A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Huh Maggie bocsi: Boldog szülinapot Bercónak!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercót Isten éltesse sokáig!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Bercó boldogságos szülinapot!!!!

Maggie képet kérünk ám a szülinaposról!

Heni
KépKép
heni81

Milyen nagy itt a csend
fodrászt megjártam :-)
Emma nagyizott, du-án is fog... ( oviszünnap)
Én kivasalom picurka ágyneműjét és fel is húzom neki....lassan minden kész.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Most csak gyors mert Zizi nagyon hisztis...

Bercót Isten éltesse sokáig!!!

Kaqk! Akkor ha mindennel kész vagy szólj Dalmának,hogy már csak rá vársz!
Emlékszem én is milyen türelmetlen voltam már a végén,főként Zinával,mikor egy hetet ráhúztam és még mindig semmi :?
Remélem Dalma nem lesz ilyen ráérős!(már én is nagyon kíváncsi vagyok rá! :D )

juba0

Juba: kész vagyunk csak párom holnap éjjel jön haza...szóval utána bármikor jöhet este 8 tól v. hv-n... :lol: :lol: :lol: dokim rendel :?

Ma felhúztam az ágyneműt is....még a kis forgó macikat kell előkeresnem..macikat kimosni..de a nélkül szerint ellesz pár hétig is,,:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, hajnalban elindultam. Minden rendben, rendezvény lement, de még a vonaton ülök, mikor csörög G. hogy az óvodából szóltak, hogy azonnal vigyük haza Rugót. Ment a hasa. Hát, ez nem volt megoldható, mert ő épp Gyöngyösön volt, én meg Pesten. Hát, akkor jöjjön érte egy rokon. Nincsen. Akkor szomszéd. Hát, éppen dolgoznak, meg amúgy is...
Szegény Rugón már gatya sem volt, csak melegítőnaci, mire odaértem, mindent összekent. Folyt belőle a cucc, minden, még a cipője is tiszta sz...r volt, az ágyneműt is hozni kellett. Szüreti nap volt, és mustot ittak, vsz. az hajtotta meg ennyire durván.
Vettem neki a vasútállomáson gatyát meg nacit még Db-ben, átszálltam, négykor felvettem.
Most itthon vagyunk, semmi baja :roll: :lol:

Nálunk minden nap van valami kavarodás :o

Kép
vindolanda

oh egyem a szívet... e,,a is sűrűn kakilt a 2 nap mustozás után..de nem volt hasmenés.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Ma kivételesen nem könyvtáraztam, Momót látogattam meg. Aztán meg megvettem néhány dolgot: gyertyát a tortára :lol: lufikat az oviba, meg tegnap elfelejtettünk pzs-t venni, így azt is pótoltam. :lol:

Kaqk, fészket raksz??? :wink: :lol: Én is tudom, hogy mennyire türelmetlenek tudunk már ilyenkor lenni. Nyugi, már sokkal kevesebb van hátra. :lol: :lol: Engem meg az bosszantott ilyenkorra, hogy állandóan jöttek fájások, de nem voltak rendszeresek, eléggé erősek. Ekkorra már naponta jártam nst-re v. amnioszkópiára. Élveztem nagyon. :?
Emmának tetszettek a babák?

Vindo, jaj. A mustban, mármint abban, hogy az okozta, lehet valami. Az ovis lét már csak ilyen.
Milyen volt a konfi?

Irina, de jó valakinek? Én a hv-n szeretnék megírni egy beadandót, akkor már csak 16 tárgyam lesz hátra.
Jaj, nem folytathatom, Bercó átment csendőrbe, állandóan nyaggat, hogy kapcsoljam ki. Itt mérgelődik. :lol:
dmaggie

Vindó!
Szegény Rugó!!!Nagyon sajnálom arany szívem mennyire rossz lehetett neki is....
Brutálisnak találom kicsit,hogy azonnal menjetek a gyerekért és ha nem tudtok akkor menjen a szomszéd???!!! :twisted:

juba0

Vindo
szegény Rugó! Jobbulást kívánok neki!

Didri lázas sajnos... Jó lenne, ha nem tartana sokáig, mert Mendi fogzik, ilyenkor elég könnyen elkapnak betegségeket. :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska! Jobbulást nekik is!!!!
Most figyelem csak,hogy Te is milyen különleges neveket választottál a csajoknak! 8)

juba0

Na ezért ez brutális, hogy azonnal....pláne igy, hogy mustot itatnak a gyerekkel, attól még én is össze fos@m magam. :?

Hireim vannak :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Ok Lányok. Vasárnap fotózok! :lol:

Piroska, jobbulást a leányzónak! Nagyon sajnálom. Te hogy bírsz éjszaka tanulni?

Heni, mindjárt olvasom, kíváncsi vagyok. :oops:
dmaggie

Halihó!

Piroska, jobbulást Didrinek! ++++++

Maggie, Bercó rendbe jött?

Vindo, szegény Rugó! Csatlakozom a többiekhez, a musttól nekem is megy a hasam.
Milyen volt Pest? Találkoztál vkivel?

Ádi is beteg, hőemelkedés, ömlik belőle a nátha (vízszerű) + könnyezik. Éjjel alig aludtunk vmit (náthásan alszik a legnehezebben). Hát eszembe is jutott: itt a szeptember, kezdődnek a gondjaink a betegségekkel. Április óta nem volt beteg, ilyen hosszú szünet nem volt még, amióta Ádi megvan.
irina

Jó reggelt!

Senkivel nem találkoztam, és mivel Gábornak utazós napja volt, a 12.23-as IC-vel rohantam is haza. A Nyugatiban a büfés nénivel találkoztam, aki adott nekem egy kávét meg egy májas szendvicset 8) :lol:

A Nemzeti Erőforrás Minisztériumában volt a rendezvény, és nem voltunk sokan. Még sosem voltam benn egy minisztériumban sem :roll: Beléptetőrendszer volt, az a hülye pater noster lift helyett, szinte vetődni kellett :roll:

Rugónak szerencsére kutya baja.

A többi beteg gyereknek jobbulást kívánunk!!!

Rugónak is folyt a héten az orra, de miután az óvónő pénteken nekem panaszkodott, hogy beteg, és ki kell pihennie magát, így gond nélkül leadtam a héten. Nem is szóltak érte, és ennek örülök, mert egy orrfolyás miatt nem tudunk itthon maradni :P A csanában is ez volt a rendszer szerencsére.

A sok sz...s cuccot kimostam, egy nagy zsákban hoztam haza tegnap.

Amúgy slambuc is volt a must mellé, lehet a kettőt együtt nem bírta.

Ma délutánra várjuk anyáékat, addig a lakást rendbe kell tenni, mert szörnyen nézünk ki :evil: :arrow:

Kép
vindolanda

Kiderült, hogy kedden angolul kell ppt-s prezentációt tartanom. A fene essen bele. De majd csak megcsinálom valahogy 8) :wink:

Kép
vindolanda

Gábor tegnap Gyöngyös környékén járt munkaügyben, és ha már ott volt, hozott pár szőlőtövet is. Kíváncsi vagyok, megmaradnak-e.

Majd csinálunk mustot belőle 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo szegény Rugó, jól megjárta a musttal :roll:
hercegemnek is hasmenése van, nem tudom mitől. Adom neki most a normaflort.

Piroska jobbulást Didrinek+++++++

mennem kell :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Piroska: jobbulást Didrinek! +++++hogy Mendi ne kapja el!

Vindo: szőlőtőke :-) +++++hátha megmarad, páternoszter..utálom...:-(, angolul ppt.. :?

Nálunk István pestre ment reggel, mi meg korizni emmával. Első alkalom volt, annyira ügyes volt, végig csinálta az egy órát, nem keresett, csinálta amit kellett..utánna még maradni akart..:-) kedd szombat fogunk járni, szerencsére egy kis ovis társa is jár..biztos ezért is vonzó...sikerült a másik csop. társától kölcsön kérni egy 25-s korit..nekik már nem kell, vadi újnak tűník, így ha bejön továbbra is Emmának akkor átvesszük tőlük..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Bercónak és az összes szülinaposnak, akit nem köszöntöttem fel minden szépet és jót kívánok! :)

Megvagyunk, csak sok a dolog - most még olvasni sem tudtam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Éljen a korizó Emma :D

Na, közben rájöttem, ki használja a hintaágyat, mikor nem vagyunk itthon. Tele van macskaszőrrel :evil: :lol: :roll:

Móni, állítólag sokan betegek most, hánynak-f...nak...

Kép
vindolanda

Halihó!

Túl vagyunk az ebéden, Bercó végre elaludt. Én ma egészen jól vagyok két órával többet aludtam, mint szoktam. :lol: De van még tennivalóm mára.

Irina, köszönöm. Igen rendben van. Igazából nem is volt nagyon beteg, preventív intézkedéseket tettünk és bejött. :lol: :lol: Talán már kijelenthetem, hogy most megúszta nagyobb baj nélkül.

Vindo, akkor majd hozzászoktok a musthoz és nem lesz ilyen baleset. :lol: :wink:

Kaqk, de jó dolgokat csináltok. Bercót nem egyszerű kimozdítani.

Na, megyek keresek valakit, aki befesti a hajamat. :lol:
dmaggie

Juba
köszi! Remélem, meglesz, tegnap már nem volt lázas, csak egy kis hőemelkedése volt. Hétfőn szegénykémet át kell hurcolnom a városon, mert anyuék lesznek a két gyerekkel :( De nem nagyon tudok más megoldást... Hétfőn anatómia lesz, nem merek hiányozni, míg nincs nagy baj.
Nekem nem csajaim vannak, Mendi fiú. :) Mendel az igazi neve, a német Emanuel-ből származik. :) Persze nem gyakori név, így nem tudhattad. :)

Dmaggie
hát nincs más választásom, csak éjszaka van idő tanulni. A férjem dolgozik a főállásában, másodállásban, meg csinálja a doktoriját. Így marad az éjszaka, mert nappal nem sokat tud segíteni.
A hajfestéssel nálunk én szoktam kínlódni, ha nincs más (általában nincs, néha a szomszédasszony befesti). De most végképp figyelnem kell magamra, 18 éves kislánykák mellett nem lehetek ápolatlan. :) Persze egyébként sem, de ez azért elég erős motiváció :)

Vindo
tényleg, nem most lett volna a tali?
Ezek a büdös macsekok! :) Tudják mi a jó! :)

Irina
gyógyulást nektek is!

Móni
nektek is jobbulást!

Kaqk
de jó, már lehet nekik korizni? Én is gondolkodtam rajta, olyan jó lenne. Én imádtam korizni, szerintem Didri is szeretni fogja. Hová mentetek korizni?
piroska.103

Naposat :)

Bercónak utólag boldog szülinapot kívánunk :)

napocskás táskát is alkossak Neked ? :)

Bálint "beteg" itthon,elméletileg bronchitis,gyakorlatilag (szerintem) csak a parlagfű miatt köhögött és folyt az orra. De szerdáig itthon van :) de csak utánavaló hétfőn megy oviba :)

:arrow:

KépKép
viranka

Piroska:
a jégcsarnokba járunk, van egy egyesület 4 éves kortól ajánlják..tündériek egyébként...nagon bejött Emmának mert azóta is ez a téma..:-)

Bálint: +++++++++++ remélem csak allergia.

I itthon..:-) csak ezen paráztam hogy ő legyen itthon...most már jöhetne Dalma..csak ma van sógornőm szülinapja.....lehet jobb lenne várna 1 hetet hogy "saját" napja legyen..:-)

Heni: itt graula a jó hírhez!!! Menni fog minden simán..:-)

du-án megyünk szülinapi bulira..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Lent már a borgrácsban fővöget a pöri. :lol: Még ki kell porszívóznom, de a pogácsákat (mirelit) már megsütöttem. :lol:
Tegnap megint Mosó Masa voltam. Annyit mostam, vasaltam, hogy csuda. Két szárító van tele jelenleg is.

Jaj, de bimbó vagyok! Ádinak mielőbbi jobbulást kívánok én is.!

Piroska, én olyan fáradt vagyok mindig, hogy éjszaka már alig látok, nemhogy még tanuljak is. Minden csodálatom a Tied. Jobbulást továbbra is Didrinek. Festést már nem tudom egyedül, olyan hosszú a hajam. Valamelyik szomszédom szokott lenni az áldozat. :wink: :lol:

Bálint is gyógyuljon meg mielőbb! Napocskásra még várok, hátha megkapom egyszer! :wink: :lol:
dmaggie

Dmaggie
hát én is úgy tanulok, hogy alszom este nyolctól éjjel valameddig (ma éjjel fél kettőkor keltem), akkor pihent vagyok, nem vagyok fáradt, mert már aludtam 5-6 órát. :)
Én a derékig érő hajamat festettem egyedül, de begurultam és leváltattam a férjemmel. :)

Kaqk
hát én is megnézném már végre a korcsolyát. Majd remélem, lesz rá alkalom.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Maggie: mmm pöri..de imádom..ha kész küldhetnél fénypostával..:-)

Hajfestés...legközelebb segítek ha nincs más jelentkező!!!

Vindo: neked akartam még...ha ilyen van...akkor szólj nekem és elhozom Rugót....:-)

shoppingból haza..ebéd.....vicces a többiek szépen asztalnál esznek a konyhába...én meg a kanapén.....nem tudok ficánkától előre hajolni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép
dmaggie

Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Most csak ennyi.
Megyek Bercót fürdetni.
dmaggie

De edes.:-).
Neked meg fekete lett a hajad?
Hazaertunk, rengeteget ettunk, a gyerekek nagyot jatszottak. elfaradtam.

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol: :lol: Nem, valamilyen csokoládé. Pikáns vagy forró csokoládé, már nem tudom. :lol: :lol:
Bercó nagyon élvezte, főleg azért is, mert megkértem Vicuskáékat is, hogy jöjjenek el, nagyon szereti Hannát, rettenetesen boldog volt, hogy ő is itt volt. :lol: Egyébként meg nem volt semmi különös.
Kivéve, hogy a pöri isteni lett, alig tudok szuszogni is, nagyon csúnyán belaktam. :oops:
dmaggie

Kaqk, éjszaka egy jó kis beöntés? :lol:
dmaggie

Jaj, meg sem köszöntem. Drága vagy, de annyian vagyunk itt, hogy valaki mindig kapható a dologra. Ha meg minden kötél szakad, a Kedves is elvállal. :wink: :lol:
dmaggie

Hahó!!

Piroska! Ne haragudj!!!Nekem így,hogy Mendi olyan lányosnak hangzott nekem,de így ,hogy Mendel már mindjárt más!
De kb olyan ritka mint az én Zinámé :)
Remélem a gyerekekkel nem lesz gond!!

Viranka Jobbulást Bálónak is!

Bercó egy tüneményes kispasi!!!!:D
juba0

Dmaggie
látom, volt minden, játszóház, miegymás. :) Nagyon jó! :) Jók a képek. :) A kisfiad olyan kis aranyos, szégyenlős vagy csak a képen tűnik annak? Nagyon édi! :)
A hajad nem tudom, milyen volt, de most jó. :) A Kedves a férjecskéd? :)
Ez a ti kertetek? Úristen, hatalmas! :)

Juba
dehogy haragszom, tudom, hogy ritka név. :) Ennyire ritkát nem akartunk, de így sikerült. :) A képen meg egyébként is olyan lányos a pici fiam. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok! Ideértem.

G. most hajnalban ment el, így gyalog mentünk Rugóval az óvodába. Vagyis ő biciklizett.
Az orra mérsékelten folyik, a hasával viszont semmi baj :wink:

Kaqk, köszönöm, rendes vagy nagyon. Nem mondom, hogy nem lesz alkalom, amikor szólnom kell :wink:

Hiszen Maggie is vigyázott már Rugóra, mikor minden kötél szakadt. A mai napig hálás vagyok neki érte 8)

Maggie, ez melyik játszóház volt?
Nem semmi parti :P Ismerős a terep :P

Piroska, Rugót a mai napig lánynak szokták nézni :lol:

A hétvége jól telt, anyáékkal tegnap átugrottunk a kisebbik bátyámékhoz. Ott partiztak a gyerekek, aztán elmentünk egy játszótérre, ahol tovább fárasztották egymást.
A vége az lett, hogy este fél hét után Rugó már ágyban volt, és negyed nyolckor már békésen aludt. Még sosem csinált ilyet.

G. csak éjjel jött haza, és hajnalban ment is. Még pár napig tart neki ez a hajtás, aztán egy kis nyugi jön.

Ma gép előtt leszek nagyjából.

Kép
vindolanda

Hali,

csak életjel. :-) még egyben. kezdődik az angol óra mindjárt..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, megint örülök, hogy nem maradtam le... :)

Kicsit zűrösek a napjaink... Hnap temetés, vasárnap kersztelő, aztán 1 hét viszonylagos nyugi... Meglátjuk, mi lesz...

Írtam ott.Picit.

Óóóóó, már megint lemaradtam viszont: Isten éltesse a nagy négyéveseket!!! Na haragudjato, hogy nem tudok lpést tartani, de mindig gondolok Rátok-Őrájuk, főleg ebben a nevezetes hónapban. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: :-) nem maradtál le.....szerintem még húzzuk egy darabig...csakazértis.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Immár itthon. Most egy ideig maradok is. Gyors ebéd, aztán munka. Hétfőn a könyvtár zárva van. Ja, Vindo, egyébként a Méliuszba mentem. :wink:
Rám is számíthatsz máskor is, szólj nyugodtan. :lol: Ne butáskodj, bármikor.

Piroska, igen Bercó ilyen kis nemistudommilyen. Olykor megijedek, hogy autisztikus vonásai vannak, de inkább csak azt mondanám, hogy nehezen barátkozik, nehezen oldódik fel. A hajam színe eredetileg sötétbarna, de mostanság már leginkább ősz. Ja, biztosan nem tudod, de én vagyok itt a rangidős, a már majdnem negyvenkettő évemmel.
Egy társasházban lakunk, ez a közös udvar. Igaz, leginkább mi tartjuk rendben+ még 3 család, lakó. A Kedves az én szerelmetes uram. :lol: :lol:

Vindo, ez a Hangyaboly. Jó kis hely, eddig csak tervben volt, hogy majd elmegyünk, de szerintem télen majd ellátogatunk még oda. Bercó a szülinap óta emlegeti. :lol: Jó kis pörgős hv-tek volt már megint.

Kaqk, akkor nem jött be. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok,

hoztam a vad motororsokról egy videót:

https://picasaweb.google.com/bertokhenr ... 1155251730

:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan, most értünk haza mátrafüredi üdülésünkből. :)

Maggie!
Bercónak sok boldogságot!!!!

És az időközben 4 évessé lett topikgyerekeknek is! :)

Majd holnap megpróbálok némileg képbe kerülni a történésekkel...

Jóéjt!

Kép
gica1

Hahó! :)

Motorosok: 8) 8) 8)

Gica, Mátrafüred, de jó lehetett! :)
Üdv itthon!

Én is jó éjt kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Heni
motorosok :) Ez a lábbal hajtós motor mekkora találmány! :)

Maggie
hát igen, mi is társasházban lakunk, nálunk is van közös udvar, pontosabban egy lakópark le van kerítve, így elég nagy a közös terület, sok a zöld, ez jó. Csak a kert, ami a mienk, az kicsi. De végül is teljesen mindegy, van itt játszótere is a lakóparknak, meg minden.
Én 39 vagyok, és nagyon ősz, úgyhogy kezet foghatunk. :) Ez a három év már ide vagy oda... :)
Egyébként az nem baj, hogy visszahúzódód, a férjem is az és nagyon jó természete van, jól beilleszkedik. A mai világban, ahol az emberek csak magukkal vannak elfoglalva, nem rossz egy visszahúzódó ember, aki figyel másokra, könnyebben tud alkalmazkodni és szerencsésebb lehet. Szerintem ez teljesen jó!

Vindo
Didrinek is elmúlt a dolog, nem is értem. Két nap láza volt, aztán semmi. Orrfolyás se sok, nem köhög, semmi... Fura. Lehet, hogy később lesz.

Na, megyek, mert Mendi szereli a számítógépet. :) Persze nem akart aludni ugyebár...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

JÓ reggelt!

Férfiak elindultak, én még itthon vagyok. Készülődök, aztán mennem is kell Db-ben (ma lesz az ominózus angol nyelvű prezentáció.... Erre szólnak telefonon tegnap késő délután, hogy lesz egy tolmács. De szerintem én elmondom angolul, ha már készültem rá vagy két estét.)
Szőrtelenítés, cipőpucolás, vasalás, buszozás.

Rugóval tegnap majdnem két óra alatt értünk haza az óvodából. Egyrészt biciklizik, aztán megyünk a coopba dobozos kakaót venni, aztán a parkban egy padon lóbáljuk a lábunkat és megisszuk (ez olyan jó érzés, a kedvencem), aztán játszótér, és úgy jöttünk haza.

Piroska, Maggie - a zárkózott emberekkel semmi gond. Nekem sokszor szimpatikusabbak tudnak lenni, mint a mindig középpontban vagyok és folyton beszélek emberek :wink:

Mendel jó korán kelt.
Nekem a nevéről mindig a borsó jut az eszembe még a biológia miatt :oops:

Gica, milyen volt Füred?
És a szállás? A gyerekek hogy viselkedtek?

Maggie, jó a frizud 8)
Jaj, tudom már, hol van a Hangyaboly...

Heni, ez a motorozás nem semmi. Gondolom, szokni kellett a látványt :lol:

Készülődés :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: