A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

b]Kaqk[/b] de szuper képek :D
tüneményes Dalma ezen a képen :lol:

Maggie ne parázz drága!
Fog kapni vascseppeket vagy tablettát és minden rendben lesz utána.
De ezt majd az orvos is elmondja. Én tavaly csináltam ezt végig cicussal.

Heni jobbulást Áronnak++++

Hosszú évek után ma végre csináltam koszorút míg Pötike aludt. Olyan jó volt, teljesen feldobott, hogy újra tudtam alkotni :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

KAqk nagyon édesek!

Egyikőjük taknyossága sem vészes, igy holnap mennek együtt oviba és úgy is csak 2 napra, mert pénteken Pestre megyünk.....aztán jövő héten már élesben megy a dolog...

ÖLTÖZKÖDÉS:

hogy kell ilyen változékony időben öltöztetni a gyerekeket? még a múlt hét elég jó idő volt, igy Péter csak egy polár felsőben járt, alatta hosszú ujjú, de most annyira változékony, szerintetek elég erre egy vastagabb mellény? vagy már kabát kell? én mindig megvagyok fagyva, igy nehéz megítélnem a dolgokat:-)

Heni
KépKép
heni81

Móni milyen koszorú???? ajtóra?

Heni
KépKép
heni81

Cicuson trikó, hosszú ujjú felső, pulcsi és egy pufi mellény van. Így ha süt a nap a mellényt leveszi és nem fázik meg semmiképp.

Ezt most temetőbe csináltam de holnap az ajtónkra fogok.
Hátul van egy lomos, azt megcsináljuk nekem műhelynek, oda majd mehet a varrógépem, virágaim, cérnáim.
Én régen eladásra is csináltam koszorúkat, adventi díszeket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szuper ügyes vagy MÓNI!
na akkor hasonlóképp gondoljuk az öltözködést:-) trikó van nálunk is, azt el is felejtettem :roll:

Műhely 8)

FŰTÉS:

nálunk 21 re van állítva a gáz, de én ilyenkor már fázom mellette :roll: jaj úgy örülök, hogy mehetek dolgozni, azért hosszú lett volna a tél egyedül itthon....igy meg izgi lesz :roll:

Heni
KépKép
heni81

Na én most Dalmával vagyok bajba..most már kivinném picit, de mit adjak rá?????????

Móni: de jó lesz egy kis műhelyed!!!!

Maggie?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kakq én annó Péterkére ilyen időben egy vékony overált adtam+ takaró, olyan kis mackó volt benne:-) jaj de szerettem:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Csak gyorsan, mert melegszik a vasalóm. Szóval a dokibá nagyon megnyugtatott, egyáltalán nem olyan vészesek az eredmények, a sok csillag ellenére sem. A kapcsolódó értékek rendben vannak. Igazából azt mondta, hogy direktbe nem is adna vasat, ha gondoljuk, akkor valamilyen természetes vasat adjunk Bercónak. Hu, de megnyugodtam. Munka után könyvtáraztam, ahol szétfagytam. Nem volt és állítólag nem is lesz fűtés. Itthon, az ahhoz képest melegben (22,5 fok) is vacogok.
dmaggie

Maggie: jaj de jó! Örülök!!!! Fázás :(

Ma voltunk lent először levegőzni...:-) babakocsiztunk...:-)

találtam egy vékonyabb overált...jó hogy Emma is szeptemberi meg Dalma is a méreteik is megegyeznek...így van minden ami most kell..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, gyönyörűek ezek a lányok. :lol: :lol: :lol: Tényleg nagyon elégedett :lol: :lol:
Én is örülök, köszönöm az együttérzést. Bercó fürdik, lassan fekszik, én meg ülhetek a dolgom mellé. Főztem egy kis teát, majd azt iszogatom. Ma biztosan nem bírom majd éjfélig.

Tényleg, Piroska, mi újság veled? Holnap lesz a zh? Küldöm a pozitív energiát! :lol:

Heni, jobbulást Áronnak is. Ma szerintem mi is bekapcsoljuk a fűtést.

Vindo, majd holnap megbeszéljük a részleteket. Köszönet az eddigiekért is.
dmaggie

Mónikám ölellek. Köszönöm a kedvességed. Műhely: 8) Sok sikert hozzá!!!!!! Micsoda aranykezű, kreatív emberkék vannak itt. :roll:
dmaggie

Bocs, kicsit eltűntem.

Rohanós napom volt, délelőtt órák, délután egyetem, aztán bankban Gáborral (új számlát nyitni), aztán G. maradt Db-ben dolgozni, én Rugóért az óvodába, aztán haza :shock:

Böszörményben is elég hideg volt, különösen az egyik épületben - ahol az óráim voltak ma. Nyaksálban és kabátban voltunk. 11 körül bekapcsolták a fűtést, onnantól már sínen voltunk.

Dalma annyira aranyos :P :P :P :P

Ruhák: mikor reggel megyünk, itt 5-6 fok van. Így Rugón van harisnya két napja, felül egy atléta, azon egy póló, azon egy hosszú ujjú pulóver és őszi kabát. Sapka-sál.
Hazafelé, ha gyalog jövünk, az néha egy óra is, szóval kell rá :roll:

Képzeljétek, meghalt egy tavalyi hallgatóm... Egy tárgya volt nálam, de emlékszem rá. 25 éves volt, ikrekkel volt várandós, az ikrek megszülettek, ő meg meghalt :( Nem is tudom, erre mit lehet mondani :(

Maggie, holnap G. kiveszi a másik könyvet is, és valahogyan odaadom. Talán szombaton arra járok kocsival.

Most ennyit röviden, majd jövök holnap.

Pénteken konfim lesz, még nem vagyok kész az anyaggal. Momentán a fele hiányzik. Majd holnap megcsinálom, itthon leszek.

Lassan altatni kellene :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

ELkezdtük az ovit:-) nagy volt a lelkesedés:-) remélem meg is marad!

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni!

És hogy telik az első szabad napod?

Tegnap este G. az utolsó busszal tudott hazajönni Debrecenből, így 11 felé ért haza. Rugó viszont nem volt hajlandó lefeküdni nélküle, így telefonon mondott neki esti mesét:) Hajnalban meg Ózdra kellett mennie, így reggel Rugót nekem kellett vinni gyalog az óvodába. Most dolgozok, mint a gép. Holnap órák, holnapután konfi...
Szombaton meg valami rendezvény lesz, amin kötelező lesz a részvétel. Gábornak pont akkor van fellépése. Hívtam is a bébiszittert, szerencsére ráér :roll:

Amúgy jól haladok a dolgaimmal, szóval nem panaszkodhatok 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

vagyunk mi is,persze Bálint kollega megint köhög :evil: :evil: :evil: most vettem neki teát kíváncsi vok hat-e+ ezüst kolloidot is.

Hétvégénk eseménydúsan telt :) kezdte Míra szombaton,ment kreatív alkotó műhelybe,ahol baglyot csináltak újrahasznosított anyagokból :) tök jó lett :) Aztán öcsém szigetelni akart,de oly ügyes volt,h. a jobb kezén a csuklóját felvágta .Szerencsére az ütőerét csak látta,azt nem nyeste el snitzerrel. S úgyis rég volt már Vácon a sürgősségin :) (ahol meglepő módón hamar végeztek,mert elmesélte h. az ütőerénél megvágta magát és kellőképp sűrgős esetek találták :) )
Vasárnap is pörgés volt szokás szerint :) meg eső :( :(

Én kötöttem tegnap egy ilyet :) ez a legjobb kép amit nten találtam hirtelen :) s Lányom is beleszeretett :)
http://kanada-kriszti.blogspot.com/2011 ... i-sal.html

Kaqk,tündériek a képeken a csajok :)
Heni,sapi nélkül,hatalmas szélben kivitték a gyerekeket az udvarra :shock: eszem megáll :( tényleg te nem Vácra fogsz járni ugye? R.nak mondtam vmelyik nap ,h. ott fogsz dolgozni :)
Szilaj,lehet,de majd R.-t megkérdem :)

Maggie,vérkép :) hideg :( :( annyira durva :(

Irina,tesód és a pasik :) :) Costa Rica :) szerintem unokahúgommal kellene összeereszteni Őket :) :) :)

Vindo,volt olyan reklém anno,h. Apuka telelfonon mesélt esti mesét :) rögtön az ugrott be :) bakker a csirkeszárnyat most én is megkívántam :)

Móni,bocsi h. feltartottalak koszorúkészítésben :lol: :lol: :lol: de muszáj volt hallanom a hangod :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Gyors bejelentkezés...

Maggie
Örülök,hogy semmi komoly baja nincs Bercónak!!
Elhiszem,hogy idegeskedtél,minden anya ilyen :)

Kaqk!Édesek ezek a csajok!!!Emmácska látom mennyire imádja a tesót!Nálunk is így van és annyira imádom nézni amikor ölelgetik egymást és szórják a puszikat!

HeniSzuper,hogy Péterke jól van!Látom milyen lelkes vagy a munkád miatt,nagyon örülök neki!:)

Bálintnak jobbulást!! Remélem már tesód is jobban van!!

VindóNagyon sajnálom ami a hallgatóddal történt,még olvasni is borzalmas volt!!De mi történt?

Móni Koszorúkötés szuper! Én is szeretnék egy kis kuckót ahová eltehetném a kis dolgaimat!

Amoda leírom,hogy miért voltunk kórházban, (Zinával...)ma jöttünk haza...

juba0

Első nap szuperul sikerült, leszámítva, hogy a könyvtárba kicsapta a hisztit, hogy ő nem kíváncsi az előadásra, ő inkább kimenne....hát a dadus sétált vele a járdán, mig a többiek meghallgatták az előadást a fák védelméről.
De szépen ült a buszban, ügyesen evett is, aludt is.... na majd holnap már jobb lesz:-)

Vera én Szügybe fogok járni, az kb 15 km tőlünk. Melyik részlegen dolgozik R.? Szilaj szupi volna.

Juba még lelkes:-) remélem marad is.

Vindo hát ma rádöbbentem, hogy én nem tudnék itthon lenni, háziasszonykodni csak, ez nem nekem való.... gyerekek ovisok, nekem kell a társaság, meg a kihívás!

Heni
KépKép
heni81

Heni,kérdezz egyszerűbbet :) :) mire megjegyezném nem ott van :) Most 1 hónapja csarnokon belül,de másik részlegen dolgozik,de már kellene a vissza,viszont a amostani főnőkének már vagy 4 éve fáj R.ra a foga :lol: :lol: :lol:
elhiszem h. uncsi volt Áronnak a könyvtár :)

Vindo,erről a hallgatódról volt pár hete cikk?
http://www.civishir.hu/hajdu-bihari-hir ... I.facebook

:arrow: lassan vacsizni kellene,de Mimó még nem jutott el a "c" betű olvasásához....(házi)

KépKép
viranka

Halihó!

Vindo, ez szörnyű. :roll: Nagyon sajnálom Jó sűrű lesz most minden.

Viranka, ez szuper. Nem nagyon volt időm átnézni, de tetszik nagyon. Majd egyszer talán... Mimóék jó gyorsan haladnak. :roll: A Meixner szerintem nem erről híres általában, de a kolléga biztosan tudja, hogy mit csinál. Míra kedve változatlan? Mi van az alma-üggyel? Bálintnak jobbulást!

Heni, hiperszuperügyes ez a nagylegény! Jól megoldották szerintem.

Juba, így van. :wink: :lol: Egyelőre Béres cseppet adunk neki, hátha lesz valami változás. A tempójára is panasztkodnak. Mit csináljak, ő ilyen.

Én meg olyan kába liba vagyok. Pedig ma is vár rám még némi munka.
dmaggie

Mármint panaszkodnak. :oops:
dmaggie

Lányok, sziasztok,
csak rohamtempós bejelentkezés: gondolok Rátok, csak betegségek és munkahegyek. Mindenkinek a legjobbakat! .-)

Ádi múlt csüt. óta beteg, ugye először erősebb nátha, aztán hörghurut, láz, apránként látszik javulni, de alig eszik, viszont a doki nem talált nála semmit a tüdején. Az étvágya csapnivaló. Közben S is ezzel küszködik, enyhébben, most már nálam is elkezdődött. Nemigen alszunk úgy 5 napja, mert Ádi sokat köhög éjjel, sír emiatt, szomjas sokat, pisilünk stb., ahogy várható volt, begyűrűztünk.
Megyek is.
irina

Sziasztok!

Irina jobbulást az egész családnak és átaludt éjszakákat++++

Vera ne bolondozz már :lol: jó volt, hogy hívtál :lol:
ez a sál olyan nagyon tuti, alig várom, hogy megvegyük a fonalat és megkössem 8)

Heni azért jól be lett dobva a mélyvízbe Áron.
Itt nincs beszoktatás?
Rögtön egész napos?

Maggie sok mindenben van vas, könnyű lesz pótolni :)
Cicus meg pont túl pörgős, nála az a gond, hogy aludni se akar az oviban mert nem és kész :roll:

Mennem kell pakolni, holnap hozzák az ülőgarnitúránkat és még nincs teljesen átpakolva a szoba, hogy beférjen :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina: :-( jobbulást nektek!!
Körülöttünk is sokan betegek, remélem mi nem leszünk...:-(

Móni: irigy.. :oops: :D nekünk is be kellene újítani...nem férünk el..:-)

Heni: tényleg nem volt beszokatás???

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nálunk egyik lánynál sem volt beszoktatás, reggel elvittük őket,puszi az ajtóban, uzsonna után értük mentünk. Zsófi közölte is, hogy őt ne őrizgessem, Fruzsinál meg úgy gondoltuk, megy nélkülem is, na meg ott volt neki Zsófi. Gondolom Heniéknél is ez a helyzet :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mondjuk én sem szokattam Emmát..bölcsi után lazán maradt azonnal egész napra.... :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Pontosan igy történt :D mivel már Áron jártas volt az oviban, reggelente sokszor bemehetett, játszhatott...Péter 3. nap aludt ott, de a 2. nap sirva jött, haza , hogy ő ott akar aludni...igy én teljesen fölöslegesnek tartottam az beszoktatós huza vonát. Ma reggel azért mondta, hogy jön velem haza, de még ott van, ezek szerint az óvónők megoldották... :wink: 2. gyereknél minden másképp működik ám:-)

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok, most értünk haza.

Heni, nekünk az első gyereknél is így volt :lol:

Irina, jobbulást.

Képzeljétek, csörög a telefonom, és az egyik debreceni rádió az (Friss Rádió) - általában én is azt hallgatom őt közben.
Riportot kértek tőlem :shock:
Szerdán megyünk felvenni az egyetemre.
Kiszúrták a holnapi konfi-előadásomat, és megtetszett nekik a címe :roll:

Most egy kétnapos rendezvénysorozat előtt állok, még igen sok dolgom van, hajnali kelések, egyebek, de azért igyekszem majd jönni :!:

Kép
vindolanda

Halihó!

Nagyon ügyesek az újdonsült ovisok. :lol: :lol:

Irina, gyors gyógyulást nektek. Nálam is készülhet valami, kezd fájni a torkom. Dávid is tiszta taknyi, de nem engedtem neki, hogy itthon maradjon, kibírta, meg dolgozatot is írtak. :oops:

Vindo, médiasztár leszel? :lol: 8) Majd írd meg, hogy mikor adják le! Mi lesz a téma?

Bercó édesen beveszi a cseppet, elrágja a c-vitamínt.

Mára könyvtárazást terveztem, de délben nem jutottam haza, illetve később igen, mert itthon hagytam a kulcsomat. El kellett mennem a Kedveshez az ő kulcsáért. Aztán már itthon maradtam, inkább anyagot gyűjtögettem a netről. :lol: Itt volt az anyukám is délután. Tök jó volt.
dmaggie

Piroska??????
dmaggie

Sziasztok!

Maggie
de édi vagy, hogy hiányoltál! :) Ma egy előtt már felkeltem, úgyhogy van két percem a calvaria és a basis cranii tanulása között. ;)

Lányok,
bocsássátok meg nekem, nem sokat tudtam elolvasni, mert jövő héten írunk szinte mindenből ZH-t.
Latinból írtam, szerintem jó lett, min hármas, de lehet, hogy négyes. :)
Hétfő anatómia, jaaajjjj!!!! Gondoljatok rám dél és kettő között. :)
Utána a küzdelem a sejtbiológiával. A fene egye meg, olyan érdekes, lenne egy kicsit több időm! :)

Heni
most kezdtél dolgozni? :)

Kaqk
de szééééépek vagytok! :)

Vindo
na, milyen lett a riport? :) Egyébként mi volt a címe az ea-nak?
Te jó ég, szegény anyuka, meghalt, borzalmas... Szegény gyerekek, szegény apuka, hát ez ... Nem is tudom...

Maggie
de jó neked, hogy anyukád ilyenkor ott van. Nekem akkor van itt, amikor suliban vagyok, azért kell éjjel tanulnom. De szombaton akkor is elmegyek hozzájuk a két gyerekkel. :) Nincs apelláta. :)

Irina
gyógyulást! Szegénykém, megvan a magatok baja!

Viranka
de szép a sál! Gyönyörű! :) De ügyi vagy! :)

Juba
remélem, minden rendben van nálatok. Nem tudom, miért voltatok kórházban, de vigyázzatok magatokra! Ugye nincs komoly baj?

Panndi
hogy megy a suli?

Zdori
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET A LATINHOZ! Jóóó lett a dogám! :)

No, vár a koponya. :)

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Meghozták az ülőgarnitúrát :)

Szuper, nagyobb mint volt és mégis több lett a helyünk :roll: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni új garnitúrát vettetek? kiváncsi vagyok, képet kérek:-)

Heni
KépKép
heni81

Irina Jobbulást az egész családnak!!

Piroska Gondolok Rád hétfőn!!Egy nagy kalappal!!
Mindjárt leírom privátban,hogy miért voltunk kórházban!

Móni Képet tehetnél fel az ülőgarnitúráról!!

Velünk semmi extra,gyerekek rosszak mint a fene,alig bírok velük(apa délutános...)
Bertus kikészít a ruhamániájával,a héten bementünk a kínaiba és olyan hisztit levert,hogy vegyek meg neki egy kisruhát,hogy csak lestem.Megvettem neki...
Ma egy babáért verte ki a balhét,én meg szépen kicibáltam a boltból,minden kéne neki amit meglát a szeme :?

Vindó Megvolt a riport??

juba0

Móni
de jó! :) Olyan jó néha beújítani, nem? :) Én imádok a lakásba berendezést venni, nagyon szeretek újítani. :)

Juba
ezt ismerem. Didri is mindent szeretne, de nem lehet. Megmondom neki, hogy most ezt igen, azt meg nem. Megszokta már, hogy ha valami kell, megveszem, sok szép ruhát veszek neki, hasznos játékokat, mindent megveszek, amit kér, ha úgy látom, hogy van értelme. Babaház volt a vágya, mert az még hiányzott a sok gyerekjáték mellé, megkapta. De ha valaminek nem látom értelmét, nem veszem meg. Persze vannak neki felesleges dolgai is, de sok jó játékot vettünk neki.
A ruhák a közös gyengénk. Imádom, hogy szép ruhát vehetek neki, mert szeretem, ha örül. :) Ez van, ez az egyetlen, ami luxusnak számít az életünkben.
Na, tanulok. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok! Túl vagyok a tanulós héten.. :) És egy évtizedet öregedtem benne... :) ;)

Maj olvasok, most csak jöttem, hogy megvagyunk! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Megtöröm a csendet. :lol: Tegnap nem volt erőm semmihez sem, így korán lefeküdtem. Cefetül fáj a torkom, meg nagyon fáztam, de lázam az természetesen nem volt. Így csak bebújtam az ágyba. Ma reggel jó kis teát főztem, amit először jól megédesítettem a sóval. :lol: Bozasztó volt. De már készen van a finomabb kiadás is. :lol:
Bercónak megint tele van az orra, Sinupretet adok majd neki, meg orrspray. Egyébként vidám, nincs komoly baja. Az oviban meg azt mondták, hogy látványosan javult az étvágya. Ami azért érdekes, mert eddig sem evett rosszul. Az óvónő szerint a Béres csepp miatt. De még csak néhány napja adom, nem hiszem, hogy már ennyire látszana. :?: :roll:

Ma a szokásos itthoni robot, aztán ha B. elalszik, elfutok a könyvtárba, utána meg megnézzük a Dávid meccsét.

Már készül a negyedik beadandóm is. :lol: Csak tudnám, hogy jól csinálom-e?!

Piroska, Zdori, gratulálok!!!! Nagyon ügyesek vagytok, sok erőt továbbra is. Én belőletek is táplálkozom. Hogy miket tanultok? Tényleg érdekesek lehetnek.

Móni, szuper. :lol:

Juba, Bercó is mindent megvetetne, de szerencsére a hiszti nem mindig jön. Eléggé határozottan közlöm vele, hogy mit veszek meg és mit nem. Ha több dolgot szeretne, akkor meg választania kell.
dmaggie

Irina, remélem jobban vagytok már! Túléltétek ezt a hetet?? Sokat gondoltam Rád.
dmaggie

Sziasztok!

Írtam egy csomót és eltűnt akkor újra :x

Bocs,hogy ennyire eltűntem :oops: szégyellem is magam.. de annyi minden összejött.

Nem is tudom,hol kezdjem...

Gratula Kaqk! Nagyon szépek a lányok sok-sok boldogságot!!!!

Irina mielőbbi gyógyulást!!!

Nálunk sok minden történt. Fiúk külön szobába költöztek,elkészültünk Beniével,már Domiét is kifestettük átpakoltam,szétszanáltam ruhákat.Ma pakoltam el véglegesen a mi ruhánkat az új szobánkba,mert mi is átköltöztünk.Szóval volt nagy felfordulás.Most már nagyjából a helyére került mindenki,és minden.Közben suli-ovi,ovisdolgok irányítása szm ig. is vagyok.
4 körül érünk haza általában utána főzők,kisfoglalkozás Benivel,aztán esti fürcsi stb. Ez után elpakolok,reggel korán kelek befejezem a főzést,muszáj ha főt ételt akarunk enni ( a régi minden sőt talán még rosszabb valamilyen szinten a hozzá állást,de erről nem írnék) aztán suliba Beni,aztán Domi ovi és én munka. Ez a malomkerék megy közbe egy két dolog még be-be csúszik.
Tegnap pl. osztálytalálkozón voltam,jó volt nagyon.. :)
Ez van velünk röviden.. :)

Szeretnék kérni tőletek tanácsot egy o.társ anyuka kért meg. A kisfiának felhúzódnak a h.golyói és műtétre javasolják,de pécsre.Oda nem szeretne menni,nem lehet ott maradni a kisfiával (2,5 éves),és így nem megy oda. Bp.-en ilyen műtéttel hova érdemes menni? Köszi minden tanácsot.. Továbbítom amit írtok.. :)

Vindo látom te is a régi vagy pörögsz ezerrel .. :)

Maggie örülök,hogy megnyugodtál.. :) Kis vas tabletta és már oks lesztek... :)
Jobbulást Bercónak is! :)

Most a levegőben pörög ez a fránya felsőléguti baci.. Elég sok emberrel találkoztam már.. :(
varga tünde

hali
Mi is megvagyunk.:-) Továbbra is nagy boldogságban.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Most épp bakancsra, majd csízmára vadászok Emmának. 25-26 os méretben de nem találok.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk deichmann?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, lányok!

Tündinek gyorsan: csakis a Heim Pálba vagy a Madarász utcai részlegbe menjenek szerintem a kisfiúval.

Maggie, drága vagy, a többieknek is nagyon köszönjük a ránkgondolást.
A helyzetünk most az, hogy Ádi végre jobban van, mert enyhe antibiotikumot kap, 4 nap alatt sem szűnt meg ugyanis a láza és az éjjeli rettenetes köhögőrohamok. Rendes a dokink, hogy először vírusos dolgot gyanítva nem ad azonnal ab-t a gyereknek, de mi meg már ismerjük a dolgot, hogy olyan Ádinál nem volt még soha, hogy megúszott volna vírusfertőzést bakteriális felülfertőződés nélkül, szóval 4-5 nap pluszbetegeskedést spórolt volna meg, ha mondjuk hétfőn kezdjük a kúrát. Nem azért, mert ab-mániás vagyok, hanem mert az én fiam immunrendszere továbbra sem elég erős. De hát mit tudhat a szülő ezekről ugye.
S. egy hete beteg kb., én szerda óta, nem igazán javultunk. Mondjuk gyógyszerekkel nyomom el a tüneteket, mert különben se ellátni nem tudnánk a gyereket és magunkat, se dolgozni.
Amúgy most nagyon sok gyerek beteg az ovinkban, van valami fosós-hányós nyavalya, tüdőgyulladás-járvány (az országban), és akkor ezek a hörghurutizék.
Remélem, mindenkinél minden oké.
A hét fénypontjai: Ádi láza eltűnt, nekem meg elfogadták az absztraktomat egy berlini konferenciára, tél végén megyek.
irina

Piroska, nagyon ügyes vagy, szorítok a dogákhoz!!!

Heni, hétfőtől kezdődik a munkád? Okvetlenül írj majd róla!

Maggie, zseniális vagy ezekkel a beadandókkal! Hogy jól csinálod-e? Naná! :lol:

Vindo, milyen volt az interjúadás és a konfi?
Nekem jövő hét után lesz két konfi egy héten, elég gáz a helyzetem. De volt már rosszabb is. :?
irina

Irina még nem, csak 24. kezdődi, még egy hete van Áronnak is, meg nekem is, hogy megszokjuk az új helyzetet.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Leálltam a vasalással. Maradt még ruha, de ahhoz. már nem töltöm újra vízzel a vasalót. Meg talán akkor ma már nem ügyetlenkedek többet. Kezdődött ugye a sózással, aztán a süteményt egyik lapját összetörtem, a fele lehullott a kőre, veszekedtem a fiúkkal, egy zsebkendő, természetesen papír benne maradt valamiben, a könyvtárban az olvasóteremben már használta valaki a könyvet, amit én is szerettem volna, az egyik könyvet, bár kikölcsönözhető, nem találtam a helyén, stb. Így eléggé rövid lett a könyvtárazásom, de ez meg jó volt, mert indulás előtt ránéztem a telefonomra és pont akkor hívott Vindo. Itt is köszönöm szépen. Majd még kiabálok, az biztos.

A Dávid meccse, ha elfelejtjük az első félidőt, akkor igazán remek volt. Dávid volt az egyik legjobb, 10 gólt lőtt, nagyon jól védekezett. Jól elengedtem magam, nagyokat kiabáltam. A bírók nem voltak a topon, két piros lapot engedtek el az ellenfélnek.
Bercó az előbb elaludt, csak úgy ruhástól, nem aludt délben. Félálomban pisiltettem meg, most mintha feléledt volna kicsikét. :roll: :lol:

Heni 8)

Irina, még olvasni is sok. Na, nekem azért könnyebb, mert ilyen esetben számíthatok anyukámra. Egyébként meg most még nincs olyan sok órám, mármint a munkahelyemen, utána is akad egy-egy órácskám, meg este, éjszaka dolgozom. Az esti altatások meg valahogy Gergőhöz kerültek, legalább nem félkómásan kell akármihez leülnöm. Ez nagy előny. :lol:
dmaggie

Irina, azon gondolkodtam még, hogy mikor fordul már át vajon ez a sok betegeskedés. Szegény Ádi, szenvedhet vele rendesen. Az orvos javasol valamit?

Tünde, örülök, hogy ilyen jól sült el a költözködés. :lol:

Mi meg november végén elutazunk majd egy hétvégére a Kedvessel, csak ketten. Már vááááároooom.
dmaggie

Bocs, lányok, hogy nem jöttem.
Két napos konfink volt, és ott kellett lennem kötelező jelleggel.
Rugó totál K.O. lett, mire hazaértünk. Gondoltuk, kikészült, ma volt népzenei találkozón, velem faültetésen, állófogadáson...
Erre közölte, hogy csíp, ha pisil, és este hőemelkedéssel aludt el már hét órakor :roll: :( :?

Most viszont lazításként megnéztük a House nyolcadik évad első két részét.

Az akváriumunk elkezdett folyni :x :x :x

Jövök holnap, és reagálok majd mindenre :!:

Kép
vindolanda

Ja, és persze két napja rajtam van a kórság, folyik taknyam-nyálam, hőemelkedésem van reggelente stb. :x

Kép
vindolanda

Na, még egyet írok, hogy összejöjjön a 7000. hozzászólás. Megyek majd aludni, mert éjjel, lehet, hogy betegápolás lesz :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, jobbulást! Szegénykéim.

Bercó most aludt el.
dmaggie

Irina, szuper ügyes vagy!!!! Ez az előbb lemaradt.

Vindo, gratulálok. :lol: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: