A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gladiolus, olvastam a történetedet, és köszönöm megosztottad velünk. Tényleg fantasztikus hogy Neked így alakult a történet....

Zsuzsi, megy a drukk holnapra nektek
era33
Biatorbágy

Huupppsz!
Ezt hívjátok laptetőnek?
Mindenkinek kínálok belőle egy szeletkét. Krettynek és Zsuzsinak most különösen.Bár nem ismerem a történetét, ha jól értettem ez szerencsét hoz?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kedves Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, és örülök, hogy nem vettétek a levelem tolakodásnak.
Az nagyon jó, ha tudtok az én történetemből (is) erőt meríteni, de félre ne értsetek, nem egy sikertörténetként akartam tálalni, és igazából nem is a végkifejletet akartam hangsúlyozni...
A legtöbbetekhez képest az én "lombikos-pályám" kifejezetten light-os volt, ugyanakkor megjártam ennek a pokolnak számtalan bugyrát. Csak azt szerettem volna nektek mondani, hogy a cél érdekében ne áldozzatok fel minden más fontos, értékes dolgot, és ne feledkezzetek meg önmagatokról, még az árnyékosabb, kevésbé szerethető oldalatokról sem...

"Ha mindent odaadnál érte, mit adhatnál neki..." (F.Á.)

Na, és ezért a pár sorért külön bocsánat mindenkitől, sikerült kicsit moralizálgatnom, amit szerettem volna elkerülni...

Katapetra, írtam neked!

Nyuszika, lánykám még nem született meg, de bármelyik pillanatban várom, igaz, most már kicsit türelmetlenebbül...

Leeda, Kagyló, Era, nektek is köszönöm a kedves sorokat!

Nem ígérnék aktív jelenlétet, de így ismeretlenül is kívánom valamennyiőtöknek a legjobbakat (kinek mihez kell), és igyekszem követni a sorsotok alakulását!
gladiolus

Csak egy gyors kukk, jövök majd később (délután)

ZSUZSIIII, remélem már úton vagytok az embrikékért!!!

EMERENC, hiányollak ;) Remélem minden OK és szépen terhesedsz!!!

Pussz addig is mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Egy képet rakok fel, ez még nem a fotósé, a nagyi szülinapján készült róluk. Remélem, senkit nem bántok meg, és talán erőt ad egy picit a küzdelemhez.

Kretty, nagyon szomorúan olvastam soraid, én is szorítok neked, hogy sikerüljön mihamarabb talpraállnod. De megértem a fájdalmad.

Zsuzsi, nagyon drukkolok a babókhoz.

EMERENC???????? Hiányzol nekem.

Kép félévesen

KépKép
momelcsi

Jujj, de helyesek! és milyen "vegyesek" (egy kicsi anyából és egy kicsi apából), Sára mondjuk tiszta anyukája...
Pusszantlak!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Melcsi:Gyönyörű babák, még mindig!!!!!! :lol:
Én annak is örülnék, ha minden reggel valamelyik kismami egy fotóval inditana, olyan jó őket nézegetni...na jó ne essek túlzásokba....de, jó lenne :wink: :lol:

Nene: Bálintka? Jól van a nagyfiú, veletek mi újság?

Emerenc???? Gyere néha.....léccci
katapetra

Melcsi,
tündériek, és tényleg "vegyesek"... :D :D most legalábbis nagyon úgy tűnik, kíváncsi vagyok, hogyan fog ez alakulni később :lol:

Zsuzsi
??

Emerenc,
remélem, minden rendben... :roll:

Nene,
Tőled is várunk új képeket :D

Nyuszi,
szintén :D :D

na jó, nem akarok itt senkit noszogatni, de tényleg jó őket nézegetni.... :lol: :lol:
leeda

Zsuzsi,
Várunk a hírekkel, és mennek a drukkok.

Kretty,
Nagyon sínálom, hogy ennyi mindenen keresztül kellett mennetek, de ahogy a többiek is írták, ne add fel, mert ahogy a nagy okosok szokták mondani a remény hal meg utoljára :wink:

Mi a jövő hét szombaton megyünk majd babafotózásra, és vasárnap meg lesz Bálint keresztelője.
Nem akarok senkit megbántani vele, ezért nem bombázlak bennetek fényképekkel, de mivel többen is kértétek rakok fel kettőt.

Bálint a keresztelői ruhájának próbáján
Kép

Ez meg az egyik kedvencem
Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene,
hát csak ismételni tudom magam: tündéri! ez a vigyor! meg az a haj! na és az a ruha....és hogy mennyire hasonlít a párodra.... :lol: :lol: :lol:
leeda

Melcsi,
Tündériek a lurkók, és már milyen nagyok!
Matyinak olyan igazi kis huncut nézése van :lol:

Leeda,
Köszönöm. Igen, mindenki azt mondja, hogy Bálint tiszta apja. Az az érdekes, hogy én nem látom benne, én csak Őt látom, mint egy külön egyéniséget, arcot, pedig mindenki esküszik, hogy az apjára hasonlít :D
Mondjuk én nem bánom, hát valakire kell, hogy hasonlítson :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Jaj de cukkancs fiú!!!!!!!
Engem mindig a kék szemével bűvöl el a kiskrapek, de hát ha mosolyog, akkor pedig nekem is fülig ér a szám! :lol:
Köszönjük Nene, én nagy örömmel veszem ezeket a fotókat, mert IGEN IS REMÉNYT ADNAK!!!!!
A keresztelőre szép ünnepet kivánok, és ilyen helyes kis ruhában biztos nagyfiúsan is fog viselkedni, legalább is anya reméli, ugyi? :lol: :wink:
Puszi

Nyuszi:most ti jöttök....fotóval, én örülnék..... :roll: :D
katapetra

Sziasztok!

Era: visszatérve a továbbtenyésztésre, szóval volt ma két lány, akik továbbtenyésztést kértek, pénteken volt a punkciójuk, szóval az ő embrikéik ma 5 naposak voltak! Kálmán elmondása szerint gyönyörűek voltak, kb 150 sejtesek
Köszi a laptető szeletkét! :) El is veszem a részem belőle!

Gladioulus én is elolvastam a leveledet, köszönjük, hogy megosztottad velünk a kálváriadát, egy kicsit én is így érzek, ahogy Te írsz, hogy mindent nem szabad feladni egy célért, mert ha azt a célt nem érjük el, lehet, hogy üres lesz az életünk
Drukkolok Neked a komplikáció mentes szüléshez! :)

Melcsi: Nagyon édesek a babók, csatakozom azon előttem szólokhoz, akik mindennap szívesen nézegetnének ilyen babás képeket! Nekem is erőt adnak mindig a folytatáshoz! :)

Nene: Nagyon édes a kis Bálint, az a kis csokornyakkendő tünemény :)))

Nálunk egyenlőre minden rendben! :)) Visszakaptam a két kis embrikét! :) Most igyekszem vigyázni rájuk! :)

Mindenkinek a köszi a drukkokat! :)
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok Drága Sorstársaim! :D

mné, nagyon sok erőt és kitarást.... :cry:
Kretty, drága jól tetted, hogy orvoshoz fordultál, mert a lelkünk mindenünket képes lebetegíteni a végén. így van remény a gyógyulásra......ölelés.

Nekem is a HIT ami ki tud rángatni a bajból, meg egy szerencsés génállomány, hogy nem tudunk 3percnél tovább pesszimisták lenni, olyan a családom mint a keljfeljjancsi. Néha infantilisnek tününk, de így vagyunk kodolva. Ez a baromi nagy szerencsém. :wink:
Nem igazán érzek késztetést arra, hogy megtudjam, hogy mi az eredmény.
Így még van remény, még hihetem azt, hogy sikerülhet, még ábrándozhatok azon, hogy milyenek lesznek stb. De...ha mégsem.....akkor egy másik útat kell járnom. Tudomásul kell vennem, hogy gyermek nélkül is lehet élni. És igenis boldog leszek! És nem fogom utálni mások gyermekét! Nem leszek megkeseredett! De azért sírdogálni fogok.... :wink:
gladi, nagyon megínditó volt a leveled, különösen az az átélt életbölccsesség ami kiült a soraidból....
.....Ez kellett, hogy gyermeked nagy szemekkel nézzen fel rád és suttoghassa, anyucikám....Bárcsak én is elmondhatnám, hogy amit végig csináltam nem volt hiábavaló.....de tudjátok mit nem volt hiábavaló, sokkal több lettem, már nem siklok el az emberi problámák mellett. Ha látok egy vakot nem csak a fehér botot és a kutyát látom benne hanem az embert is. Ő nem lát én meg meddő vagyok....mindenkinek ott van a keresztje, csak van akinek látszik és van akinek nem..... 8)
Ez a sok keresztelő! Annyira jó!
És csak egyet tudok érteni Katával ez a sok kép, bátorító ám nagyon! :D
Barikám, ezt a diétát nagyon sajnálom.....ez egy mumus....komolyan feltudnak minket repiteni az űrbe, de erre semmit nem tudnak kitalálni, hogy ne kelljen diétázni. :x
kisalag, hiányzik a humorod! Már biztos befejezted a pihenést!Gyere máár!
zsuzsi, örülök, hogy minden jól alakul, így tovább! Hajrá!
kagyló, erős csajszi vagy Te sokkal erősebb mint azt gondolnád magadról! De azért Te is tudsz ám olyanokat mondani.....nem csak az apukád. :wink:
Jó éjszakát, lányok! (fiúk)
emerenc

Emerenc: most akkor mi a helyzet??? Nem teszteltél??? Hányadik napon vagy ET után?? Lécci ne hagyj minket a bizonytalanságba!!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, drukk a terhesedéshez és küldöm a ragacsokat is!
Kép Kép

Emerenc, mennek a további drukkok!!!+++++++++++++++++++

bari6

köszi Bari :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
Nagyon cuki a vonalzód :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Nene, Melcsi: csudahelyesek a babáitok!:-)

Zsuzsi, Emerenc, nektek nagyon-nagyon szorítok ezekben a napokban, hetekben!
Emerenc, engem meg a te soraid hatottak meg nagyon... Az az igazi, zsigeri optimizmusod, ami valószínűleg bármilyen élethelyzetben tud neked segíteni... csodálatra méltó... És igen, én is azt gondolom, mindenkinek megvan a maga keresztje, akár látható, akár nem, és egyáltalán nem biztos, hogy az ember elcserélné a sajátját...

Era, úgy emlékszem, te kérdezted a továbbtenyésztést. Én úgy tudom, a kezdeteknél nyilatkozik az ember, hogy mit kér, ha olyanok a körülmények (továbbtenyésztés, kísérlet, vagy megsemmisítés...). Az, hogy van-e lehetőség a továbbvitelre, az a leszívott és megtermékenyült petesejtek számától függ (azt hiszem, 5 fölötti). Ha van elég, akkor próbálkoznak. Nekem az első lombiknál 6 termékenyült meg, és előre nem lehetett tudni, hogy mi lesz. Minden reggel ment a telefon, és amíg még volt elég, lehetett várni. Így lett nekem 5 naposan beültetve a megmaradt 2 blasztocyszta.

Szép napot, Lányok!:-)
gladiolus

nene: köszi :lol:

Era, Gladiolus: időnként eltérnek az aláírt papíroktól, és a protokolltól, bár nem ez a jellemző a Dévai Intézetre, de a tegnapi két lányból az egyiknek 3 termékenyült meg, és azokat tenyésztették tovább, gyanítom azért mert enyhén hiperstimulált a lány, és D felajánlotta neki, hogy továbbtenyésztik, gondolom azért, hogy hátha addig is csökken a víz mennyisége a petefészkekben :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,
meg tudná valaki mondani, hogy Dévai mikor csinálja az átjárhatóságit? És hogy milyen?
Régen ez nem kellett nála. Most újra próbálkozunk decembertől.
Már a kezdéshez is kell, vagy a kezelések kezdetekor megcsinálja? Minden beutalót felírt és azt mondta, ha kezdünk, jelentkezzek. Nem kellene előtte emiatt mennem? Lehet, hogy elfelejtette?
Köszi előre is a választ!
Drukk mindenkinek!
rozsafa

Húúú csajok mi ez a nagy pangás???

Rózsafa, arra emlékszem,h nem feltétlenül kell átjárhatósági, MRI-re is el lehet menni, ha jól emlékszem kb. u.annyiban van és nem fáj. Amúgy anno nekem nem Dévisz csinálta, de félidőben szokták legjobb tudomásom szerint.

Gladiolus, Emerenc mindkettőtök levele megindító volt ;(

Emerenc, nagyon drukkolok értetek is! Amúgy mikor kell tesztelned?

Zsuzsiiiii, ++++++++++++++++++++++++ remélem pihizel ezerrel.

Melcsike, Nene nagyon cukik a gyerekek!!!

Ki merre van? vagyis hol van mindenki???

Holnap reggel szorítsatok kérlek, megyek diabetológushoz a cukrom miatt :( remélem megelégszik az egy hete írt étkezési naplómmal és a szépen alakuló cukrommal.

Puszika mindenkinek és gyertek,mert nem jellemző ránk ez a pangás! Igyekszem Én is többet jönni ;)

bari6

Aranyosak vagytok csajok! :wink:

Holnap lesz ET15.nap, D. 21-22.napot szokta mondani. Ha lesz bátorságom már holnap tesztelek vagy szombaton. :? Nem igazán érzek rá kéztetetést.
Csak ha mégsem akkor ne kelljen tovább szednem feleslegesen a progit.
zsuzsi, drukk,drukk......
a vonalzodat igencsak megirigyeltem! :D
emerenc

rózafa, az átjárhatósági akkor kell ha nem lombikkal kezdesz. Ha lombikkal kezdesz akkor elég amit a Bari mond. Az átjárhatósági igencsak kellemetlen, a másiknál semmi fájdalmat nem érzel és még olcsobb is.
Az átjárhatóságit csinálják az intézetben, kb. 12re mész és 3ig bent maradsz, pihenni kell utána. Ezt a műtben csinálják így kizárt, hogy akkor csinálja amikor a stimuláció elkezdödik.
emerenc

Emerenc: jujjjjjjj, most MINDEN drukkom a Tiéd!!!!! :wink:

Zsuzsi: Utána, Te következel :D

Bari: Remélem jó eredményeket kapsz holnap! Gondolni fogok Rád!
katapetra

Sziasztok!

Hát igen, elég nagy a pangás! :(((
Szegény zugolvasóknak nincsen mit olvasni :lol:

Bari: drukkolok a holnaphoz! :) holnap is lesz vérvétel? vagy csak a múltkori laboreredményt fogja elemezgetni?

Emerenc: akkor mennek tovább a drukkok, még semmi sincsen veszve. Miért érzed azt, hogy nem sikerült? Nem érzel semmit? Nem is kell! Mindenkinek más a terhessége. Van aki érez valamit, van aki semmit! Azért még ne add fel, kérlek! :lol: Ovitrelle-t kaptál?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Katapetra: Te mivel töltöd a napjaid? Remélem már teljesen meggyógyultál! A konyha kész van! :lol: Most milyen meglepivel várod haza a párod?
El fog még menni az ősszel, vagy idén már együtt lesztek? Mikor is kell menned a dokihoz?

Köszi a drukkokat! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Katapetra, tényleeeeg, mondtad,h most valami új dolgot csinálsz :) Mi az???

Emerenc, drukk!!!

Lesz holnap is vérvétel, de nem cukros :) letudom a felírtakat :)
A doki gondolom megmondja,h mit hogyan kell ennem, mérnem..ill. megnézi az étkezési naplómat...

bari6

Szia mindenki!

Hát így kell a magas szárnyalásból k...a nagyot zuhanni!
Sajnos nagyon rossz hírt közölt velem tegnap D. Nem elég az én selejtességem miatti meddőség, a férjemnek is nagyon-nagyon rosszak az eredményei. Ezt D. kihangsúlyozta, hogy nem csak nagyon rosszak, hanem nagyon-nagyon rosszak. Eddig vele még sosem volt semmi gond, talán egyszer volt kicsit gyengébb eredménye. Igazából nem is tudom mit mondjak, nem találok szavakat, egyszerűen sokkolt a hír. Nekünk ezt dobta a gép. Azt hiszem itt a vége.......
Ehhez már nincs erőm....
kívánom mindannyiótoknak hogy váljanak valóra az álmaitok
pusz
Era
era33
Biatorbágy

Era: ne add fel kérlek, olvass vissza, itt is voltak olyanok, akiknek a férjének nagyon-nagyon rossz volt az eredménye! kérdezd meg Barit! Náluk is volt elég nagy probléma!! Lehet, hogy most még nem tudtok emiatt kezdeni, de talán később még bármi lehet! Bízz kérlek :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Zsuzsi!
Aranyos vagy hogy próbálsz nyugtatni, de tudod az a baj hogy nálunk evvel nem volt gond.Én vagyok meddő (endometriózis miatt az egyik petevezető eltávolítva, a másik nem átjárható). Ez a férjemmel már csak hab a tortán.
De azért köszönöm.

és nagyon szorítok Nektek!!!!
Era
era33
Biatorbágy

Era: és D nem javasolt semmit?? valamit csak mondott!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Persze, javasolt. Első körben andrológust. Csak én most kezdem hitem veszíteni. Bőven elég volt az én bajom is, és most még ez is.
Lehet hogy nem kellene erőltetni ezt a dolgot. Talán meg sem érdemelnénk.
Amúgy D. nagyon aranyos volt. Egy kicsit megpróbált viccelődni is. :cry:
era33
Biatorbágy

Era, 2 évvel ez előtt mikor elmentünk utána járni,h miért nem jön a baba tudtuk meg,h a férjemnek 0 katonája van (hozzá kell tenni,h előtte 3-4 héttel magas láza volt) Akkor az akkori andrológus még bunkó is volt vele és közölte,h ilyen eredménnyel soha nem lehet gyermeke, még lombikkal sem.... Na de én mondtam,h olyan nincs és elmentünk másik orvoshoz (Erdei doktornő) aki az első vizsgálatnál már meg is mutatta a katonákat. Nem volt sok, de volt. Vitaminokat kellett szednie és 3 havonta ellenőrzésre járni. Egy évig ment a vitaminozás és közben is volt láz miatt 0-s eredményünk, aztán el lettünk engedve 2-3 millió/ml
Ilyen eredménnyel kerültünk Déviszhez. Itt még nincs is vége a történetünknek,mert a zuram a 3 lombik alkalmával mind a 3x első mintaadásánál 0-s mintát adott, így szegény mehetett második körre. A 3. lombikunk végeredményei 22hete6napja a pocakomban vannak.
Hozzá kell tenni,h egy csomó mindenen változtattunk. Alsó gatya csere, lazább felső nadrágokat vettünk, nyáron esténként hűtötte a heréjét, sok-sok vitamin, zeller, fürjtojás, elhagytuk a mindenféle kész kaját...és meg lett minden eredménye.
Még valami, Nekem a bal petevezetőm teljesen zárt a jobb hol működik-hol nem...de inkább nem...és mérsékelt PCOm is volt.
Szóval kérlek ne add fel! Most tudjátok,h mi a baj! Lehet rajta segíteni és ma hallottam jó hírt is, lentebb írok majd róla ;)!!!
Hidd el itt tudjuk,h most mit éreztek, de míg van katona addig nem szabad feladni és hinni kell abban,h igenis Nektek is lesz kisbabátok!

Kretty, a Cirises topicban ma írt az egyik csajszi akinek a férjének volt visszér műtéte és ugyan még kell gyógyszert szednie, DE nagyon úgy néz ki,h mehetnek januárban INSZEMRE!!!

bari6

Era: Írtam neked privát üzenetet.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Era, higgy a lányoknak!
Az az egyik nagy nehézsége a lombikozásnak, hogy minden bizonytalan. És a kiindulási helyzetből, meg a körülményekből (bármilyen ideálisak is) nem lehet előre megjósolni a sikert. De ez az, ami viszont a ti esetetekben igenis lehet reménykeltő: a rossz (nagyon-nagyon rossz) alaphelyzet valóban nem jelent kudarcot. A lombiknak az a szép oldala, hogy nem kell sok a sikerhez...
Ráadásul a vitaminok, meg mindaz az életmódváltás, amiről Bari is ír, valóban hozhatnak egészen elképesztő javulást.
Másrészt -szerintem- azt sem lehet tudni, hogy ez nem egy aktuális rossz eredmény-e, hiszen, mint mondtad, a férjeddel korábban nem volt probléma...

Kívánom neked, hogy az első sokkból felocsúdva legyen erőd a folytatáshoz!
Üdv
:)
gladiolus

Emerenc????

kriszto

kriszto82

Kriszto??????

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol:
mi van veled? hogy vagy? hol bújkálsz???

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

munka rengeteg.... majd jövök hosszabban hamarosan, csak annyi minden van, állandóan... DE ezerrel szorítok ám mindenkinek!!!

Vigyázz bogyókákra nagyon!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

:D :lol:
várlak, hiányzol :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kép

kriszto

kriszto82

Emerenc: nagyon izgulok még mindig érted!!!!!

Zsuzsim: Jól érzed magad otthon?Pihengetsz?

Barikám:Én hülye teljesen elfelejtettem, vagy nem is volt tudomásom róla, hogy a petevezetőink, ill. a női állapotunk TELJESEN egyforma (Bal zárt petev., jobb alig működő, enyha Pco)kivévve, hogy nektek babáitok lesznek!
Tudod most mekkkora erőt adtál nekem????
EKKORÁT :lol: :lol: :lol:

Kérdeztétek, hogy mit foggok csinálni: hát a keddi cukkerterhelés sokat fog nyomni a döntésemen.....Ha jók az eredmények, akkor fagylaltozunk :lol: , ha rosszak, akkor folyt. köv. angol.
És plusszban: vasárnaponként mindentől függetlenül esküvőszervezői tanfolyamra megyek :oops: mindig is elvarázsolt az eskóvők világa, szervezése, életem egyik legszebb éve volt, amikor a sajátomat szervezhettem, most az uncsitesómét tervezgetem...és ennek hatására vágtam bele, aminek a férjem rettenetes örül.....ő inkább attól félt-a gyönyörűm-hogy depis leszek itthon.....emiatt a gyerekprojekt miatt, de nem!!!! :D
Szóval ez lesz majd 16-tól, vasárnaponként. :lol: várom ám!

Mit csináltok a 7végén?
Én..... :lol:
Ma elmegyek egy jó kis zúzós Tankcsapda koncertre, ahol kitombolom magam.
Szombaton Nagybátyám 50. szülinapja lesz, azt ünnepeljük, Vasárnap este pedig elmegyek megnézem az egyik kedvenc darabomat a Madách Szinházban:József és a szines szélesvásznú álomkabátot!

Jó kis ellentmondások, mi? :lol: De most jól vagyok, jó hirt kaptam Szabiról, lehet, hogy előbb jönnek haza....Juppi

Bocsi zizségért, de még az idő is csudálatos
katapetra

Kata: pihengeteg, bár már most unom magam! :)))) borzasztó, hogy nem bírom munka nélkül :(((
de milyen jó hírt kaptál, kettőt is látod, Baritól is és Szabitól is Juhéééééééé
drukkolok nagyon, hogy tényleg hamarabb hazajöjjön a ZUrad! :lol:
Azt tök jól, az esküvőszervezői tanfolyam, nekem ilyenekhez nincsen érzékem, annyira nem vagyok kreativ, csak a tartozik, meg a követel (könyvelő)
Nagyon drukkolok Neked keddre, hogy minden eredményed jó, vagy legalábbis sokkal jobb legyen, mint annak előtte!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

lányok! Holnap nyitva van a Podmaniczki u.i labor?
Lehet beutaló nélkül menni?
Van értelme esetleg most délután menni? Megittam már több mint 2l folyadékot, egyáltalán meddig vannak?
Jaaj, segítség! Kezdem a fejem elveszíteni!

Bari, én sem tudtam a problémáidról azt gondoltam, hogy "csak" Apa baj van! De hurrá, így tényleg van remény! Már ne haragudj, de biztos tudod mire gondolok! :wink:

Kata, nagyon örülök, hogy jó kedved van és jó híreket kaptál!
Hajrá, fagylaltozás! :lol:
emerenc

Emerenc!

Ma mehetsz még szerintem 2-ig, de annak már csak héftőre lesz eredménye. Szerintem holnap nincsenek!
DE TESZT!!!!
Az már tuti mutat!!! Jaaaaaaaaaaaaaaj, úgy izgulok érted! Akár most is csinálhatsz tesztet már tuti csííííkos lesz, csíkos, csíkos, csíkos, csíkos.... be vagyok zsongva???? :shock: :shock: :shock:
Ja neeeeeeem, csak munkaundorom van....

:lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

csináltam tesztet, de az negatív lett! Lehet, hogy sok folyadékot ittam azért.
jövök még. köszi!
emerenc

Emerenc szorítok tovább!! csak pozitívan! azért less a tesztre néhány perc múlva ismét! :wink: :wink: Pusza

kriszto

kriszto82

Csináltam mégegyet, van valami 2. csík de a matrica alatt, nem közvetlen alatta,
1cmrel a kontroll csík alatt. Ez volt az olcsobbik teszt:Lily
az elöző a baromi drága cleablu.
Nagyon kész vagyok! :shock:
emerenc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: