A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nem a lábunkat isszuk meg, hanem a kakaót :roll:

Kép
vindolanda

Heni!
Hát igen, nagy szerelem a motor... :)

Kaqk!
Látom még Dalmával egyben! :) Nagyon izgi már így a végefele!
Ezek szerint nem költöztök? Talán jobb is így szerintem is!

Vindo!
Ez a mustivós hasmenés kemény lehetett, de érdekesen álltak hozzá az óvónők...
Jó is az amikor csak úgy szép nyugodtan hazaballagunk az oviból :)
A bicajt ott szoktátok hagyni az oviban? Én is gondolkodtam, hogy azzal menjünk, de akkor a többi gyerek is bicajozik rajta, amikor kinn vannak, és ezt a gyermekeim nehezen viselik...

Piroska!
Hű, tényleg most nézem, Mendel ennyire koránkelő?

Maggie!
Azt hiszem a mi gyerekeink is Bercó tipusúak. Meg erre lehet, hogy rátesz egy lapáttal az ikerség is, mert együtt nagyon jól megvannak...

Dóri!
Valahol olvastam, hogy rendben van a sulis kérvény. Örülök! Hajrá tanulás! :)

Irina!
Ádi jobban?

Mátrafüred jól sikerült, gyerkőcök élvezték. Már kisebb túrakat egész ügyesen megtettünk. Persze időnként játékidőt kellett biztosítanil. Olyan érdekes volt. Mentünk kb 20 percet, aztán leálltak bogarászni, kavicsozni, vagy botozni bármivel elkezdtek játszani. Aztán jöhetett az újabb gyaloglás. Volt szalonnasütés, láttunk mókust, gyűjtöttünk makkot, tobozt. És az idő is jó volt. :)

Céges önellátós üdülőben voltunk, ami meglepően drága volt a tavalyelőtthöz képest. Néztünk is egy nagyot, amikor a beutalón megláttam az összeget...

Kép
gica1

Már csak 15 nap és Áron megkezdheti az ovit:-) okt. 12 kezd:-) én pedig 24. Egy új korszak kezdődik.....

Heni
KépKép
heni81

Heni, izgi lesz! Áron lesz a legkisebb?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi az:-) igen Áron lesz a legkisebb...de nem a legalacsonyabb:-)

Heni
KépKép
heni81

Gica
Mendi este nyolckor fekszik, de fel szokott ébredni négy körül, majd visszaalszik. Van, hogy rosszabb éjszakánk van, mert jön a foga, olyankor többször is felébred.

Vindo
igen, Gregor Mendel volt a borsós :)

Képzeljétek el, mi történt ma velünk!
Bementünk az Árkádba a két gyerekkel, Didri kicsit előrement, de csak kb másfél méterrel volt előrébb, mint én. Megállt az Árkád bejárati ajtaja előtt, mire a mellette lévő ajtó (az a nagy üvegajtó fém keretben) kiesett a helyéről :shock: :shock: :shock: Én meg annyira megijedtem, hogy nem mertem még megszólalni sem, nehogy ijedtében alárohanjon. Csak álltam ott földbe gyökerezett lábbal és amikor leesett az ajtó, felkaptam a kislányom és csak sírtam, szegényke meg nem értette, hogy mi a baj. Csak az futott át az agyamon, hogy nagyon szeretnek minket odafent, hogy ilyen történhetett velünk. Egyáltalán nem ijedt meg egyik gyerek sem, de mellettem volt három nő, az egyik velem sírt, annyira megijedt ő is. Nagyon durva volt. Ez hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet!
Elmeséltem a kislányom keresztapjának, és ő mondta, hogy legközelebb fogjam meg a kezét. Mondtam neki, hogy ha fogom, akkor mindhárman már alulról szagoltuk volna az ibolyát, mert én a jobboldali ajtón akartam bemenni, csak azért mentem balra, mert a kislányom odaszaladt a baloldali ajtóhoz. Szép, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Most csak gyorsan.
Beadtam az első munkámat. Éljen, bár nagyon bizonytalan vagyok abban, hogy jó-e. Majd elválik.
Még van kettő (egyelőre), a hv-n ezek száma csak növekedni fog.
dmaggie

Piroska, az angyalkák tudják a dolgukat. :wink: Nagyon örülök, hogy szerencsésen végződött ez a kis "kaland".
Nem is csodálom, hogy megijedtetek.
Állítólag ez a lábbal hajtós motor magyar találmány. Azért néha számít az a három év is. :wink: :lol: :lol:

Heni, szuper. Fiúk jól nyomják. :lol:

Vindo, egyet kell értenem. (nehezen oldódó gyerek) Hogy sikerült a bemutató? Jó kis programok. Rugó korábban dől ki?
Köszönöm, lehet, hogy kicsit sokáig tartottam rajta a festéket. :wink: :lol: Így van ez, ha nem nézem az órát és beszélgetek. :oops:

Gica, köszi Neked is. Nagyon különleges lehet a két gyerek között a viszony. Milyen ügyesek! :roll: Bercó szerintem nem tudna ennyit sétálni, állandóan cipelni kell a fenekét. Régebben mi is önellátós pihenéseket választottunk, de egy idő után már kértem, hogy ne ilyen helyre menjünk. Én nem sokat pihentem.
dmaggie

Maggie
hát igen, a magyarok jókat tudnak kitalálni. :)
A mi korunkban három év? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hahó!

Villámgyors bejelentkezés. G. hajnalban ment, mi gyalog-biciklivel voltunk az óvodában (Rugó tempójával ez egy olyan 40 perces út), most hazajöttem húsz percre, aztán kilenctől angol. Négyre megint megyek Rugóért, komolyan, kilométer órát lehetne rám kötni...

Maggie, igen, jól sikerült, és nagyon boldog vagyok. Többen jöttek megdicsérni, és jól esett. Hát, ez olyan tűzkeresztség-féle volt, első angol prezentáció. Mától tudom, hogy kivitelezhető a számomra is :)

Gica, a biciklit ott hagyjuk, és lelakatoljuk.
Egy elkülönített részen vannak, szóval nem a játszó részén az óvodának, így a gyerekek nem használják.
Igazi őszi idő volt rátok, az biztos 8)

Mókus
8)

Rugó a botanikus kertben látott mókust a nyáron, azt mondta rá, hogy kicsi cica :D

Kis motor: én is úgy tudom, ahogy Maggie, magyar találmány. És a külföldre települt magyarok hazajárnak beszerezni a járműveket, mert máshol nem gyártják 8)

Piroska, ez az üveg-sztori durva :shock:
Szerencse, hogy nem lett semmi bajotok.

Érdekes, mikor leadom Rugót az óvodában, már örülnek neki a gyerekek, és messziről mutatják az anyjuknak, hogy ott van Rugó, szia Rugó :P
Úgy látszik, kezd beilleszkedni, és kezd összeszokni a csoport :P :arrow:

Éljen az óvodás Áron!

dél körül jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Fruzsi hétfőn kezdi az ovit :shock: Tegnap tudtuk meg, hogy mehet már hétfőn. Most gyorsan megveszem a hiányzó dolgokat neki. Jaj de fura :roll: Ő már nagyn várja, a héten még csanázik, aztán hétfőtől ovi :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Életjel :).

Először is boldog szülinapot Bálónak és Petrának :D!!!

Szomorúan olvasom a szülinapos táblázatot, és látom Sense Botiját, Granda LIndáját, Hajagosné Éva Valtiját...hogy eltűntek mindannyian :(...

Nálunk semmi változás, gyerekek jól vannak. Panka hihetetlen változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest az oviban, amikor iszonyatos hisztiket vágott le. Óvónénikkel közösen arra a megállapításra jutottunk, hogy itthon vagyok, nem járok éjjel dolgozni,és ez megnyugtatja...
Hát, sjnos még nappal sem járok dolgozni. Most elég sok állást megpályáztam, várom a válaszokat. De mivel nagy a munknélküliség a cégünk bezárása miatt, így nagyon nagy a konkurencia :(...
A suli nekem is elkezdődött, hétvégén már voltam konzin. Egyenlőre alig voltam bent órán, mert az adminisztrációval elment az idő. Megkaptam az engedélyt az egyéni tanrendre, és a két évre :D. Igaz, húzós lesz...Most első évfolymra alig járok majd, behallgatok a másod-, és harmad évfolyamra is. Nagyon tetszik, a környezeti nevelésért totál odavagyok, most már úgy érzem, jó helyen vagyok, csak teljen már el ez a két év...És a nyelvvizsgától tartok a legjobban még most is :?...
Gyakorlatra Pankáék ovijába fogok járni: a sulinak is az a gyakorló ovija, oda megyünk csop. gyakorlatra is, és itt van tőlünk 5 percre. Majd dolgozni is ide szeretnék jönni, ha meglez a diplomám :).
Szombaton Bence osztályával megyünkaz erdőbe főzni.
Jövő hétvégén újra konzi, és két beszámolóval is kell készülnöm, diff. ped.-ből és nemzeti értékeinkből...Nem lesz egyszerű, de még élvezem :).

Még egyszer köszönjük a szülinapi köszöntéseket, a nem FB lakók kedvéért hozok képeket :).
Kép Kép Kép Miből lesz a cserebogár :D?
dettyk

Maggie, nagyon jók a képek :). Te is jól nézel ki, ritkán látunk ;)!
Nagyon ügyes vagy a beadandókkal, én még a szakirodalom beszerzésénél tartok :)...Nem könnyű az sem egy ilyen kis városban, úgy látom...

Dóri, sajnálom :(.

Heni, nem semmi sebességgel nyomják a fiúk :D.

Vindo, ez a sétálós kakaózós hazaút jól is hangzik, főleg ilyen szép őszi napokon :).

Gica, de jó lehetett, tényleg nagyon jó időtök volt :)!

Heni, furcsa lesz, de jó is. Nekünk is fura,hogy amikor Áront utoljára láttuk, talán 1-1,5 hónapos volt, most meg ovis nagyfiú lesz :).

Piroska, nem jutok szóhoz...!!! Szerencsére odafent nagyon vigyáznak Rátok!

Vindo, nagon ügyes vagy :D! Kicsi cica :D...

Panndi, éljen az ovis Fruzsi is :D!
dettyk

Sziasztok!

Panndi, fruzsi biztos ügyes lesz, tényleg. Főleg, ha várja is ennyire. :)

Piroska, te jó ég!... Hála Istennek, hogy nem lett semmi bajotok tényleg... Biztos vagyok benne, hogy én is nagyon megijedtem volna...

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk a sulis kérvényekkel kapcsolatban. :)

Szép napot mára mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Pankát, Bálót, Petrát Isten éltesse! Köszönjük szépen a képeket! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

Nagyon szépen köszönjuük.

Puszi :)

Kép

Kép
agica1126

Bálint köszöni szépen :)

S Petrusnak itt is boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

A 2.5 éves nagy fiam:-)
Kép

ma színházba mentek az ovisok...

Péterke nagyon készült ...persze Áron is ment volna:-( Már csak pár nap és elkezdődik:-) Már várjuk nagyon:-)

Heni
KépKép
heni81

Petrusnak, Bálintnak, Pankának sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!

Heni!
Hű , tényleg nagyon nagy változás lesz most az életedben, életetekben! Elhiszem, hogy nagyon izgatottak vagytok!

Piroska!
Még ilyet! El sem hiszem, hogy ez megtörténhet! Didri őrangyalkája nagyon odafigyelt!

Panndi!
Akkor Fruzsi is kezdi! Hogy megnőtt már ő is!

Dettyk!
Panka mint mindig, bűbájos! :)

Maggie!
Nem is tudtam, hogy a motor magyar találmány...

Kép
gica1

Dettyk, írtam picit ott.

Nagyon édes Áron, és micsoda pompás ovis lesz belőle! ;)

Kép
Kép
Kép
zdori

Panka, Petra és Bálint, még sok boldog születésnapot kívánunk Nektek!!!!!

Hajrá, Dettyk!

Egyem azt a gyönyörű kis Pankát meg Áront.

Ágica, mizu?

Kép
vindolanda

Halihó!

Megint csak kutyafuttában. Mindjárt mennem is kell tovább. A héten kimaradt a könyvtár.

Dettyk, igazad van, szerintem itt sem lesz meg minden, még a megyei könyvtárban sem. Meg lesz néhány könyv, amit muszáj lesz megvennem. Azokra meg vadászok a neten. Talán pénteken átveszek egyet Szegeden. :wink: :lol: A beadandókkal meg igyekszem, mert aztán úgy felgyűlik majd minden, hogy vért fogok pisilni. Így sem lesz egy fáklyásmenet.
Sok sikert. Ölelem Pankát! Boldogságosat neki! Jaj a fiúknak! :lol: GYönyörű.

Vindo, nagyon-nagyon gratulálok. Nekem ez olyan megoldhatatlan feladatnak tűnik. Így szokták csinálni a gyerekek, jobban tudják, hogy kinek ki az anyukája, stb. mint mi magunk.

Petrát és Bálót is isten éltesse! Millió puszi nekik!

Gica, nekem is a haverom mondta. :wink: :lol:

Zdori, nagyon örülök én is.

Panndi, Heni, remek. :lol:

Jaj, tegnap megkérdeztem Beát. Ma írt, még egyben vannak.

Megyek ebédelni.
dmaggie

Maggie,
ha segíthetek könyv-ügyben, szólj. Bármit ki tudok venni az egyetemi könyvtárból, a köteleseket is 8) :wink:

Kép
vindolanda

Köszi 8)
Olyan boldog vagyok amúgy ettől :D

Kép
vindolanda

Nem attól, hogy kiveszek a könyvtárból bármit, hanem az előadástól.

Most éppen dolgozom, csak közben benézegetek ide :roll:

Kép
vindolanda

Jó, majd visítok. :lol:
Indulok vonatjegyet venni, stb.
dmaggie

Petrát,Bálót és Pankeszt Isten éltesse sokáig!!Nagy cuppanós nekik!!!

Elmegyünk pár napra "nyaralni",kieresztem a gőzt :D Apa sajna nem jön,anyukámékkal megyünk...

Majd ha megjöttünk jelentkezem!

Puszi mindenkinek!

juba0

Jó pihenést, Juba!

Irinát, szegényt, beszippantotta a felsőoktatás, úgy látszik :roll: :lol:

Lassan megyek Rugóért, aztán, gondolom, veszünk kakaót, a parkban ülünk, játszóterezünk, meg ilyenek, és ha sötétedik, hazajövünk :lol:

Holnap viszont klinika, és ez nem túl jó. G. nem lesz holnap, a kocsi is nálam lesz, a rudihúzogatás kedvező trendje pedig megakadt, így valami komolyabb dologra kell számítani :? :? :? :?

Szegényke.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk látom még egyben.. :)

Isten Éltesse a 4 éves Drágákat!!!!

Bocsi,az eltűnésért... Beninek csináltuk a szobáját,gipszkartonozás.. Már kész a nagy része,vagyis már csak a szekrényét várjuk,hogy megjöjjön.. :) Nagyon be jön nekik a külön alvás.. :) Suli is megy van már piros és fekete pont is.. Úgyhogy mi elvagyunk..

Látom Rugó is oviba jár,meg Fruzsika is. :)

Egy kalappal Rugónak a huzihoz!

Dóri sajnálom .. :(
varga tünde

Tünde, már hiányoltunk :D
Szép lesz a szoba, majd meglátod :D
Majd fotózd ám le.

Párbeszéd az óvodában:
- Te vagy Rugó anyukája?
- Igen.
- Rugó szeret engem. Azt mondta, szerelmes belém.

:lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

:?:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo még hogy nem tud beszélni Rugó...de szerelemet vallami.... édesek a gyerekek:-)
Szegénykém, Áronra is ez vár, neki sem jön fel teljesen, bár még van ideje, és huzogatja is nagy szorgalommal....

Juba jó pihizést!

Mi minden nap valamit alkotunk, élvezzük a jó meleget még:-)
Ruhákkal is dolgozom, kinőtteket elpakolom, nyáriakat is, rengeteg ruhát kinőtt a nyár folyamán Áron, meg persze Péter is, szerencsére van utánpótlás:-)

MA elvetjük még a fűmagot is, szépen lassan alakulunk:-)

Lelkiekben fel kell készülnöm a munkára:-) Áron már mindenkinek mondja, hogy meg oviba, anya meg dolgozni:-) jaj de menne...reggel is kel Péterrel, öltözik és sir, hogy ő nem indulhat:-( igy minden reggel be kell igérjek valamit amiért érdemes itthon maradnia:-)

Heni
KépKép
heni81

Tündi biztosan szuper lesz az új szoba:-) hogy teccik az iskola? Neked a munka? mindent győzöl?

Heni
KépKép
heni81

Naposat :)
Egyem Rugó szívét :) :) Olyan édes :) Szíveembe lopta ám magát nyáron :) bicajtologatás közben :) R. meg azóta emlegeti a pókbácsis játékodat :) :)
S Bercó tényleg nehezen oldódik :) de mikor ott volt kis barátja nem volt gond :)

Tünde,kicsi fiadnak így utólag boldog szülinapot :) :) Nem írígyellek :)
Tényleg h. tetszika suli? Milyen módszerrel tanulnak?
M.éka Meixner(jól írtam?)rel és rohamtempóban :shock: :shock: szerintem :) de élvezi :)

A @om kivan ... B. belázasodott :( tegnap kb 8 percre beugrottunk együtt oviba,s most épp a nagyon magas lázas járvány van... ma mire kelek?B. forró :evil: :evil: :evil:

Heni,jó lesz,hidd el.Viszont azt nem tudom tudod e ha betegácsiba mész az összes cafeteria ugrik... S Áron-Péter egy csoportba fognak járni?

Gica készül a sapi,majd küldesz pü-t a címetekkel? Nyaralás :) árak :shock:

Piroska,ez nagyon durva :shock: vigyáznak rátok fentről :)

s egy hagyományos kép :) 9.27 9:15 :) :) Kép
ez meg csak úgy :) Kép

KépKép
viranka

hali.

életjel. még egyben de már nem sokáig. 1 ujjnyira tágultam..holnap nst, lehet hv-n babázunk...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk én nem akarlak elszomorítani, de én kb 2 hétig voltam egy ujjnyi....

Vera tudom, majd az lesz betegszabin, akinek jobban megéri:-)
Hát náluk ez az ösztönző rendszer, szerintem nem a legjobb egy családos anyukának, de ez van.:-( Robival kollégák leszünk :-)

Szuperek a képek!!!!!!

Isten éltesse Bálót!

Ja és igen egy csoport, 22 lesznek.

Heni
KépKép
heni81

Érzem h szombaton szülünk..a gyerek feje már nagyon be van illeszkedve és a múlthéthez képest sokat változott a helyzet a doki szerint..ő nem beszél sokat...
Majd látjuk..:-)

11.10.01. jó lenne..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hazaértünk :?

Nagyjából rendben ment minden, de Rugó még az ágyon fekve sírdolgál.
Egy fiatal srác volt. Bekente valami érzéstelenítővel, vártunk 40 percet, aztán hátrahúzta neki, de Rugó meg sem mukkant.
Aztán, ahogy a kocsi felé mentünk, a fertőtlenítő összekente a nadrágját, és akkor elkezdett pityeregni, azóta is pityereg.
Betettem az ágyba, kért egy notebookot, és a youtube-on mesét néz.

Előtte az egyetemen voltunk, kikértem könyveket. Du. el kellene menni értük, de nem tudom, hogy lesz Rugó.
Mentálisan megviselte a dolog.

A holnapi óvodán is gondolkodom :roll: Itthon vagyok... Ha megnyugszik, mehet, de most olyan kis zaklatott.

Kaqk, ez igen :D

Viranka, csodás kép 8)

Vsz. nem Rugó vallhatott szerelmet, hanem a lányok mondták, hogy mondja ki, ő meg megpróbálta... Tegnap tudatosult bennem, hogy pár kislány kiszúrta magának, a haját simogatják, kísérgetik, messziről köszönnek neki :roll:

Kép
vindolanda

Vindo huh, akkor viszonylag könnyedén ment, holnap lehet még fogja neki csipni. Mit mondtak kell kamillás fürdő? vagy krém? mi az eljárás a továbbiakban?

Heni
KépKép
heni81

Oh egyem a kis lelkét....

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo!
Jaj, szegényke. Szerintem ne vidd holnap! Olyan sok anyukától hallotam, hogy amikor kimegy az érzéstelenítő fájdalmaik lehetnek és érzékeny is, nehezen megy a pisi. De legalább túl vagytok rajta. Én még mindig gondolkodom az ügyön, mert nekünk sem alakul semerre...

Egyébként meg jó érzés lehet, hogy a lányok így szeretik! :)

Heni!
Elhiszem, hogy már mindannyian nagyon izgatottak vagytok! De az a jó, hogy Áron is nagyon várja már!

Viranka!
Imádom a szülinapos képeiteket! :)
Jobbulást Bálónak!
Előre is köszi a sapit! :) Küldöm a püt!

Kaqk!
Hajrá Dalma! :)

Tünde!
Örülök, hogy jelentkeztél! :)
Ügyesek vagyok az új szobával! Nem unatkoztatok ezek szerint!

Kép
gica1

Halihó!

Házirobot közben :wink: :lol: Mindjárt kezdem a vasalást, csak gyorsan írok kicsit.

Tünde, szoktál Te semmit sem csinálni? :lol: :roll: Jó, hogy ilyen lelkesek a fiúk. Suliról tényleg írhatnál bővebben. Ha tudok valamiben segíteni, akkor szólj nyugodtan.

Vindo, Rugó nagyon hősiesen viselkedett. Emlékszem, bár már nem most volt, hogy Gergőnek is így csinálták. Dávid járt a legrosszabbul, neki egy szondával nyúlt alá a d.bácsi. Én nézni sem mertem. Tényleg fájhat majd neki a pisilés, meg meg is lesz dagadva egy kicsit, de hamar elmúlik. Nekünk talán chlorociddal kellett kenni, de én most körömvirágkrémet használnék, szerintem csodaszámba meg ez a kenőcs. Én sem vinném.
Idősebbek tőle a lányok? Nálunk nagyon figyelnek egymásra a gyerekek, a kicsiket mindig pátyolgatják. :lol:
Ma egyébként szüreti mulatság van/volt, vittünk szőlőt, meg tegnap este még sütöttem pogácsát is. ( :oops: jó sótlan lett)

Viranka, imádom a képeiteket. Bálintról meg nem változott a véleményem. Tényleg ilyen Bercó. Érdekes, hogy az anyukák nagyon meglepődtem, mert ők az oviban, a biztonságos kis környezetében találkoztak még vele, a privát találkozás viszont döcögősen indult. De egy dolog nagyon jól esett, állítólag minden gyerek beszél otthon Bercóról, nagyon szeretik. Sőt, az ikrek anyukája elmondta, hogy a fiúk pl. csak Bercónak adják oda a játékukat, mert ő visszaadja. :lol: Nagy baj nincs vele azért.
Kicsi a világ. :lol: (Heni és Robi kollégák lesznek) :lol:
Jól írtad, nagyon jó kis diszlexia prevenciós program. :wink: :lol: Rengeteg dolgot megtanulnak majd a hangokról.

Heni, de cukkancs. Jó kis izgalomban vagy már.

Kaqk, éppen ma gondoltam arra, hogy esetleg ma megszülhetsz. Azt számolgattam, hogy akkor vasárnap már mehettek is haza, de akkor meg hogyan látogatlak meg? :lol: Minden legyen úgy, ahogyan szeretnéd!

Gica, gyerekek?
dmaggie

mármint megy, nem meg. :oops: :oops:
Ennyit a rövidségről is. :lol:
dmaggie

Irina nekem is hiányzik már! Irigykedem rendesen a négy kreditjére. Nekem kettőért annyit kell dolgoznom, hogy na. (2 beadandó, ráadásul nem olyan összevágós + egy kollokvium) Irigykedem, hogy sokkal előrébb jár. :oops: :oops: :lol:
Meg nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi van Ádival!!!!
dmaggie

Itt vagyok megint.

Köszönjük a tanácsokat.
Döntöttem, itthon maradunk holnap.
Nagyon kellene dolgoznom, de hát sír szegény. Egy fél órát táncikált egy pisilés előtt :roll:
Szerzek majd krémet is.

Annyit mondott a doki, hogy ne nyúljunk hozzá holnap estig, akkor este fürdéskor húzzam hátra.

Meg hogy adjak neki fájdalomcsillapítót nyugodtan. Fájlalta, adtam is. Legalább megnyugodott tőle :roll:

Maggie, szonda :shock: :shock:
Nagyobb és kisebb lányok is vannak a Rugó-fanok között :roll:

MOst Gáborért sem megyünk be (busszal ment Db-be). Ha hazajön, váltjuk egymást, én meg elugrok a könyvtárba :roll:

Kép
vindolanda

Jaj, de sajnálom szegénykét. :cry: De hamarosan jobb lesz. Nálunk is így volt, alig mertek pisilni, aztán meg inkább nem is ittak, csak hogy elkerüljék a pisit.
dmaggie

Sziasztok!

Maggie Bercó igazi nagyfiú már.
Elhiszem, hogy kedvelik a pajtásai :)
Te is jó sokat vállalsz magadra, elárulhatnád a titkot, hogy is lehet ennyi mindent csinálni.

Kaqk drukk, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd :D
Kitől várjuk az örömhírt?

Vindo szegény Rugó :(
Én se vinném holnap. Melletted még a fájdalmat is jobban fogja viselni.
És már udvarol a nagyfiú :lol:

Vera olyan szépek vagytok :D
Láz :( Mielőbbi gyógyulást Bálónak++++++++

Gica de jó volt nektek :D
1 hét pihi, ránk is ránk férne :roll:

Juba jó pihenést :D
Cicus elviseli a szemüveget, de mi kaptunk egy szemcseppet, azt akkor kell a szemébe csepegtetni, ha le akarja venni, a csepp miatt kitágul kicsit a pupilla és sokkal jobb neki a szemüvegbe. Nektek nem adtak ilyet? Majd megnézem a nevét neked ha kell.
Nagyon jól áll a szemüveg Bertusnak :)

Piroska nem semmi ami történt az ajtóval, de Didri őrangyala tette a dolgát szerencsére :D

Heni, Panndi olyan furcsa olvasni, hogy már a tesók is mennek oviba :roll:

Heni biztos jó lesz visszatérni a dolgozó nők közé :D

Én ma pórul jártam. Bementünk az ikeába venni pár dolgot. Gondoltam hétköznap, alig lesznek. Erre valami akció volt és rengeteg ember :shock: Nem is vettem semmit, mindent leraktam egy sor végén és kijöttem, vagy 2 órát kellett volna sorba állnom a pénztárnál. na arra nem tudtam rávenni magam.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: köszi...:-) Maggie-nek meg Vindo-nak írok..hátha vki majd tud írni nektek..

Vindo: oh szegénykém... biztos rossz most neki, jó lesz neki otthon holnap.

KépKép
kaqk
Debrecen

Most pisilt, és már nem sírt :D

Elugrottam Db-be, Rugó meg G. addig itthon maradt.

köszönjük a ránk gondolást

Kaqk, figyelni fogok 8)

Szia Móni.
Ikea :x

Kép
vindolanda

Jövökjövök, sziasztok! :-)

Bocs, csak végigment a nátha (?) rajtunk hármónkon, a héten konkrétan esténként csak ágyba ájulni volt erőm, ezért aztán nem is haladtam semmivel. Van vmi influenzajárvány is, mondjuk náthának ez elég makacs, ami velünk van. Ádi már hétfőtől ment oviba, naponta párszor felszakadós köhögése van, mondták az óvónők, hogy -- idézem-- sok gyerek taknya-nyála egybefolyik.

Drága Bálónak és drága Rugónak mielőbbi jobbulást!!!
Kis hőseim. :-)

Verus, micsoda klassz képek!

Piroska, hidegrázós a történeted, de örülök, hogy nem lett bajotok!!!

Kaqk, ez annyira izgi! :-)

Vindo, nagy gratula az angol prezihez! :-)

Maggie, ne viccelj, drága, a 4 kreditet csak azért írtam, hogy jobban érezzem magam. Mert aztán jön a totális szenvedés anatómiából 2 kreditért :shock:, meg élettanból..., meg általános pszichóból (komplett észlelés és érzékelés).
Amúgy tök jól csinálod, hogy már a beadandókat írod, nekem is ezt kellene. Próbálok erőt meríteni belőled.

Dettyk, kis királylányod gyönyörű!
Minden képet köszi mindenkinek, szépségesek a gyerekek!
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: