2004.12.05 18:31
2004.12.05 21:42
Nyaklánc kipipálva, már jöhetnek a fogak
Szuper a kép!
Apáé már összekészítve, csak arra várok, hogy megdőljön a kedves, és becsempészhessem a cipellőbe
imádom az ünnepeket! Amúgy is annyi helyes figyelmességet adunk-kapunk egymástnak(tól
), de ilyenkor még egy kicsit várja is az ember..
Úgy tudok örülni egy mikicsomagnak, mint egy gyerek. Biztos lesz benne gumicukor, imádom!!!!!
Letagadhatatlan!!!
Hja kérem, nem is 2800 grammos baba volt Réka! A maga 4 kilójának kellett a hely!
)
És milyen jó volt egy kicsit kimozdulni!!!! Amikor hazaértem, Andris épp evett, és majd kirepült apa öléből, mikor meglátott. Szép zárása a kimenőnek!!!
), és egy éves kor előtt ingyenes. Húzzunk bele, mert mindjárt itt az első szülinaposunk Orsika személyében!!
), de ma már gyanús volt!
2004.12.05 22:30
Edina is kidőlt, szegénykét jól megautókáztattuk.
Sosem gondoltam volna, hogy egy fogincának ennyire fogok örülni. Na szóval büszkék vagyunk nagyon, hogy bekerültünk a fogas manók táborába, Edinát egész nap kis krokogyélusnak becéztük.
2004.12.05 23:16
nyami. Érezzétek jól magatokat!!
2004.12.06 00:08
2004.12.06 08:56
2004.12.06 09:30
2004.12.06 10:40
2004.12.06 11:25
). Első reakciója az volt, hogy legörbített szájjal nézte, majd hangos üvöltésbe kezdett. Szóval Márk fél tőle, Nórinak viszont nagyon tetszik,úgyhogy ma egész nap hápogástól lesz hangos a házunk
Szegény Márk már kezdi megszokni, hiába, ez a második gyerekek sorsa
2004.12.06 13:05
2004.12.06 13:33
és azt kellene csinálni, meg hát Máténak sincs túl jó hangulata.
Sajnos ma megint voltunk orvosnál, mert folyik az orra és kicsit köhög is. És én is.
érezzétek jól magatokat!
Anyósékat kellene megkérni, hogy este jöjjenek ide, de szemmel láthatóan ez az ötlet nekik annyira nem tetszik. Sajnos az én anyámék meg messze vannak.
2004.12.06 14:13
) bizony nem hallgattam csendben. Hát elmondtam az én álláspontomat tételesen: 1., Miután ezt a sírást Peti a 8 hónap alatt összesen talán harmadszor adta elő, korántsem mondható rendszeresnek. 2., Jön a felső két foga, napok óta kicsit nyűgösebb. 3., Igen anyás, mert én vagyok az anyukája. 4., Bármilyen furcsa is anyósnak, nekem örömöt okoz, hogy foglalkozom a gyermekemmel, és ez foglalkozást jelent, nem tutujgatást. 5., Nem hiszem, hogy az a jó, ha a gyerek állandóan oda van b...va v.melyik nagyszülőhöz. Peti imádja a társaságot, mind a gyermekekét, mind a felnőttekét. Fölösleges a kárálás, hogy gond lesz a bölcsiben. Ha lesz, majd megszokja, de korántsem biztos, hogy lesz. Na nem voltam túl népszerű, sejthetitek. Ugyanis a másik kisunoka péntek estétől vasárnap estégi MINDEN hétvégén oda van lökve anyóshoz, +téli szünetben+nyári szünetben+minden szünetben. Nekem ne abból induljon ki, hogy az a jó. Nekem nem nyűg a gyerekem, mint Neki volt, és a lányának is az. Hűűű, de felhúztam magam most is. Apa is megkapta a magáét, mit képzel, hogy kiakad 1 kis siráson, mikor télleg nem jellemző Petire. Mit szólna, ha kisfiunk felébredne éjjelente? Hisz ilyen korban még az is természetes. A gyerekkel pedig foglalkozni kell - ennek pedig az (is ) az ára, hogy a baba érzelmileg is talán előrébb tart, mint ilyen idősen kellene. Na és.
2004.12.06 14:32
2004.12.06 14:57
Küldök nektek havas képet, itt gyönyörűen hull a hó!Végre! A múltkor pechemre elovadt...
Jót röhögtem az alkesz fotón. Ja, és anyós. Na persze. Talán nem ártana tanácsot kérni tőle nevelés tekintetében, nem? Elvégre az ő unokájáról van szó. Télleg. Az szerinte mellékes, hogy a TE fiadat úgy neveled, ahogy akarod. És még ő áll a kert felől. Ez már természetes.
Phű, honnan vette az a nő az ízlését? És honnan tudja ilyen jól, minek is örülne egy pici baba? Megáll az ész.
Gondolom, szép élménye volt a kiskrapeknek.
2004.12.06 16:41
...plane, hogy karacsony csak 1x van egy evben.
2004.12.06 17:08
)
2004.12.06 17:33
2004.12.06 17:33
2004.12.06 18:10
Meg egy foglalkoztató kockát, minden oldalán más tárgy van... 2004.12.06 19:03
Na, ne valami szép gombos Pierre Cardin-t képzelj el, hanem á:500 HUF/kinai piacot. Atin még az életben nem láttam pizsamát. Akkor karácsony este felvette, nyakig húzta a gatyáját, betűrve a felsőt, haját a szemébe fésülte és úgy járkált a lakásban, potyogtak a könnyeim úgy röhögtem, majd nagyszerű porrongyokat szabdaltunk a remek darabból.
) a 100-as boltból, á:100 HUF. Ott lapul a kamrában, ilyen gagyit nem iszunk meg), ajándékba vagy buliba nem vihetjük el mert hót ciki, nem égetjük magunkat ilyennel. De megvan a nagy ötlet: idén visszakapja a karácsonyi csomagjába!!!
Na abbahagyom, mert nagyon röhögök
Az én anyósom is imád - elméletben - mindenki házikasszájában turkálni. Mondtam is a páromnak, meg ne tudjam, hogy bármi összegszerű témát elejt anyós előtt. Igy is hót irigy ránk. Sajnos.
2004.12.06 22:10
) 2004.12.06 22:22
Te szegény, pedig jót tenne Neked ha többet tudnál kikapcsolódni. Pöttyök elmúltak Bence popójáról?
Peti rettenetesen élvezte, kerek szemmel és tátott szájjal bámult minden mozdulatot, néha sandán feltekintve rám - amikor kornyikáltam
Minden gyerek kapott egy csomagot, benne aranyos plüss hóemberkével és finom csokikákkal (amiket Apa már fel is zabált...). Peti volt a legifjabb mikulásváró gyermek, de volt két 10 hónapos baba is, a műsor végén igy 3asban remekül elmászkáltak-járkáltak-játszottak.
2004.12.07 00:07
Most viszont kaptak tőlük a gyerkőcök egy csodaszép ajándék kosarat, tele finomabbnál finomabb mikicsokikkal, naranccsal, mandarinnal, szaloncukorral. Csodaszép, de most mit adjak oda ebből Krizsónak?
Sajnos egyikünk munkahelyén sem tartottak semmit, pedig olyan jó lett volna; hiába na, mostanában már erre is sajnálják a pénzt a cégek. Voltunk viszont vásárolgatni, de Mikulás helyett csak Shreknek beöltözött emberkével találkoztunk.
Hova tüntek a Mikulások a bevásárlóközpontokból?
Gyönyörű ez a téli felvétel.
2004.12.07 08:15
2004.12.07 09:55
2004.12.07 10:16
Amúgy én is nyakig benne vagyok a...pácban,pedig azt hittem, idén ideális Mikulásunk meg karácsonyunk lesz.
2004.12.07 11:14
, nem gondolom, hogy ennek a topikcnak bármi témája is lenne.Illetve a téma a gyerekek, és mi, a család.Szóval, sztem ebbe nyugodtan belefér, hogy elpanaszoljuk egymásnak mi az ami bánt minket.
2004.12.07 12:23
2004.12.07 13:15
Edesen bontja az ajandekat Krizso.
Szep lehet az orias karifa. Imadom a karacsonyt!
Megall az esz, aposod hogy zsonglorkodik a gyerekekkel. A nagyobbak meg csak meg tudjak tartani magukat, de a kicsi Edina meg nem ertheti, mit kell tennie. Szerintem jol tetted, hogy nem engedted neki.
Esetleg feltennel egy kepet rola?
2004.12.07 13:41
2004.12.07 13:49
2004.12.07 16:17
leírom a tegnapi napot. Szóval nem a 22.szülinapomat ünnepeltük (egy 10-essel többet
), de mióta a párommal, s idén Kismazsival kiteljesedett az életem, egyre jobbak ezek a szülinapok, a számok meg kit érdekelnek
A vendégek csak jöttek és jöttek, nekem semmit nem kellett készülnöm, és szuperul éreztük magunkat! Csendes beszélgetős, nevetgélős, teázgatós - aki nem sofőrködött, iszogatós - buli kerekedett. Nem csak én érezhettem jól magam, mert ((bár egy-két alkalommal ki-ki megjegyezte, hogy 'nézd, Laci mindjárt elalszik!', csak lendítettek a hangulaton, s mársem voltunk álmosak
))az utolsó vendég fél 3 körül ment el
. A hab a tortán - mert az is volt - a mikulás tette fel, aki személyesen hozta az ominózus tortát!!!! Életemben először jött hozzám mikulás! 32 évet vártam erre, de megérte! Sajna kép nem készült, annyira zavarban voltam,
, majd jövőre mutatok róla, mert ez a miku ezután minden évben meglátogat minket. Az eset úgy történt - a spontán dolgok mindig szuperek -, hogy Laci tegnap este leszaladt a kocsihoz a tortáért, s felfelé összefutott a szomszédunkkal, aki civilben egy nagyon jóhumorú pantomimművész (esetleg a Karsai név ismerős valakinek). Meglátta a páromat a tortával, megkérdezte, milyen ünnep, s azonnal felajánlotta, hogy épp most ért haza mikuláskörútjáról, gyorsan visszaugrik a ruhájába, s majd ő hozza át a tortát. Jó poén volt minden érkező vendég előtt ellőni, hogy 'biztos a mikulás, haha..', de gondolhatjátok, hogy fennakadt a szemem, mikor a nagyszakállú ott állt az ajtóban, mikor kinyitottam
Egyszóval: szuper nap volt!!!
Örülök, hogy nem csak a mi fiunknak kell megkűzdenie pihentagyú szülők még pihentebb ötleteivel
Itt jut az eszembe, majd előkeresem a nászutas képemet, ahol hasonlóan nézek ki, csak még a búvárpipát is a számbavettem
(persze nem merülte, csak a kép kedvéért
)
): 'Köszönöm Istenem, hogy a türelem gyakorlását róttad ki feladatomul!' Pár óra elteltével torz arccal csak halkan, elcsukló hangon jegyezte meg, mire mi nem nevetésben, de nyerítésben, röhögésben törtünk ki: 'elbuktam Istenem, elbuktam', s csendesen leállította a nagyszájú barátunkat. Borzasztó nehéz mindig humorunknál maradni, de talán ez az egyetlen, ami megment attól, hogy beleőrüljünk
az ilyen emberek viselkedésébe. sajnos nemcsak az anyósok tudnak iylen kellemes perceket okozni
Élvezzük a kis fogatlan mosolyukat, amíg lehet
A spenót nálunk nem jött be
De nem panaszkodom, mert az olvasztott anyatejen és ezen kívül minden eltűnik Andrisban
: Hú, most jut eszembe a mai sztori(csak ERŐS idegzetűek olvassák
: Ebéd cékla. Utána játék a nappaliban, hálóban, miközben anya mossa az almapépet a gatyáról
((frissiben talán kijön jelszóval)). Öklendezés hangjára berobbanok a szobába, jesszus, mi akadhatott a gyerkőc torkán, Andris ül a földön, előremered, előtte egy vörös tócsa. Első gondolatom:jézusom, mitől hányt véreset a gyerek????!!! Végetlen hosszú időnek tűnt, az az 1-2 mp amíg rájöttem, hogy cékla. 'Megnézem miért akarja a gazdám ledugni a torkomon a szöszt kipiszkáló ujját'- gondolta a félig megemészett cékla, és előbukkant
Persze Andrist ne viselte meg különösebben, egyből érdekes vizsgálnivalót látott benne, se tapintáspróbának vetette alá az 'anyag'ot
több testrészével is( ujjak, sarok, fenék - minél több érzékszervvel vizsgálódjunk, ugye!

A macskát csak simán lefizették - talán egy kis fini egérrel - hogy másszon már föl a fára, és le ne jöjjön magától
Kérdezted, hogy nálunk is az a miku járt-e, akit a képen mutattál. Hozzánk késve érkezett, s ilyen lehetett ideúton
2004.12.07 18:24
vagy
???
2004.12.07 18:51
2004.12.07 20:02
Rendes ferjed van!
Biztos, hogy en is megoszultem volna az elso par masodpercben. Biztosan nyomta is a hasat. Fo, hogy semmi baj nem tortent es minden rendben.
)
Jobbulast kivanunk neki. Biankat sem tudjuk 2-en lefogni, hogy kiszivjuk az orrat (szerencsere mar meggyogyult!) es utana o is vigasztalhatatlan nagyon sokaig, sot meg cicit sem ker. 2004.12.07 22:26
Pedig ezek az "apró" dolgok bármilyen ajándéknál többet érnek. ÉN pl a mostani szülinapomon végig egyedül voltam, egészen késő estig, pedig reménykedtem, hogy hátha iderendeli anyóst (akkor örültem volna neki) és elmegyünk vacsizni, vagy valami ilyesmi. Ezt csak azért írom, hogy becsüld meg nagyon ezt az embert!
2004.12.07 22:27
, kifejezetten szeretjük Lacus barátnőjét. Tulajdonképpen már a családhoz tartozónak érzem Őt. Remélem ez így is marad, mert ha nem inkább elbújdosom.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint