Primula!
Dévai nem nézet hcg-t. Ha ott a petezsák a 21. napon, akkor juhé, ha nincs akkor nincs miért... Nekem anno a missed ab-kor nem nézetett egyáltalán, ami kissé fura!! Egyedül a műtét után volt egy kontroll (amit nem ő javasolt).
Úgy tudom, ha probléma van csináltat, de mondom nálunk volt probléma és mégsem..., pedig a petezsák nőtt... bent volt... stb. stb.....
Lányok ne haragudjatok, de nekem most nem nagyon megy a fórumozás. A táblázat ezer és egy éve nem volt karban tartva, rengeteg a melóm és elég nyűgös vagyok...
Nem szeretnék állandóan panaszkodni, sírni és nyivákolni nektek, így jövök néha, de egyébként a zugomban nyalogatom a sebeim, amiknek esze ágában sincs gyógyulgatni...
Sosem hittem, hogy lesz olyan dolog az életben amit együtt a férjemmel ne tudnánk "secperc" alatt megoldani. És most itt van.
A reggel, a délelőtt, a dél, a délután, az este és az éjszak csak erről szól. Nem beszélünk róla, de akkor is csak ERRŐL szól. Mondhatja bárki, hogy lazuljunk el... mondhatja bárki, hogy nyugi, mondhatja, hogy MAJD (ettől spec. sokkot kapok már), hogy menjünk nyaralni, ne is foglalkozzunk vele... stb. stb. De ez baromira nem így megy.
Ha egy kisgyereknek megígéred, hogy kap egy kisautót vagy babát, ha a doktornéninél jól viselkedik, majd ezután ő bátor nagyfiúként vagy nagylányként hősiesen kivárja míg sorra kerültök, nem sír, nem hisztizik és hangosan köszön a dokinéninek, szépen válaszol a kérdésekre és te büszke vagy rá! Majd sok-sok órával később mire végeztek, kifelé menet rád néz azokkal a gyönyörűséges szemeivel, amiktől elolvadsz, és akkor mész és megveszed ami ígértél. És mosolyogsz...
Mi is megígértük egymásnak, hogy jóban-rosszban együtt, menetelünk az úton és büszkék vagyunk egymásra, a másikra, ha valamit elér, kihúzzuk magunkat, hogy igen ő az én párom. DE egy idő múlva amikor "mindent" elértünk és már egyikünk sem érez semmi mást fontosnak és az addig óriásinak hitt dolgok eltörpülnek..., akkor hiába nézünk egymásra olyan szemmel, amitől elolvadunk, nem tudjuk megadni a másiknak azt amit "ígértünk" vagyis amire vágyik. Hiába van rá pénzünk, van hozzá elég erőnk, és semmit sem szeretnénk jobban... csak hogy egyszer ezt a szempárt viszontlássuk egy kisemberben aki a MIENK. És nem tudhatjuk lesz-e ilyen valaha... és én ettől kész vagyok.... teljesen... és persze nem csak én...
És rengeteget írtam és látjátok megint a panasz....
Emerenc! drága Emerenc! Elmondhatatlanul sajnálom, hogy nem jött össze.... iszonyúan drukkoltam neked és elképesztően irigylem azt a mérhetetlen erőt ami benned lakozik és hogy látom, hogy már a következő lépésen jár az agyad! Ölellek, nagyon-nagyon!
És hogy ne legyen ennyire negatív egy jó hír:
CSUTIT HAZA ENGEDIK!!!!! VAGYIS MINDENKIT!!! Később beszélek vele és mesélek majd, ebben a pillanatban jött az üzi!!!
Mindenesetre még annyit, hogy édesek, szépek, elbűvölőek a gyerkőcök, mindannyian!!!! Az tuti.