Rebi
Levinek mégegyszer gratula!!!!
Az ágyalámászáshoz meg külön dicséret, jó gyerek

Ildi
2004.12.05 16:21
, nagyon vacak volt, nem csak a zene volt mínősíthetetlen, hanem én is olyan egyedül érzetem magamat. Pedig ismertek, hogy nem vagyok egy zárkózott alak, és 6éve vagyok a cégnél, de szombaton beteg voltam ettől az outsider érzéstől. 

2004.12.05 21:28
Hihetetlen min mennek keresztül akár 1 év alatt is
Kész leányregény
MI tavasszal fogunk izotóp vizsgálatra menni, ami egy 20 perces mozdulatlan vizsgálatból, és egy katéteres vizsgálatból áll
Hát én el nem tudom képzelni, hogy fogják Domcsit lefogni
2004.12.05 22:38
Szupik a képek!
Apának gyógyulást!
Csak lestem talin, milyen komoly nagylegény a fiad.
Már odakészítettem a gyümivel megtömött zsákocskát( nem akartam céklát, sütőtököt, csirkemellet beleszuszakolni
). Apáét is hamarosan odacsempészem, remélem nem én dőlök ki korábban
2004.12.05 22:47

ezekután már nem tudsz ránézni szinte semmire, hogy ne azon járjon a kisbuksid, hogy mit rakj rá, milyen szinűre fesd, és kinek lenne jó ajándék
Istenhozott a megszálott dekupis csajok táborában
Amugy hogy tetszett nagypapinak az üveg?? És most mi lett hogy a kulcs ittmaradt??
Nálunk még nem surrant be a Miki, igaz még fent vagyok, tuti irritálja a dolog
Nálunk is igy van, egy hét van köztem és Dani között, majdnem szülinapi ajándék volt

ehhez képest a mi kis kálváriánk elenyésző, nem is tom, hogy tudják majd rávenni a gyerkőcöt hogy mozdulatlan legyen
Látom nagyban megy a kijön az én házamba játék
Először egy két lépés, majd mindig egyre több, a végén meg már rohanhatunk utánuk
Legalább kibuliztad magad másodszorra, az elsőt meg felejtsd el gyorsan, tudod csak a jóra emlékezünk
LAkcimkártya

Nem semmi az ágyalámászás, főleg hogy onnan még ki kell őt szedni
Ezentúl ha eltünik a gyerek, rögtön keresheted az ágyalatt
Neked meg jó ajándék csempészést, csak ne te aludj el előbb

2004.12.05 23:10
Viszont ha már a bókoknál tartunk nekem a fiad nagyon bejön
Mondtam is itthon Apának, hogy majdnem hoztam haza egy cuki kisfiút! Kicsit bánom, hogy nem sétáltam le veled a Nyugatiig, de így nem kellett lépcsőznöm a csajszival.
de később már képben voltam
Édi nagyon a kép ahol feléd néz a gépbe!
). Amikor Vencelnek elindult a Boldog Születésnapot című dal, rögtön elkezdett mulatni rá és tapsolt is közben, majd' megzabáltam.
Mi inkább ezt most még kihagytuk, szerintem még pici hozzá.

2004.12.06 00:07
Fél négykor haza, mint a rexona reklámban????? 

megspékelve
És hogy ennyi mindenfélét.. pedig mi is egyfolytában dumálunk neki mindent, ő inkább mutogat magára meg órára tv-re, virágra stb. de még beszélni nem akar. Na de ami késik, nem múlik. De igazán figyelemre méltó szerintem.

Nagyon ügyes!!! 

Ha használ elárulod miket csináltok?
Addig fertőzöd itt a csajokat nekem a dekupival, vagy mivel, hogy lassan átszivárognak majd abba a topicba

De hát mit csináljak, nem tudom hol szedhettük össze ezt a nyavalyát.
-2004.12.06 10:01
Domcsi még csak a mamama, bababa, annyyaaa-nál tart.
Érdekes?Hasznos?
Hogy tudtok ilyeneket?
Megyek az Auchanba, és megpróbálom nagyobbra cserélni, már ha van. 2004.12.06 10:25

Minálunk is járt és már kivágeztünk egy nápolyit

Dorkát akartam irni, de hát szerintem már elég kómás voltam mikor irtam, tényleg csúcsszuper lett volna ha Domcsi szaval
Nálunk mikor 6 hetesen voltunk hasi uhn szintén azt állapitottak meg, de szerencsére egy hónappal későbbi kontrollon már nem találtak nála semmit. Drukkolunk, hogy csak pozitiv dolgokat mondjon a dokibácsi.

Jó tanulást, már ha a tanulás ilyenkor lehet jó.
2004.12.06 13:11
És tiszta takony, tüsszögés, köhögés. Láz nincs szerencsére.
: már én is megtapasztaltam, bár Máté csak hátrafelé kúszik, de akkor mindenhova. Amíg a felemelt fejecskéje bele nem koppan az ágy-pad-akármi szélébe
Én Szegedről, férjem Herendről jött Pestre, szóval a három helyszín között fogunk tipródni, patikamérlegen mérve, hol mennyi időt töltünk
Gyógyuljon gyorsan Kispapi is!
), majdnem megúsztam metszés nélkül szüléskor. Viszont túl gyors visszajelzést Kispapitól ne várj
, ahhoz sokat kell csinálni a gyakorlatokat
)
2004.12.06 13:42
2004.12.06 13:50

2004.12.06 14:35
) szöveget lehet írni a Télapónak, amit majd elmond a gyerkőcöknek. Ehhez képest a Télapó azt mondta Dorkának, hogy "ebben az évben IS nagyon eleven volt....." (ja, és ezt papírból olvasta...no comment
) 2004.12.06 14:55
2004.12.06 15:25
És mindenki jól is viselkedett?
Remélem így szokták mondani. Gabi termékcsaládon méd mindig nevetnem kell.
2004.12.06 15:41

Nagyon boldog szülinapot

azthiszem kispapik kinyulnának, tuti

Jófej Miki járt felétek ha ezt kaptad ajándékba

LEgalább nagyobb elánnal és lelkesedéssel csinálnák a dolgot.... no comment...
Ugyan péntekre már csináltam randit a sajátbejáratummal, mert már nem tok tükörbe se nézni, annyira randa.... legalább a kölök szülinapján nézzek ki anyabanyának

de ez csak a magánvéleményem, ugy se oszt nem szoroz

nagyon édiiiiiii

2004.12.06 16:20
2004.12.06 16:53
.
! ma kezdem fatálcáink kicsinosítását, ha nem gond,felhívnálak ,mert van néhány gyakorlati kérdésem!Szüleim visszafordultak,összeszedték a kulcsot,dobtak egy kávét és indultak,mert apa reggel 6-ra ment dolgozni.
. Ja! a videon nagyon cuki a felvétel vége,amikor vencel és Alexa pápáznak! Hogy csináltad ezt a hóhullatós izét?
! Már biztos írtad,de hol volt ez a kiruccanás? csak mert mi is tervezgetünk,és keresek vmi jó helyet.Jó a papucsod
Nagyon -nagyon édesek vagytok, így még mára is jutott nekem meghatódnivaló
Köszi. Ez a ketetsben töltött párórás "mintha még járnánk" érzés ismerős
Ja! Kispapi reggel nem vetet észre a csomagját,amit becsempésztem a cipőjébe ,mivel másik cipőjét vette fel
2004.12.06 17:26
Biztos nagyon tündéri lesz Vencel, ahogy meglátja mikibácsit
2004.12.06 21:08
2004.12.06 21:28
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de mégiscsak bővebben irtál végre és ez végre teljes!!! Rengeteget tud már Alexa! Hihetetlenül fejlődik! És az a mondat! 

Szabad tudni meddig próbálkoztatok?
, szüleid kálváriája
, karácsonyi probléma
Mi ezt megoldottuk, szenteste már a miénk, aki akar az pedig jöjjön utána. Mi most sehova sem megyünk.Zalakaroson voltunk, MenDan hotel, neten rajta vannak.
Pulcsi 
Mi lesz a sorsa? Nem vették vissza?

2004.12.06 21:39
csudaklasszak a képek és a jányzó tündéri

Azért ne vidd tulzásba a dekupit, mert tényleg megárt

Várom a fotót, ha sikerül bekonvertálni
új pulcsi
Mért nem vették vissza?? általában elfogadják a téves vásárlást, vagy már kicsusztál az időből esetleg??

Nagyon örülök neki, mert elég ritkán jut eszébe sajna hogy meglepjen egy kis virággal. 
2004.12.06 23:26
2004.12.07 00:08

inkább én lennék beteg duplaannyi ideig

2004.12.07 00:16
Ja, tényleg, Ági, küld el lécci a fűzésleírást! Bár a nyomtatónk bekrepált, de valahol majd csak kinyomtatom.
Tessék szorgalmasan gyakorolni minden nap. Kéne nekem is újrakezdeni, de lustadisznó vagyok.
2004.12.07 09:43

2004.12.07 11:36

2004.12.07 11:44

szeretettel, csak giffeltevést nem tudunk sajnos.

lehet az érzéstelenítéstől sajnos, ha azon a ponton érzed kb. 2004.12.07 11:51

Várjuk a megemlékezést
Csak ötlet, vidd vissza ezzel az új blokkal
hátha

Csókolom Ági van??????

Hogy megy a sétálás?? gondolom már keményen kell utána szaladgálni

Rosszabb ezerszer egy beteg kispapi, mint három beteg gyerköc
De azért inkább egy beteg kispapi

Azt az elégedett pofit,ezer puszi rá
2004.12.07 12:40
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint