Sziasztok!
Bazsa! Hát még tényleg kiderülhet az is, hogy fiú, a rózsaszín könyv még lehet hogy korai (meg Te lehet, hogy jobban örültél volna mondjuk egy sárgának)!
Sajnálom a hasmenést, biztos csak valami kaja, igyál normaflore-t, vagy normolyt/smecta, illetve nem tudom arra mik vannak.
Hát itt is elnyomás lesz...

A családomban amúgy sok a fiú, csak a dédunokák lányok szinte meghát én vagyok az egyedüli lányunoka.

De már kicsinek is mondtam mindig, hogy én csak lányokat fogok a családba hozni, nem gondoltam, hogy ez meg is valósul majd.

Emma azt mondta tegnap, hogy lesz majd még egy kistesója, és ő fiú lesz.

Hajajajj, igazi kis médium!
Bea! Köszönöm szépen!

De kár, hogy nem volt uh. De akkor nemsokára meglesz úgyis a 18-as, hisz most vagy annyi.

Emmussal a 13 kerben voltunk a Kleopátra házban:
http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon elégedettek voltunk velük, rendesek voltak, és a dvd is szuper. Celine Dion-zene megy alatta, engem azzal teljesen meghatottak!

Akkor 10.000 volt, most van egy csak babamozi csomag 8000-ért, de szerintem az a 3000 már nem sokat nyom a latba, szal akkor már nézzék meg genetikailag is. A genesist is nagyon szeretik Budán, mi ott is voltunk a 30. héten, amikor is semmit nem láttunk

, de ez nem az ő hibájuk, amúgy aranyosak voltak.
Hajdú Krisztináról már én is sokat hallottam, tényleg nagy név, az Istenhegyiben is rendel, igaz? Biztos vele is jól jártok. A Praxis mennyibe kerül? Még nem telefonáltam 4d ügyben, tudsz befolyásolni.
Igen mindenünk megvan, szerencsére nem sokat kell hozzárakni, csak a szobát berendezni, hogy babás legyen meg cumisüvegek, ilyen fogyó dolgok.

Egyelőre babakocsi is marad, mert végülis jó állapotban van.
Légzésfigyelő szerintem is nagyon fontos, nem is tudnék különben nyugodtan aludni. Emmusnál is sokszor beriasztott, volt hogy még 4 hósan is, mert mindig nagyon-nagyon mélyen aludt.
Timci! Milyen vizsgád lesz? Nagyon szép a kocsi, a szín tényleg nem mindig jön át fényképen, de ha majd a szabad levegőn tolod benne Zsejkét

, akkor jobban látjuk majd.

Tényleg szép kabikat ki lehet fogni a tescoban, tavaly Emmának ott vettünk, az is gyönörű, és bőven jó még idén is. (5-6 éves van ráírva, de tavaly is simán hordta, mintha ráöntötték volna)
Nagyon sajnálom a nővéredet, remélem hamar fellélegezhetnek! Pihenjen sokat!