A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

PÉternek boldog szülinapot kívánunk!!!

Visszaérkeztem a befizetésből, most dolgozni kezdek.
:arrow:

Kép
vindolanda

2007-09-14 10 órakor megszületett az én nagy fiam:-)
Isten életesse sokáig!!!!! Kép

Heni
KépKép
heni81

Nálunk udvarbetonozás folyik.... van most meló bőven:-) de végre nem lesz sem sár, sem por az udvarban:-)

Heni
KépKép
heni81

Gergő és Zsuzska nagyon boldog szülinapot!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni 8)

Mi lesz az ajándék, milyen torta lesz???

Az udvarral tudom, hogy borzasztó. Mi az egész évben a lakást vertük szét és pakoltuk. Most hétvégén festettünk, és mikor pénteken este hazajöttem a lebontott lakásba, legszívesebben beültem volna a kocsiba, és elhajtottam volna :roll:
De már vége 8)

Csak a terasz nincs befejezve, elfogyott a csavar a végén a tető rögzítésének.

Kép
vindolanda

Zsuzska, Gergő, Péterke Isten éltessen sokáig !!!!!!!!!!!!!!

szép ruhában alvás :lol: :lol: :lol: :lol:

Panndi: a gyerekeid vmi gyönyörűségesek. :lol: Ma lesz a zsúr?

Móni: itt is... egyszerűen csodásak vagytok..:-) és nem lett sok...néztem volna még :-)

Maggie: de jó h sikerült a szombat...

Nst-t megjártam...Dalma ficergett 1000-el. fájás még nincs..:-) viszont 2 órát vártam a papírra. :evil: :evil: :evil: :evil:

Emmáéknál szüreti mulatság van ma. vittünk szőlőt, préselnek, mustot isznak, buliznak...nagyon várta, izgatott volt. :lol: :lol: :lol:

van egy új kis barátja az oviban Nikolas...aki annyira hálás boldog h Emma játszik vele.. :oops: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Péterkének nagyon boldog születésnapot! :)
De nagy fiú lett!

kaqk, köszi! Igen, ma jönnek a kis barátnők :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Zsuzskát,Gergőt és Pétert Isten éltesse nagyon sokáig!!

Maggie! Pluszos lesz neki.Remélem jól fogja viselni ezt az állapotot de ami igazán aggaszt,hogy Zina mit fog vele művelni?!
Rajtam sem fülbevaló sem nyaklánc nem lehet mert rögtön letépi! :evil: Hiába csapok rá a kezére,nem hatja meg a dolog.

Folyt.köv. Mert Zina műsorozik!!!.....

juba0

Halihó!

Szokás szerint rohanásban. Megyek jegyet venni, boltba, Bercóért, stb.
Kis segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam egy helyre, ahol a regisztrációért ingyen kendőt adnak. Most írtak, hogy még nem mentem érte. Nyilván tudom, mert innen nem egyszerű a Nyugati mellé jutni. Ha valaki bemenne érte, akkor nagyon megköszönném.
Még öt nap van rá.
dmaggie

Maggie,táskád 85%os készültségben,ha kész lefotozóm,kell e :) színben nem az amit beszéltünk :)

KépKép
viranka

Maggie, ha írsz nekik, hogy tartsák jövő hét péntekig, még én is elhozom :wink: Vagy valaki felveszi, aki bp-i, és ha találkozok vele, akkor haza is hozom Neked :wink:

Juba, nekem is tépdesett R. egy időben nyakláncokat :?
Az is lehet, a szemüveggel nem lesz semmi gond.

Panndi, jó partizást :wink:

Kaqk, majd számolj be a szüreti dolgokról.

Rugónak is lesz, a nyílt nappal egyben szervezik meg. Mondanom sem kell, aznap leszek Bp-en :roll:

Jövő hétfőn megyünk a négyéves státusz-vizsgálatra. Na, erre kíváncsi leszek :roll: Miben leszünk vajon lemaradva... Súly, beszéd, rajz...

De az biztos, hogy szélkerék-témában profi a gyerek. Játszunk a Landwirtschaft Simulatorral. Mivel német a program, eldobált flakonokat szedünk össze, meg mindenhol szélkerekek vannak, szóval környezettudatos a program. Kérdezem Rugótól, hogy hol láttunk szélkereket? Erre mondta, hogy "tenger".
(A horvát autópálya mellett álltak sorban, és beszélgettünk róla akkor egy fél órát út közben).

De. dolgoztam, kettőtől akvárium-takarítás, terrárrium-takarítás, viráglocsolás, teregetés. Most öltözök, és majd megyek Rugóért lassan.

Holnap hajnalban kell kelnem, olyan hat előtt. ÁÁÁÁÁÁ

Kép
vindolanda

Móni! Gyönyörűek vagytok mindhárman,Nagyon-nagyon szépek lettek a képek!És egyáltalán nem volt sok sőt!
A torta is csodaszép lett kár,hogy én nem tudok így sütni,pedig egy csomó pénzt megspórolhattam volna a tortán (6-7000 lesz egy normál méretű eper-joghurtos torta :shock: )

Gica Mesélj mizu veletek? Kicsit lemaradtam veletek kapcsolatban(ugye így jár aki nem jön rendszeresen...) :oops:
Mit kapnak a gyerkőcök szülinapjukra? És képeket feltétlen kérünk!!!

Panndi Bűbájosak ezek a gyerekek!!
Látom akkor nem csak Bertinél tart ez a szépruha mánia!
Engem rendesen az őrületbe kerget,egy nap szeretne többször is átöltözni,egyszer csillogósba,aztán szoknyába....

Kaqk sajnálom,hogy ennyit kellett várnod a papírra,remek ez a rendszer...

juba0

Vera! Te táskákat is varrsz??? :shock:
Képet nem mutiznál,hogy miféléket??

Vindó! Én most már azt mondom,hogy jók ezek a státusz vizsgálatok,nekünk is itt vette észre a védőnő,hogy baj van Berti szemével!És most már azt mondom,hogy szerencse!
Dokihoz meg 21.-én kell menni státuszra de remélem ő már nem vesz észre semmi!!!
Hány kiló Rugó? Mert Berti 16 és teljesen átlagosra jött ki (pedig én is soványnak látom)és a magasság is teljesen jó.
A rajzunk viszont :lol: háááááááát,nem nagyon szokott rajzolni,ez tisztán látszott is a papíron firkált egyet és ennyi,egyedül napocskát tud rajzolni.Mondjuk szerintem ez a hátránya annak,hogy nem jár oviba,ott gondolom gyakrabban rajzolna...

juba0

Péternek boldog szülinapot :)

Juba,tessék :) eddig ezek készültek :)
ez a 2 kép uaz a táska,csak kifordítható :)Kép Kép
ezt Móninak csináltam :) Kép
ezt még én használom :) Kép
Maggie,ezt meg Neked szánom jó lesz? a színe nem helyes :( én csináltam a képet :) bordó belül :)
Kép

KépKép
viranka

Csúúúúúúcs!
Viranka, csak nem ismersz engem? :lol: :wink: :lol:

Mónikám, hihetetlenül gyönyörűségesek vagytok. :lol: :lol: Tényleg jó fotósotok volt. Remekül vissza tudja adni a lényeget.
Micsoda tortaköltemény!!!! :roll:

Panndi, imádtam a képeket! Annyira szépek ezek a gyerekek. Gábor mekkora már, és nagyon elégedettnek tűnik.

Juba, a + jó, javulni fog. Majd Te is elcsodálkozol, hogy milyen gyorsan. Szerintem szerencsésebb a szem takarása, ha kiles a takarás alól, akkor nem ér semmit az egész.
Sátuszra én is a jövő héten viszem Bercót, éppen ma hívott a védőnő. Bercó sem egy rajzművész, nekem kell színeznem, rajzolnom. De az oviban legalább szívesen fest.

Vindo, köszi, majd lehet, hogy megpróbálom.
dmaggie

Mónikám, az a ff kép valami csodás, az a kedvencem. Most hajszínt váltottál?
A sminkedet ki csinálta?
dmaggie

Viranka, nem kaptam püt.

Na, megyek a dolgomra muffint akarok sütni, vasalnom kell, + dolgoznom is kellene. Tegnap este már elborultam a fáradtságtól, inkább korábban lefeküdtem.
dmaggie

Hát Vera le a kalappal!!Nagyon ügyes vagy!!!Szuper jól néznek ki a táskák! Bárcsak én is tudnék varrni!
Anyukám meg tesóm szokták a függönyeimet is beszegni(bár varrógép nélkül nekem kissé nehézkes is lenne)

Maggie!Milyen muffint sütsz?Van valami jó recepted?Ezer éve nem csináltam mert nem voltam az eddigi receptektől elájulva...

juba0

JUba, 14 kilótól most több, valahol 14 és 15 között van.
Persze, tudom, hogy jó egy ilyen rendszer, meg vizsgálatok vannak.
Csak kb. kéthónapos korától a súlyát hallgatom, mikor elég, ha rám néznek...

Szerintem a 16 lányban pont jó.

Rugónak megy a hasa, a kiscsoportból többen is f...tak.

Nem semmi táskák 8)

Én sem tudok varrni :roll:

Maggie, jó sütögetést.

Most vacsorázunk :arrow:

Kép
vindolanda

Granda-féle túrós muffin. Nyami. Nagyon szeretjük, ráadásul az egyik szomszédom tegnap vett akciósan túrót (rám is gondolt), így ez lett belőle. Már sülnek, B. meg bilizik.

Tisztára gyagya vagyok:

Zsuzskát, Gergőt, Péterkét Isten éltesse sokáig! A legjobbakat kívánom a drágáknak! Millió puszi nekik!
dmaggie

Visszatérve a ped-pszich. dolgokra. Engem is érdekelnek, ráadásul egészen jó kurzusokat hírdettek meg, de eddig még mindenki azt mondta, hogy nagyon húzóssá teszik. Ha kevesebb tárgyam lenne, nem is lennék annyira besz--va, de így. Véglegesnek tűnik talán a dolog, még egyet nem tudok, de azzal 17 tárgyam lesz. :roll: Ha jól láttam, akkor a köv. szemeszter sem lesz könnyebb, ráadásul akkor két szigorlat fűszerezi majd az életemet.
Ja és én megértem, hogy a btk-n komolyan veszik, mert csak tanárképzésről van szó, de akik már ott vannak valószínűleg eléggé elhivatottak is.
dmaggie

Isten éltesse sokáig Zsuzskát, Gergőt és Petikét a 4. születésnapján!!!

Bocsi, kész vagyok, egész nap órák, dögmeleg és mivel megjött, egész nap a fejem is hasogatott (de a kurzusok nagyon tetszettek).
Szóval most két dolog:
Maggie, hova kellene menni a kendőért? Mit kell mondani (írd meg, hogyan hivatkozzam Rád)? Nagyon zsufi a hetem még, jó még hétfőn? Holnap ingázom és nem érintem a Nyugatit, pénteken meg reggeltől estig tömbórám lesz. De hétfőn kényelmesen el tudnék menni a kendődért.

Vindo, sajnos 23-án mégsem tudok Veled találkozni, ne haragudj, de tömbórám lesz aznap is. Ez ma derült ki, Pályaszocializációra egy olyan csoportba írtak fel, amelynek az órái 3 nap alatt mennek le tömbben szeptemberben.
irina

Lányok!
Köszönjük a köszöntéseket!!!!!!!!!! :D

Heni!
Péterkének is sok boldogságot! Aranyos a kép!
Akkor ha túl lesztek a teraszozáson, már rendben is lesztek?

Vindo!
Rugónak jobbulást!
Nálunk nem is nézték a rajzot a státuszon. Szem, fül, súly, magasságmérés volt, meg egy csomó mindent kérdeztek tőlem. Ja meg, hogy tudnak-e 1 lábon ugrálni...

Juba!
Szülinapi ajándék: Gergőnek mini morris - kisautó , Zsuzsunak egy picike baba (amit a sparb játékosztályán fedezett fel még a nyáron és azt szerette volna nagyon). Torta - mivel nem vagyok profi tortasütésben, cukrászdai oroszkrém Gergőnek, csoki Zsuzsunak.
Egyébként ovizunk bőszen, a tavalyi sírós reggeli indulásokat úgy tűnik letudtuk, mostanában sokkal fegyelmezettebbek.

Zsuzsu is nagy öltözködő, de Bertus, meg Panndi lányai viszik a pálmát az éjszakai szép ruhával. :)

Viranka!
A táskáid annyira jók!
Zsuzsu fejét majd holnap lemérem, de nekem is 52 cm rémlik...

Panndi!
Hogy sikerült a zsúr?

Kaqk!
De jó, szüreti mulatság! És a régi baráttal mi van?

Örülök, hogy az nst-n minden rendben, hát a papírok tényleg bosszantó...

Nálunk megvolt az ovis köszöntés is, csokitortát rendeltem, itthon is tortáztunk, úgyhogy már a fülünkön is torta jön. Nálunk a házibuli szombaton lesz. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gica1 2011.09.14 20:58-kor.

Kép
gica1

Irina!
De azért már jobban vagy, nem? Igen, egyszerre minden azért kicsit sok(k)...

Kép
gica1

Zsúr nagyon jó volt, gyerekek tündériek voltak, nem is akartak hazamenni :lol:
Már rendet raktam, most megyek, és bezuhanok az ágyba :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Boldog születésnapot a szülinaposoknak!

Bocsássatok meg, hogy nem emelek ki senkit, kicsit sok az élet most...

Jaj, lányok, anatómia, anatómia, anatómia... extenzió, relflexió, saggitalis, longitudinalis, ez teszi ki az éjjelem-nappalom... Most is tanulom.

Móni
gyönyörűek vagyok! :)

Viranka
nagyon szépek a táskák! :)

Juba
szegénykém, nem lehet könnyű. Mikor lesz már kevesebb vizsgálat? Mit mondtak, lehet valami veszélye ennek?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó..

Piroska: ilyen hajnalban jössz??? anatómia :? :?

Panndi: akkor jól sikerült a buli.......a csajok élvezték! :lol: :lol:

Juba: Emma 13,5 kg 97 cm. Bertus hány cm?

Gica: Emmának is 3 totája volt.....ott sorakoznak a szeletek a mélyhűtőben...nyammmmiiiii jó lesz az még.:-)

Hát igen a papír. :( jöv. szerdán is mennem kell.....csüt. meg uh+ méhszájvizsgálat. :?

Régi barátja is megvan, csak beteg vagy nem is tudom, egy hete nem jár! :?

Angol óra megvol..ismét volt....Rá kellett jönnöm hogy megy ez nekem..és sok sok mindent tudok..csak elő kell csalogatni..egyre magabiztosabb vagyok és csak buknak kis a dolgok a számon..vissza kel fognom magam h ne csak én mondjam.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ez most jót tesz a lelkemnek..h vmiben jó vagyok....
Most kicsit a lelki állapotom..olyan mindjárt szülünk..de mikor már-....várakozás, aggódás hogy minden ok legyen...csak ne jöv. szombaton..mert I nem lesz itthon...de legalább jöv. keddig maradjon..hogy ne legyen koraszülött........

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

Megjöttünk. :D Jó itt. :)

Olvastam, de most csak írtam, ODA. Már másodszor, mert sajnos azt a hülye tulajdonságát elfelejtettem a Bababnetnek, hogy eltünteti, amit írok, ha túl hosszú ideje vagyok már bejelentkezve... Grrrrrr.

Kaqk, jöttem, hogy ne maradjak le! :D Kitartást, és hamarosan hajrá!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

kösziiiiiii:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jajjajjajj, szánom-bánom, hogy ezt nem előbb írtam, de Isten éltesse az egész befogadó csapatot, kedves négy éves banda, boldog szülinapot!!!!

Kaqk, most figyelgetni kell még Samut, hogy javul-e vagy mi a helyzet. Utóbb kiderül...

Kép
Kép
Kép
zdori

Hahó!

Gyors bejelentkezésre jöttem mert megyünk anyához.

Gica Szuper,hogy szeretnek oviba járni,talán nekik könnyebb mert ott vannak egymásnak!
Fegyelmet az enyém is tanulhatna igazán mert....
Lehet az ovi nekünk is jót tenne és egyre inkább hajlanék is rá de nincs hely!! :evil:
Azt mondták,hogy vigyük a szomszéd faluba!!Jó poén!...

Piroska! Egyenlőre csak figyelik neki,igazából a pyelon lehetett volna veszélyes ha tovább nő de szerencsére azok eltűntek neki!
A felfázásra kell nagyon figyelni mert könnyebben megtörténik nála mint azoknál akiknek egészséges a veséjük.
Rendeltem is Mesitől neki derékmelegítőket!
(köszönjük szépen Mesi szuper jól néz ki,Bertus odáig van értük,főként a liláért!!
Nem tudom,hogy majd ha nagyobb lesz és gyereket szeretne milyen veszélyekkel járhat ez az osztott üregrendszer??! :roll:
De az még kicsit odébb van,egyenlőre fél évente kontroll.

Sajnálom,hogy sokat kell tanulnod,gondolom ez a gyerekek mellett milyen nehezen kivitelezhető...
Pihenj amikor csak tudsz!!

Kaqk! Berti 101 centi,nem egy langaléta de hát én és Jani sem nőttünk túl nagyra.
Ügyes vagy az angollal!!Nyugodtan legyél is csak büszke Magadra!!
Elhiszem,hogy az az utolsó időszak már idegőrlő,teljesen átérzem a helyzeted!!

Dóri De jó hallani rólad! (miért kell figyelni Samut?Bocs de lemaradtam :oops: )

Nincs ma szülinaposunk?

juba0

Juba, OTT leírtam, de, gondolom, má olvastad. :)

Piroska, szia! Még talán nem is találkoztunk itt... Vagy rosszul emlékszem? Én is ilyeneket tanultam tavaly. :) Remélem, idén nem kell megismételnem... :) Remélem, elfogadják az anatómiámat... :S

Kép
Kép
Kép
zdori

No, egy kicsit visszaolvastam...

Irina, kedves! Úgy magamra vettem szomorúságod... :( Kérlek, lányok, ne haragudjatok, hogy elszálltak a napok-hetek, és nem köszöntöttem drága gyermekeiteket! Sokkal örömtelibb dolog lett volna írni minden nap, hogy Isten éltesse őket annál, amit tennem kellett... De most tényleg tiszta szívből kívánok mindenkinek boldog szülinapot!

Piroska, hová jársz védőnő suliba? Csak nem az Eg.tud. Karra? Mert, ha igen, akkor sulitársak vagyunk... Levelezőn végzek Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szak / Képalkotó diagnosztika szakirány-t, és Ápolás-betegellátás szak / Szülésznő szakirányt. Ha ide jársz, és elárulod a tanáraid nevét, lehet, hogy vannak közösek, és esetleg tudok segíteni a követelményekben, olvasnivalókban, anyagokban, nekem már sokminden megvan... Legalábbis az első évből, mert azt már elvégeztem. :D

Megyek, hívnak...

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori
nem mondod??? Jajjj neee! :)
Hát igen, a SE-re járok, ETK. Tudod, ki az anatómia tanárom? Hruska! Ezek után ugye tudod, miért tanulok hajnali háromkor? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

:) Nekem is Hruska Tanárnő volt a tanárom. :) Sok szeretettel üdvözlöm. Kérlek, mondd meg neki! Én nagyon megszerettem az év alatt. :) Hááát, tanuld csak az anatómiát, sztem a Lányok itt emlékeznek, hogy én is tanultam az anatómiát ilyen szuper időpontokban. :) "Értik?" :D Szóbeli vizsgátok lesz?

Vége van a mai napomnak is, az első ember, aki hazatévedt hozzánk ma, Anyuék voltak, 10kor jöttek... :S Kicsit hosszúak a napjaik...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Te Dóri,
most látom, te három ilyen picike gyerek mellett tudsz tanulni? Te egy hős vagy! :) Akkor most már én is bevállalok egy harmadikat. :)

Értik? Nem értik? Baj van? Rosszul van? :):):) Igen, ő az! :):):) Egyébként aranyos, de nagyon félek tőle. :) Mindenki azt mondja, hogy idegbeteg. Egyébként te vagy az első ember, aki azt mondja, hogy szereti az ismerőseim közül. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Juba
pihenni nem nagyon tudok, de az most nem számít. :) Csak meg tudjam csinálni, az a lényeg. :)
Kívánom nektek, hogy ez az egész csak egy rossz álom legyen nemsokára. :) Nagyon nehéz időszakon vagytok túl, teljesen megértelek, hogy megvisel. Képzeld el, hogy amikor egyszer teljesen kikészített a kislányom, írtam két cetlit és ráírtam, hogy : "Adjak hálát a jó Istennek, hogy Didri egészséges (ha rosszalkodik, jusson eszembe)". És ráragasztottam a nappali meg a fürdőszoba ajtajára. :) Azóta ez hat, amikor ránézek, csak sokszor elfelejtek ránézni. :oops: Igen, a legfontosabb az egészség. Az biztos! A többi majd csak megy valahogy...

A többieknek majd írok, ha lesz két percem, bocsánat!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, Dóri
használd a jegyzetfüzetet, akkor nem tűnik el, amit írtál. Amikor belépsz, akkor nyisd meg és végig tudsz jegyzetelni, míg olvasol, aztán el is lehet küldeni. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ideértem 8)

Mai nap poénja (eddig): G. elindul kocsival, viszi Rugót is. Debrecen előtt fordultak vissza, mert elfelejtette leadni az óvodában :lol: :lol: :lol:

Kaqk, hát persze, hogy légy büszke magadra :!:

Tanuló lányoknak kitartás!!!!

Irina, semmi gond, majd bepótoljuk. Novemberben is lesz egy nagy konfi, azon is ott leszek :wink:

Juba, a helyzet csak javulni fog, minden területen, majd meglátod!! Előre pedig ne izgulj.

Rugó változatlan lelkesedéssel jár az óvodába. Vettünk neki biciklilakatot, néha ott kell hagyni a biciklijét. De nem ám tekerve jön haza, hanem sétál, és toljuk együtt :shock: :shock: :shock: Fél óra minimum :roll:

Most összepakolom a lakást, aztán dolgozok valamennyit :o

Kép
vindolanda

Beáta,a másikba írd meg a mélcímedet,meg ha tudod Maggie-ét is,írnék nektek és a pü nem biztos h. átmegy :(

Piroska,anatómia :) jó tárgy :) s igen Dóri is mindig éjszaka tanult :)

tegnap elmentünk kedves ismerősömmel és csatolt részeivel váci tűzoltóságra :) Míra minden tűzoltó autó oldalát kinyittatta,mindent megkérdezett,felmászott,kipróbált :) :) szerintem jobban élvezte mint a fiúk :) a tűzoltóbácsi jókat mosolygott rajta :) meg mi anyukák is :) Bálint ezért nem aludt az oviban tegnap,nehogy lekésse :( pedig mondtam Neki,ovi után megyünk csak :)

:arrow: nem akar vki idejönni ruhákat hajtogatni?

KépKép
viranka

Vindo: Gábor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

tűzoltóság: Emma is imádja őket.. :lol:

Édes lehetett Mira!

KépKép
kaqk
Debrecen

Berta,boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

[b]Bertának boldot szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Viranka!
Jó lehetett a tűzoltóság! :) Báló ezek szerint nagyon izgatott volt!

Jól emlékeztél Zsuzsu feje 52 cm.

Piroska, Dóri!
De jó, akkor lesz miről beszélneket! :)

Juba!
Ennyire tele van nálatok az ovi? Jó sok gyerek van. És a szomszéd falu messze van?

Kép
gica1

Viranka, én a ruhahajtogatást kihagynám, ha nem gond :wink: :lol:

Tűzoltóság 8)

Az egyik teknős (Paccs) mindig felmászik a kövekre, ott pihenget, de ha le akarom fotózni, elmenekül :x :x :x

Kép
vindolanda

Bertának boldog születésnapot kívánunk!!!

És képeket is kérünk majd:)

Nálunk is eléggé tele van az óvoda (29-es csoportlétszám). Szerintem, ha nem dolgozik mind a két szülő, itt sem tudnák fogadni a gyerekeket...

Tényleg, Juba, és Berta amúgy szeretne menni?

Kép
vindolanda

Elkezdek dolgozni, de beélesítem a telefonomat, ha Paccs akcióba lép :mrgreen:

Kép
vindolanda

Mission completed.

Kép

Kép
vindolanda

A kis üvegben ott a jégkrém-pálcika, Rugó azzal szokta abriktolni a teknősöket :roll:

Kép
vindolanda

Hahó!

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Berti elment apával a szemüvegért,meg egy-két apróságért a holnapi bulira 8)

Köszi Piroska igazából annyira már nem parázok rajta(csak vizsgálatok előtt sokkolok de akkor mondjuk nagyon!)akkor volt nagyon rossz mikor született mert azt hittük "csak" pyelon tágulatai vannak,ehhez képest még ott az osztott üregrendszer és ahogy ezt az orvos tálalta!!Jött a doki és mondta,hogy sorra derülnek ki a gondok!Na gondolhatod mit éreztem!!
De azért látva,hogy hála a Jó Istennek nem volt semmi komoly probléma eddig vele azért sikerült megnyugodnom.

Lehet Te is megszereted a tanárnőt,majd drukkolok! :wink:

Vindó Ez a hét poénjának is simán elmegy :lol: :lol: :lol:
Tud egyébként bicajozni Rugó?
A szomszédfalú nincs messze de nincs se kocsi,se jogsi és egyébként sem szeretném oda vinni mert sokkal kisebb falu,pár gyerekkel,összevont csoporttal,kicsik és nagyok egybe...
Na de Berti sem akar ám menni de én egyre jobban hajlok rá,hogy járjon mert már sokszor jó dolgában nem tudja,hogy viselkedjen!!
De legközelebb jövőre fér csak be.

Zina extra nyűgi,nincs itthon Berti és nem találja fel magát,ezt hallanotok kéne milyen hisztit ver le mindenért :evil:
Pedig porszívózni készülök de van ám visítás....
Megyek is mert a szomszédban már tuti azt hiszik,hogy ölöm a gyereket:lol:

juba0

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: