Sziasztok Lányok!
Mindenkinek nagyon drukkolok innen a zugból, de mivel nemsokára terhesedek, ezért most nagyon sok dolgom van a munkahelyemen és otthon is egyaránt!
De...
Kretty: nagyon sajnálom

, hogy nem sikerült a transzfer, de kívánom, hogy soha nem add fel, arra meg végképp ne is gondolj, hogy elválsz, szerintem a válás nem megoldás a baba problémára. Mindenképpen járjatok végig minden utat, hogy hátha a férjed spermaképe is jobb lesz!

Ölellek, és nagyon sok erőt kívánok Neked (Nektek ) a továbbiakban!
Szélkisasszony: nagyon sajnálom, de kérlek Te se add fel, annyi pozítiv példa van csak itt a fórumon is, hogy muszáj folytatnunk! Sírd ki magad, aztán amint lehet ugorjatok neki újra! Ölellek
Kagyló: teljesen megrökönyvödve olvastam a soraidat!!! Hogy mondhatsz ilyet, hogy felkötöd magad???? Hiszen ott van a szerető férjed, aki télleg mindent megtesz azért, hogy boldog legyél!!! Nem mindenki kapja meg ezt!!!
Kérlek bízz Magadban, Magatokban! Hányra mész az Intézetbe? Jelentkezz, hogy mi volt!
Katapetra: üdv újra köztünk!

gyönyörű helyeken jártatok! és télleg én is néztem, hogy milyen jól nézel ki, nagyon sokat fogytál!! szépen látszik! Nem is mondtad, hogy a férjed mit szól ehhez a sok fogyáshoz??? Nagyon sajnálom, hogy már megint elmegy, hihetlen erős vagy(vagytok), hogy kíbírjátok egymás nélkül!

)) Kitartás Neked továbbra is!
Emerenc: ????? hol vagy???
Kriszto, Zafir: jobbulást! Fránya vírus tünjön el!
Még annyit szeretnék azoknak, akik most kétségek között vannak, és nem látják a boldog jövőt, hogy ezen már nagyon sokat gondolkodtam én is, hogy mi van ha egyszer besokkallok, mert már annyi sikertelen próbálkozás lesz a hátam mögött.
Hát megmondom Nektek öszintén, ha a férjem elfogadja a gyereknélküli életet, akkor azt gondolom, hogy úgy is lehet élni. Bár nagyon nehéz, de ezért biztos nem válnék el, az meg még biztosabb, hogy nem kötném fel magam! Akkor biztos körbevenném magam számtalan állattal (kutya, macska, nyuszi, kecske, ló stb.stb) De élnék tovább, ha egyszer ezt kaptam!!!!
Mindenkinek rengeteg erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz, a kezdéshez!
Ölellek Benneteket!
Akit kihagytam, azoktól bocsika! Persze, hogy rájuk is gondolok!
Bocsi a hosszú levélért!