A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hahó,

Micsoda fotók!!! Juba gyönyörűségesek a lányaid!!
Az mákos csoda süti ami a képen van? receptet leírnád??

Panndi a Te gyerkőceid is csodásak..és a torta..megint ki tettél magadért!!

Vindo: klassz lett a terasz..Rugó ÉS A MÁGNESEK :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mákos süti receptje engem is érdekelne :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hazaértünk. Voltunk a státuszvizsgálaton, coopban, a parkban kakaót ittunk, aztán játszótéren, majd könyvtárban és gyümölcsöket is vettünk.
Itt 31 fokot mutat a hőmérő árnyékban :roll: :x

A könyvtárban sikerült Rugónak egy mickey egeres könyvet kivenni, meg egy olyat, amiben nagy tigris rohangál.

A státuszvizsgálaton szerencsére semmi komoly nem volt. A látása jó lett, és ennek örültem, a legkisebb tárgyakat is megnevezte (és ez nagy szó), volt színvizsgálat (milyen színre mutatok), meg alapvető matekos dolgok (melyik kezemen mutatok többet és kevesebbet). Fél lábon ugrálni viszont nem tud, ezt gyakorolnunk kell :roll: :lol: , és jó nagy lúdtalpa van.
101 cm és 14,2 kiló.
A beszédéről azt mondták, hogy ha most így meglódult, akkor várjunk egy fél évet, elvégre nem is régen beszél, de még tisztulnia kell. Ha nem lesz előrelépés, akkor ajánlott a logopédus.

Jól kifáradtunk, én most kávézok, Rugó meg leült megnézni egy mesét az ebéd után.

Mákos süti tényleg nem semmi 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok,

tegnap anyuék is felköszöntötték Péterkét, meg teplombúcsu is volt, rájöttem jobb érzés ha éhes vagyok, mint amikor teli a hasam :roll: tegnap tuti hiztam 1 kilót, meg sem merem magam mérni.

Volt kacsasüt, knédli, káposzta, töltött csirkemell.......meg az a rengeteg edésség.

bővültek a képek is:

https://picasaweb.google.com/bertokhenr ... fGa1drFkwE

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Akkor Szelit Isten éltesse!

Köszönjük a dicséretet! :D

Zsófi is gyönyörű kislány!
Nagyon csini előkéje van! :)
Én nem bánnám ha Berti hordana,néha olyan mint egy kis koca :)

Piroska Már kapisgálom,hogy működik a jegyzetfüzet.
Mikor erőszakos vagyok akkor van szemcsi de néha könyörög,hogy hagy vegye le és akkor kicsit engedem neki,egyenlőre amíg megszokja.
Hát nekem is kék szemem van,mondhatnám,hogy tőlem örökölte/ték de az enyém nem ennyire világos (sajnos).
A ruháért teljesen megvolt őrülve(mondtam,mániákus :D )bele is betegedett volna ha nem veheti fel!És Zina is szereti billegetni magát,látja Bertitől és utánozza :D

Vindó Nagyon tetszik a térkövezés az udvarotokban! És ez az új hinta nagyon passzol a tető alá,nekünk is van hasonló,majd valamikor lefényképezem.
Rugó cuki benne:D
Örülök,hogy minden oké volt a státuszon.Berti sem tud egy lábon ugrálni...

A süti neve:fekete rózsa,anyukám csinálta,belinkelem:
http://receptvilag.gportal.hu/gindex.php?pg=26020246

remélem sikerül.
juba0

Vindo
na, ne érezd már magad egyedül. :) Én éjjel vagyok fent, csak néha van időm nappal, de éjszaka tudok inkább írni. Jó a hinta. :) Rugó kis cuki. :) Látom, egyből kisajátította. :) Azannya, mekkora ház! És mekkora kert! :) Hát igen, a mi kis 20 nm-es kertünkhöz képest... :oops: Na nem baj, örülök, hogy egyáltalán van és kész. :)
Hát ez a doktori! Szegény férjecském is küzd vele. De jó lenne, ha már kész lenne, mert nekem is kell tanulni. Megvan már neki az abszolutóriuma, de még a disszertáció hátravan, egy publikáció is, meg kellene több színtévesztő is, nem elég a kísérleti alany... Kicsit unom már, megmondom őszintén. Meg szegény dolgozik főállásban, másodállásban és még mellette itt-ott. Azt sajnálom, hogy nem korábban gondoltam erre a sulira, akkor nem tennék keresztbe neki a sok tanulással. Bár így is anyu áldoz be többet, de azért... Kicsit lelkiismeret-furdalásom van, bevallom...
Most akkor nektek van olcsó teknősötök :), ingyen békátok :), meg a szomszéd macsek? Vagy az kié? :) Na meg az ingyen angol. :) Ti aztán tudtok élni. :)
Didri tud ugrálni fél lábon, de ő nem összehasonlítási alap, mert ő majdnem 10 hónapos kora óta tornázik, meg most járunk TSMT-re is. Egyébként meg nemrég csinálja, egyszer csak elkezdte a barátnőmék trambulinján és azóta játszik a lányokkal ugrálóiskolát. :) Persze ő nem olyan ügyes, mint ők, de néha-néha eltalálja, hogy hová kell ugrani. :)

Azt hiszem, hogy olvasok egy kis anatómiát és akkor pozitívabb leszek. :) Lányok, kezd tetszeni az anatómia. :)

Heni
és te még sajnálod? Ennyi finomságot! :):)

Panndi
hát szerintem is indíthatnál egy tortasütő vállalkozást. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Juba
én meg sem nézem a süti receptet, nem fájdítom a szívem, úgysincs időm sütni.
A kék szem az kék szem, világos vagy nem, szép. :) A barna azért szép, mert barna. :) Na, de most komolyan. Mit mondtak, nem baj, ha nem hordja folyton, igaz? Azt nem tudják, mi a gyakorlat, szokott ez javulni?
Ruha egy kislánynál? :) Hát persze, hogy mániákus! :) Legyen is az! Inkább mániákus, minthogy majd feketében járjon, meg fekete körmökkel... Imádom, amikor illegeti-billegeti magát a tükör előtt. :)

Most már tényleg tanulok. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Heni, Péterke is jó nagy lett :shock:

Gábor tiszta takony, ma 4:40-kor felébredt, evett, most játszik.

Annyit gondolkodom ezen a tanuláson :roll: Tegnap ráadásul az is beugrott, hogy én még egy félév államilag finanszírozott képzést sem vettem igénybe, a főiskolát költségtérítésesen végeztem el, lehet, hogy ingyen tanulhatnék? :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: kérdezz utána!!! Hajrá tanulás!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hát Péterkének nincsenek kis méretei: 112 cm és 22 kg és 30 as a lába, lúdtalpas, igy ortopédia, november 8. kaptam időpontot :shock:

Vindo szuper lett a teraszotok!

PAnndi édesek a lányok! Hát a partedlit nem mtürik már meg nálunk egy jó ideje, sőt soha sem kedvelték igazán....Gábor nagyon aranyos baba:-) náthát sajnálom és a korai ébredést is, majd napközben pihiztek!

Piroska logisztika csak azért jutott az eszembe, mert itt van több gyár is, sokszor keresnek raktárvezetőket, logisztikust, beszerzőt....

Juba édes Berta a szemüvegben:-) szupi képek!

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
Hű tényleg nagyon jó lett a ház, a terasz, a térkő, minden. Szuper helye van nálatok az állatoknak, ezért költöznek önkéntesen is! :)
Nálunk Apa nagy állatbarát, ő is csak kiengedi a legyeket, bogarakat stb...

Piroska!
Jó tanulást! :)
A kis kert is kert, nekünk semmi sincs, csak erkély... Az is jobb, mintha nem lenne...

Heni!
Az Elo-s logisztikát csinálod?

Juba!
Bertus tündéri és Zina is! :) Az a mákos süti tényleg egy csoda! :)
Hát a képekkel én vagyok az egyetlen adós, velünk nagy ritkán csak személyesen lehet találkozni. :)

Panndi!
A tortád nem semmi! Nagyon ügyes vagy!
Akkor a lányoknál is van olyan, hogy az egyiknek van valami, akkor a másiknak is kell?

Jobbulást Gábornak!

Most egy hétig nem leszek, mert elutazunk egy kis őszi üdülésre Mátrafüredre. Tavaly az ovikezdés miatt kimaradt, de az idén pótoljuk. Ez a mi családi üdülésünk, nyáron mindig körülöttünk voltak a nagyszülők is...

Kép
gica1

Panndi, ha nrem tanultál még felsőoktatásban államilag finanszírozottan, akkor tanulhastz TUTIRA ingyen. 10 félév - osztatlan képzésban (pl.orvosi) 12 - jár neked ingyen!!!

Többet most nem tudok írni, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi
igen bizony. :) Gondold meg, itt az alkalom! :) Februárban van a felvételi. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi lányok :)

Hajajj, csak igényeim vannak ám.. Levelező legyen, államialg finanszírozott, ne túl messze, és lehetőleg hétköznapokon legyen a tanítás :lol: Könnyű eset vagyok? :D

Irina, az egyéni tanrended mit jelent pontosan? Hányszor kell bejárnod?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi lányok :)

Hajajj, csak igényeim vannak ám.. Levelező legyen, államialg finanszírozott, ne túl messze, és lehetőleg hétköznapokon legyen a tanítás :lol: Könnyű eset vagyok? :D

Irina, az egyéni tanrended mit jelent pontosan? Hányszor kell bejárnod?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gica, de va ám! Folyamatosan utánozzák egymást, mindkét irányba, h az egyik szoknyát kér, a másiknak is az kell, ha valamit eszik, a másik is kér, stb stb :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mihez legyen közel, hol laktok? Mit tanulnál, mi érdekel? Levelező szinte mindenből van (védőnőből nincs, pechemre :))

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Dunakeszin :)

Van levelező, csak pl a pszicho is csak költségtérítésesen volt, és hiába tanulhattam volna ingyen, nem lehetett.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Ezt a csömör időt!Itt esik az eső rendületlenül,reggel óta.
Jövőhónapban veszek a gyerekeknek esőkabit meg gumicsizmát mert nem lehet őket bent tartani!!:?

Piroska
Látom megint korán keltél vagy les sem feküdtél...
Azt mondták,hogy 12 éves koráig simán elnőhetik a szemüveget a gyereke,minél korábban veszik észre,annál jobb!
És amíg megszokja addig nem gond ha nincs állandóan rajta!De azért már erőszakosabb vagyok és csak pár órát nincs rajta,pl mikor fürdik,pucolom neki vagy este mikor Zizivel vadulnak :D
Na épp most mondja,hogy le akarja venni,nem tudom mennyi idő mire teljesen hozzászokik,vagy megérti,hogy neki muszáj ezt hordania... :roll:
Én is csípem mikor illeg-billeg de néha túlzásokba esik,mikor minden áron csak a szoknya,hiába esik kint az eső!!

Látom Panndi nálatok is korán kezdődött a nap!
Neked lenne energiád még három gyerek mellett tanulni?? :shock:
Akkor hajrá!! :)

Heni Péterke tényleg NAGY FIÚ már!!
Berti is lúdtalpas de nekünk nem mondták az ortopédiát...
Most rendeltem neki salus gyógybakancsot télre.

Gica Mivel a személyes találkozás a mi esetünkben szinte teljesen kizárt ezért várom a képeket!! :)
Jó pihenést nektek! Mikor indultok?

Vindó Merre jársz??
juba0

Nagy balesetbe keveredtünk hazafelé, illetve csak a dugóba (szerencsére). 4 tűzoltóautó, hat mentő, sérültek, kamion, busz és autók mentek össze. Óvoda zár ötkor. Telefonszámát nem tudja a tudakozó. G. ott maradt, én kiszálltam, és gyalog indultam a főúton. Mikor elmentem a baleset mellett, láttam megfordulni az autókat. Leintettem egy Audi A6-ost, és kértem egy fuvart. Házhoz vittek az óvodáig, már épp telefonáltak az óvónők rám. G. közben a földutakon közelített. Elakadt kocsit is toltak. A falu központjában találkoztunk. Már otthonról is telefonáltak, anya hallotta a hírekben, és ránk gondoltak, hogy ott voltunk-e.

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi, a kedvezményes tanrend néven futó dolog (amit én egyéniként hívok) elvileg a tanár szempontjai alapján bármilyen kedvezményt jelenthet (a 0 bejárástól -- ezt ritkán engedik meg -- akármeddig). Én nem kértem még egy tárgyból sem, egyrészt mert azt gondolom, épp elég tárgyra nem járok be, az a pár szeminárium tényleg muszáj, és a kéthetente lévőkből úgyis 6 van összesen, 4-szer kell ottlenni, csak összejön. Egyetlen szem. van, ahová hetente kell mennem, ott meg 3-at hiányozhatok, csak összehozzuk S-val, h ennél többet ne hiányozzak. De még holnapig töröm a fejem rajta.
Sok sikert a döntésedhez! Levelezős képzésből nincs szerintem nagy választék Pesten, legalábbis az ELTE alig indít ilyet, nálunk ugye pszichóné és a jogi karon van. Most én amúgy kb. ott tartok, ahol levelezőn lennék, 1 teljes napom megy el rá (meg van még egy előadás, de oda nem muszáj bemenni).

Vindo, hű, ez a baleset...

Gica, hajrá, üdülés!

Nálunk semmi különös, jól vagyunk, ez az ideális állapot. 8)
irina

Vindo
de durva! Szerencse, hogy találtál valakit. Most beírom az ovi telefonszámát a telefonomba... Ebbe bele sem gondoltam...

Panndi
pszichot tanulnál? Hát nem tudom, ha lesz két percem, megnézem. De a felvin fent van, ha nézted, akkor nekem sincs több ötletem. De pszicho-hoz hasonló nagyon sok van, csomó olyan szakterület van, ami nagyon erősen érinti, súrolja, de nem pont az és lehet, hogy szeretnéd, nem?

Juba
nekem három és fél éves korom óta van szemüvegem, emlékszem, hogy eldugtam, rátapostam, földhöz vertem, mindent megcsináltam, anyu meg szenvedett, hogy honnan szerezzen újat nekem. Így utólag olyan rossz rágondolni, szegény, mit kínlódhatott velem...
piroska.103

Jó reggelt :D

Férfiak már elhagyták a lakást, Rugó lepasszolva az óvodában.
Rendet rakok majd, dolgozgatok aztán.
Holnap meg holnapután hajnalozok, majd gyűjtöm az energiámat :roll:

Juba, éljenek a fél lábon ugrálni nem tudó gyerekek :!:

Köszönjük az udvar-dicséreteket :D
Én is szeretek itt lakni nagyon.
A ház amúgy nem olyan hatalmas, csak hosszú :wink: Inkább közepesnek mondanám, és régen volt kicsi. De akkor is elfértünk benne. Igaz, az én tanuló helyen a folyosón volt, az akvárium előtt, ahová ledobtam egy paplant :lol:

Panndi, Heni, hajrá!

Piroska, életed párja meg majd belehúz :!:
Színtévesztők - mi a területe?

Na, dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Töklámpásokat készítettünk tegnap:-) volt nagy öröm! még az oviba is vitt be egyet Péter, nagyon megörült az óvónő:-)

Áron továbbra is fél a kakától, de nem kakil be, csak tartogatja, igy nehezebben kakil...meg kicsit sir ha már kint van, hogy félek a kakitól azt mondja....hát nem tudom, mit kell tenni, én dicsérgetem, milyen ügyes, ő húzhatja le a wct...

Lebetonozott udvar nagyon menő a gyerekeknél, motozoznak ezerrel 8)

ELOs tanfolyamot csinálok, tök jó:-) féláron jutottam hozzá. :wink: Muszáj volt már valamit, mert kevés csak a humán végzettség...

Vindo tök szuper a házatok:-) szerintem épp egy családnak megfelelő:-) Rugó most már külön szobában alszik? vagy még mindig veletek?

Ovi telefonszámát okvetlenül el kell menteni ám! LAli is járt már úgy, hogy vitte reggel és zárva az ovi :roll: na erről jut ezsembe, mobilszámát is jó ha tudjuk az óvónőknek :wink:

Panndi hajrá tanulás! azért csodállak , hogy 3 gyerkőc mellett van még energiád. Néha én mostanság úgy vagyok, hogy főzés, takarítás , mosás meglegyen és másra nincs enegiám sajna, este is már f10kor beszunyálok...őszi fáradság lesz:-)

Heni
KépKép
heni81

Piroska: pszichot tanultam már , de csak egy fél évet, mert közben terhes lettem Fruzsival, Zsófi még csak épp egy éves múlt, és sok volt az úgy, ráadásul mire abban dolgozhattam volna, amit igazán szerettem volna, az nagyon sok idő és pénz lett volna.

Államilag finanszírozott levelező képzést keresgélek, na majd még gondolkodom :)

Irina, köszi a választ :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, meg közgazdász vagyok eredetileg, még azt sem tudom, valami ahhoz illőt válasszak, vagy tök mást :lol: (Gyógyped és szocped is érdekel.) Na szóval egyelőre teljes tanácstalanság van :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó,

Látom nagy a tanulási láz...hát le a kalappal előttetek..nekem nincs energiám, kedvem hozzá..lehet azért mert nincs konkrét vágyam amit tanulnék.... :oops: :oops:

Ma nagyon gyorsak voltunk a klinikán. 8 ra mentem 9 kor végeztem..most nem kellet csak fél órát várni a dokira.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Picit nógatták Dalmát mert nem volt számukra elég mozgékony... :?

Du-án státusztra viszem Emmát. :)

Holnap UH, + vizsgálat, du-án szülői....minden napra van mit csinálni...:-)

Tegnap néztünk volna Emmának egy tornát de már 56-an vannak :( szóval nincs hely.....közben találkoztunk egy ovis társával a ki korizni indult.....Emma nagy kedvence a kori nagyon szeretne menni...így torna híján elmentünk megnéztük, szombaton megyünk egy próbára. Annyira fel volt dobva, alig várja....:-)
Már csak egy 25-s jégkorit kell vegyünk neki.... :roll:

Vindo: láttam a hírekben..micsoda baleset.....De Jól feltaláltad magad :D :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, a motorozás nálunk ment vagy két hétig, miután kész lett a térkövezés :wink: :lol:

Rugó velünk alszik :wink: A szobájában a teknősök és a játékai vannak:)

Szegény Áron ezzel a parájával...

Kaqk, a jégkori jó dolog, biztos tetszeni fog Emmának.
A klinikán lépcsőztél az NST előtt?
Mi mindig vettünk egy Bounty csokit, arra általában elég pozitívan reagált Rugó. De volt, hogy lépcsőzni kellett :?

Panndi, majd kiforrja magát a dolog, és egyszer csak rájössz, hogy mit is akarsz.

Nálam úgy volt a második szak kiválasztása, hogy egy 15 fős kollégiumi szobában laktam akkor éppen, és mindenkitől elkértem a szakkönyveit. Olvasgattam, és amelyik szobatársam könyvei a legjobban bejöttek, oda felvételiztem.

Gicának jó pihenést kívánunk!

Kép
vindolanda

Vindo: nem lépcsőztem, hanem egy tejeskávét ittam itthon...Múlthéten bejött, most megmozgattam kicsit..de ennyi elég is volt.

Emmával többször lépcsőztettek.. :evil:

Heni: sajnálom Áron félelmét. :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Én olyan bosszús vagyok... Írtam a kérelmekről, nos, még most sincsenek meg a határozatok... Addig meg nem tudom, mi lesz a vége az ügyemnek... Grrrrrr...

Most nem is írok többet, mert ezzel van tele a fejem...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dori
milyen kérelmek? Én sem kaptam még semmi visszajelzést kreditelismerésről és egyéni tanrendről.

Vindo
villamosmérnök a férjem és azt kutatja, hogy a színtévesztés mennyire korrigálható szemüveggel.

Megyek fürdetni, majd még írok.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Panndi
hát ezek eléggé távol állnak a közgáztól. :)

Kaqk
ti úgy döntöttetek, hogy már egyben maradtok ezentúl? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: hát már nagyon szeretném a karomban tartani, itthon lenni Dalmával..de még várat magára... :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Ugyan már Kaqk :D hol vagy Te még a 12 nap túlhordástól? :wink: 8) :lol:
Nyugi, még nagyon időben vagy. Pár hét múlva szülsz 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

kaqk, kitartás, bár szerintem ilyenkor a legnehezebb, az ember már kíváncsi, türelmetlen, de olyan jó is most Neked, én azért minden terhe és türelmetlensége mellett nagyon szerettem a végét mindig, olyan izgalmas :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, egyetértek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni
Didri is sírt, ha kakilt az elején, de aztán elmúlt. Úgy hallottam, hogy nekik a kakit elengedni a probléma, azért sírnak. Bevallom, nem kutattam utána, mert megoldódott a probléma, de szerintem nálatok is meg fog oldódni. Még ráértek szerintem. Tudom, csak az a legrosszabb, hogy végig kell nézni, hogy kínlódik szegényke. Tudod, mi mit csináltunk? Minden reggel azzal kezdtünk, hogy ivott egy meleg teát és akkor nagyon kellett neki kakilni, így nem volt más megoldás, szaladt már reggel. Így szép lassan rendeződött a dolog. Valahogy jó lenne, ha nem tartogatná, nehogy fájjon neki a kakilás.
Meg mi még azt is csináltuk, hogy wc-fellépőt vettem, lépcsőset, azt használtuk, aztán a bilit próbáltuk, minden lehetőséget, csak hogy az legyen, ami neki a legjobban tetszik, a legkényelmesebb, hogy ne azzal kelljen neki a foglalkozni, hogy nem szereti azt, amin ül. Nem tudom, sok más ötletem nincs...
De azért jelezd, ha ez rendeződött. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na, két óra közben bejelentkezem.

Már hat előtt fel kellett kelnem, még szinte sötét volt. Brrr.

Bilizés: Rugó pisilni wc-be szokott, de a nagydolgát csak bilibe intézi. Van egy nagyon alacsony ágya a szobájában, az tele van a játékaival (autók, legofigurák, gyurmaemberek, lovag bácsi háza stb.), én oda teszem neki a bilit, és néha húsz perc is eltelik, mire végez, és játszik közben.
Olyan három naponta szokott ez a cerenónia megismétlődni.

Ma reggel volt egy vicces dolog az óvodában. Nálunk a vízművel szomszédos az óvoda udvara, és reggel, ahogy mentünk be, észrevettük, hogy játékok vannak átdobálva a vízműhöz. Mutatom Rugónak reggel. Mondom, hát, vajon ki lehetett?
Erre Rugó: "Nem nyuszi-csoport" (ebbe jár ő) :lol: :lol:

Volt angolon is azon a napon, mikor a baleset volt (leírtam a múltkor, hogyan is küzdött meg azért, hogy angolra járjon, én nem terveztem). Állítólag nagyon ügyes, egyedül ő köszönt el az óra végén angolul. Az óvónők azon szórakoznak benn, hogy hamarabb megtanul angolul, mint magyarul :lol: :roll:

Piroska, sok sikert a férjednek!!!

Kaqk, majd eljön az ideje :P
Próbálj szép nagyokat aludni addig :!:

Kép
vindolanda

Vindo Rugó és angol:-)

Piroska remélem nálunk is megoldódik majd....nyomom joghurttal, kefírrel...

Kaqk élvezd ki az utolsó nyugodtabb pillanatokat:-) költözés mikor lesz?

Péterke halásznadrágban ment ma, erre nem süt a nap, bezzeg tegnap hosszú nadrág volt rajta....és hétágra sütött a nap...

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Köszi csajok.... :D

M volta, terhesgondozáson, uh-n....minden ok Dalma nő én nem :-) kb 2600g-osnak saccolták. továbbra is fejvégű..:-)

méhszájat is nézett...na az fájt..nem tudtam elengedni magam..:-(picit nyíltam....picit rövidültem..még van időnk....jöv héten megyek megint..:-)

vért is vettek az EDA miatt ellenőrzés céljából.

ahhoz képest hamar végeztem.

türelmetlen, kíváncsi vagyok..és délben alszok is mindig egy picit...szerencsére megy az alvás...
rengeteget csuklik, mozog Dalma..:-)

Rugó: milyen ügyes!!!!!!

Emma most már az új barátnőjével barátkozik, játszik akivel korizni fog járni...:-)
Dáviddal már nem akar játszani mert tegnap is megmarta amiért Emma nem akart vele játszani...:-( megunta gondolom hogy mindig bántja ha vmi nem úgy van ahogy Ő akarja.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem költözünk még...:-) szerencsére nem kell pestre járni olyan sokat.....jó itt nekünk..:-) a lakást is szeretjük, épp elférünk, ovi, szülők közelsége....:-)

Majd egyszer..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, itt tegnap 27 fok volt, ma is annyi körül van :roll:
Csak nem lesz baja Péternek :!: Van váltó cucca?

Emma akkor átrendezte a kapcsolati hálóját :wink:
2600 gr 8)

Az angollal kapcsolatban amúgy nem annak örülök, hogy mondja, hogy good bye, mert tudom, hogy semmi jelentősége, hanem hogy le lehet kötni az életkorának megfelelően feladatokkal, szóval az oktatáshoz való viszonyának örülök :P

Kép
vindolanda

SZépen melegen süt a nap 8) nem birt felszállni a köd, gondolom azért a szomszéd faluban előbb kisüthetett, mert ott nincsen Ipoly sem, meg magassabban is fekszik:-) Van váltó cucca, persze, csak azt nem tudom meggondolják e, hogy átöltöztetik :roll:

Kaqk szerintem is jobb ott nektek!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Könyvtárban vagyok, lazításként olvasok, bejelentkezek. Bercó kedd óta otthon van, hétfőn az ébredés után fájlalta a fülét, gyorsan riasztottam anyukámat, jött is este. Igaz,azóta már haza is ment. Tegnap déltől apa felügyeli. Náluk meg tantestületi kirándulás van. Eredetileg ő is menni akart, de ő meg ugye a múlt héten volt beteg, így nem merte bevállalni az utazást. Főleg azért, mert a betegségből visszamaradt némi hasmenéses állapot. De talán javulóban van. Így legalább megtartotta ma a közgázon az óráit, addig Dávid vigyázott Bercóra.
Viranka, itt is nagyon köszönöm. Imááááádom. Mindenki megcsodálja. A legjobb haverom, kollégám kicsit megsértődött. Ő is szokott olykor varrni, már jó ideje kértem, hogy varrjon nekem egy napocskás táskát, de eddig nem tette meg, most meg lázadozik, hogy miért is mással varratok. :lol: De azt nagy tisztelettel elismerte, hogy gyönörű darab. :lol:

Mit is láttam? Képek szuperek. Berta tényleg igazi királylány abban a ruciban. Jól hasonlítanak egymásra a lányok. Szemüvege igazi telitalálat. Remekül áll neki.

Panndi-képek: Hú, az a torta!!!! :lol: Le a kalappal előtted, Te LÁny! Hiperszuperügyes vagy! Lányok jókedvétől mindig mosolygósabb leszek én is. Gábor is jól illik a sorba. :lol: Tanulással meg hajrá!

Kaqk, nyugi. :lol: Ha Czifra doktor lesz az anasztezes amikor szülsz, mondd neki, hogy üdvözlöm. :lol: Ő az orvosom. Remek emberke, olyan jól szúrta nekem az EDA-t, hogy nem is éreztem semmi kellemetlent. :lol: (Ha úgy mondod, hogy Kiss Albertné, biztosan tudja majd, hogy kiről van szó.) Egyébként meg tanusíthatom, hogy nagyon csinoska vagy. Szerintem még fogytál is a terhesség alatt.

Vindo, szuperül alakultok. Hintaágy tuti. Rugót meg megzabálom.

Na, megyek vissza a pedagógiához.
dmaggie

Maggie-m, Isten éltesse nagyon sokáig Bercót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megvagyunk, lányok, csak ez a szeptember... figyelem, mizújs Kaqk-kal és Dalmával :-)
Puszi!
irina

:lol: :lol: :lol: Köszöni szépen. :lol: :lol:
Tegnap elégedett volt, végre megérkeztek (jó időben) a megrendelt játékok. Már teljesen kész volt, hogy még mindig nincs itt. De nagy volt az öröm. Dávidtól sikerült egy uolyan Hero Factory figurát kapnia, de annak is nagyon örömködött.
Ma nem aludt délben, ennek következtében már húzza a lóbőrt. Én meg megyek tanulni mindjárt. Bár eléggé fáradt vagyok.
Majd vasárnap ünnepeljük egyébként egy kis kerti főzőcskével, akkor lesz majd torta is. Utána meg elmegyünk a Dávid meccsére. :lol:
dmaggie

Boldog születésnapot kívánunk Bercónak!!!

Hajmosás, aztán alvás, mert fél hatkor kelek :evil: :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, ez lemaradt: jobbulást Bercónak! Képet is szívesen látnék róla! :-)

Vindo, nem semmi ez az időpont. :shock:
Minden jót! :-)

Nekem holnap utolsó csoportszeánsz, kár, mert nagyon élveztem, de ezzel egy tárgyam megvan, mindjárt 4 kredittel, juhé. :wink:
Jó éjt!
irina

Boldog születésnapot Bercónak! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: