A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok Kép

Szilvi Kép
nem, hüvelyi biztos nem lesz ... ennek számtalan oka van, de mindenestre tuti csasziban egyeztünk meg a dokival ...
Abban igazad van, hogy a csíkok tuti "elhalványulnak" a mellett, ha végre velünk lesz a két kis lurkó KépKép
csak hát rossz belegondolni, hogy mostantól csíkos hassal élem az életem Kép hiába semmi nem lesz a régi Kép

Yabu Kép
kösz a bíztatást!
háát azt hiszem, mostmár igen inkább csak félek az ismeretlentől Kép
de sokáig még az is problémát jelentett, hogy bemenjek egy nagyobb boltba, ahol sok az ember, vagy egy moziba beüljek ...
Kezeltek is, ezer féle tünetét produkáltam a kihüléstől a fulladásig ... de mára azt hiszem ekmúlt ...
de ha pánikbeteg vagy tudod, hogy az nagyon kiszámíthatatlanul jön, én még mindíg félek, hogy ettől a "lebénított" állapottól előjöhet ...
Örülök, hogy a MÁV-ról aránylag jó emlékeid vannak ... sajna nekem a legfrissebb tapasztalataim nem a legjobbak ...
De szerintem egyik kórház sem leányálom ... főleg Magyarországon.

Kriszti Kép
köszi, lassan tényleg nekem is lehet szorítani .. de furcsa Kép
Szóval biztos lehet, csak a dokim mondta, hogy ott a MÁV-ban nem altatnak senkit ... gondolom csak, ha vészhelyzet van.
Hogyhogy nem hatott az érzéstelenítő?

Ildikó Kép

hogy eltellt az idő Kép
már 3 hónapos oltást kaptatok!!!
és éjjel 10-11 óra alvás? hát nem semmi, akkor legalább már tudsz pihenni KépKép

Orsi Kép

franyó a kocsi Kép a milyenk valahogy minden szempontból "elavultabban" néz ki ... na mindegy!!
Ennél már csak a fiúk a szebbek Kép
ezen a képen tökre hasonlítanak!!!
csak vigyázz azzal a hízlalással Kép mert lassan kihíznak minden rucit, amit az elkövetkezendő hónapokra tartogattál KépKép
De a trükköt hogy mivel turbózod az anyatejet
majd áruld el, lééégyszi!!! KépKép

Vali Kép

tündériek a gyerekeid!!
Nagyon vagánynak és belevalónak tűnnek!!!
Egy biztos, gondolom nem sokat unatkozol melletük Kép

Kirriről esetleg vn valami híre valakinek??

Rita
35+3
trus

Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok.Kép
És ne felejtsétek el kitenni a kis cipellőket sem.Kép

Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Itt vannak képek Ebatta babáiról.... a családinetről loptam a címet Kép

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3081

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita!

Azt mondták, néha előfordul..., hogy félreszúrták vagy miért, nem tudom, nem érdeklődtem! Kép Abszolút nem zsibbadtam, pedig sokáig vártak!

Nagyon szépek Ebatta nagylányai! Kép

Krisztina
k78

Orsi!
Kép

Ebatta!
KépKépKép

Vadvirág
Vendég

Ez a három kislány nagyon cuki!KépKépKép

Orsi! Ügyi vagy.:Kép
linato

Sziasztok!

Mi is vagyunk!Ezek a legujabb képek.

Ebattáék már szerda ota otthon vannak ,azt írja,hogy minden klasz,majd jön,ha lezejlottak a látogatások,és lesz ideje!

Bea

Kép
beatrix2

így alszik Levi:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

nem tudja valaki lekicsinyiteni a képeimet?
Nem megy rá,és mivel schenel képek,ezért az albumomba sem tudom berakni!

Köszi

B

Kép
beatrix2

Bea!
Pl. Photoshop/Image/image size/document size
(Itt tudod módosítani a méreteket.)

Vadvirág
Vendég

Bea Kép
pl. elindítot a Kellékek/Paint
azon belül: Kép/nyújtás, döntés és itt pl. 50%ra tudod állítani. Én itt szoktam átméretezni a képeket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
haláli a kispasi! KépKépKépKépKép

Bea,
ha nem megy, akkor majd szerintem jön Eri és megcsinálja. Kép. Nagyon profi KépKép

Szilvi
manoca

Bea Kép
de ha nem megy, akkor dobd el nekem mailen, és szívesen lekicsinyítem és felteszem Neked.

Szilvi Kép
köszönjük a bókot.

Orsi

az egyensúly kedvéért Mátéról is egy kép:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Gyönyörűek a babák, amikor ilyet látom, megállapítom, milyen nagyok az én kis 8 hónaposaim!
Mindjárt elszontyolodok, hogy tervek szerint nem lesz több! De azért 12ig nem mennék fel. Én olvastam róluk, amikor a 4esek születtek.
A 3 kislány közül fanni már most huncut!
claire
claire

Sziasztok!

Tényleg nagyon édesek a csemeték!Kép

Orsi!
Ikreknél nekem egész szoptatás alatt nem volt mensim, azaz 15 hónapig, pedig az utolsó két hónapban már csak egyszer szopiztak a fiúk, este.Kép Ja, és én csak szoptattam, sose fejtem.

Gabi
efgabi

Orsi!

Elküldtem a képeket!

Bea

Kép
beatrix2

Gabi Kép
Köszi az infót. Ha nálam is így lesz, akkor a természet megoldja a védekezést. Kép
Fejni én fejek, mert estére nagyon megtelítődnek a melleim, és fájnak, de már haladunk... régebben még napi 500 ml-t le tudtam fejni, most ez olyan 150-200 ml. vésztartaléknak jó lesz Kép

Bea Kép
még nem kaptam meg.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea Kép
most látom, hogy a freemail nincs ott a topon... lehet, hogy ezért nem ért még ide.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

<!--attachment: betti-133927.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*91.3**betti%2ebmp --><center><pre>
Kép
betti.bmp (91.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
beatrix2

BeaKép
Most már látom, hogy mi a gond. Dobok egy mailt, hogy szerintem mit kellene tenni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Végre van vmi jó oldala is a férjem munkájának. Kép Most a Vasúttörténeti parkban dolgozik a Mikulásos programokon, úgyhogy Andrist elvitte magával. Dolgozik is, és foglalkozik a gyerekével is egyszerre. Kép

Orsi!
Azért biztos ne legyél a védekezésben, én pont másik véglet vagyok, minden szülés után nagyon hamar megjött újra, pedig mindig szoptattam. Kép

Ma mentünk először egy kis távot babakocsi nélkül a fiúkkal! Kép Ők nagyon élvezték, csupa sár lett mindenki, csak egyenlőre nem egészen arra jönnek, amerre én szeretném... Az meg, hogy a kezemet is fogni kéne...hát, még gyakorolni kell. Kép Bár még Zsófit is fognám, három kezem meg ugye nincs. Bea, ezt Te hogy oldottad meg?
Mindenesetre jót levegőztünk, a sarki kisboltba eljutottunk, meg haza, mindezt röpke 40 perc alatt. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!
Akkor maradjunk dec. 18-nál?
Vikics! Eddig a többségnek mindegy volt, hogy szombat vagy vasárnap, de két családnak jobb a szombat.

Rita!
Nekem fehér csíkjaim voltak, vannak, (abszolút nem rugalmas a bőröm) de amióta visszanyertem az eredeti súlyomat (sőt most vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt) és a hasam egész lapos, azóta nem látszanak a csíkok. Idén nyáron 15 év óta először, bikinit is fel mertem húzni Kép

Bea!
Én úgy kicsinyítem a képeimet, hogy az outlookkal elküldöm magamnak őket. Ha a dokumentumok között a kiválasztott képre jobb egérgombbal klikkelsz, akkor felajánlja a küldés opciót. Ott megkérdezi, hogy akarod-e kicsinyíteni a küldendő képet.

Zizi!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan megy az idő... Már vásárolni járnak a fiaid Kép Kép

Nálunk a babakocsi most nagyon ritkán van műszakban. Még nem merek megválni tőle, de sokat tudnak már a skacok gyalogolni. Péter többet figurázik és nehezebb lekötni a figyelmét, meg a kezét a tenyeremben marasztalni, de azért eddig mindenhova oda és visszaértünk.

Tegnap nálunk nagy cipőtisztítás volt Kép Reggel alig vették aztán észre az ajándékokat. Pedig jól megtömtem a kis bakancsokat!
Küldhetek egy friss képet a csibészeimről?
Marcsi
Kép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Gyönyörű a sok kis manó!
Akkor én is dobok két sajátot - Marcsi segedelmével...Kép

A 18-a nekünk sajna nem bizti, hogy jó...Kép
Marcsi írtam mailt.Kép

Erika

KépKép
herika

Sajna nem rakta fel az én képemet sem...KépKépKép
vagy csak lassú???

KépKép
herika

Mégis...KépKép
Az előző hozzászólásomnál íme ŐK: Riki és Ricsi, a fő rosszcsontok, akiket azért még IMÁDOK!!!KépKép

KépKép
herika

Sziasztok!

Szerettem volna valami maradandót készíteni,így Télapó alkalmából,de lehetettlen volt!!!Kb.80db. képpből ez lett a "legjobb" Kép Kép
Anna -soha nem csinált még ilyet Kép- bakkecske módjára ugrált Tomi ölébe,illetve a kanapén,Eszter meg sírt Kép
De azért elkészült KépKép

Marcsi!
Édesek a "fürtösök" Kép

Herika!
Édesek a fiúk,tiszta anyjuk Kép

Mindenkinek kellemes Télapozást Kép
Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!
Nahát, hogy szalad az idő, és hogy nőnek a fiúk! Az összes!KépKép
Sajnos az enyémekről nem tudok képet küldeni, mert már nincs scannerünk.Kép Digitális gépünk meg nem is lesz, mert párom a hagyományos fotózás híve, most vett magának egy kicsit jobb gépet. De majd a telefonommal lekapom a srácokat, ha begyógyult Bence szája, mert szegény épp ma olyan szerencsétlenül esett el, hogy a babakocsi vázába ütötte be a száját.Kép

Erika!
Biztos nem tudtok jönni a talira? Próbáljátok meg!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!!

Nem is baba találkozó lesz, hanem krampuszos...hihetetlen,hogy mekkorák lettek a fiúk...mivel zömmel őket küldik az anyák mostanság.
Az enyémek sem kicsik , huncutságban meg a korukat meghaladva élen járnak, mint minden kicsi, akinek van nagy tesója ia.
Eddig 3 helyen jött a mikulás, ma lesz a céges buli a páromnál, és még nem kaptam fel én sem a céges csomagokat.
Tuti, hogy húsvétig ebből sütöm a csokis kuglófokat.
Szorítsatok, mert ma át kell vergődnöm egész Budapesten, Maglódról fel a Rózsadombra.
Délben indul az akció, ezért autóval kell mennünk, bár szívesebben mentem volna metro+busz variációval,de az alvás miatt nem megy.
így 5 gyerkőccel balfácánozok majd a forgalomban...Nincs félsz bennem a vezetés miatt, mert naponta autóba ülök velük, csak ha olyan helyre kell mennem, ahol nem voltam autóval soha, tartok az eltévelyedés veszélyétől...elég egyszer rossz sávba állni és a tervezett céllal ellnetétes helyen kötsz ki.
Ennyi az öregedő anyuka nyavalygásaiból...
Jó mikulásjárást a továbbiakban
Kinga
pkinga

Sziasztok Kép

Úgy látom, mindenhol beköszöntött a Mikulás-láz Kép
Nagyon helyesek a a kicsik és a kicsit nagyobbak is Kép
Ebatta hihetetlen ügyes, hogy három ilyen szép nagy babát hordott ki KépKép

Nálunk az idén még nem volt nagy "mikulásozás", de talán jövőre gyerekestül KépKép...

Holnap töltjük a 36. hetet, ma meg megyünk a dokihoz, hátha okosabbak leszünk ...
Azért megmondom őszíntén lassan jöhetnének !!
Már nagyon várom ... és jó lenne a Karácsonyt itthon tölteni nem kórházban ...

Marcsi Kép
sajna az én csíkjaim inkább vörösek, mint fehérek, de remélem idővel majd javul ... nem szeretnék örökre elbúcsúzni a bikinitől Kép

Rita
35+6
trus

<!--attachment: BBBkar_csony-134235.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*253.9**BBBkar%e1csony%2ebmp --><center><pre>
Kép
BBBkarácsony.bmp (253.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Marcsi!
Nem lesz börze, nem jött össze kellő számú asztal...Kép
Viszont így mi is tudunk menni 18-án.KépKép

Gabi!
MEGYÜNK!KépKép

Erika

KépKép
herika

Sziasztok Kép

Gondoltam elújságolom Nektek is a mai "eredményeinket":

az UH alapján becsült súlyuk :

Balázs : 2200 g
Bence: 2508 g

(ami furcsa, hogy a "b" gyereket mérik nagyobbnak)

Szóval a doki azt mondta, hogy ez nem teljesen pontos, de kiindulásnak jó ...
Szerinte jó lenne még egy hetet kihúzni, de legkésőbb dec. 22-én császároznak ... akkor sajna a kórházban Karácsonyozunk,
viszont ha addig nem jönnek úgy el tudok menni a 18-i talira és még a pocakban megmutatom őket KépKép

Rita
35+6
trus

Sziasztok!

Rita!
Nem furcsa. Kép Nálunk a "B" (Zoli) volt a nagyobb, és most is ő vezet. Kép Szép a súlyuk. Kép Még egy picit tartsd bent őket. Kép

Kirriről van valami hír?

Eri
simones

Rita! Kitartást a bent tartáshoz. A 36.hét leteltével én is be voltam sózva, de végül nem bántam, hogy a 39. ig bent dekkoltak!
a csíkjaid majd összébb mennek és fehérednek, nem kell búcsútmondani a bikininek. Én nyáron szerváltam egy szoptatós bikinit, és nem utáltak ki a srandról!
Egyébként ilyen csíkjai sok embernek keletkeznek, combján, hasán, ha hirtelen fogy, vagy kamaszkorában, ha hirtelen nő.! figyeld csak meg!
Claire
claire

Sziasztok!!!

Orsi! Szerintem őt keresed:
Járóka
Bükkfából készült járókák - legolcsóbban - a készítőtől.

105x105 cm-es
120x120 cm-es
140x140 cm-es (ikreknek)

járókák fix és fékezhető görgős kivitelben.

ÚJ ÚJ ÚJ ÚJ !!!!!!!!!!!
Emelhető fekvőfelületű bükkfa járóka
Mérete: 100x100 cm
3 pozícióba állítható fekvőfelület
lakkozott, lapraszerelten,
fékezhető görgőkkel !!!

érdeklődni: 20-5371762

Helység: Budapest Telefon / Fax: 20-5371762
Név: Eri E-mail: helimex@fw.hu
Cím: Diósd

Ez egy újabb hírdetés tőle:
Járóka akció
Karácsonyi járóka akció:

Hagyományos és
Emelhető fekvőfelületű és
Összecsukható

bükkfa járókák I.o. minőségben, Karácsonyi

AKCIÓS áron eladók

100x100 és 120x120 cm-es méretben

Érdeklődni: 20-5371762

Helység: Budapest Telefon / Fax: 20-5371762
Név: Eri E-mail:

A Kismama újságban az apróhirdetéseknél a gyermekbútoroknál van 2 is, aki vállal járókakészítést!

Krisztina+ 2*pont ma 9 hós Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Kriszta Kép
Köszi. Beszéltem velük, és csinálnak nekem spéci járókát Kép

Rita Kép
szép babák Kép nálunk is B=LeviBaba a nagyobb.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eri Kép Claire Kép
köszi a bíztatást ... azért igyekszem még tartogatni őket ... de Claire, tök jól fejezted ki magad tényleg be vagyok sózva Kép

Orsi Kép
írtam mailt tegnap ... átment?? mert mostanában csinált néhány trükköt és volt aki nem kapta meg a levelem ... Kép

Én is nagyon kíváncsi lennék mi van Kirriékkel, bár gondolom szegénynek ezer gondja-baja van ...
mindenestre nagyon drukkolok Nekik, remélem mindkét baba és Ő is jól van ...
Talán majd Dorisnak üzen valamit ...

Rita
trus

Sziasztok!
Erika!
Nagyon örülök, hogy jöttök!KépKép
Most már csak le kell foglalni a helyet, úgyhogy 10-én hívom őket. De gondolom Kinga és Marcsi is! Nem baj, Kinga lefoglalja 9-11-ig, Marcsi 11-1-ig, én meg 1-től, aztán lemondom. Kép
Orsi!
Árak felől is érdeklődtél a járókástól? Nagyon drágák?

Rita!
Szurkolok neked, hogy minél tovább tartsd bent a fiúkat, és még a talira is el tudj jönni!Kép

Gabi
efgabi

tegnap éjjel sms.ezett Doris.
Kirri babái: kislány 700 g, kisfiú 2200 g.
a kislánnyal több probléma is volt, tegnap hajnalban angyalka lett belőle
m.

KépKép

KépKép
2in1

Kirri!
Kép Kép

A kisfiú akkor jól van?

Eri
simones

Kirri! Gratulálok! Kép ...és sajnálom! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

sziasztok!

Kirri-sok örömet és tejcsit a fisfiadhoz!

Erika, Gabi, Marcsi,Rita-Vikics?-Ti már biztosan!?és ki még?
10-én akkor telefonhadjárat.
Nálunk úgy néz ki, jön az egész bagázs, azaz heten megyünk.

Várom a jövő hét végét!
Tegnap Kadosa az első percben felismerte az apját, aki mikulásnak öltözött a céges bulin..jó nagy bukta volt, de nem rázta meg látszatra egyiket sem...persze a 3 nagy gyerekem alig bírta a röhögését visszafogni.
Ez van, akit ennyi figyelő tekintet követ, ne vállaljon be ilyesmit.
pkinga

Sziasztok Kép

Kirri,
egyik szemem sír Kép a másik azért mosolyog Kép remélem Te is és kisfiú is jól vagytok!!
kitartás és sok örömet hozzá Kép

Rita
trus

Sziasztok Lányok!

Végre itt lehetek köztetek!!! Már két hónapja az új házunkban lakunk, nagyon boldogok vagyunk itt, csak sajnos még mindig nincs fűtésünk!! Több, mint három hónapja húzódik az ügyünk. De ennek ellenére jól megvagyunk, sziesztával és elektromos radiátorral fűtünk.
Nálunk is járt tegnap a Mikulás és lovas hintóval érkezett, igaz egy kicsit későn, este 10-re ért hozzánk, de a gyerekek megvárták, még egy körre el is vitte őket a hintóval, szóval volt nagy öröm.

Marcsi

Köszi , hogy gondoltál ránk!! Nagyo szívesen elmegyünk a talira és már nagyon várjuk!!!!!

Tényleg jól megnőttek a gyerekek mióta nem jártam erre.

Trus

Nálunk is a B magzat, a Zolika volt több 40dkg-mal, úgyhogy emiatt ne aggódj!!! Már nincs sok hátra és veletek lesznek a manócskák!! Mikorra vagy kiírva? Én is pont ilyenkor kb. ennyi idős terhes voltam és azzal vígasztalt az orvosom, hogy Karácsonyra már otthon leszünk a babákkal, mert én dec.28-ra voltam kiírva, de ennek ellenére csak jan. 7-én születtek meg. Most nem akarlak elszomorítani, de akár ilyenre is felkészülhetsz.

Gabi

Hogy bírod a négy gyerek mellett a sulit? Vagy halasztottál? Nekem még 22-én is vizsgám lesz és januárban a többi, de nem nagyon tudok tanulni rájuk.

Majd írok még, sajnos a gépem nem javult meg és az itteni Faluházból tudok csak írni.

Puszilok mindenkit!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Kirri!
Csatlakozom az előttem szólókhoz
Gratulálok! Kép és sajnálom Kép
Kitartás!!

Rita!
Úuuu,ha belegondolok,nálunk a csajok ennyi idősen jöttek, lassan egy éve KépAnna 2450g volt,Eszter 1750g.Télleg szép a súlyuk,de még maradjanak,minden nap fontos KépPersze,ha jönni akarnak.... Kép Kép
Gondolom most nem a karácsonyi sütés-főzéssel,takarítással törődsz Kép Kép

Már csak 5 nap és egy évesek a csajok!! Kép Kép
Tavaj Ők voltak a Karácsonyi ajándékunk Kép
24-én, Szentestén hazaengedtek a kórházból Kép

Kép
Márti

Kép[/url]
martisa

Kiri

Nagyon sajnálom , ami a kislányoddal történt, most csak a kisfiad tud vígaszt nyújtani, akihez sok boldogságot kívánok!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Kirri!
Én is sajnálom az angyalkád, de egyben mégis nagyon-nagyon GRATULÁLOK! Kép
Gyors felépülést - minden tekintetben - a szülés után és rengeteg tejcsit a bébinek. Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Kirri!
Nagyon-nagyon gratulálok, és egyben nagyon-nagyon sajnálom a kis angyalkádat!

Éva!
Jó, hogy megint itt vagy!
Hát nem lehet egyszerű iylen időben ideiglenes fűtéssel! Ha lesz géped, rakhatnál fel képet a fiúkró, Lorááról meg a szép házatokról! Már nagyon kíváncsi vagyok! Kép

Most beszéltem a párommal és azt mondta, hogy nem kell dolgoznia 18.-án, úgyhogy tudunk menni. Kép

Gabi!
Majd viszek gépet a talira és csinálok a fiúkról is, utána jól feltesszük a netre. Kép

Erika!
Gyönyörűek a fiúk. Az arcocskájukra van ítva a rosszcsontság! Kép
Marcsi!
A Te fiacskáid is jól meg nőttek! Nagyon szépek és olyan jól áll nekik a göndör haj! Kép
Megcsináltam a naptárakat a családnak! Van egy jó kis progam a Photomix és azzal csináltam tavaly is előlapnak montázst. Idén is egész helyes lett. Felteszem. Keretet a FrameMaster-el csináltam Kép

Kinga!
Te is jó rég írtál már! Vannak fent valahol új képeid?
Márti!
nagyon jópofa a mikulásos kép. Kép A nagyfiaid is ikrek?

Ki jön még a talira? Andiék is jól eltűntek! Nem is tudom mikor láttam őket utoljára...

Kép

Vikics

KépKép
vikics

Lányok!
A talira mi is megyünk 18-án. Kép

Vikics!
A fiaid meddig aludtak a kiságyban? Egészen mostanáig?
Márti fiai között van 1 év. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Vikics!
Eri jól mondja,1 év van köztük,hát igen a fiúk jobban hasonlítanak ,mint a csajok,akik ikrek Kép Kép Kép

Hol van ez a jó kis program,én is szeretnék naptárat készíteni.

A talira mennénk mi is ,de még semmi sem biztos...valszeg nem tudunk menni,mert egyedül
leszek,és úgy elég rázós odáig...

Márti

Kép[/url]
martisa

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: