A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Mónikám, a szívzörejről én azt olvastam, hogy sokáig megmaradhat, de nem okvetlenül jelez bajt. Persze ellenőriztetni mindig lényeges. Nagyon gondolok Gergőkére és Rátok!!!

Verus, Ádi 106 centi kb., négyéves korban fiúknál a 103 centi az átlag (http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermek ... odese.html), ezért írtam, hogy a fiaink nem aprók. Hát nem is, a plafon 110 centi. Kilóra 4 éves korban fiúknak a 16,3 az átlag (nem az alsó határ!!!), úgyhogy ott is abszolút jó helyen vannak, tehát átlagos súlyúak és átlag feletti magasságúak. Na, mit szólsz? 8)

Ma itthon vagyunk, Ádi ismét náthás, de jó a kedve, kis hőemelkedés, jön az orrából a cucc. Nem akartam így bevinni oviba, mert egész nap senki nem fújná ott az orrát, jó kis fülgyuszi-táptalaj lenne. :cry:
Szerencsére ma itthon lennék amúgy is.
irina

Ádónak jobbulást!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Immár itthon.
Reggel voltunk laborban, a szomszédunk segített. Egészségügyis, így soron kívül mehettünk be. Nagyon sírt, meg mondta, hogy nagyon fájt, meg kérte, hogy többet ne menjünk oda. Közben meg nagyon ügyes volt. Mint kiderült, a laboros is ismerős volt, a fia is kézizik. :lol: Majd hétfőn lesz eredmény. Ja és az oviban már nem tudta, hogy melyik karjából is vették a vért, de azért rendesen rájátszott, hogy ő milyen kis elesett, stb. Büszke vagyok rá nagyon.

Mónikám, tegnap elfelejtettem neked írni, hogy ne aggódj, Dávidnak születése óta van szívzöreje mégis nagy és egészséges. Sokáig félévente jártunk kontrollra, talán hatévesen írták azt, hogy panasz esetén. Szóval nyugi.

Irina kötelező a státusz. Valahol a kettő között maradtam. Kicsit dolgoztam még, aztán lefeküdtem.

Viranka, akkor sem kicsi Bálint. :lol: Mi lett az almával végül?
éjszakák: Bercó is rosszul alszik, ha nincs valaki mellette. Mostanság leginkább Gergő áldozza fel magát.

Gica, jobbulást a gyerekeknek!

Rugó, :lol: :lol:

Irina, terápiás rohangászás? Jó is az.
dmaggie

Emma sem hazudtolja meg magát. :lol:
dmaggie

Melegebbet :) :)

Csilla,akkor már értem :) :) mondjuk nekem fura,mert Álmi(hugi fia) +Gegi is majdnem akkorák mint Bálint és azért ők fiatalabbak kicsit :) :) akkor reménykedhetek,h. magas fiam lesz :) :)
jobbulást Ádinak :)

Off kaptam mediline-ba nagyker kártyát.Én szeretnék majd menni a közeljövőben(ahogy a kocsit levizsgáztattam) valakinek kedve csatlakozni? olcsóbb,mint más hely ,s gyerekmentesen kell menni(vagy vállalod a felelőséget) :) a honlapjuk www.mediline.hu

Kaqk,tündéri lehet Emma :) fb-on a képekről annyira ez jön le amit írtál :)

Móni,fenékbe billentelek :) :) komolyan legközelebb találkozunk megteszem 8)

tegnap megvarrtam pár függönyt ismerősnek :) kiderült nem mérte le a hosszát s most vághatok belőle le majd 50 cm -t :) +bonthatok :)

délben meg elmentem a suliba,h. csajszit elhozzam :) de úgy fel volt pörögve(szereti a sulit),nem akart hazajönni :) tanítónéni azt mondta ha nagyon fáradt kap kv-t :lol: :lol: :lol: :lol:
(s mesélte M. tegnap h. Erzsike néni mondta már 2* is h.:Te vagy az osztály esze :) )

KépKép
viranka

Kaqk, aranyos vagy, köszi!
Örömmel olvasom Dalmáról a beszámolókat! :-)

Maggie, örülök, hogy Bercó túlesett a vérvételen! A többihez meg úgyis tudod, mit kívánok:-)
hát végül a rohangálást fél 9 és fél 11 között abszolváltam, azóta Ádival vagyunk itthon. Eléggé pörög a lelkem, de talán most már elaludt, az előbb még berregett.
Én meg színházjegyet vadásztam a Spamalotra, de a szereposztást
még nem lehet tudni, pedig az nekem nem mindegy... (nem szeretem a musicaleket, ez is csak az egyik szereplő miatt lenne érdekes, na meg mert Monty Python-darab). Sebaj, kockáztatunk. A jegyárus néni azt javasolta a telefonban, hogy bízzak az intuíciómban, és még egyéb obskurus ötletei is voltak. :lol:
Na tényleg megyek dolgozni.
irina

Még két utóirat:

Verus, Míra hogy bírja ezt a 3-kor kelést? És estig nyomja aztán? Jó ég ;-)

Móni, Gergőkének jobbulást. Szépek a méretei nagyon.
irina

Irina a Madách színházasra mennétek?
Annak itt a szereposztása és jegyet is vehettek http://www.jegy.hu/programs/19341/SPAMALOT

KépKép
Kép Kép
l.móni

de itt is van szereposztás

http://www.madachszinhaz.hu/spamalot/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szállást vadászok Pécsre vagy Sopronba. Vagy drágák vannak vagy nincs hely mikor mennénk :roll:
na majd csak találok megfelelőt :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Az előbb egy laza mozdulattal kitöröltem azt, amit írtam. Kaptam egy kis netbookot, még szoknom kell. :lol:

Szóval azt írtam, hogy kissé kalandos lett a délutánunk. Egyrészt bemérgesedtem az egyik beadandótól, mérgemben gyorsan elküldtem. Másrészt meg, amikor Bercót hoztam el az oviból, azt láttam, hogy egy fiatal férfi fogja a mellkasát és lerogy a padra. Megkérdeztem, hogy segíthetek-e, ő kérte is, így gyorsan hívtam a Mentőket. Amíg vártunk, a Kedvesre bíztam, én meg visszafutottam egy kis vízért, a dadusok is jöttek velem. De nagyon nem tudtunk segíteni, akkor már a pad alatt feküdt a földön és arra panaszkodott, hogy nem érzi a lábát és nagyon szúr a szíve. Már alig vártuk, hogy megérkezzzen a segítség. Még megvártuk, hogy betegyék a mentőbe, aztán eljöttünk. Majd megkérdezem, hogy mi lett vele, ugyanis az egyik volt kolléganőm férje volt szolgálatban. Hihetetlen, rengetegen bámészkodtak, de egy ember kérdezte még meg, hogy segíthet-e. :roll:

Irina, remélem nem lesz semmi komoly Ádival!

Viranka, 8)
dmaggie

Mónikám, köszi! Hármas szereposztás van a Madáchban ennek a darabnak az esetében, és azt nem lehet tudni, aznap ki lesz Arthur király, márpedig engem csak egy érdekel. 8) Mindegy, megvettem már rá a jegyet, aztán bízom a szerencsémben, ha meg nem jön be, azért a darab is érdekel.
Miért utaznátok, pihenni?

Maggie, hős voltál, valszeg az életét mentetted meg a fiatal férfinak (azt olvastam mindenhol, hogy infarktusnál, embóliánál az időtényező a legfontosabb, hogy mielőbb jó ellátást kapjon, akkor teljesen felépülhet akár). Szegén férfi, remélem neki a legjobbakat!
Az emberek tényleg rémesek tudnak lenni, de szerencsére vannak kivételek, mint Te is.
Miért mérgesedtél fel a beadandón?
irina

Móni,Soprontól nem messze,hegykő Kertész Vendégház :) nagyon jó csak ajánlani tudom,mi tavaly ott voltunk,jövőre megyünk elméletileg.
Gyerekek a végén kaptak kindertojást,mi egy üveg bort :)

Maggie :shock: milyen jó,h. segítettél :) B. anno ügyesen türte a vv-t :)

Gica,megjött a pénz,köszi :)

:arrow: itt van Míra

KépKép
viranka

Irina, egy tanterves gyakorlati feladat volt. Már napok óta szenvedek rajta, ma megmutattam a munkaközösség-vezetőmnek, azt mondta, szerinte rendben van. Igazság szerint azon kinlódtam, hogy hogyan is fogalmazzak meg dolgokat. Szerintem egy kicsit így is túltoltam, kissé részletesebb lett a dolog, mint kellett volna, de már így marad. Eddig mindenki azzal ijesztgetett, hogy ez a szórótárgy, meg nem lesz egyszerű. Hát, agyaltam is rajta rendesen, majd kiderül. Erre biztosan sokat kell várni, valami novemberi határidő van, állítólag összevárják az egészet, hogy plágiumszűrést tudjanak csinálni. Egyébként meg kettesekre gyúrok. :wink:

Én is mondtam a Kedvesnek, hogy menjünk el kettecskén majd valahova, de nincs hozzá kedve. Tisztára bolond. :wink: :lol:

Ja a Bercó-fáradtsághoz még annyit, hogy reggel azt mondta, csak szivatja az óvónőket. :oops: :wink: :lol:
A vérvétel végén meg azt mondta, hogy soha többet ne menjünk oda.
dmaggie

Móni, mi Sopronban a Csőszkunyhó fogadóba járunk :)

http://csoszkunyho.hu/

Mi nagyon szeretjük, kedvesek, családias, jó a konyha, rugalmasak, régóta járunk oda :)

7.900 Ft a négy ágyas szoba, mert csak a két felnőttnek kell fizetni, négy éves korig a gyerekek ingyen vannak :) Egy próbát megér :)

Gyalog közel a várkerület, húú, de vágyom újra Sopronba!

(Anyu családja odavalósi...)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie, tuti nem ketteseid lesznek! ;-)

Csajok, tudja valaki, hogy lehet-e ilyesmit kapni: felnőttnek esőkabát (nekem, 42-es méretben), nem a kínai műanyag változat, hanem annál kicsit jobb minőségben, és ha még bélelt is lenne, odáig volnék.
Ja, akit érdekel: Aldiban most ilyet lehet kapni (mármint bélelt esőkabátot), csak gyereknek, jól néz ki.
irina

Na, a Meskán találtam gyönyörű felnőtt esőkabátokat, de nem béleltek (mondjuk polárral). Lehet, hogy megalkuszom majd.
irina

Sajna mindegyik mérete meg is áll 40-esnél... :?

:arrow:
irina

szép is Sopron :) :)

KépKép
viranka

Ja, majd megbukok. :wink: :lol: :lol: :lol:
Most tisztára lüke vagyok. Hozzá kellene kezdenem a következő feladathoz, de nem akaródzik. :oops:

Egyébként azért jöttem, hogy elmondjam. Az emberke jól van, nem is vitték be kórházba. Az EKG rendben volt, jobban lett, így saját felelősségre azt választotta, hogy nem megy be intézménybe. :roll: :roll: Nem is értem az ilyet.

Végre itt is esik az eső. Mondjuk hideg is lett. Az nem hiányzott.

Irina, most vált aktuálissá? :lol:
dmaggie

Maggie, :-)))
Hát azért én a rosszul lett fiatalember helyében befeküdtem volna egy hosszabb kivizsgálásra...
Ide is megjött a rossz idő, az esőköpeny is igen, emiatt lett aktuális, bőrig áztam a boltból hazafelé jövet (nem volt üres kezem), de ennél még jobban motivál, hogy Ádival megjárni az oviba és vissza az utat sokkal jobb lenne esőköpenyben, mint táskákkal és esernyővel machinálva.

Pusz, próbálok egy is áltpszichót nézegetni, mert irtózatosan le leszek maradva.
Kitartás a tanuláshoz, Maggie-m!
irina

Végre itt vagyok. Újra van szövegdobozom, ahol hozzászólhatok :D
DE most meg annyit írtatok, hogy hirtelen nem is tudom, hol kezdjem.

Vérvétel - Bercó ügyes volt!
Emberke, aki összeesik - Maggie volt ügyes!

Sopron - én csak a VOLT fesztiválon voltam ott, szerintem 2006-ban, az utolsó gyermek- és terhességmentes nyaramon :wink:

Eső - mi éjszaka/este hallgattuk.
Megyünk, Rugónak gumicsizmát kell szerezni, azt mondja, ősz-idő van, gumicsizma kell :roll:

KInn nyolc fok van. Azt hiszem, itt a normál fűtési idő. Eddig csak esténként begyújtottunk (vagy reggel).

Tegnap sikerült nagyon jól haladnom az egyik megírandó cikkel, mára csak az átolvasás meg a bibliográfia-készítés van hátra. Aztán van újabb 4-5 napom, hogy írjak egy másikat :evil:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszi a tippeket lányok :D
Ha minden igaz meglett a befutó, már csak a végső visszaigazolásra várok.

Vindo ügyes vagy és jó sokat vállalsz megint magadra.
Mi még nem gyújtottunk be. Mos is 23 fok van a lakásba.
Remélem a héten még nem kell, rossz volna lesántikálni (bekkatant a csípőm, Z meg elment konferenciára)

Ki kéne találni valami jó programot mára, gyerekek nagyon hiányolják az apjukat :roll:

Irina Írj a Meskás készítőnek, hogy csináljon neked méretre, biztos megcsinálja :D

Maggie milyen jó, hogy Te észrevetted, hogy rosszul van az a fiatal ember.
Mondjuk egy kivizsgálásra bemehetett volna :roll:
Mi van, ha legközelebb nem figyel rá senki és nem lesz segítsége :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Ebédfőzés közben, vasalás után, stb. Igyekeznem kellene, mondjuk inkább a kajcsinak kellene, mert Dávid indul hamarosan Nánásra, meccsre. Mi most nem tartunk vele, kell az idő. Remélem Bercó alszik majd, így olvasgatok a pedagógiai értékeléshez.

Irina, nézz körül itt. http://www.hasznalttankonyv.hu/, de van még néhány ilyen portál.
Jut eszembe, Vindo, majd írok püt, igénybe vennélek. Megnéznél nekem az egyetemi könyvtárban néhány dolgot?

Móni, szuper!!!!!

Vindo, nagyon kis ügyes vagy és rendkívül fegyelmezett. :lol: Bercó még nem kért gumicsizmát. :lol:

Na, megyek megnézem az ebédet.
dmaggie

Jöttünk is.
Találtunk a nagy kínaiban gumicsizmát, meg vettünk Villám Mcqueen-es zoknikat is, plusz egy vékony sapkát (a téliben jár), meg egy vastag pulóvert (ősziesítünk).
Hazafelé meg lángost vettünk, Rugó egy felet evett meg :D

Maggie, írtam is, megyek kedden, és kiveszem, ami benn van.

Irina, esőköpeny - webáruházban van esetleg? Bár nem tudom, mekkora piaca lehet ennek :roll:

Móni, jobbuást!
Hát, itt elég szeles idő van, nem tudom, egy szabadtéri program belefér-e a gyerekeknek. Geszetnyeszedés, ilyenek...

Na, itt már nincs 23 fok. Begyújtottunk este, és így is 21 van, én meg abban fázok. Még a tavalyi ajtókat tüzeljük amúgy (tavasszal lecseréltük őket, a régieket feldaraboltuk) plusz papírbriketteket a katalógusokból. Nagyon takarékosak vagyunk.

:arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Irina, Rugó új sapkája pókos 8)
És bár a kínaiban vettük, Lengyelországban gyártották.
Úgy látszik, nagyon megy ott a sapka-biznisz :idea:

Kép
vindolanda

Itt van pár esőköpeny, ezekből van nagy is. Bár nem túl csinosak, meg nem is túl béleltek.

http://www.epkezlab.com/product_info.php/products_id/401

Kép
vindolanda

Irina, ahogy látom, munkaruha- és horgászboltokban vannak esőkabátok :idea:

Kép
vindolanda

Egyedül vagyok :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, akkor szerencsével jártatok. :lol: Köszönöm szépen a segítséget.
Most néztem meg, közben mégis megvan a könyvek többsége a Méliuszban. Kettő nincs csak meg. Az első, a Baráth Tibor-féle, illetve a Vidákovich Pedagógiai diagnosztika 2.

Megyek Bercót altatni.
dmaggie

Hahó :?:

Lassan telik a hétvége nálunk.
Rugó orra egy kicsit folyik, de szerintem óvodaképes.

Holnap tüdőszűrésre kell mennem, egy mobil állomás lesz itt.

G. a garázst pakolja, tavasz óta nem tudtunk beállni a kocsival :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, nagyon köszi az oldalt, körül fogok nézni rajta!
Ügyes vagy nagyon, hogy így haladsz a dolgaiddal, én egyszerűen nem jutok hozzájuk, örülök, ha kész vagyok azzal, amivel aktuálisan a hétre kell... novembertől aztán nagyon bele kell húznom, hogy esélyem legyen átvergődni a vizsgákon majd.

Vindo, Móni, köszi az esőkabáttippeket! Lassan elszánom magamat.
Rugónak jobbulást! :-)

A fiúk nálunk betegek, nátha-hörghurutszerűség, Ádi nem lázas, de eléggé köhög és folyamatosan dől belőle a nátha.
Jövő héten viszont nem tudom itthon őrizni, mert a főnökünk elutazik és engem bízott meg a helyettesítéssel, ami azt jelenti, hogyha bármi van, ugranom kell tudni. Most törjük S-val a fejünket, mit hogy csináljunk, miközben úsznak el a dolgaink világba (ez sajnos azért van így, mert eleve nincs idő normálisan a megcsinálandó munkákra, na és ha még további napok esnek ki, akkor szó szerint heteket csúszunk mindennel).
Fűtés még nincs nálunk, szólni fogok.
Most anyuéknál vagyunk, nekiállok dolgozni, hogy legalább valamit haladjak.
Sok puszi mindenkinek!
irina

Sziasztok,

Péterke nálunk is kicsit taknyi, nyomom sinuprettel, ,meg bioparox, csipkebogyótea...bár elgondolkodtam, hogy lehet 2 napra itthon maradhatna, Áron úgy is csak szerdán kezdhet...igy tudnálak együtt menni...

Pénteken elég nagy volt itt a szél épp 11 után és akkor szoktak kint lenni és sajna sapkája nem volt :? :? most már minden reggel abban megy, az tuti.

Mi már fűtünk, igaz csak 20-21 fokon megy a gáz, de most még ez elég.

Heni
KépKép
heni81

hát ide bejutni.. google chrome-al nem enged, csak az Opera-val. :-(

Mi megvagyunk. élvezzük a 2 gyerekességet egész napra! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bercó most aludt el, én meg indulok mindjárt a könyvtárba. Országos könyvári hét van, vagy mi, ötig nyitva lesznek. Aztán meg rokonokhoz megyünk, ha felébred Bercó. Egyébként neki is el van dugulva az orra, de nem vészes, majd vitaminozom. A múlt héten vennem kellett neki néhány nadrágot, úgy nő, mintha muszáj lenne. Nincs egy hónapja, hogy vettem neki kettőt, már azok is kicsik.

Irina, muszáj csinálnom, ha elhagyom magam, akkor végem. Már így is métermagasan csapkodnak a fejem felett a hullámok. Túlélésre játszok. Hosszú idő után tegnap végre süteményt is sütöttem. Nagyon finom lett, de durván laktató. A két Alberttel együtt voltunk itthon, közös projekt volt. :lol:

Takarítani viszont még nem nagyon volt időm, a mosással, vasalással haladtam.
Dávidék tegnap nyertek, az öcsém és anyukám természetesen kimentek a meccsre, állítólag az öcsémet megszólták, hogy miért az ellenfélnek szurkol. :lol:

Jobbulást kívánok minden taknyinak. Irina, calcium, köptető, lórúgás adag c-vitamin.

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Na, Maggie, a nadrágokkal én is így jártam. Nemrég vettem, és most kellett, mert harangozott a bokája benne :roll:

MOst egyedül vagyok, a férfiak az aldiban vannak. Valahonnan beugrott nekem a majorannás csirkecomb és szárny gondolata, meg a szalonna, ahogy ott úszkál körülötte, és nem tudtam szabadulni tőle, így beültek a kocsiba, és hoznak húst:roll: 8) Lett volna vacsoránk, de nem tudtam szabadulni az ötlettől :lol:

Kaqk, majd hozz ám képeket még :D

Irina, anyud tud segíteni? (most nem ugrik be, hogy dolgozik-e)?
Ja, amúgy akartam kérdezni, hogy mi újság a húgoddal?

Tanulóknak, betegeknek kitartást!

Sapka - ja, már én is mindig ráadom.

