Nincs semmi god!
Inkább köszönöm nektek az aggódást, és neked, hogy tájékoztattad őket

És valóban úgy volt, hogy csak holnap tudok jönni. Orsinak hányni kellet mielött elindúltam volna és nem volt szívem itt hagyni. Pedig állítólag meggyógyult!!!
2004.12.03 18:48
Majd a következővel. 

No comment. Most én vagyok a mumus, a szívem szakad meg. Hogy lehet az ilyenen túllépni, most totál padlón vagyok
2004.12.03 18:51
) és vettem egy csomó festéket, szalvétát, gipszet mindent. Úgyhogy ma este ismét festek
Most két hétig tuti nem megyünk sehova, apa majd mondja, hogy a múltkor is elvittelek....
2004.12.03 19:18

). 

2004.12.03 19:44
Tényleg jó hangja van apátoknak. De ne árulj el neki, mert ha egyszer véletlen talizunk elsüllyedek
Jó névnapozást. (bár mire elolvasod már otthon lesztek.
)
2004.12.03 20:05
Tessék szépen eltitkolni! mit mondok az enyimé apának?
2004.12.03 22:25

2004.12.03 22:35
2004.12.04 06:46
Elhiszem hogy nagyon rossz volt. De vígasztaljon a tudat, hogy az első két évből semmire sem fog emlékezni
Pedig nem ittam pálinkát
2004.12.04 08:22
Meg tudlak érteni. De tényleg elfelejtik hamar a megpróbáltatásokat. Jó névnapozást ! Ja és utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
De én azt már korábban vettem és már rágja a lány. Mégsem tehetek úgy mintha most vettem
Nekem későn vették észre, hogy a jobb szemem rossz pedig biztos vagyok benne, hogy ha alkalmazták volna a letakarós módszert akkor rendbe jött volna. 2004.12.04 09:31
2004.12.04 09:54
2004.12.04 16:56

Most készül a tejszínes- boros csirkemell.
2004.12.04 19:55
Szerencsére már nem haragszik rám. Hajnalban a borogatása bokaláncként figyegett a bokáján, jót nevettem rajta. Még egy kicsit kemény a lábikója

), bizonyítékkal nem tudok szolgálni, mert nincs digit.gépünk, csak anyukáméknak, majd holnap elhozatom velük és akkor lefotózom, meg a leányzóról is csinálok képeket
Dolgozhat a mályvatea
Egyébként a súlyom változatlan, viszont látszik, hogy a hasam és a seggem kisebb lett, már megérte
2004.12.04 20:23
2004.12.04 21:38
2004.12.04 22:06
Ma is úgy nézett ki a ház, mintha atomtámadás érte volna
De már alakul
Már csak a konyha meg a fürdő van hátra, de a konyha nagy meccs lesz... ki akarom pakolni a szekrényeket is...
2004.12.05 07:08
Ezer éve nem jártam ilyenen, tök jó volt!
Ráadásul anyuval nagy meccs lesz, mert halálra szekálja a nagymamámat és a nővéremmel megegyeztünk, hogy "elbeszélgetünk" vele. Szóval ha nem jövök este akkor vagy kinyírt anyu, vagy börtönbe vagyok
Mit kell ilyenkor tenni? Nem lázas hál istennek, csak szörcsög meg köhög egy kicsit. Doki?
Az volt a gyerekkori álmom, de soha nem kaptam
Kértem archiválást
De sikerült! Ez lesz az ő karácsonyi ajándéka mindenkinek, már ha sikerül ugyanez még vagy hatx.
2004.12.05 08:26
Pedig kipróbáltam
2004.12.05 10:56
9h-kor már édes kiabálással ébresztett bennünket
, a sógornőméktől kapott egy kiszoknit, meg egy pulcsit, ja és egy nagy csokimikulást, amit majd anya fog kezelésbe venni egyszer
(apa kirakta az ablakba, hadd lássák, hogy az Ő leányzójánál már járt a Mikulás
)
. Nagyon igyekszik a szájába venni, de állandóan orron, meg homlokon vágja magát, de meg se nyikkan (komolyan mondom ahogy néztem, már nekem fájt
) 

).
(gipszbe öntött lábikó
).
) Adtam a sógoromnak is kipróbálásra, kérdezte, hogy ugye nem lesz hasimasi tőle. Mondtam neki, hogy ááááááááá nem!!! (nekem volt, páromnak nem). Most kuncogok magamban, remélem futkosott egy darabig. Ez a nemes bosszú kőműveséknek

Majd megcsörgetem megkérdezem tőle, hogy mi volt. Bár amekkora példány a sógorom szerintem meg se kottyant neki az az egy filter.
2004.12.05 12:47

, mert ugy gondolta, hogy Orsinak holnap mukanap
lesz és nem szívessen menne oviba ha reggel mikor felébred akkor bontogathatná a csomagokat!

. Ideért vele!

2004.12.05 17:39
2004.12.05 18:04
hogy vettünk tegnap a Metroban Apa kedvenc italát Martini Biancot és én is kaptam Sangriát, de azt hiszem ettől kezdve a "legpiásabb topic " címet is elnyerhetjük. No hiába ám "Borban az igazság!"
Jól látom???? 
Tegnap épp eszembe jutottál amikor jöttünk haza feléa budakalászi metróból este, hogy jobb oldalt ott a Cora, a Brico, majd balra az Auchan. Mondtam is Apának ugorjunk be mert még olyan hiányérzetem van
2004.12.05 18:09
Nem igazán tetszik neki, de ma egy kicsit evett is már... Valahogy csak a cici megy neki
2004.12.05 19:35
Szörnyű volt
Csörgő
Csak ne éjszaka csörögjön vele
Bár a végeredmény
Be kell hogy valljam hogy nekem a vásárlás a "kimozdulás", bár ez elég szomorú. Imádok nézelődni, főleg most a karácsonyi vásárokat
Egyszer egy "gyerekszáj" sztoriként olvastam hogy egy kiskölyök elsorolta a kéréseit, mire anya megjegyezte hogy ez egy kicsit sok lesz. A gyerek reakciója: Úgy csinálsz, mitha neked kéne megvenni
2004.12.05 20:39

Öröm ha a Corába, Auchanba mehetek, van aki bevallja van aki nem.
Tehát céllal történik, haszon és öröm
2004.12.06 05:21
Majd elmondom apának
Én viszont úgy gondoltam, hogy megvesszük ami kell, aztán szépen becsomagoljuk és kivisszük anyuékhoz karácsonykor, hogy mégis ő adja oda
Apa bizti boldog lesz
Egyetlen mentségem, hgoy mikor hazaértünk kukac már nagyon éhes volt, és rohantam vele be, hogy megetessem
De ha nem jöttök, akkor is kaptok!
2004.12.06 06:38
Nekem CAM van)
2004.12.06 07:03

Tegnap a rokonság elutazott, de kollégák jöttek köszönteni, ezért nem tudtam jönni!
Azért nem bánom ám, hogy 2 hét múlva megyünk haza 

Fahéjillat : Van három mécseses házikónk, amiknek a kéménye egyben aromaolaj-tartó is, és most nálunk is a fahéj a nyerő
Na meg annyira tetszik, amikor lekapcsolom este a villanyt, és pislákolnak a fények 

De hogy őszinte legyek, eddig még nem nagyon használtam egyiket se
! Na akkor most milyen reggel van??

Biztos volt nagy öröm
Hogy állsz vele??
Sikerült tegnap is a kanalas kajcsizás?