A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Maggie-m, csak hogy ne érezd magad rosszul :-): stati szeminárium: 4 db kiszéhá + minden héten házi (határidőig kell küldeni). Na, jobb? :lol:
irina

Halihó!

Bercó fürdik, próbálom hamarabb lefektetni, bár most pont lehet, hogy borul még az is, ami el sem kezdődött. Itt van Wagdika, a fiúk reggel kirándulni mennek Hortobágyra, innen indulnak majd. Bercó pörög ezerrel. Ő meg egy rakás csípéssel érkezett haza. Figyelgetjük, de nincs nagy változás, nem lázas, stb. Holnap mehet is majd oviba. :wink:

Mónikám, de jó, hogy jelentkeztél. Te, láttunk már szemüveges képet Cicusodról? Nagyon ügyes.
Bercó a múltkor elégedetlenkedett velem este az altatásnál: "Ha megint kimész, akkor úgyis átmegyek hozzád aludni." Meg majd nekem is összeragad a szemem és takarót kell rátenni." :lol: Még van itthon néhány doboznyi szemtakaró, megmutattam neki, de már nem akarta kipróbálni. Az oviban az egyik kisfiúnak kell a szemét ragasztani. :lol:
Innen jött az ihlete. Jól megfenyegetett. :lol:

Vindo, ez nagyon jó hír. Hidd el, tényleg hamar rendben lesz. :lol:
Én is tarthatok ügyeletet. Bár én holnaptól nem nagyon leszek net-közeli állapotban.

Irina, jobbulást Nektek! Érezd is jobban magad! :wink: :lol: :lol: Sejtem én, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Muszáj haladnom, mert nagyon elúszhatok, ha most nem figyelek. Így is vannak kilengéseim, olykor már annyira fáradt vagyok, hogy csak elborulok. Csak egy baj van, nagyon bizonytalan vagyok mindenben. Majd ha lesz visszajelzés, talán megírom. Majd az eredménytől függ. :wink: :lol: Nagyon érdekeseket tanulsz ám.
Akkor támogassuk egymást! Meg persze Dórit, Piroskát, Dettyket is! :lol: :lol:

Viranka, kiderült már, hogy mi baja van Bálintnak? Gyors gyógyulást kívánok Neki!
dmaggie

:lol: :lol: :lol: Akkor máshol sem jobb a helyzet. :lol: :lol: A szakirodalom mennyiségén szoktam még kiakadni. Annyit kapunk, hogy nem a két kredithez definiált 60 munkaóra nem elég rá, hanem... . Ráadásul nincs is ennyi időm. :oops: Tényleg le kell szokni az alvásról.
dmaggie

Maggie-m, á, az egyetemek úgy vannak kitalálva, hogyha napi 10 órában nyomná valaki a jegyzetelést-tanulást, akkor sem érne a végére, mert ugye órákra is jár meg él is... Nem tudom, tudnak-e felsőbbévesek segíteni, de itt is minden a tanár igényein múlik, ha van jó használati utasítás a tanárhoz, akkor nyert az ügy. Bár van, aki eszetlenül sokat követel.
Én ezektől a szórótárgyaktól félek (stati elmélet, élettan és anatómia, a többi teljesíthetőnek látszik).

Móni, sajnálom az ikeás dolgot. :-(

Heni, de jó ez a munkadolog, úgy örülök, hogy összejött Neked!
irina

Jaj én már nagyon várom a munkát, Áron is az ovit:-) mindenkinek beszéli, hogy megy oviba, anya meg dolgozni:-)

Én imádok nemzetközi környezetben dolgozni... egész nap nem magyarul beszélni...nekem ez az életem és annyira boldog vagyok, hogy sikerült ITT találni ilyen pozíciót!

Heni
KépKép
heni81

Heni, amilyen ügyes és okos vagy, nagyon jó dolgod lesz az új mhelyeden! :-) Aztán okvetlenül mesélj majd! A családod meg nagyon édes, hogy így veled örül.

Csajok, én már elkezdek karácsonyi ajándékra gyúrni. Ezel a Lego Creatorok tetszenek, mert ott 1 csomagból 3-féle dolgot is ki lehet rakni. Nagyon baró.
Ádi persze minden látott dologra szinte azt mondja, hogy ő azt szeretné, szerencsére 2 perc múlva a legtöbb már nem is érdekes. De a sellőbarbik nagyon megragadták a figyelmét, igaz, kikötötte a lelkem, hogy de fiúsellő kell neki. Majdnem mondtam, hogy hozod a tankönyvi nemi igazodást 4 évesen, ahogy kell. :lol:

Vindo, sose lehet tudni ezt a szerelemvallásos dolgot. Még kiderülhet, hogy Rugó igenis simán tud szerelmet vallani. 8)
irina

Jó reggelt!

Irina köszi! Aranyos vagy!

Karácsonyi ajándék-hát már az én fejemben is megfordult, hogy mit lehetne. Nálunk még túl apró a lego:-( nem tudják még összerakni, van egy kevéske már, de csak én építgetem... viszont éítőkockákat már kezdik kinőni...igy lehet majd abból fog kelleni beujítani, vagy esetleg társasjáték....

Heni
KépKép
heni81

JÓ reggelt!

Mi még pizsamában, Rugó túl a mai első pisilésen (kisebb fennakadásokkal megoldottuk) :D

Karácsonyi ajándék - lego felé hajlok, egy lovagos lego irányába. Rugó nagyon kedveli a lego-embereket :P
De még nem gondolkodtam. Meg ismertek már, mi vagyunk azok, akik 23-án vesznek valamit a tescoban :roll: És a karácsonyi vacsora is pizza :lol:

Heni, ez valóban nagy változás lesz mindenkinek. De ha várjátok, akkor csak jó lehet. Áron két és fél éves, szóval már korban van.
Rugó két éves volt, mikor én kezdtem, igaz, nem minden nap mentem.
De neki meg ott lesz Péter 8)

Az Irina-családnak jobbulást!

Rugó meg én még benne vagyunk valami enyhe lefolyású izébe (olyan két hete), G. meg még az allergiájával küzd.

Tegnap, ahogy mentem a könyvtárba este, hallgattam egy debreceni rádiót. Azt mondta, a hétvégén akár 28 fok is lehet :shock: :shock:

A lakás romokban, a terrárium-akvárium koszos, szóval megpróbálok egyensúlyozni a gyermeknevelés és a házimunka között.

:arrow:

Kép
vindolanda

Azt még leírom, hogy idén megint készít G. bort. Cabernet lesz, már a mustot fejtették át Rugóval egyik este.
Rugó azt mondja, hogy ő "must-dolgozó".
Mikor notbookozik, akkor meg "notebook-dolgozó" :D

Kép
vindolanda

Vindo!
Örülök, hogy Rugó jobban van! :) És bölcs döntés volt, hogy nem ment ma oviba!
Must- dolgozó, notebook-dolgozó :)

Irina!
Jobbulást nektek!
Karácsonyi ajándékon nem kell trtnöm a fejem :), a gyerekek nyáron elkezdték mondani, hogy mit szeretnének, és ahhoz még a napokban is ragaszkodtak, amikor eszükbe jutott a karácsony. Gergő autó, aminek a motorháza, csomagtartója, ajtaja nyitható (tavaly az oviban látott ilyet), Zsuzsu szárnyas baba :wink: (valamelyi boltban tetszett meg neki).

Maggie!
És a fiúk kukijával a beavatkozás után nem volt gond? Nem nőtt vissza a bőr? Mert ez nagyon aggaszt a dologban. Az egyik kis barátunk már 2x volt és visszanőtt neki, meg egy másik anyuka is panaszkodott. Ezért vacilálok még mindig.

Heni!
Nagyon szerencsés vagy, hogy sikerült egy ilyen jó állást megszerezned a közeletekben! Szívből örülök! :)

Kaqk!
Várjuk a híreket! :)

Móni!
Elég bosszantó lehettett az Ikea. Gergivel voltál? Gréti ovizik?
Nosza tessék belevágni egy kis kiruccanásba!

Gyerekek köszönjük jól, még nem ért el minket a nátha. Kop-kop-kop...

Kép
gica1

Legalább nem kell törnöd a fejedet az ajándékokon :wink:
Szárnyas baba. Hogy mik vannak :P

Rugó azt mondta, hogy:
"vaddisznó tette traktor alá" :P

Egy makkot találtunk tegnap a klinikán, hazahoztuk. Most egy gyurma vaddisznó eszi, ha kivisszük neki traktorral az erdőbe (amit egy zöld kispárna szimbolizál).

A házimunkával is haladunk közben, nem unatkozunk 8)

Kép
vindolanda

Kaqk! Hajrá! Akkor holnap? :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Kaqk merre vagy?
Csak nem :lol:

Tündi fotó a szobáról?
Biztos szuper lett :)

Lego nálunk is nyerő. Mi a city darabjait gyűjtjük.
Van már pár darab. Karácsonyon már én is gondolkozom Irina, valószínű csinálok borzselét és képkeretet a szülőknek, lilahagyma lekvárt a tesóinknak és családjuknak. Na meg valami házi kekszet vagy bonbont. A gyerekeknek meg veszünk majd ajándékokat. Ámbár most beszéltem tesómmal, hogy májusba megy ki Angliába 2 hétre a keresztfiam és a repülőjegyet ki kell fizetni, lehet Ő pénzt kap.

Maggie igen, én még lógok a képpel :oops:
a blogban azt hiszem van egy :roll:
nálunk is mutatta már Gergő, hogy takarjuk le az Ő szemét is :D

Vera hogy vagy Báló?

Piroska hová tüntél?

Gica nekünk is van szárnyas babánk :D
Meg kellett venni mert szép lepke szárnyai vannak ( cicusnak a zsiráf mellé most betársult a lepke, mint kedvenc állat)

Tényleg, Heni a zsiráfjelmezt visszakérhetném?
Lassan jó lesz pötikére, télen meg jó lesz mókának ha ráadom.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocsánat, ne haragudjatok, de már belebolondulok ezekbe a sinus sulcus saggitalis, membralis, prokarióta, eukarióta, barázda, ontogenezis, spermiohisztogenezis, na, elegem van...

Majd írok, megígérem, de teljesen kész vagyok...
Ma majdnem pórul jártam anat gyak-ból, de hála Istennek egyrészt szerencsés kérdést kaptam, másrészt nem nagyon volt szőrös szívű a tanárnő. :)

Majd még jövök éjszaka. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Haho.

Kaqk?

Piroska. Fel a fejjel! Mondtad neki, hogy szeretettel udvozlom? Annyit gondolok rad mostanaban, hogy nagyjabol sejtem, hogy mivel szembesulsz... Hajra, tanulj ugyesen!
A milyen tanarok mit tanitaanak temat meg sztem kibeszelhetnenk, de nem lehetne szoban vmikor? Pl skype-on?

jo ejt, nekem bedagadt a szemem, nem tudok kb semmit sem csinalni, mert nyitvatartani rem faraszto. Ugyhogy ennyit belolem, olvastam, de tobbre nem futja.

Viranka, kepeket koszi. :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Naposat,csak villám :)

Bálintnak semmi baja,aznap volt csak lázas,dokinéni szerint(amúgy is mentünk volna kontrollra) pöttyös a torka.Azóta semmi baja,bár többet alszik :) szerdán viszem csak oviba.
most nekem fáj a torkom :evil:

Karácsony: Bálint szerintem Bercó féle Villám McQueen kamiont fog kapni :) Mírámnak gőzőm sincs.Társasjátékot tuti(Sorry a neve http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=21298 :)
http://magicjatekbolt.hu/spd/653896/Clu ... ek_Piatnik
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=19663 ezt tavaly ki is próbáltuk :)
) +könyvek :)
A többieknek kreatívkodni fogunk :)

csók :)

KépKép
viranka

A facebookon láttam, hogy gratulálnak Kaqknak Dalma megszületéséhez :lol:
Ezek szerint tegnap emiatt nem jelentkezett :lol:
Remélem hamarosan küld részleteket valakinek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én is a facebook-on láttam!

Isten hozott DALMA!
Szívből gratulálunk!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo,Maggie jelentkezzetek már :) :)

S itt
[size=18]Gratulálunk :) Jó egészséget :)[/size]

KépKép
viranka

Kaqkkéknak sok boldogságot és jó egészséget!!!!!!!!!!! :)

Kép
gica1

Kaqk, gratulálok Nektek, jó egészséget, sok türelmet és sok szép együtt töltött pillanatot kívánok az egész családnak!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk, szívből gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Dalmához! (Én is a fb-on láttam...)

Móni, Gica, Verus és többiek, tök jó karácsonyijáték-ötleteket írtatok, jegyzetelek is. :-)

Vindo, Rugó hogy van? Remélem, minden rendben.
irina

Kaqk
Gratulálok! :) Jó egészséget és sok tejecskét kívánok nektek! :) Meg nagyon-nagyon sok boldogságot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Isten hozott DALMA!!!!!!! Várjuk a híreket!

Móni persze küldöm! már akartam is, mert csak ott lóg a szekrényben...cimed püben kérem! Sajna a nyári tali nem jött össze:-(

Heni
KépKép
heni81

Sok boldogságot kívánunk a Kaqk-családnak, egészséget a kicsi Dalmának!

Nem kaptam sms-t, szerintem sokkal fontosabb dolga volt Kaqk-nak :wink:

Mi tegnap partiztunk. Elég fura meghívásunk volt a volt sógornőm bátyjához és családjához. És aztán a volt sógornőm is ott volt, akit már két éve nem láttam (mindig jóban voltunk, de a válás óta nem tudtuk hová tenni magunkat).
Volt hat gyerek, na, ők játszottak keményen, G. meg úgy kiütötte magát, mint kamaszkorában :lol:
Hazafelé már Db-ben elaludt, és aztán még egy óráig nyomta a kocsiban, negyedjére sikerült berángatnom, hogy most már zárom az ajtót éjszakára, és kinn marad :roll:
Na, meglátom, megúszom-e bonyodalom nélkül. A kisebbik bátyám lánya ugyanis már mindent elmondott az apjának telefonon :roll:

Nálunk már teljesen üres a hűtő, szerintem elmegyünk vásárolni még délelőtt, és feltankolunk. Rugó meg megy a játszóházba 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Most tényleg két mondat. :lol: Én kaptam sms-t péntek hajnalban, csak már nem tudtam beírni. :oops: :oops:
Villámszüléssel 47 cm-rel és 3000 g-mal született. Ma du-n készülök meglátogatni. :wink: :lol:
Pusszancs, majd jövök.
Most elég sok dolgunk van.
dmaggie

Kimostam egy pendrive-ot :shock: :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, szóval. A péntek reggel eléggé kaotikusra sikeredett, ezért nem tudtam bekapcsolni a gépet, aztán meg elutaztam Szegedre. :lol: Tegnap este kilenckor érkezett meg a vonatom, annyira zombi voltam, hogy már nem kapcsoltam be a gépet.
Én meg abban a tudatban voltam, hogy Bea megírja Vindonak is. Csak ma mondta, hogy nem tudja a telefonszámát. Ő is csak akkor lepődött meg, amikor küldeni akarta az sms-t.
Egyébként Dalma gyönyörű, édes kis csomagocska. Nagy hangerővel követeli a magáét. Akartam képet is készíteni, de megérkeztek a nagyszülők és így már nem akartam tolakodni. Amit még lehet tudni, hogy tényleg gyorsan, intenzíven született, röpke 40 perc alatt. :lol: :lol:
Mondtam ám neki, hogy már tudjátok a fb-ról, meg azt is, hogy sok-sok szép kívánság várja. :lol:

Mi is elmentünk vásárolni, aztán nagyon kalandossá vált. A kocsi (az apáé) nem indult el. Alig másfél óránkba került, hogy találjunk valakit, aki elvontat a szerelőig. Ott leparkoltuk és otthagytuk. Majd reggel a Kedves megy és konzultál a szerelővel. Szerencsére itt van a közelünkben. :lol:

Bercó ma majdnem 6-ig aludt, kíváncsi vagyok, meddig bírja majd.

Vindo, ez sem kutya. :wink: :lol: Jó lehetett. :lol: Ezek a zsebek...
dmaggie

Kaqk, Isten hozta Dalmát! Kicsi leány, hozz sok örömet családodnak!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

A kimosott pendrive működik :shock: :shock:

Most csak ennyit, mert olyan álmos vagyok, hogy eldőlök :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo
:) Pendrive: főleg ha volt rajta valami fontos. :)
Volt sógornő: hát tényleg lehet még ebből bonyodalom...

Maggie
te voltál bent megnézni a kis Dalmát? :) De jóóó. :)

Na, megyek, mert latint írunk ma.

Kellemes napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

A tegnapi nap nagy eseménye volt még az, hogy G. felemelt a konyha közepén tíz liter mustot, ami egy olyan fonott borítású üvegben volt. Az alja hirtelen elengedte magát, az üveg kiesett, széttört, és tíz liter must kifolyt a konyha közepére. Egy óráig takarítottunk :roll: :x

Piroska, egy kalappal.

A partit, úgy tűnik, megúsztuk családi bonyodalom nélkül :roll:

Rugó már nagyon izgatott volt reggel, várta az óvodát. Találkozni akart a "tesóival". Mutatja az ujjaival mindig, hogy ott neki húsz tesója van :lol:

Elpakolom a lakást, aztán dolgoznom kell. Angolom lett volna, de sajna úgy felgyűlt a munkám, hogy ez most nem fért bele az időmbe :arrow:

Kép
vindolanda

:?: :?: :?:

Valaki?

Kép
vindolanda

Valaki jelentkezik :lol:

Vindo ez a mustos dolog :?
inkább megittátok volna 8)
Mennyi tesója lett hirtelen Rugónak :lol:

Maggie mikor jönnek haza Kaqk és Dalma?
Milyen kis csöpet :lol:
3 kiló, édes istenem :D

Piroska nagy kalappal++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Éppen ebédelek. :lol:

Mónikám, szerintem ma. Tegnap még úgy volt, Kaqk várta a varratszedést is. Dalmától tegnap már vért is vettek. Ha sárgaság nem szól bele, akkor ma biztosan elengedték őket.

Vindo, ti sem unatkoztok. :lol:

Én meg kis diétát tartok, csak nagyon könnyűeket kajálok. Most nem kifejezetten a fogyás a cél, (bár az is jó lenne) de mostanában nagyon sokat fáj a gyomrom. Pénteken már kétrét görnyedtem, annyira fájt. Azóta lényegesen kevesebbet eszek és nagyon figyelek + gyógyteát iszogatok.

Allergia: három napja nem vettem be gyógyszert. Jó így is leszámítva a fél fejem fájását. A fülem, a torkom teljesen bedurrant.

Bercó tegnapi aranyköpése. Mentünk az autóval, ő a gy.ülésben ült. Egyszer lótuszüléshez hasonló pózt vett fel, behunyta a szemét, majd azt mondta: 'Anya, én most beteljesítem a sorsomat." :lol: :lol:

Ma reggel veszekedett velem, mondván, hogy ő nagyon álmos. Én: Mondtam, hogy hamarabb aludj el. Ő: Nem kellett volna reggel felébreszteni. :wink: :lol:
dmaggie

Lemaradt: Piroska én is gondolok Rád!!!!
dmaggie

Sziasztok,

láttam a facebookon egy jó kis nyereményjátékot, szeretnék nyerni, ebben kérném segítségeteket!

Kérlek likeoljátok és kommentáljátok az alábbi linket:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Péterke óvodájának szeretnék babzsákfoteleket nyerni:-)

Köszönöm!

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Piroska, én is nagyon gondoltam Rád egész nap... Remélem, hasznosak voltak az információk... :S Hogy sikerült?????????

Lányok, írtam vmit odaát. Ha tudjátok, olvassátok! Köszi.

Kép
Kép
Kép
zdori

Heni, megtettem. :) Hajrá!

Kép
Kép
Kép
zdori

sziasztok!

eltűntem..de megjöttem....:-)

Vindo száma végül nem volt meg a telefonomban.. :( így csak Maggienek tudtam írni.

Ma jöttünk haza. Dalma tündéri. 3kg, 47cm.
hozok majd képet is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Kaqk, üdv otthon.
Még egyszer gratulálok és sok boldogságot kívánok :lol:
Nagyon várjuk a beszámolót és képeket :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mi is sok szeretettel gratulálunk még egyszer, és nagyon örülök, hogy már otthon! Várunk, majd jelentkezz, ha erőd-időd engedi. :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Kaqk, virtuálisan is ölellek! Minden jót kívánok az egész családnak! :lol: :lol:
dmaggie

Hahó!!

Tegnap megérkeztünk a nyaralásból,vissza még nem olvastam csak láttam ,hogy Kaqk nem várta meg még hazajövök :lol:

Hatalmas gratuláció a kis Dalmához!!!Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok neki!!

Képeket szeretnék nézegetni rólaaaaaaaa!!!!!!!!!!

juba0

Kaqk
Üdv és gratulálok! Nagyon-nagyon sok tejecskét, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek! :)

Doga
lányok, én olyan béna vagyok! Elvittem a két gyereket tornára, szaladtam a suliba, de lekéstem a dogát. Remélem, hogy jövő héten nem késem le, mert jövő héten van a ZH. Kicsit izgulok! Bevallom, ma úgy elkeseredtem, hogy nem fog nekem ez menni, hogy sírtam... Olyan nehéz... De nem adom fel! Tudom, hogy sok anyukának kell még segítenem! Ki kell tartanom!

Dóri
köszi a segítséget! Nagyon jó volt, hogy mondtad! Már csak egy kicsit nehézkes az, hogy észrevegyem, hogy valami accusatívus meg pluralis vagy singularis, hogy mit mivel kell, hogyan. De azért egy kis gyakorlással fog ez menni szerintem. Ha meg nem, akkor nem, akkor felveszem újra, de most az anatómia és a biológia a legfontosabbak.

Maggie
kisfiad beszólása édi! :)

Vindo
nálatok mindig történik valami? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Drága Piroska!! Fel a fejjel!!Ne keseredj el!!Elhiszem,hogy mennyire nehéz lehet két gyerek mellett tanulni,én ezt a sajátjaimtól elképzelhetetlennek tartom...
Én csodálom a kitartásodat és mindenkiét aki képes gyerek( vagy gyerekek) mellett tanulni,minden tiszteletem az övék!!!

juba0

Kaqk várjuk a beszámolót és a képeket!

Heni
KépKép
heni81

Juba
köszönöm, most teljesen meghatódtam! :) Remélem, elmúlik ez a csúnya időszakom, mert én azért ennél strapabíróbb csajszi voltam eddig. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Hol van mindenki????

Juba és milyen volt?
kipihented magad?
Zizi szopizik még?
Bertus megszokta már a szemüveget?

Piroska tuti nem késed le :) és sikerülni is fog++++++++

Megyek dekorálom a gyerekek szobáját, még alszik a kispasim :arrow: