor lehet menni újra (mintha a BMC-s topicban olvastam volna) de talán Melcsi és Julcsi tudja ezeket pontosan! Nektek is van fagyibabátok?
Nene, nagyon cukker Bálint

kb. én is így nézek most a mindenféle tortákra és péksüteményekre
Katapetra, hajrá kezdés és kitartást a férjhiányhoz! Mindjárt okt. vége és már itt is lesz!
Szélkisasszony! Nem feladni! Harcolni kell és hidd el Ti is nyerni fogtok mint itt már sokan!
Krisztokám, pusszantalak, nem hívtál
Kretty, jók a képeid!!!
Zafír, sajnálom,h nem találkoztunk, de remélem egyszer összejön!
Rencsi és akinek kell üzenem a TSH-nak,h monnnyon le és vegyen példát Krisztoéról, Zafíréról!!!
Leeda, Ti most hol tartotok? Indultatok valamerre?
Gladiolus, mivel a héten nem jöttél tuti megszületett a csodababátok! Gyere majd, várunk!
Poszi, hogy vagy? Már nem dolgozol ugye? Gyereeeee olyan régen voltál erre!
Paraneeeeeeeeeeeeeeeeee, Te is lassan babát tartasz a kezedben és nem voltál erre már hónapok óta ;(
Kisalag??? Olyan sokan nem jöttök és nem tudjuk,h kivel mi van,hol tart ;(
Voltam szerdán dokinál és képzeljétek tök jó lett a hétfői vérvételem, így most kaptam 2 hét kimenőt! Nem kell mennem a dokihoz csak 2 hét múlva

a diétát persze tovább kell csinálnom, annyi kiegészítéssel,h meg KELL ennem a 160 CH-t ami mit ne mondjak nagy feladat...de most legalább már napi 100 grammal többet mutat a mérleg

-az élet apró örömei...
A babócák rugdosnak ezerrel, de csak sejtéseim vannak,h mikor ki jelentkezik be (volt már olyan is,h egyszerre-na az szép

) Hétfőn védőnőzök egyet, kedden Paragihoz megyek, miközben itthon festés lesz... Hétvégén pakolászunk, így nem biztos,h fogok tudni jönni, de sokat gondolok rátok és olvasni is foglak benneteket, vagyis remélem lesz mit olvasnom,mert előbújnak a zugolók is!
Puszi mindenkinek és szép napot és szép hétvégét!