: Immunerősítő homeo cuccos érdekelne, Lacának kellene.
Lehet, hogy Debrecenben töltünk majd néhány napot, de ott mindig összeszedünk valami vírust

2004.12.04 18:32

2004.12.05 21:22
2004.12.05 21:28
.
2004.12.05 21:44

Sööööt, ezért dicséret jár, pláne, egy ilyen helyes kiskrapek fényképért!!!

2004.12.05 22:18
De nem adom fel!!
2004.12.05 23:06
Kb. egy hete a fürdetésnél megmossa a saját arcát, hasát, combját, és a mi arcunkat is.
A hintában énekel.
Nagyon szép dobozt alkottam anyumnak is, tetszett is neki.
Gabi még mindig nem alszik túl jól, bár már nem olyan szörnyen. Viszont én még mindig álmos vagyok, mert azért kelünk jópárszor éjjel, ezért megyek is rögtön aludni.
Persze, gyere csak gyakran, legalább lesz valaki, aki ír is.
Mostanában kicsit pang a topik, de hidd el, fel fogunk támadni, csak egy kicsit mindenki el van foglalva a karácsonyi készülődéssel (én legalábbis
).
Kitűnően pancsizó Ádám oklevél.
Robóról kép? Gyógyulgat már?
Nyugodtan töltsél képet, én nagyon szeretem!
, de Gabinak tetszik.

2004.12.05 23:30
, a hintás képen
nagyon kedves ötlet. Robónak már teli a csizmája? 2004.12.06 11:21
Meg keksztöl is
(képzeljétek, ugyanolyan kekszet hozott a Miulás, mint amilyen én is Hollandiából. Csudi finom, de vajon honnan tudta, hogy BOtka rajong érte?

2004.12.06 11:43
. Eddig nem akartuk a vezeték név miatt, de végül is miért ne? Szóval lesz egy Mikink. Remélem eről már senki nem beszéli le
. Nyugodtan tegyél fel képeket
De azért nem hiszem, hogy ők beszélték beléd a babát
Paprikás csirke Bömbi kedvence
Nem sétálunk együtt? Vagy én inkább már csak gurulok.
2004.12.06 19:22
Fincs holland kex, érdekes ide nem hozott, pedig biztosan én is nagoyns szeretném 

Remélem, többet tényleg nem fog jelentkezni, bár sajna valószínű, hogy egy ideig még oda kell figyelnetek. Unokatesóim sajna mindhárman krupposak voltak, főleg a legkisebb, de már jó ideje nem volt komoly tünete - most 11 éves. Gyakorlatilag óvodás kora végére kinőtte. Nekik amúgy volt egy gőzölő gépük is, amiből egy maszkon keresztül közvetlen hidegpárát kapott a gyerek. De lehet, h rosszul mondom a funkcióját, a lényeg az volt, hogy ezzel mindig megúszták a nagyobb bajt, a kórházat (pedig sajna a kicsinek elég súlyos volt - inkább nem részletezem
).
Írj magatokról többet!!!! 

Egész nap Miku sapkában + rénszarvasagancsban rohangáltunk
2004.12.06 20:52

(Gabi, Bömbi, Zsoma és Balu valamint Hami mind egytöl egyig fotómodell palánta
) 
), nálunk is ezek a slágerek.
Nagyon élvezi ÁDám, csak azt nem szereti, ha megáll a szánkó, azonnal rugdosni kezd a lábával, hogy gyerünk mááááár!!!
Most már sutyiban kell csokit ennünk, ha azt akarjuk,hogy ö ne lássa és kérje...

2004.12.06 21:33
2004.12.06 22:18
.

2004.12.06 22:36
Csak ugye az időhiány... Pedig ma alvásidőben már írtam volna, csak Zsoltika elalvás után nagyon sírva ébredt, szopi után pedig már a nagyágyunkon maradt, ott őriztem, hogy még aludjon egy picit, így nem tudtam a géphez jönni.
Pedig még csak nem is szalad, valahogy mégis elesett álltában
Szívbajt kaptam, mert vérzett a szája rendesen, és először nem tudtam, hogy vajon a foga tört-e ki, vagy mi van... De aztán láttuk, hogy "csak" a szája, valószínűleg a fogával sérthette meg. Aznap elég sírós volt szegénykém, többször újra felszakadt a seb, nehezen is evett, de vasárnap már alig látszott az egész, mára meg el is felejtette, berreg a szájával ahogy szokott
De nem nagyon volt oda értük Zsoltika, viszont rólam leszedte a mikulás-sapkát, nem tetszett neki, amikor otthon felvettem

Mondja már a kutyát (vu-vu-vu), macskát (nyávog), bocit (búúúú), libát (gá-gá), kígyót (ssssszzzzzz), és azt hogy fa, de úgy mondja, hogy "ba"
Annyira aranyos, megzabálom olyankor!
</font>
Hú de várom már én is!
Képet a képnézegető programmal tudsz kicsinyíteni, ott kell hogy legyen Resize menü, én 640 x 480-ra szoktam átméretezni a képet, így már elég kicsi a mérete ahhoz, hogy felengedje a Babanet
Nem semmi, ugyes nagyon!
Először nem tudtam, hogy mi a gond a vezetéknévvel, aztán rájöttem
Sok-sok jó éjszakát kívánok, hogy tudj pihenni minél többet!!!
Zsoltika is mindig gyömöszöli, meg is mossa, de kóstolni még nem próbálta
Nagyon jók a képek, remélem nem okoz többé gondot a fogacska sem!
És gondolom tejcsi is van neki, mert amúgy alig iszik napközben. 2004.12.06 22:39
Úgy nézzétek, hogy életemben először készítettem ilyet
2004.12.06 23:52
,a telert meg nem irigyellek valtozatlanul.
2004.12.07 10:15
Igaz én már 7-ko keltem mert Danit suliba kell készíteni, de akkor is jó volt, hogy nem kellett óránként kimászni az ágyból. Csak el ne kiabáljam.
Babóca a 3. a sorban, és ő is fiú
Van egy 11 éves nagyfiam. A profilomban találsz róla is képet.
Fanni csudaszép.
Jó, hogy nem történt komoly baja Zsoltikának. Állathangokhot gratula
Néha nappal sem igazán lehet elvenni tőle. De úgy vagyok vele, hogy ha neki jó miért ne. Az öcsém 11éves koráig szopta az ujját, és mégis felnőtt
Az öcsémé viszont elég szépek
2004.12.07 14:04
2004.12.07 15:32

2004.12.07 16:22
1 órát vártunk rá, tömeg volt, eljöttünk. Csak ismerösöktöl hallom, hogy nem is baj, mert botrányos volt
Politizált, hittérített, össze-vissza volt felöltözve, szal gázos volt nagyon. Nála már csak a krampusza volt neccesebb, aki azt mondta hogy; "Engem az oszama maci bízott meg, hogy ezzel a bombával (ajándék doboz) felrobbantsam a mikulást!" Na mit szóltok???? Én köpni nyelni nem tudtam! Még jó, hogy nem voltunk már ott!!!
Olyam jó sok képet nézegetni!
Azt milyen technikával csináltad?

Legalábbis úgy hiszem
Jaj!
Szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! Mikulás
Ilangot sem érdekelte különösebben, szerintem még picik ehhez, nem?
Minden lében kanál, látom mindig van valami dolga!
Tessék írni magatokról!!!
HOgy vagy? Pocilakó?
Mi is járunk havonta 1-2 alkalommal Ilang is nagyon szereti
Magát fürdetö Gabi édes lehet
A telefonálás ismerös mintha a sajátomat látnám
De a kézmozdultat az csúcs!
Oltás
, de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Remélem nem betegszik meg majd Gabó töle
Szerencsére csak pár napos dolog volt és azóta sincs semmi baja Ilangnak. Kopp-kopp!
2004.12.07 22:39
, de 38-nál adok neki kúpot (hónaljban mérem), így általában csak hőemelkedése van (az viszont folyamatosan, a kúp mellett is). Nyűgöske szegény, de meg is értem. Remélem, ez az éjjel jobb lesz, mint az előző, be volt dugulva az orra, és egész éjjel meleg volt. Nem tudom, hogy az oltás-e, mivel sajnos beteg gyerekekkel is találkoztunk (nem értem, egyesek miért hozzák a beteg, szörcsögő, köhögő gyereküket az egészséges rendelésre
, ráadásul Gabi valami különös érzékkel kiválasztja az ilyeneket, és csak velük akar játszani
). Na mindegy, majd csak túlleszünk rajta valamikor. Remélem, hogy csak az oltás mellékhatása, és hamar elmúlik.
2004.12.08 00:04
sajnalom es aterzem.Mi is betegek vagyunk ill davidnak ma 39.6 volt vegbelben.Nem tudjatok mennyit kell levonni belole?VAgyis az mennyi lenne honaljba?Eddig ugy tudtam hogy 0.5-t de itt azt mondtak 1-t vagyis 38.6 lenne?
.Nem kover egyaltalan szerintem ez egy idealis suly egy ilyen idos babanak.
AZ en fiam augusztus 14-en szuletett 2003-ban.A neve DAvid Andras Bori es jelenleg az Usa-ban elunk.Ennyi kb rolunk.
,sajnalom az esest mi is jartunk mar igy sajnos en is megijedtem nagyon mert davidnak szinte csopogott a szajabol a ver,de semmi komoly nem lett szerencsere.
2004.12.08 08:21
Olyan édes volt, hogy egyszerüen nem hagyhattam ki.
Még jó, hogy nem lett komoly baj. És jó, hogy neked van kihez fordulni ilyen esetben. Olyan szép ez a fiúcska, és olyan önnáló. Látszik rajta a bölcsi.
Remélem Gabóca hamar meggyógyul és tényleg csak az oltás mellékhatása. Gyógypuszik azért mennek.
. 2004.12.08 13:25
és természetesen várta nagyon a Mikulást, aki jött is, igaz Nórit az ajándék jobban izgatta, mint a Télapó
!!!
2004.12.08 19:45

2004.12.08 23:07
.Ma kaptam kolcson mikulas ruhat davidnak csinaltam egy par kepet mivel akarok karacsonyi kepeslapt kesziteni belole es haza kuldeni a csaladnak.Na nem ez lesz elkuldve mert nem jo a hatter de david azert ari rajta.
!

2004.12.08 23:28
2004.12.09 15:51

Ezek a mikulásos fotók szerintem nagyon bájosak, a háttérrel szerintem nem kell törödni
Csak nem a Debreceni virágkiállításon voltatok?
Ilang is extra hiszti, nyügi de ö megspékelte még a nemevéssel is
Az én jóétvágyú kislányom
Tiszta depis vagyok miatta
A Miki nagyon aranyos név és felnöttkorban is tök jó lesz!
A Ti manótok is csinálja ezt??
) 2004.12.09 17:33
HAjrá a gyógyulásért, teljesen átérzem a helyzetedet!!!
Aranyos kis Mikulásotok lett!!!! 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint