Sziasztok, lányok!
Kaqk, tényleg csodás szép és okos kis babátok született, nagyon édes! Sok boldogságot Nektek még egyszer!
Maggie, én is őszintén remélem, hogy semmi komoly Bercónál. Olyan stramm kisfiú.
Beégetés: kezet foghatunk, Ádi is ezt szokta csinálni.
Piroska, ne szomorkodj, ilyenek vannak, gyere ide erőt meríteni!

És úgyis védőnő leszel, ha az akarsz lenni.
Juba, kitartás a csajszidnak és Neked is a szemcsihez!
Vindo, gratu a végtörlesztéshez!!!
Fú, nagyon jól tettétek -- mi hiába is próbálnánk, 180 felett vettünk fel chf-hitelt, és hát már csak potom 18,5 évig kell fizetnünk.
Nálunk mennek a napok nagy gyorsasággal, az oviban lement a szüret, ma egy statisztikazéhá, szerintem jó lett (nem volt nehéz), de majd jövő héten kiderül.
Ha már nagyon feszültek és fáradtak vagyunk, kötelező jelleggel pihenünk, filmet nézünk S-val.
Ádi kicsit fura mostanában, nem hisztizik, hanem duzzog, de vérkomolyan csinálja és kb. olyan szintű dolgokon, hogy jobbra menjünk vagy még jobbrább... Ma este kerek 1 órán át semmit nem csinált, mert mondtuk, hogy még egy kicsit várnia kell, hogy apa számítógépén játszhasson. Én eléggé elszomorodtam, hogy ezzel telik egy esténk... nem tudom amúgy megítélni, mennyire komoly ez a részéről, oviból szedte-e fel a viselkedésrepertoár új darabjait (morgás stb.)?
Közben az ovit meg nagyon élvezi, 4-6 masszív jóbarátja van, ahogy ő emlegeti őket, fiúk-lányok vegyesen és már nem mondogatja, hogy nem akar oviba menni.
Szóval nem tudom, mi baja, de másfél hete ez a "világgá megyek" és morog, duzzog és inkább nem csinál semmit című műsor megy. Elég kiakasztó.
Ötlete valakinek?