Kretty: ez szupcsi.....
Kagyló: hát én utálom ezt az állapotot (mármint, hogy nem lesz itt), DE nem tart örökké.....ki kell birnom...egy hónap múlva tutyi, hogy hiányozna a párod

remélem babóca ott van a pocakban!
Szélkisasszony: annyira tudom, mit érzel, ez a bizonytalanság pocsék érzés!
Remélem jól fog végződni!Puszi
Kriszto: veletek mi újság?????? te lettél itt a fürum háziasszonya, aki vállán viszed mindenki sorsát,amiért nem lehetünk eléggé hálásak, DE veled mi van drága, Te hogy vagy?
Mné: Ti hol tartotok, nem indultok mostanában? Férjecskád, Zsepike? Jól vannak? lelkecskéd? Nagyon nehéz igy nélküle....DE végig kell csinálni, most már nincs vissza őt, amit elvállalt, azt végig kell vinnie.....amiért rettentő büszke vagyok rá! majd lesz jobb is!
Emerenc: Hogy vagy? Mikor kell telefonálnod? Jaj nagyon izgulok értetek is!
Poszi: Csodás fotók! A baba tündéri, Te pedig gyönyörű kismami vagy a fotón!
Jó nagy babócátok lesz
Zafirkám: Te hogy vagy? Készülődsz? Mármint a következőre?
A nyaralás CSODÁS volt
Hurghadán voltunk, ahonnan elátogattunk Giftunra 2x is....+2x voltunk snorkelingezni, ahol a párom letette a hivatalos búvárvizsgát (olyan ügyi)
Szerda éjjel átutaztunk Izraelbe (Melcsi gondoltam rád

)ott voltunk Jeruzsálemben, Betlehembne, a Holt-tengernél szóval jó sűrű csütrötököt töltöttünk ott el. Másnap kicsit kómásan elmentünk Luxorba , hajóztunk a Niluson, láttam igazi múmiát...váááá
Voltunk sivatagi safarin( teve, qudozás,tevegelés, beduin falucska)
Sok-sok pihi, bazározás, úszkálás, napozás, szerelem
Hát nagyon jó volt...ja és láttam igazi, szabadon úszó delfint, ott úszott a hajónk mellett, na akkor bőgtem egy sort....olyan eufórikus volt az élmény...
képet teszek majd fel.....
Bocsi, hogy hosszú lett, csak még frissek az emlékek