Kép
vindolanda

Vindo, konyhatündérke leszel? :lol: :lol: :wink: Jól hangzik egyébként. A múlt hétvégén mi jókat kóstolgattunk az Aldiban. Mondjuk ilyen finomság éppen nem volt.

Én is majdnem megijedtem, Bercó azt hangoztatja, hogy fáj a füle. :roll: Kapott vitamint, teát. Most röhencsél a Tom és Jerry-n. Az egyik könyv nem volt bent a könyvtárban, de van olvasótermi belőle. A jövő héten már meg is van a du-i programom. :lol:

Nadrág: :lol: akkor szintén zenész. Ráadásul elég sok is kellene belőle, hogy tudjuk váltogatni.

Olvasgatni :arrow:
dmaggie

Erős lehet a Chrome-lobbi, mert engem is csak azon keresztül enged belépni a babanetre, holott mindig Mozillát használok. :evil:

Maggie, Heni, remélem, a srácoknak semmi komolyabb bajuk nem lesz és pikkpakk kikúrálódnak! :-)

Kaqk, éljen, és csak így tovább! :-)

Csajok, köszi a jókívánságot, azóta a helyzet kicsit romlott, Muci hőmérséklete 37,7, rossz a kedve, és ömlik az orrából a trutyi. Nem tudom, milyen éjszakánk lesz, a tegnapi úgy festett, hogy fél 5-kor fel akart kelni és azóta ment a vergődés. :roll: Szegény drágám.

Vindo, a hét elejét megszerveztük, Anyu egy napot tud jönni, hála az égnek, mert ez dolgozós hete amúgy. Holnap S lesz Ádival, viszi az orvoshoz is. Valahogy megoldjuk a többit is, mert muszáj lesz, de nagyon érzem, hogy kellene valahonnan egy bébiszittert szereznünk, aki lábadozós időszakra be tud ugrani.
Ez a csirkedolog nagyon jól hangzik, majd számolj be a vacsorátokról. :lol:
A kávédolgot megértem, én most nyomom az ötödiket kb., de meg sem legyint nagyon.

Húgom: az ausztrál dolog nem jött be neki (a fiú nem, a hely igen), azóta másik barátja van, akit kollektíve nagyon bírunk, amúgy Costa Rica-i. Nagy kedves, megbízható, értelmes és gyerekbarát pasasnak tűnik. 8) Remélem, összejön nekik ez a dolog tartósan. Most úgy fest, igen.

Megyünk lassan altatni, mese, danolászás. A fürdést elnapoltuk Ádinál. Jó éjt Nektek!
irina

Irina!
Jobbulást Ádinak no és az Apukájának is!
Igen nem egyszerű nagyik nélkül megoldani.

Heni!
Szerintem Péterke maradjon egy pár napot otthon. Már szerdán ovis lesz Áron?

Vindo!
De jól hangzik ez a kaja!
Rugónak rendben a kukija?

Maggie!
Reméljük Bercónál nem lesz semmi különös! Akkor nő a fiú? Az a dolga! :)
Gratula Dávidéknak!
Te is pörögsz ezerrel! Szedd a vitaminokat!

Köszönjük, mi is alakulunk, már csak kicsit taknyolnak, holnap ovi...

Kép
gica1

Jó reggelt :D

Férfiak elmentek.

Igen, a kaja jó lett, Rugó két combot is bevágott kenyérrel, szóval csak gurult a végére (a krumplipürét nem eszi meg).

Gica, rendben van neki. Vagyis eddig kb. háromszor húztuk vissza, úgy tűnik, sínen van a dolog.

Maggie, akkor holnap majd könyvtárazok :D
Bercónak hogy van a füle?

Irina, akkor minden rendben vele. Ez a lényeg 8)
Kávé - úgy is kóma vagyok, ha iszom, meg úgy is, ha nem. De esténként jobban alszok így, az biztos :roll:
Nálunk van vészhelyzet-bébiszitter, és volt már párszor, hogy igénybe kellett venni.

Felöltözök, aztán dolgozgatok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Éljen Vindo a konyhatündér!!!!!!
bár elgondolkodtam kicsit, kívánós vagy? :-)

Irina komoly logisztikai folyamat egy gyermel elhelyezésének megoldása:-)

Péterke ma itthon, holnap is, szerdán úgy tervezem együtt kezdenek 2 napra csak, mert pénteken kirándulunk pestre...

szerdai nap izgi lesz, mert épp könyvtárlátogatás van az oviba:-) ( ilyen lüke ez az óvodavezető) de én már nem variálok, Áron is megy könyvtárt látogatni ....rögtön az első napján, legalább rögtön teli lesz élménnyle:-)

Heni
KépKép
heni81

Nincs meg valakinek véletlenül a SZILAJ c. mesefilm?

Heni
KépKép
heni81

Na a légzésfigyelő+bébiőr elromlott, próbáltuk próbáltuk..:-(
vkinek eladó angel care legzésfigyelő+bébiőr????

Nagyon jó volt hogy hv-n egész nap itthon volt Emma. Ő sem akart sehova menni, pedig a nagyik vitték volna..de velem akart lenni..:-) :oops: Mikor Dalma aludt akkor Emmával játszottam..:-)

Ma megint ovi..reggel angol óránk is volt...nagyon élvezem..megmozgatja az agyamat, + olyanok eszembe jutnak hogy nem is tudtam......:-) :lol:

Vindo: konyhatündér :lol:

Áron: hajrá ovikezdés!!!

Irina: hugod, hátha összejön nekik, Ádónka jobbulást
Gica: jobbulást az ikrekenek!
Maggie: mikor lesz eredmény???

Engem a chrome nem enged be csak az Opera..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Eredményt egyelőre még nem tudok, de majd hamarosan. Igérem, mondom.
Ma a lelkem is kifagyott a suliban. Itthon fűtés nélkül is még 24 fok van, bent szerintem nem volt több 18-nál. Ilyen hidegben nem is szabadna tanítani, van erre valami törvény is. :?

Vindo, köszi. Az a kettő egyelőre elég is lesz. Ezek szerint az egyetemi könyvtárban megvannak? Ügyes vagy ezzel a kajcsival. :lol:

Irina, jobbulást Ádinak!

Kaqk, szuper, hogy ilyen jól vagytok. Idillikus képeket kapunk mindig. Angollal mit terveztek? Hova költöztök? :wink: :lol:

Heni, ja egyből a közepébe csöppen. :lol:
dmaggie

Bercó később már nem fájlalta a fülét. Így elment ma oviba, ami ellen természetesen tiltakozott. :lol:
dmaggie

Egyenlőre sehova nem készülünk, de a hosszú távú cél szerintem svájc lesz. :-)

Istvánnak meg a kollegáinak van az angol, csak bevettek engem is , hogy gyakoroljak, vagy ki tudja egyszer nekem is kell segíteni nekik...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Megkaptam a leletet. :cry: Nem egy világbajnok. A vas nagyon alacsony, ez biztos, ráadásul emelkedett a fehérvérsejtszám is. Majd holnap kiderül, hogy van-e összefüggés a kettő között.
Van bennem riadalom azért.
Olvasgatok tovább.
dmaggie

Jó reggelt!

Péterke már tök jól van:-) erre ma reggelre Áron lett taknyi, elkapta Péterrtől......mert ebben a rossz időben ki sem vittem őket....de nem vészes...bioparox, szinupret kombináció bevállni láccik nálunk...kakukkfű, csipkebogyótea...

útálom ezt az ködös időt! tavaszt szeretnék!

Magie lelet :?
Kaqk svájc 8) na akkor németül is tessék elkezdeni tanulni!
Irina Ádónak jobbulást!
Gica ikrek hogy vannak?

Heni
KépKép
heni81

Maggie: ???? na kiderült vmi??+++++++++++++++++++++++hogy minden ok legyen és hamar rendbe jöjjön a vérképe Bercónak!

Heni: Áron taknyi :-( azért megy holnap oviba?

Német: érettségiztem belőle..tudtam is középfokon..de minden kiment a fejemből, vagy valahol mélyre került. De ha mindenki beszél angolul úgyhogy talán nem is lenne rá szükség :wink:

Dalma kis zabagép! :-)

képek: :-)
Imádják egymást!
Kép
Jól lakottan, boldogan.:-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Mára voltam kiírva Dalmával..:-) De jó hogy nem várta ki az idejét és már 11 napja boldogít minket!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: